Smoby Pedálos traktor Farmer Xl zöld utánfutóval
29 010 Ft
+ ingyen szállítás

Pedálos traktor utánfutóval, amely biztosan felvidítja a gyermekeidet. Az utánfutó hátra kapcsolható, vagy lecsatolható és a garázsban hagyható. Felhajtható motorháztető, így a motor megtekinthető, amely a traktorban rejtőzik.

Rolly Toys Rolly Kid lábbal hajtható traktor pótkocsival - zöld
23 350 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Gyönyörű lábbal hajtható Rolly Kid traktor zöld kivitelezésben. A pótkocsi tartozék. A traktor nagy műanyag kerekekkel és kapcsolható láncvezérléssel ellátott. Kiváló minőségű műanyag kivitelezés a Rolly Toys-tól. Ajánlott gyerekeknek 2,5 éves kortól.

Rolly Toys Pedálos traktor és utánfutó-18%
38 860 Ft 31 600 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Rolly Toys Pedálos traktor és utánfutó minőségi anyagból készült, valósághű kialakítású pedálos gyermek traktor utánfutóval. Könnyen és egyszerűen lehet kormányozni. Vastag és mélyen bordázott kerekeivel, biztonságosan és bármilyen terepen könnyedén lehet vele közlekedni.

Smoby Farmer XL pedálos traktor piros
30 790 Ft

Pedálos traktor utánfutóval, amely biztosan felvidítja a gyermekeidet. Az utánfutó hátra kapcsolható, vagy lecsatolható és a garázsban hagyható. Felhajtható motorháztető, így a motor megtekinthető, amely a traktorban rejtőzik.

Falk Case IH Puma 240CVX pedálos traktor pótkocsival és első markolóval
56 660 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a csodaszép piros színű Case IH Puma 240CVX pedálos traktor minden kis földművelő gazda érdeklődését felkelti. Tartozékai között megtalálható a működőképes első markolókanál és a pótkocsi, amelyen bármilyen rakomány szállítható. Dudával van felszerelve, így a gyermek jelenlétéről azonnal tudni fogsz. Ez a gyönyörűen kidolgozott traktor biztosan elszórakoztatja a gyermekedet.

Falk Kubota traktor M7171 utánfutóval, narancssárga
29 480 Ft 27 370 Ft
+ ingyen szállítás

Ez a narancssárga színű pedálos traktor utánfutót húz maga után. Az utánfutót a gyermek magával húzhatja, vagy lecsatolhatja és a garázsban hagyhatja. Ez a gyönyörűen kidolgozott traktor biztosan elszórakoztatja a gyermekedet.

Falk Valtra pedálos traktor pótkocsival
52 010 Ft
+ ingyen szállítás

Ez a csodaszép bordó színű Valtra pedálos traktor minden kis földművelő gazda érdeklődését felkelti. Tartozékai között megtalálható a pótkocsi, amelyen bármilyen rakomány szállítható. Dudával van felszerelve, így a gyermek jelenlétéről azonnal tudni fogsz. Ez a gyönyörűen kidolgozott traktor biztosan elszórakoztatja a gyermekedet.

Rolly Toys Pedálos Farm traktor pótkocsival
33 500 Ft 32 290 Ft

Kimagasló minőségű Rolly Toys márkájú pedálos traktor pótkocsival. Sárga-fekete színű játék traktor mely kormányozható, erős, masszív kivitelben. A kerekek tartósságát egy gumicsík növeli, mely megakadályozza a műanyag kerekek elkopását.

PEG PEREGO MAXI DIESEL Pedálos traktor vontatóval
64 050 Ft

Az élénk piros színű pedálos traktor utánfutóval minden kisfiú számára remek szórakozást garantál. Az egyszerűen fel- fel és lecsatolható vontatórészbe pedig sok kis holmi elfér. Az ülésmagasság egyszerűen állítható.

Falk Pedálos traktor SuperCharger zöld pótkocsival
31 490 Ft 23 260 Ft

Kifejezetten 2–5 éves kisgyermekek számára tervezett pedálos traktor lecsatolható pótkocsival. A felnyitható motorháztető lehetővé teszi, hogy a kis szerelők hozzáférjenek a motorhoz, hogy ellenőrizzék az ékszíjakat, szűrőt és a gyújtógyertyákat. A traktor ideális játék a gyermekek szabadtéri szórakozásához. A gyerekek a farmerre és földművesre történő játék közben fejlesztik a fantáziájukat.

