DOLU Pedálos traktor utánfutóval, zöld
18 990 Ft 15 990 Ft

Dolu Pedálos traktor utánfutóval, zöld erős szerkezetű, minőségi anyagból készült játék. Csúszásgátlókkal felszerelt, így biztonságos a gyermekek számára.

DOLU Pedállal hajtható traktor Ranchero utánfutóval és markolóval
28 556 Ft 23 030 Ft
+ ingyen szállítás

markolós pedálos traktor minden kis farmert lenyűgöz. Az utánfutó segítségével nagy terhelhetőség pakolhatsz és a rakományt az egyik helyről a másikra szállíthatod. A traktor robusztus kivitelű, kiváló minőségű és tartós anyagokból készül.

Rolly Toys Rolly Kid lábbal hajtható traktor pótkocsival kék
28 790 Ft 25 590 Ft
+ ingyen szállítás

Lábbal hajtható traktor pótkocsival, kiváló minőségű műanyagból. A kocsi egyszerűen bárhol lecsatolható. A lánc a traktor belsejében van vezetve és levehető. Kihajtható motorháztetővel ellátott. Minden kis traktoristának örömet szerez.

Smoby Pedálos traktor Farmer Xl zöld utánfutóval
28 652 Ft 25 850 Ft

Pedálos traktor utánfutóval, amely biztosan felvidítja a gyermekeidet. Az utánfutó hátra kapcsolható, vagy lecsatolható és a garázsban hagyható. Felhajtható motorháztető, így a motor megtekinthető, amely a traktorban rejtőzik.

Rolly Toys Rolly Kid lábbal hajtható traktor pótkocsival - zöld
28 168 Ft 19 190 Ft

Gyönyörű lábbal hajtható Rolly Kid traktor zöld kivitelezésben. A pótkocsi tartozék. A traktor nagy műanyag kerekekkel és kapcsolható láncvezérléssel ellátott. Kiváló minőségű műanyag kivitelezés a Rolly Toys-tól. Ajánlott gyerekeknek 2,5 éves kortól.

Falk Case IH Puma 240CVX pedálos traktor pótkocsival és első markolóval
97 997 Ft 52 480 Ft

Ez a csodaszép piros színű Case IH Puma 240CVX pedálos traktor minden kis földművelő gazda érdeklődését felkelti. Tartozékai között megtalálható a működőképes első markolókanál és a pótkocsi, amelyen bármilyen rakomány szállítható. Dudával van felszerelve, így a gyermek jelenlétéről azonnal tudni fogsz. Ez a gyönyörűen kidolgozott traktor biztosan elszórakoztatja a gyermekedet.

DOLU Pedállal hajtható traktor Fergie
16 981 Ft 16 630 Ft
+ ingyen szállítás

A DOLU gyönyörű, nagy pedálos traktorja minden kis farmert lenyűgöz. Pedálos hajtással van felszerelve. A traktor robusztus kivitelű, kiváló minőségű és tartós anyagokból készül.

Falk Kubota traktor M7171 utánfutóval, narancssárga
47 520 Ft 28 160 Ft
+ ingyen szállítás

Ez a narancssárga színű pedálos traktor utánfutót húz maga után. Az utánfutót a gyermek magával húzhatja, vagy lecsatolhatja és a garázsban hagyhatja. Ez a gyönyörűen kidolgozott traktor biztosan elszórakoztatja a gyermekedet.

Falk Kubota pedálos traktor első markoló kanállal
91 864 Ft 48 000 Ft

A gyönyörű narancs színű Kubota pedálos traktor minden kis gazdálkodó érdeklődését felkelti. A felszereltségei között megtalálod az elöl elhelyezett funkcionális markoló kanalat is. Duda kürttel felszerelt, így a gyermek jelenlétéről azonnal tudni fogsz. Ez a gyönyörűen kidolgozott traktor biztosan elszórakoztatja a gyermekedet.

