Ravensburger Tűzoltók 2x24 darab
3 190 Ft

Állíts össze egy eredeti Tűzoltók motívumú puzzlet. Élj át egy hosszú pillanatot és vond be az összes érzékedet. A kemény alapnak hála az elkészült képek például falra akaszthatóak.

Puzzlika 13074 Házam - fejlesztő puzzle, 20 darabos
3 870 Ft

Tudod, hogy melyik állatka hol lakik? A dobozban 20 nagy méretű rejtvény található, amelyek 10 különálló kártyát alkotnak, amelyek tematikusan összefüggenek. A kártyák fele az egyes állatok képét tartalmazza, a kártyák másik fele az állatkák lakhelyét tartalmazza. A cél az, hogy a megfelelő kombinációkat elkészítsd, és a lehető legtöbb párt összegyűjtsd. Ez a játék segít fejleszteni a gyermek kreativitását és motorikus készségeit.

Ravensburger Puzzle 050963 Hulladék likvidálás 2x24 darab
2 990 Ft

Tapasztald meg a páratlan szórakozást a kiváló minőségű Ravensburger hulladék szelektálás motívummal ellátott puzzle összeállítása közben. A csomagolás két puzzle kirakóst tartalmaz – az egyiken egy kukás, a másikon egy vontatókocsi látható – mindkettőből tanulságok vonhatók le. Az egyedi puzzle darabok tökéletesen illeszkednek egymáshoz.

Galt 4 in 1 Farm Puzzle

Galt 4 in 1 Farm Puzzle

Értékelés: 4,9
2 990 Ft

A Galt farmos puzzle tökéletes választás kisgyerekek számára. A játék fejleszti a kreativitást és a motorikus képességeket. A puzzle segítségével a gyermekek megismerhetik a farmon élő állatokat. A dobozban 4 különböző kirakó található a 12-től a 4 dabadosig. 3 éves kortól ajánlott.

Galt Építkezés Szőnyeg puzzle, 30 db
5 990 Ft

A Galt szőnyegpuzzle egyedi és szórakoztató játék lehet gyermeke számára. A puzzle fejleszti a kreativitást és a motorikus képességeket. A puzzle segítségével a gyermekek megismerkedhet az építkezések világával. Játszószőnyegként is használható. 30 darabból, illetve 8 munkagépből áll. 3 éves kortól ajánlott.

Puzzlika 14798 Erdei állatok oktatási puzzle 8 állatka - 16 darabos
2 790 Ft 2 760 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Erdei állatok oktatási puzzle 16 nagy szilárd darabból áll, amelyekből 8 különálló kép rakható össze az erdőben és a hegyekben vadon élő állatokról. A játék elősegíti a gyermek készségek fejlesztését.

Spin Master Toy Story 4: Puzzle-56%
3 200 Ft 1 390 Ft

A Disney Pixar sikeres Toy Story 4 animációs film mintájú lentikuláris puzzle remekül elszórakoztat majd! Rakd össze mind a 48 darabot, hogy megkapd a képet. Hogyha más szögből nézed, akkor azonnal más képet fogsz látni.

Galt Háziállatok Baby Puzzle

Galt Háziállatok Baby Puzzle

Értékelés: 4,5
3 090 Ft

A Galt Baba puzzle tökéletes választás babák és kisgyermekek számára. A játék fejleszti a kreativitást és a motorikus képességeket. A puzzle segítségével a gyermekek megismerhetik az állatokat. A rejtvénykészlet 6 darab aranyos, összeilleszthető háziállatot tartalmaz. Minden kép két darabból áll, tehát egyszerűen összeilleszthetőek.

Galt Nagy Farm puzzle, 30 db

Galt Nagy Farm puzzle, 30 db

Értékelés: 4,9
5 590 Ft

Galt Farm puzzle gyerekeknek szánt nagyméretű, nagyszerűen illusztrált mintájú puzzle. A 30 darabos kirakó egyedi és szórakoztató, valamint nagyszerűen fejleszti a gyerekek különböző készségeit.