PEG PEREGO MAXI Pedálos markoló
58 850 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Sárga markológép pedálos kivitelben, állítható ülésmagassággal. A bordázott kerekek stabil kialakítást garantálnak, a kis jármű és a mozgatható markolólapát kezelése egyszerű és élvezetes. Eredeti Peg Perego gyártmány.

Buddy Toys Pedálos traktor utánfutóval BPT 1013
20 520 Ft
+ ingyen szállítás

A levehető kocsival felszerelt pedálos traktor, hátsó kerékhajtással, állítható üléssel és kormány dudával rendelkezik. A gyerekek a volán mögött farmosat játszhatnak csak a képzeletük szab határt

Falk Valtra 54 pedálos traktor pótkocsival és elülső markolóval
55 610 Ft 53 380 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Pedálos traktorValtra 54 bordó kivitelben első markolóval, platóval és felhajtható motorházzal rendelkezik. A kis traktorista kormánykerékkel vezetheti, és kürttel közli mindenkinek a környéken, hogy érkezik. A szórakozásnak el kell kezdődnie!

Smoby Pedálos traktor Class Xl zöld utánfutóval
30 240 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Pedálos traktor CLASS kormánnyal és utánfutóval, ami lecsatolható. A traktor felhajtható motorháztetővel rendelkezik. Állítható ülés a gyermek magasságához mérten. A kormányon működő duda található.

Falk Claas Arion 430 traktor zöld
37 290 Ft 34 210 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a csodaszép zöld színű FALK pedálos traktor minden kis földművelő gazda érdeklődését felkelti. Dudával van felszerelve, így a gyermek jelenlétéről azonnal tudni fogsz. Ez a gyönyörűen kidolgozott traktor biztosan elszórakoztatja a gyermekedet.

Rolly Toys New Holland TVT190 pedálos traktor és utánfutó
32 840 Ft
+ ingyen szállítás

New Holland TVT190 könnyen használható pedálos traktor gyerekeknek. Műanyag kerekekkel és lánchajtással van felszerelve. Ennek köszönhetően nagyon stabil és könnyen irányítható. Egytengelyes utánfutója levehető és bele lehet ülni.

PEG PEREGO Mini Tony Tigre pedálos traktor
50 500 Ft
+ ingyen szállítás

Minden kisfiú álma, hogy egy saját traktort vezessen. Ez a pedálos traktor utánfutóval a legideálisabb társ a játékban. A sárga-piros színű utánfutó könnyen leakasztható.

Rolly Toys X-Trac pedálkerekes hajtóműkar - piros
70 591 Ft 54 740 Ft

Pedálos traktor X-trac piros színben készen áll a kis traktorvezetők számára. A traktornak van nyitható motorházteteje, kétfokozatú és semleges, kézifék. Ezzel a traktorral a gyermek úgy fogja érezni magát, mint egy békés traktorvezető.

Rolly Toys John Deere 6210 Játékautó
63 920 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Rollytoys John Deere autóval minden kisgyermek szívesen játszik! A traktor egy állítható üléssel rendelkezik, amelybe kényelmesen beleülhet gyermeke, pedáljai pedig könnyedén elérhetőek. Kiváló minőségű műanyagból készült, hátsó tengeje 12 mm-es tömör acél, így hosszú élettartammal rendelkezik, kerekei pedig zajmentesen gurulnak a talajon. Kiváló választás minden 3 és 8 év közötti kisfiú számára!

Rolly Toys Rolly Kid Traktor utánfutóval, Piros
30 100 Ft

A RollyToys Rolly Kid traktor biztonsági pedállal felszerelt, hogy a gyerekek az önlefedt szórakozás mellett biztonságban legyenek. A forgózsámolyos kormánymű teszi rerndkívül élethűvé a kormányzás érzését. Az utánfutó egyszerűen fel-és lecsatolható. Minden kicsinek remek szórakozást nyújt.

Falk Pedálos traktor Case IH Puma 240CVX első markolóval
67 010 Ft 61 730 Ft

Pedálos traktor Case IH Puma 240CVX piros kivitelben első markolóval és felhajtható motorházzal rendelkezik. A kis traktorista kormánykerékkel vezetheti, és kürttel közli mindenkinek a környéken, hogy érkezik. A szórakozásnak el kell kezdődnie!

Rolly Toys Rolly Kid lábbal hajtható traktor - zöld II.
31 470 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyönyörű lábbal hajtható Rolly Kid traktor zöld kivitelezésben. Az utánfutó tartozék. Gyermekeknek 2,5 éves kortól ajánlott. Kiváló minőségű tartós kivitelezés a Rolly Toys-tól.