Rolly Toys Pedálos Farm traktor pótkocsival
38 990 Ft 32 000 Ft

Kimagasló minőségű Rolly Toys márkájú pedálos traktor pótkocsival. Sárga-fekete színű játék traktor mely kormányozható, erős, masszív kivitelben. A kerekek tartósságát egy gumicsík növeli, mely megakadályozza a műanyag kerekek elkopását.

PEG PEREGO MAXI DIESEL Pedálos traktor vontatóval
58 190 Ft 52 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az élénk piros színű pedálos traktor utánfutóval minden kisfiú számára remek szórakozást garantál. Az egyszerűen fel- fel és lecsatolható vontatórészbe pedig sok kis holmi elfér. Az ülésmagasság egyszerűen állítható.

Buddy Toys Pedálos traktor utánfutóval BPT 1013
24 754 Ft 17 140 Ft

A levehető kocsival felszerelt pedálos traktor, hátsó kerékhajtással, állítható üléssel és kormány dudával rendelkezik. A gyerekek a volán mögött farmosat játszhatnak csak a képzeletük szab határt

Rolly Toys Pedálos traktor J.Deere 6920 rakodóval
60 505 Ft 46 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Pedálos traktor John Deere 6920 rakodóval készen áll a kis traktorvezetők számára. A rakodóa vezetőülésből álló karral működtethető Leválasztható. Csúszóülésideális a gyermek korához mérten való beállításához. Amikor a gyermek felnő, az ülés beállíthatja és folytathatja a vezetést.

Falk Lábbal hajtható traktor Xtractor piros
29 890 Ft 25 590 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

A pedálos X-Tractor piros kivitelben platóval és felhajtható motorházzal rendelkezik. A kis traktorista kormánykerékkel vezetheti, és kürttel közli mindenkinek a környéken, hogy érkezik. A szórakozásnak el kell kezdődnie!

PEG PEREGO MAXI Pedálos markoló
58 190 Ft 53 760 Ft

2 év garancia

Sárga markológép pedálos kivitelben, állítható ülésmagassággal. A bordázott kerekek stabil kialakítást garantálnak, a kis jármű és a mozgatható markolólapát kezelése egyszerű és élvezetes. Eredeti Peg Perego gyártmány.

PEG PEREGO Mini Tony Tigre pedálos traktor
45 890 Ft 43 520 Ft
+ ingyen szállítás

Minden kisfiú álma, hogy egy saját traktort vezessen. Ez a pedálos traktor utánfutóval a legideálisabb társ a játékban. A sárga-piros színű utánfutó könnyen leakasztható.

Falk Valtra 54 pedálos traktor pótkocsival és elülső markolóval
68 290 Ft 53 120 Ft

Pedálos traktorValtra 54 bordó kivitelben első markolóval, platóval és felhajtható motorházzal rendelkezik. A kis traktorista kormánykerékkel vezetheti, és kürttel közli mindenkinek a környéken, hogy érkezik. A szórakozásnak el kell kezdődnie!

BIG Pedálos traktor Fendt billenthető utánfutóval
41 715 Ft 38 010 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Gondosan megtervezett történelmi traktor a Fendt eredeti hordozó felépítmény kialakításában. Nagy rakodótér elöl el van látva billenő oldalakkal. A beépített pontos lánchajtás és a gyermek pedálok igazi vezetési élményt biztosítanak. A fogaskerék kormányművel való vezetés lehetővé teszi a könnyű és zökkenőmentes irányváltást. A beépített excenterrel könnyen megfeszítheted a láncot.

Rolly Toys Rolly Kid lábbal hajtható traktor - zöld II.
29 310 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyönyörű lábbal hajtható Rolly Kid traktor zöld kivitelezésben. Az utánfutó tartozék. Gyermekeknek 2,5 éves kortól ajánlott. Kiváló minőségű tartós kivitelezés a Rolly Toys-tól.