Galt Nagy padló puzzle - város
6 190 Ft

Gyönyörű, illusztrált padló puzzle, ami egyedülálló szórakozást nyújt a gyerekeknek. Harminc nagyméretű darab, amik tökéletesen illeszkednek egymásba és segítenek a motorikus készségek és képességek fejlesztésében. Nyolc másik darab, amik közlekedési eszközöket vagy éppen egy körhintát ábrázolnak, a megépített kép érdekesebbé tételére és különálló játszásra szolgálnak.

Puzzlika 12992 Az ételem - fejlesztő puzzle, 20 darabos
3 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tudod, hogy melyik állatka mit eszik? A dobozban 20 nagy méretű rejtvény található, amelyek 10 különálló kártyát alkotnak, amelyek tematikusan összefüggenek. A kártyák fele az egyes állatok képét tartalmazza, a kártyák másik fele az általuk fogyasztott ételeket tartalmazza. A cél az, hogy a megfelelő kombinációkat elkészítsd, és a lehető legtöbb párt összegyűjtsd. Ez a játék segít fejleszteni a gyermek kreativitását és motorikus készségeit. Környezetkímélően termesztett fából készült.

Puzzlika 13784 Autó - puzzle , 5 kép, 20 rész
4 150 Ft

Az 5 az 1-ben autós kirakós 20 nagy szilárd puzzlet tartalmaz, amelyekből különálló képet készíthetsz. Minden képen egy játékautó látható az utasokkal. Minden kép 2–6 darabot tartalmaz. Ez a játék segít fejleszteni a gyermek kreativitását és motorikus készségeit.

Puzzlika 14248 Kutyák 5az1-ben – 5 kép 27 darabból
4 150 Ft

A Kutyák 5az1-ben képes kirakós játék 27 nagy, vastag kirakódarabot tartalmaz, amelyekből 5 önálló képet rakhatsz ki. Minden kép egy bájos kutyust abrázol. Az egyes képek 4–8 darabból állnak. Ez a játék segít fejleszteni a gyermek alapvető képességeit.

Ravensburger Egy nap az állatkertben 2x24 darab
2 900 Ft

Lépj be az állatok világába! Ezzel a puzzleval ez egészen egyszerű. Hozz létre egy ZOO képet és élj át egy hosszú pillanatot. A gyermek puzzle fejleszti az érzékeket és a motorikát, a kemény alapnak hála az elkészült képek például falra akaszthatóak.

Ravensburger Puzzle 050109 Disney Jégvarázs 2 2x24 darab
2 890 Ft

Légy részese egy páratlan szórakozásnak a kiváló minőségű Disney Jégvarázs 2 motívummal ellátott puzzle kirakása közben. A kirakós játék két képet tartalmaz, mindegyikük 24 darab puzzleből áll. Az egyedülálló darabok tökéletesen illeszkednek egymáshoz.

Ravensburger Puzzle 050871 Disney mesék 2x24 darab
3 390 Ft

Tapasztald meg a páratlan szórakozást a kiváló minőségű Ravensburger Disney mesék motívummal ellátott puzzle összeállítása közben. A csomagolás két puzzle kirakóst tartalmaz – az egyiken Susi és Tekergő, a másikon a 101 kiskutya látható. Az egyedi puzzle darabok tökéletesen illeszkednek egymáshoz.

Ravensburger Puzzle 050895 Kalózok 2x24 darab
3 790 Ft

Tapasztald meg a páratlan szórakozást a kiváló minőségű Ravensburger kalóz motívummal ellátott puzzle összeállítása közben. A csomagolás két puzzle kirakóst tartalmaz, amelyen különböző helyzetekben lévő kalózok láthatók. Az egyedi puzzle darabok tökéletesen illeszkednek egymáshoz.

Ravensburger Puzzle 051267 Gigantoszaurusz 2x24 darab
2 940 Ft 2 790 Ft

Tapasztald meg a páratlan szórakozást a Ravensburger kiváló minőségű, Gigantoszaurusz mintával ellátott puzzle rakása során. A puzzle két képet taratalmaz, vidám dinoszaurusok különböző tevékenységek során. Az egyedi puzzle darabok tökéletesen illeszkednek egymáshoz.

