Alcina Könnyű púder (Luxury Loose Powder) 8 g
9 390 Ft

Újdonság

Luxus laza por a selymes és finom bőr számára. Az innovatív textúra vizuálisan simítja a ráncokat. Nem hangsúlyozza a ráncokat vagy a pórusokat. Az egységes és sugárzó bőr benyomását hagyja. A fényűző, átlátszó por összetétele nagyon könnyű és a bőr számára szinte láthatatlan.


Alcina (Matt Contouring Powder) 9 g
9 010 Ft

Újdonság

Kontúrpúder, professzionális eredménnyel a természetes megjelenés érdekében. A por vizuálisan exfoliate és vonzza a finom részecskéket. Kiemeli azokat az arcrészeket, amelyekre alkalmazzák. A nagyon finom textúra nem ragaszkodik a ráncokhoz vagy pórusokhoz.


Art Deco (Bronzing Powder) 9 g
7 680 Ft

6 910 Ft

Akció

A háromszínű por a bőr természetes tanzását biztosítja. Az még természetesebb megjelenés árnyékként is használható. Minden bőrtónusra kiterjed. .


Art Deco Fixáló púder (Fixing Powder) 10 g
4 240 Ft

Átlátszó laza por rögzíteni Camouflage krém rejtegető . Rögzítésére alkalmas minden smink és rúzs. Csomagolt egy kerek jar. Ajánlott minden bőrtípusra, beleértve az olajos. .


Art Deco Fixáló púder (Fixing Powder Caster) 10 g
2 690 Ft

Átlátszó laza por rögzíteni Camouflage krém rejtegető . Rögzítésére alkalmas minden smink és rúzs. Kényelmes csomagolás – Sifter. Ajánlott minden bőrtípusra, beleértve az olajos. .


Art Deco Gold en Veil (Glow Couture Powder) 16 g
10 430 Ft

Gold és a fátyol briliáns aranypor finom arany fényt hoz a bőrén. Csodálatos formája elragadja a dobozban lógó flittereket. A flitterek színe világoszöld, kéktől lilásig változik, a termék dermatológiailag tesztelt és minden bőrtípusra alkalmas. Nem illatos, és parabéneket nem tartalmaz.


Art Deco Gyengéd kompakt színtelen fixáló púder (Setting Powder Compact) 7 g
8 060 Ft

7 000 Ft

Akció

Gyengéd kompakt rögzítés átlátszó por „Beállítás kompakt púder” tökéletesen rögzíti a make-up egész nap, és ez annak köszönhető, hogy a por lesz vízálló. Por zmatňuje és bőr bársonyosan puha. Por talált egy elegáns tok egy tükör, tökéletes a kézitáska és az utazás.


Art Deco (Highlighter Powder Compact) 9,5 g
5 790 Ft

Használja a Highlighter Powder Compact Bright Porot   természetes csillogó arcszínre és világító hatásra. A struktúrája selymes és sima lesz a bőrön. A kiválasztott porok és gyöngyök kombinációjának köszönhetően minden olyan fény, amely az arcra terjed, finoman eloszlik a bőrön.


Art Deco Kompakt púder (High Definition Compact Powder) 10 g
6 660 Ft

5 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ultra-finom kompakt por teljesen természetes megjelenés. Az egyedi textúra ellentétben a hagyományos por az arcon egyáltalán nem világos, és tökéletesen tapad a bőrhöz. Alkalmas hétköznapi, de nagyon profi smink. Ezt a port lehet megvásárolni utántöltés. .


Art Deco Spare (Highlighter Powder Compact) 9,5 g
5 790 Ft

Használja a Highlighter por kompakt kompakt por   természetes csillogó arcszínre és világító hatásra. A struktúrája selymes és sima lesz a bőrön. A kiválasztott porok és gyöngyök kombinációjának köszönhetően minden olyan fény, amely az arcra terjed, finoman eloszlik a bőrön.


Bellapierre All Over Face kozmetikai szett (Contour and Highlighting Kit)-39%
22 500 Ft

13 710 Ft

Akció

Ez a professzionális készlet tökéletes lesz az arcod számára! A készlet tartalmazza:

1 porszórás, 1 fényesítő por, 1 kiemeli az arcot, 1 ecset a korrektorhoz, 1 kabuki ecset porhoz. Fair: porszórás 4,0 g; 2. 35 g fehérítő por; kontúrpor 2,35 g; kefe Sötét: porszórcsin 4,0 g; 2.


Borotalco Talcum hintőpor natúr zsírkővel 100 g
1 270 Ft

A finom por a természetes talkumot jellemezve egyedülállóan magas minőségű. Ő elnyeli, frissítő és vízlágyító hatású, a bőr kínál felnőtteknek és gyerekeknek széles körben alkalmazható – fürdés után, míg epilálás bázisként make-up alatti.


Clinique Fodraszat kompakt por (True Bronze kőpúder Bronzer) 9,6 g
8 360 Ft

A kompakt selymes por egy kis kamra, tökéletes fenntartása átázott bőrt egész nap és folyamatos kiegészítések levegőt tan. Bársonyos bőr ragyog, ez tartós, és nem tartalmaz olajat. Hipoallergén (minimalizálja az allergiás reakciók), alkalmas az érzékeny bőrt. .


Clinique Mattító kompakt porpúder (Stay-Matte Sheer Pressed Powder) 7,6 g
8 060 Ft
7 680 Ft

Akció

Velvet púder Stay-Matte dúsított ásványi anyagok tökéletesen tapad a bőrhöz, és létrehoz egy tökéletesen matt és friss megjelenés. Megakadályozza világítsanak hosszú órákon át, hogy alkalmas kombinált és olajos bőrre. Allergia ellen tesztelt, illatanyag mentes.


Clinique Porpúder és púderecset (Blended Face Powder and Brush) 35 g
9 260 Ft

8 220 Ft

Akció

Fény laza por ad a bőr bársonyos és természetes megjelenés, minimalizálva a pórusok megjelenését. Dúsított ásványi anyagok tökéletesen kiegészíti smink. A csomag tartalmaz egy kefe alkalmazása por. Úgy tervezték, minden bőrtípusra, beleértve a zsíros és érzékeny.