Falk Case IH pedálos traktor utánfutóval
51 690 Ft 48 640 Ft

A pedálos Case IH piros kivitelben platóval és felhajtható motorházzal rendelkezik. A kis traktorista kormánykerékkel vezetheti, és kürttel közli mindenkinek a környéken, hogy érkezik. A szórakozásnak el kell kezdődnie!

Rolly Toys X-Trac pedálkerekes hajtóműkar - piros
70 591 Ft 62 730 Ft
+ ingyen szállítás

Pedálos traktor X-trac piros színben készen áll a kis traktorvezetők számára. A traktornak van nyitható motorházteteje, kétfokozatú és semleges, kézifék. Ezzel a traktorral a gyermek úgy fogja érezni magát, mint egy békés traktorvezető.

Falk Pedálos traktor Case IH Puma 240CVX első markolóval
77 890 Ft 64 010 Ft
+ ingyen szállítás

Pedálos traktor Case IH Puma 240CVX piros kivitelben első markolóval és felhajtható motorházzal rendelkezik. A kis traktorista kormánykerékkel vezetheti, és kürttel közli mindenkinek a környéken, hogy érkezik. A szórakozásnak el kell kezdődnie!

Smoby Pedálos traktor Class Xl zöld utánfutóval
33 190 Ft 26 880 Ft

Pedálos traktor CLASS kormánnyal és utánfutóval, ami lecsatolható. A traktor felhajtható motorháztetővel rendelkezik. Állítható ülés a gyermek magasságához mérten. A kormányon működő duda található.

Smoby Farmer XL pedálos traktor piros
31 790 Ft 25 590 Ft

Pedálos traktor utánfutóval, amely biztosan felvidítja a gyermekeidet. Az utánfutó hátra kapcsolható, vagy lecsatolható és a garázsban hagyható. Felhajtható motorháztető, így a motor megtekinthető, amely a traktorban rejtőzik.

Rolly Toys Pedálos traktor és utánfutó
41 990 Ft 30 080 Ft

Rolly Toys Pedálos traktor és utánfutó minőségi anyagból készült, valósághű kialakítású pedálos gyermek traktor utánfutóval. Könnyen és egyszerűen lehet kormányozni. Vastag és mélyen bordázott kerekeivel, biztonságosan és bármilyen terepen könnyedén lehet vele közlekedni.

Rolly Toys Pedálos Traktor John Deere 6920
44 490 Ft 37 120 Ft

Rolly Toys Pedálos Traktor kiváló minőségű anyagokból készült. A láncszerkezet rejtett, így biztonságban dolgozhatnak vele a kis traktorosok. Nyitható motorháztetején keresztül a láncszerkezet elérhető és szükség esetén cserélhető, ülése állítható.

Falk Kubota Billenős Homlokrakodó + Pótkocsi
70 990 Ft 58 240 Ft

A Kubota Billenős Homlokrakodó + Pótkocsi valósághű kialakítású pedálos gyermek markoló utánfutóval. Könnyen és egyszerűen lehet kormányozni. Naracssárga színű, leakasztható utánfutóval. A traktor rész két markolólapáttal rendelkezik, amelyek segítségével könnyen lehet rakodni az utánfutóba.

Falk Landini Powermondial 110 Traktor és pótkocsi
29 690 Ft

A FalkLandini Powermondial 110 nagyszerű anyagokból készült, valósághű kialakítású pedálos gyermek traktor utánfutóval. Könnyen és egyszerűen lehet kormányozni. Kék, leakasztható utánfutóval rendelkezik, amibe sok játék elfér. Széles kerekeivel biztonságosan lehet vele közlekedni. A hátfala az ülés mögötti részen magasított.

Falk Valtra pedálos traktor pótkocsival
85 732 Ft 42 370 Ft

Ez a csodaszép bordó színű Valtra pedálos traktor minden kis földművelő gazda érdeklődését felkelti. Tartozékai között megtalálható a pótkocsi, amelyen bármilyen rakomány szállítható. Dudával van felszerelve, így a gyermek jelenlétéről azonnal tudni fogsz. Ez a gyönyörűen kidolgozott traktor biztosan elszórakoztatja a gyermekedet.