Rolly Toys Rolly Kid Landini Pedálos Traktor pótkocsival
32 160 Ft 31 470 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Pedálos Traktor pótkocsival a Rolly Toystól. Az udvaron, vagy a játszótéren kellemes kikapcsolódást és remek játékot biztosít gyermekének 2 éves kortól. Kiváló minőségű műanyagból készült, kék színben.

DOLU Pedálos traktor utánfutóval, zöld
17 100 Ft

Dolu Pedálos traktor utánfutóval, zöld erős szerkezetű, minőségi anyagból készült játék. Csúszásgátlókkal felszerelt, így biztonságos a gyermekek számára.

Rolly Toys Rolly Kid lábbal hajtható traktor pótkocsival kék
26 200 Ft 22 160 Ft

Lábbal hajtható traktor pótkocsival, kiváló minőségű műanyagból. A kocsi egyszerűen bárhol lecsatolható. A lánc a traktor belsejében van vezetve és levehető. Kihajtható motorháztetővel ellátott. Minden kis traktoristának örömet szerez.

Rolly Toys Pedálos Traktor John Deere 6920
40 100 Ft

Rolly Toys Pedálos Traktor kiváló minőségű anyagokból készült. A láncszerkezet rejtett, így biztonságban dolgozhatnak vele a kis traktorosok. Nyitható motorháztetején keresztül a láncszerkezet elérhető és szükség esetén cserélhető, ülése állítható.

DOLU Pedállal hajtható traktor Fergie
14 630 Ft

A DOLU gyönyörű, nagy pedálos traktorja minden kis farmert lenyűgöz. Pedálos hajtással van felszerelve. A traktor robusztus kivitelű, kiváló minőségű és tartós anyagokból készül.

Falk Kubota Billenős Homlokrakodó + Pótkocsi
65 010 Ft

A Kubota Billenős Homlokrakodó + Pótkocsi valósághű kialakítású pedálos gyermek markoló utánfutóval. Könnyen és egyszerűen lehet kormányozni. Naracssárga színű, leakasztható utánfutóval. A traktor rész két markolólapáttal rendelkezik, amelyek segítségével könnyen lehet rakodni az utánfutóba.

Falk Landini Powermondial 110 Traktor és pótkocsi
31 750 Ft

A FalkLandini Powermondial 110 nagyszerű anyagokból készült, valósághű kialakítású pedálos gyermek traktor utánfutóval. Könnyen és egyszerűen lehet kormányozni. Kék, leakasztható utánfutóval rendelkezik, amibe sok játék elfér. Széles kerekeivel biztonságosan lehet vele közlekedni. A hátfala az ülés mögötti részen magasított.

Falk Pedálos traktor platóval Claas Arion 410
27 090 Ft

Pedálos traktor Claas Arion 410 platóval, elbillenthető motorházzal és keménnyel rendelkezik. A kis traktorista kormánykerékkel vezetheti, és kürttel közli mindenkinek a környéken, hogy érkezik. A szórakozásnak el kell kezdődnie!

Falk RanchTraktor pótkocsival
24 630 Ft

A Ranch Trac traktorral a kis farmerek gyorsan tanulhatnak és közben szórakozhatnak. Könnyen és egyszerűen lehet kormányozni. A betakarítás még sosem volt ilyen egyszerű. Széles kerekeivel biztonságosan lehet manőverezni.

Falk Farm Master traktor piros utánfutóval
23 260 Ft

Pedálos traktor Farm Master utánfutóval piros kivitelben ideális játék gyereknek szabadtéri szórakozáshoz. A traktor magasan ellenálló és minőségi műanyagból készült és részletesen kidolgozott. Minden Falk traktor 30 kg-ig tesztelt. 3 éves kortól ajánlott.

Falk Claas pedálos markoló utánfutóval
80 070 Ft

Valósághű kialakítású pedálos gyermek markoló utánfutóval. Könnyen és egyszerűen lehet kormányozni. Zöld színű, leakasztható utánfutóval. A traktor rész két markolólapáttal rendelkezik, amelyek segítségével könnyen lehet rakodni az utánfutóba.

Falk Garden Master pedálos traktor pótkocsival, elülső markolóval és tartozékokkal
49 820 Ft

Ez a csodaszép zöld színű Garden Master pedálos traktor minden kis földművelő gazda érdeklődését felkelti. Felszerelései között megtalálható az elülső funkciós markoló, pótkocsi, gereblye és a lapát is. Dudával van felszerelve, így a gyermek jelenlétéről azonnal tudni fogsz. Ez a gyönyörűen kidolgozott traktor biztosan elszórakoztatja a gyermekedet.

