Ravensburger Éjjeli Prága 1000 darab
3 912 Ft 3 730 Ft

Gyönyörű puzzle éjjeli Prága pankromatikus kép motívummal nem csak lerövidíti a hosszú pillanatokat és szórakoztató, hanem fejleszti a finom-motorikát és más készségeket is. Az egyes darabok minőségi kidolgozásúak, így a puzzle szilárd alapra való ragasztásával vonzó képet alkothatsz.

Piatnik Hangjegyek puzzle 1000 db
3 290 Ft 3 090 Ft

Piatnik Hangjegyek 1000 db-os puzzle tökéletes választás kisfiúknak és kislányoknak is. A képen megelevenedő hangjegyek impozáns látványt és kellemes szórakoztató órákat nyújtanak. Játék közben fejlődik a gyerekek kézügyessége és szemkoordinációja is.

Ravensburger Prága: Séta a Károly hídon 1000 darab
3 912 Ft 3 470 Ft

Gyönyörű puzzle a Prágai Károly híd motívumával. Nem csak lerövidíti a hosszú pillanatokat és szórakoztató, hanem fejleszti a finom-motorikát és más készségeket is. Az egyes darabok minőségi kidolgozásúak, így a puzzle szilárd alapra való ragasztásával vonzó képet alkothatsz.

Piatnik Hopper, Nighthawks

Piatnik Hopper, Nighthawks

Értékelés: 5
3 860 Ft

Rakd össze a kedvelt kirakós játék mind az 1000 darabját és hozz létre egy gyönyörű képet. Edward Hopper amerikai festő Éjjeli baglyok című festményét ábrázoló kép. Ez a kép a beltér szép díszeként szolgálhat. Ez a puzzle kihívás a kirakós játékok rajongóinak.

Piatnik New York by night puzzle 1000 db
3 220 Ft

Piatnik New York éjszaka 1000 db-os puzzle tökéletes választás kisfiúknak és kislányoknak is. A képen megelevenedő város impozáns látványt és kellemes szórakoztató órákat is nyújtanak. Játék közben fejlődik a gyerekek kézügyessége és szemkoordinációja is.

Piatnik Strand puzzle 1000 db
3 390 Ft 3 090 Ft

Piatnik Strand 1000 db-os puzzle tökéletes választás kisfiúknak és kislányoknak is. A képen megelevenedő strand impozáns látványt és kellemes szórakoztató órákat nyújtanak. Játék közben fejlődik a gyerekek kézügyessége és szemkoordinációja is.

Ravensburger Prága: Kilátás a Károly hídra 1000 darab
3 912 Ft 3 470 Ft

Gyönyörű puzzle prágai panoráma motívumával a Károly híddal nem csak lerövidíti a hosszú pillanatokat és szórakoztató, hanem fejleszti a finom-motorikát és más készségeket is. Az egyes darabok minőségi kidolgozásúak, így a puzzle szilárd alapra való ragasztásával vonzó képet alkothatsz.

Ravensburger Prágai vár 1000 darab
3 912 Ft 3 860 Ft

Gyönyörű puzzle a Prágai vár motívummal. Nem csak lerövidíti a hosszú pillanatokat és szórakoztató, hanem fejleszti a finom-motorikát és más készségeket is. Az egyes darabok minőségi kidolgozásúak, így a puzzle szilárd alapra való ragasztásával vonzó képet alkothatsz.

Piatnik Vintage Varrókészlet
3 090 Ft

Rakd össze a kedvelt kirakós játék mind az 1000 darabját és hozz létre egy gyönyörű képet. A retro stílusú varródobozt ábrázoló kép a beltér szép kiegészítője lehet. Ez a puzzle kihívás a kirakós játékok rajongóinak.

DINO Tigrisek secret collection 100 db
3 730 Ft

Keresd az elrejtett titkokat! A dzsungelben pihenő tigris család minden állatszerető kedvence lesz. Az összerakás, ragasztás és bekeretezés után ideális dekoráció lehet, például a gyerekszobában.

Piatnik Paradicsomok

Piatnik Paradicsomok

Értékelés: 5
3 090 Ft

Rakd össze a kedvelt kirakós játék mind az 1000 darabját és hozz létre egy gyönyörű képet. Különböző fajtájú és színű paradicsomokat ábrázoló kép. Ez a kép a beltér szép díszeként szolgálhat. Ez a puzzle kihívás a kirakós játékok rajongóinak.

Piatnik Bor válogatás puzzle 1000 db
3 090 Ft

Piatnik Bor válogatás 1000 db-os puzzle tökéletes választás kisfiúknak és kislányoknak is. A képen megelevenedő borral teli polcok impozáns látványt nyújtanak. Játék közben fejlődik a gyerekek kézügyessége és szemkoordinációja is.

Piatnik Prága légifelvétel puzzle 1000 db
3 290 Ft 3 090 Ft

Piatnik Prága légifelvétel1000 db-os puzzle tökéletes választás kisfiúknak és kislányoknak is. A képen megelevenedő Prágaimpozáns látványt és kellemes szórakoztató órákat is nyújtanak. Játék közben fejlődik a gyerekek kézügyessége és szemkoordinációja is.