Rolly Toys Pedállal hajtható traktor X-Track markolóval
74 318 Ft 53 630 Ft

Pedálos traktor X-trac piros színben készen áll a kis traktorvezetők számára. A homlokrakodó traktor nyitott motorháztetővel rendelkezik, csúsztatható ülés, állítható pedálokés állítható lánchajtás. Utólag könnyen felszerelhető egy másik tartozékkal vagy emelővel. Ezzel a traktorral a gyermek úgy fogja érezni magát, mint egy békés traktorvezető.

Smoby Pedálos traktor Cow Farmer Xl utánfutóval
24 310 Ft

Pedálos traktor utánfutóval, amely biztosan felvidítja a gyermekeidet. Az utánfutó hátra kapcsolható, vagy lecsatolható és a garázsban hagyható. Felhajtható motorháztető, így a motor megtekinthető, amely a traktorban rejtőzik.

Falk Landini Serie 7 pedálos traktor platóval
73 467 Ft 37 500 Ft

A gyönyörű kék színű Landini Serie 7 pedálos traktor minden kis gazdálkodó figyelmét felkelti. Felszereltségei között megtalálható a négykerekű maxi plató, amelyen bármilyen rakomány szállítható. Duda kürttel felszerelt, így a gyermek jelenlétéről azonnal tudni fogsz. Ez a gyönyörűen kidolgozott traktor biztosan elszórakoztatja a gyermekedet.

Rolly Toys Junior John Deere Pedálos traktor
61 890 Ft 47 360 Ft

Rollytoys Junior John Deere Pedálos traktor egy valósághű játék gyermekeknek. A John Deere traktor alapján minőségi anyagokból készült játékot könnyen és egyszerűen lehet kormányozni, és rendelkezik markolóval, vontatócsappal, és egy könnyen csatlakoztatható utánfutóval. Vastag és mélyen bordázott kerekeinek köszönhetően biztonságosan lehet vele közlekedni szinte bármilyen terepen. Állítható pedálja miatt 3 éves kortól 8 éves korig ajánlott.

Falk RanchTraktor és pótkocsi
35 840 Ft

Traktor Ranch Trac homlokrakodó és pótkocsi valósághű kialakítású mezőgazdasági kis játékgép. Könnyen és egyszerűen lehet kormányozni. Zöld színű, leakasztható utánfutóval rendelkezik. A traktor rész két markolólapáttal van felszerelve, amelyek segítségével könnyen lehet rakodni az utánfutóba.

Falk Garden Master pedálos traktor pótkocsival, elülső markolóval és tartozékokkal
85 732 Ft 42 240 Ft

Ez a csodaszép zöld színű Garden Master pedálos traktor minden kis földművelő gazda érdeklődését felkelti. Felszerelései között megtalálható az elülső funkciós markoló, pótkocsi, gereblye és a lapát is. Dudával van felszerelve, így a gyermek jelenlétéről azonnal tudni fogsz. Ez a gyönyörűen kidolgozott traktor biztosan elszórakoztatja a gyermekedet.

Falk Farm Master traktor piros utánfutóval
28 536 Ft 21 750 Ft

Pedálos traktor Farm Master utánfutóval piros kivitelben ideális játék gyereknek szabadtéri szórakozáshoz. A traktor magasan ellenálló és minőségi műanyagból készült és részletesen kidolgozott. Minden Falk traktor 30 kg-ig tesztelt. 3 éves kortól ajánlott.

Falk Pedálos traktor platóval Claas Arion 410
34 190 Ft 27 640 Ft
+ ingyen szállítás

Pedálos traktor Claas Arion 410 platóval, elbillenthető motorházzal és keménnyel rendelkezik. A kis traktorista kormánykerékkel vezetheti, és kürttel közli mindenkinek a környéken, hogy érkezik. A szórakozásnak el kell kezdődnie!

