Vintage Posteria Poszter Táblázat az asztali futball Paterson USA-hoz A1 - 59,4x84,1 cm

Vintage Posteria Poszter Táblázat az asztali futball Paterson USA-hoz A1 - 59,4x84,1 cm

Száma: 33645314
Közvetlenül partnerünktől
A szabadalmakkal kapcsolatos Táblázat az asztali futball Paterson USA-hoz retro poszter különböző típusú belterekhez illeszkedik – mind otthon, mind a te irodádban vagy telephelyeden További információ
8 300 Ft
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2024.7.03 - 2024.7.05 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 33645314

Leírás

A szabadalmakkal kapcsolatos Táblázat az asztali futball Paterson USA-hoz retro poszter különböző típusú belterekhez illeszkedik – mind otthon, mind a te irodádban vagy telephelyeden. Ha inspirációt keresel egy egyedi faldekorációhoz, érdemes közelebbről megnézned a Táblázat az asztali futball Paterson USA-hoz retro posztert. Érdekes ajánlat mindazok számára, akik bármilyen módon kapcsolatban állnak a technológiával vagy érdeklődnek iránta. A Táblázat az asztali futball Paterson USA-hoz műszaki poszter mindenféle műhelyben, műszaki irodában vagy műszaki választékkal rendelkező üzletben remek fali dekoráció lehet.A Táblázat az asztali futball Paterson USA-hoz poszter kiváló minőségű vászonra van nyomtatva, nem pedig papírra, mint a piacon kapható poszterek többsége. A nyomtatás digitális technológiával készül, így az eredeti motívum színeit és részleteit 100%-ban vissza tudjuk adni. A teljes gyártási folyamatot a mi gyárunkban végezzük, így garantálni tudjuk neked a vintage vászon poszterek legmagasabb minőségét.Plakátjainkat az alábbi formátumokban kínáljuk: A4 – 21×29,7cm, A3 – 29,7×42cm, A2 – 42×59,4cm i A1 – 59,4×84,1cm. Ha a Táblázat az asztali futball Paterson USA-hoz poszter egyéb, nem szabványos méretű, retro stílusú változata érdekel, kérünk, vedd fel velünk a kapcsolatot.

*Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.7. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.