Tommee Tippee Sangenic Tec kosár pelenkára-24%
9 690 Ft

7 290 Ft

Akció

SANGENIC TEC különleges kosár egyhasználatos pelenkákra alkalmas, lehetővé teszi azok érintés nélküli összecsomagolását. A fólia nem engedi át a szagokat, összetétele megöli az összes baktériumot.kosár tartalma egy antibakteriális fóliával ellátott kivehető kazetta, mely antibakteriális összetevője megsemmisíti a baktériumok 99 %-át.


Tommee Tippee Simplee Sangenic pelenkacsomagoló utántöltő, 3 db
5 990 Ft

A használt pelenkák higiénikus tárolására alkalmas Sangenic szemetesbe való pelenkacsomagoló utántöltő 3 db-os kiszerelésben. Könnyen cserélhető, a pelenkát néhány másodperc alatt becsomagolja, lezárja, így a szag nem jut ki a vödörből


Tommee Tippee Univerzális pelenkacsomagoló utántöltő - 3 db
7 800 Ft

használt pelenkák higiénikus tárolására alkalmas Sangenic szemetesbe való pelenkacsomagoló utántöltő 3 db-os kiszerelésben. Könnyen cserélhető, illatosított, 1 db kazetta akár egy hónapra is elég, a pelenkát néhány másodperc alatt becsomagolja, lezárja, így a szag nem jut ki a vödörből.


Tommee Tippee Sangenic Pelenkacsomagoló utántöltő és vödör-28%
15 590 Ft

11 090 Ft

Akció

Tommee Tippee Sangenic szettjének segítségével a használt pelenkák elkülönítetten tárolhatóak. 4 db utántöltőt és pelenkacsomagoló vödröt tartalmaz a szett. Egyedi csavaró-záró rendszere illatosított fóliába zárja be a pelenkákat, szagvédelem szempontjából a zacskóknál huszonötször hatásosabb, köszönhetően a fedeles megoldásnak is.


keeeper Hippo Pelenkatartó vödör
2 590 Ft

Az OKT Hippo pelenkatartó vödör tökéletes választás a használt pelenkák, törlőkendők tárolásához. Praktikus kialakítású, fedeles darab füllel, levehető tetővel. Alul egyszerűen kiüríthető, anyaga kiváló minőségű, méreganyagoktól mentes műanyag.


Bambinomio Pelenkásvödör

Bambinomio Pelenkásvödör

Értékelés: 4,5
6 390 Ft

Bambino mio pelenkásvödör egy szép, esztétikus, diszkrét megjelenésű tároló a használt textilpelenkák számára. Kifejezetten praktikus a fedélnek és a fülnek köszönhetően. A 14 liter kapacitású vödör elég tárolóhelyet biztosít a mosás idejéig.


Bebe-jou Pelenkatartó vödör

Bebe-jou Pelenkatartó vödör

Értékelés: 3,5
5 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bebe-jou pelenkatartó vödör praktikus és sokoldalúan használható kiegészítője a babaszobáknak. A vödör kitűnően alkalmas a használt pelenkák tárolására, mivel légmentesen záródik, azonban a beépített fogantyúnak köszönhetően használhatja a babakád vízzel való feltöltésére és leeresztésére egyaránt.


Bebe-jou Pelenkatartó vödör fedéllel
4 490 Ft

Bebe-jou Pelenkatartó vödör fedéllel egy sokoldalúan kihasználható és praktikus eszköz, mely nem csak pelenkák tárolására használható, hanem kitűnően alkalmas babakád vízzel való könnyű feltöltésére és leeresztésére egyaránt. Ebben válik segítségére a vödör alján lévő beépített fogantyú. A vödör térfogata 14 liter, mely pont elegendő egy babakád feltöltéséhez. Leeresztésnél nem folyik ki belőle a víz. Pelenka tárolása esetén a szorosan záródó fedél nem engedi át a szagokat. Színes, mintás, egyszerű kialakítású.


Bambinomio Pelenkatartó vödör, mosózsákkal
8 590 Ft

A Bambinomio Pelenkatartó vödör, mosózsákkal egy esztétikus, diszkrét megjelenésű tároló a használt textilpelenkák számára. Kifejezetten praktikus a fedélnek és a fülnek köszönhetően. A 14 liter kapacitású vödör elég tárolóhelyet biztosít a mosás idejéig, melyet zsákkal együtt helyezhetünk a mosógépbe.