Falk Claas pedálos markoló utánfutóval
70 410 Ft

Valósághű kialakítású pedálos gyermek markoló utánfutóval. Könnyen és egyszerűen lehet kormányozni. Zöld színű, leakasztható utánfutóval. A traktor rész két markolólapáttal rendelkezik, amelyek segítségével könnyen lehet rakodni az utánfutóba.

Falk Claas Arion 430 traktor zöld
60 958 Ft 33 280 Ft

2 év garancia

Ez a csodaszép zöld színű FALK pedálos traktor minden kis földművelő gazda érdeklődését felkelti. Dudával van felszerelve, így a gyermek jelenlétéről azonnal tudni fogsz. Ez a gyönyörűen kidolgozott traktor biztosan elszórakoztatja a gyermekedet.

Falk Claas Axos 330 pedálos traktor maxi platóval
97 997 Ft 52 990 Ft

A gyönyörű zöld színű Axos 330 pedálos traktor minden kis gazdálkodó érdeklődését felkelti. Felszereltségei között megtalálható a négykerekű maxi plató, amelyen bármilyen rakomány szállítható. Duda kürttel felszerelt, így a gyermek jelenlétéről azonnal tudni fogsz. Ez a gyönyörűen kidolgozott traktor biztosan elszórakoztatja a gyermekedet.

Rolly Toys Junior Pedálos traktor utánfutóval
44 930 Ft

Rolly Toys Junior pedálos traktor utánfutóval piros színben. Kiváló minőségű anyagból készült, lánc meghajtással szerelve. Első és hátsó vontatócsappal is rendelkezik, így több féle utánfutó is ráköthető. Állítható ülése kényelmessé teszi gyermeke számára és biztosítja, hogy sokáig a kedvenc játékai közé tartozzon.

Rolly Toys Rolly Kid Traktor utánfutóval, Piros
28 410 Ft

A RollyToys Rolly Kid traktor biztonsági pedállal felszerelt, hogy a gyerekek az önlefedt szórakozás mellett biztonságban legyenek. A forgózsámolyos kormánymű teszi rerndkívül élethűvé a kormányzás érzését. Az utánfutó egyszerűen fel-és lecsatolható. Minden kicsinek remek szórakozást nyújt.

Rolly Toys Lábbal hajtható traktor Farmtrac John Deere utánfutóval
66 971 Ft 54 660 Ft

Lábbal hajtható traktor Farmtrac John Deere rakodóval és utánfutóval, gyerekeknek 3 éves kortól. Sárga-zöld színű, lányok és fiúk számára is egyaránt tökéletes. A gyerekek szeretni fogják a rakodó funkciót és a tágas utánfutót a teher szállítására. A játék valódi mezőgazdasági gépek dizájnján alapul. A traktor állítható üléssel, teljesen fedett szabályozható pedálos láncos meghajtással, csendes kerekekkel és kormányozható elülső futóművel.

Rolly Toys Lábbal hajtható traktor X-Trac Lábbal hajtható traktor Junior piros
70 693 Ft 55 040 Ft

Lábbal hajtható traktor X-Trac Lábbal hajtható traktor Junior 3 éves kortól. Piros-fekete színű, lányok és fiúk számára is egyaránt tökéletes. A gyerekek szeretni fogják a rakodó funkciót és a tágas utánfutót a teher szállítására. A traktor állítható üléssel, teljesen fedett szabályozható pedálos láncos meghajtással.

Rolly Toys John Deere 7930 Pedálos traktor
51 200 Ft

2 év garancia

Igazi John Deere traktorra hasonlító pedálos jármű. Zöld-sárga színvilága megidézi az eredeti gép hangulatát. Ülése állítható és motorháztetője felnyitható, amitől még izgalmasabb a gyerekek számára.