Ravensburger Puzzle 078240 Pizsihősök 2x24 darab
3 390 Ft

Tapasztald meg a páratlan szórakozást a kiváló minőségű Ravensburger Pizsihősök motívummal ellátott puzzle összeállítása közben. A csomagolás két puzzle kirakóst tartalmaz, amelyeken a szuperhősök akció közben láthatók. Az egyedi puzzle darabok tökéletesen illeszkednek egymáshoz.

Ravensburger Puzzle 090853 Mancsőrjárat Jó tett 2x24 rész
2 890 Ft

A Mancsőrjárat minden tagja más-más képességgel rendelkezik, mindegyikük valamiben jobb mint a barátai, és éppen ezért kiváló csapatot alkotnak. A kirakós játék két képet tartalmaz, mindegyikük 24 darab puzzleből áll. Az egyedi puzzle darabok tökéletesen illeszkednek egymáshoz.

Ravensburger Tűzoltó Sam 2x24 darab
2 990 Ft

Tapasztald meg a páratlan szórakozást egy kiváló minőségű puzzle összerakásánál Sam tűzoltó motívummal a Ravensburger társaságtól. Az egyedi puzzle darabok tökéletesen illeszkednek egymáshoz.

Lisciani Bing puzzle - párok
2 990 Ft 2 760 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Bing-nyúl és barátai képeit tartalmazó, kétrészes, egyszerű puzzle-k azoknak a gyerekeknek készültek, akik most kezdik megismerni a puzzlet. Nagy és szilárd darabok megkönnyítik a gyermekek számára az összeillesztést. A gyermekekben az összerakás támogatja a készségek fejlesztését. 1 éves kortól ajánlott.

DINO Tátra maxi puzzle, 24 darabos
2 890 Ft 2 790 Ft

Rakd össze a a legendás Tátrát ábrázoló képet ezzel a maxi puzzleval. A csomagolás 24 darabot tartalmaz. Minőségi cseh termék.

Galt Dzsungel Szőnyeg puzzle, 30 db-24%
6 600 Ft 4 990 Ft

A Galt szőnyegpuzzle egyedi és szórakoztató játék lehet gyermeke számára. A játék fejleszti a kreativitást és a motorikus képességeket. A puzzle segítségével a gyermekek megismerhetik a dzsungelben élő állatokat, valamint játszószőnyegként is használható. 30 darabból, illetve 8 állatból áll. 3 éves kortól ajánlott.

Galt 4 in 1 Járművek Puzzle
3 490 Ft

Galt puzzle négy különböző járművet ábrázoló képpel szórakoztatja a kisgyermekeket. A kirakós játék 4–6–9 és 16 darabból áll, így a gyermekek különböző nehézségi fokozatokban próbálhatják ki magukat. A vidám és élénk színű képek nem csak lekötik a figyelmet, de fejlesztik a fantáziavilágot és a motorikus képességeket is. Három éves kor felett ajánlott.

Galt Járművek Baby Puzzle

Galt Járművek Baby Puzzle

Értékelés: 5
2 790 Ft

A Galt Baba puzzle tökéletes választás babák és kisgyermekek számára. A játék fejleszti a kreativitást és a motorikus képességeket. A puzzle segítségével a gyermekek megismerhetik a járműveket. A rejtvénykészlet 6 darab aranyos, összeilleszthető járművet tartalmaz. Minden kép két darabból áll, tehát egyszerűen összeilleszthetőek.

Trefl Puzzle baby Bing Bunny és barátai
2 900 Ft

Gyönyörű gyermekek puzzle Bing nyuszi és barátai képével. A Bing Bunny az óvodáskorú gyermekek Bing Bunny sorozatból. A nagy puzzle négy vastag kartonképből áll.

Trefl Puzzle obří Na venkově 12ks
3 310 Ft

Krásné, ilustrované podlahové puzzle přinese vašim dětem jedinečnou zábavu. Dvacetsedm velkých dílků do sebe skvěle zapadá a pomáhají dítěti ve zdokonalení jeho motorických schopností a dovedností. Děti si sestaví obrázek venkova, které následně může sloužit jako hrací podložka pro autíčka, figurky, plyšová zvířátka a další hračky. Od 2 let.