Falk RanchTraktor és pótkocsi
38 320 Ft

Traktor Ranch Trac homlokrakodó és pótkocsi valósághű kialakítású mezőgazdasági kis játékgép. Könnyen és egyszerűen lehet kormányozni. Zöld színű, leakasztható utánfutóval rendelkezik. A traktor rész két markolólapáttal van felszerelve, amelyek segítségével könnyen lehet rakodni az utánfutóba.

Rolly Toys John Deere 7930 Pedálos traktor
54 740 Ft

2 év garancia

Igazi John Deere traktorra hasonlító pedálos jármű. Zöld-sárga színvilága megidézi az eredeti gép hangulatát. Ülése állítható és motorháztetője felnyitható, amitől még izgalmasabb a gyerekek számára.

Smoby Pedálos traktor Cow Farmer Xl utánfutóval
26 000 Ft

Pedálos traktor utánfutóval, amely biztosan felvidítja a gyermekeidet. Az utánfutó hátra kapcsolható, vagy lecsatolható és a garázsban hagyható. Felhajtható motorháztető, így a motor megtekinthető, amely a traktorban rejtőzik.

Falk Case IH pedálos traktor utánfutóval
50 920 Ft 48 580 Ft

2 év garancia

A pedálos Case IH piros kivitelben platóval és felhajtható motorházzal rendelkezik. A kis traktorista kormánykerékkel vezetheti, és kürttel közli mindenkinek a környéken, hogy érkezik. A szórakozásnak el kell kezdődnie!

Falk Claas Axos 330 pedálos traktor maxi platóval
56 660 Ft

A gyönyörű zöld színű Axos 330 pedálos traktor minden kis gazdálkodó érdeklődését felkelti. Felszereltségei között megtalálható a négykerekű maxi plató, amelyen bármilyen rakomány szállítható. Duda kürttel felszerelt, így a gyermek jelenlétéről azonnal tudni fogsz. Ez a gyönyörűen kidolgozott traktor biztosan elszórakoztatja a gyermekedet.

Falk Garden Master pedálos traktor utánfutóval
33 530 Ft

Ez a csodaszép piros színű Garden Master pedálos traktor minden kis földművelő gazda érdeklődését felkelti. Tartozékai között megtalálható a pótkocsi, amelyen bármilyen rakomány szállítható. Dudával van felszerelve, így a gyermek jelenlétéről azonnal tudni fogsz. Ez a gyönyörűen kidolgozott traktor biztosan elszórakoztatja a gyermekedet.

Falk Lábbal hajtható traktor Xtractor piros
25 320 Ft 24 630 Ft

2 év garancia

A pedálos X-Tractor piros kivitelben platóval és felhajtható motorházzal rendelkezik. A kis traktorista kormánykerékkel vezetheti, és kürttel közli mindenkinek a környéken, hogy érkezik. A szórakozásnak el kell kezdődnie!

Falk Landini Serie 7 pedálos traktor platóval
41 060 Ft

A gyönyörű kék színű Landini Serie 7 pedálos traktor minden kis gazdálkodó figyelmét felkelti. Felszereltségei között megtalálható a négykerekű maxi plató, amelyen bármilyen rakomány szállítható. Duda kürttel felszerelt, így a gyermek jelenlétéről azonnal tudni fogsz. Ez a gyönyörűen kidolgozott traktor biztosan elszórakoztatja a gyermekedet.

Rolly Toys Junior John Deere Pedálos traktor
53 100 Ft

Rollytoys Junior John Deere Pedálos traktor egy valósághű játék gyermekeknek. A John Deere traktor alapján minőségi anyagokból készült játékot könnyen és egyszerűen lehet kormányozni, és rendelkezik markolóval, vontatócsappal, és egy könnyen csatlakoztatható utánfutóval. Vastag és mélyen bordázott kerekeinek köszönhetően biztonságosan lehet vele közlekedni szinte bármilyen terepen. Állítható pedálja miatt 3 éves kortól 8 éves korig ajánlott.

Rolly Toys Junior Pedálos traktor utánfutóval
48 040 Ft

Rolly Toys Junior pedálos traktor utánfutóval piros színben. Kiváló minőségű anyagból készült, lánc meghajtással szerelve. Első és hátsó vontatócsappal is rendelkezik, így több féle utánfutó is ráköthető. Állítható ülése kényelmessé teszi gyermeke számára és biztosítja, hogy sokáig a kedvenc játékai közé tartozzon.