Piatnik Titanic puzzle 1000 db
3 390 Ft 2 830 Ft

Piatnik Titanic 1000 db-os puzzle tökéletes választás kisfiúknak és kislányoknak is. A képen megelevenedő koktélok impozáns látványt és kellemes szórakoztató órákat is nyújtanak. Játék közben fejlődik a gyerekek kézügyessége és szemkoordinációja is.

Piatnik Velence légifelvétel puzzle 1000 db
3 490 Ft

Piatnik Velence légifelvétel 1000 db-os puzzle tökéletes választás kisfiúknak és kislányoknak is. A képen megelevenedő Velenceimpozáns látványt és kellemes szórakoztató órákat is nyújtanak. Játék közben fejlődik a gyerekek kézügyessége és szemkoordinációja is.

Piatnik Mucha, Álmok

Piatnik Mucha, Álmok

Értékelés: 5
2 590 Ft

Rakd össze a kedvelt kirakós játék mind az 1000 darabját és hozd létre Alfons Mucha cseh festő Álmok című festményét ábrázoló csodálatos képet. Ez a kép a beltér szép díszeként szolgálhat. Ez a puzzle kihívás a kirakós játékok rajongóinak.

Piatnik Lips
3 090 Ft

Rakd össze a kedvelt kirakós játék mind az 1000 darabját és hozz létre egy gyönyörű képet. Ajakkollázst ábrázoló kép a beltér szép dísze lehet. Ez a puzzle kihívás a kirakós játékok rajongóinak.

Piatnik Carta Marina 1572

Piatnik Carta Marina 1572

Értékelés: 5
3 090 Ft

Rakd össze a kedvelt kirakós játék mind az 1000 darabját és hozz létre egy gyönyörű képet. Észak Európa legrégibb fennmaradt térképét ábrázoló kép. Ez a kép a beltér szép díszeként szolgálhat. Ez a puzzle kihívás a kirakós játékok rajongóinak.

Piatnik Párizs légifelvétel puzzle 1000 db
3 290 Ft 3 090 Ft

Piatnik Párizs légifelvétel 1000 db-os puzzle tökéletes választás kisfiúknak és kislányoknak is. A képen megelevenedik Párizs madártávlatból. A kép elkészítése kellemes és szórakoztató órákat biztosít az egész család számára. Játék közben fejlődik a gyerekek kézügyessége és szemkoordinációja is.

Piatnik Hopper - Vitorlázás puzzle 1000 db
3 190 Ft 3 090 Ft

Piatnik Hopper – Vitorlázás 1000 db-os puzzle tökéletes választás kisfiúknak és kislányoknak is. A képen megelevenedő vitorlás impozáns látványt és kellemes szórakoztató órákat is nyújtanak. Játék közben fejlődik a gyerekek kézügyessége és szemkoordinációja is.

Piatnik Időmérő szerkezetek puzzle 1000 db
3 190 Ft

Piatnik Időmérő szerkezetek 1000 db-os puzzle tökéletes választás kisfiúknak és kislányoknak is. A képen látható órák kavalkádja impozáns látványt és kellemes szórakoztató órákat nyújtanak. Játék közben fejlődik a gyerekek kézügyessége és szemkoordinációja is.

DINO Kocsmai verekedés 1000 db
3 738 Ft 3 350 Ft

Szerezd be ezt a puzzle-t a híres cseh művész, Josef Lada képével és élj át otthon egy sokkal jobb szórakozást, mint ami az ábrázolt sörözőben zajlik. A puzzle kirakásakor csak lazítanod kell

Ravensburger Exit Puzzle: Királyi vár 759 darab
4 380 Ft

Az Exit Puzzle sorozat elképesztő rejtvényeket és szabadulós játékokat hoz! Tapasztald meg a páratlan szórakozást a kiváló minőségű királyi vár mintájú Ravensburger puzzle összerakásával. Ha párosítunk, gondosan figyeljük meg a létrehozott kép egyes részeinek indexeit.

DINO Vízköpő Párizsban Panoramic 1000 darabos
4 044 Ft 3 860 Ft

Tekintsd meg Párizst egy szokatlan perspektívából – a Notre-Dame katedrális történelmi vízköpője mögül. Az Eiffel torony és majdnem az egész francia nagyváros tenyereden lesz, amint ezt a panoramatikus 1000 darabos puzzlet kirakod. A kirakását a fekete-fehér spektruma nehezíti meg, de kis türelemmel és a figyelem edzésével játszva menni fog.

Ravensburger Exit Puzzle: Zárt pince 759 darab
4 590 Ft 3 470 Ft

Tapasztald meg a páratlan szórakozást a Ravensburger társaság kiváló minőségű, zárt pince motívummal ellátott puzzlejának rakása során. Az egyedi puzzle darabok tökéletesen illeszkednek egymáshoz. A puzzle kirakását követően feladatok várnak, képes vagy megfejteni a szimbólumok jelentését és megoldani a kérdést?

Ravensburger Exit Puzzle: Saloon 759 darab
4 058 Ft 3 730 Ft

Az Exit Puzzle sorozat elképesztő rejtvényeket és szabadulós játékokat hoz! Tapasztald meg a páratlan szórakozást a kiváló minőségű Saloon mintájú Ravensburger puzzle összerakásával. Ha párosítunk, gondosan figyeljük meg a létrehozott kép egyes részeinek indexeit.

DINO Az éjszakai Párizs Neon 1000 darabos
5 800 Ft

A puzzle kirakótól is fényes jövőt várhatsz el. Napközben kirakod, éjjel pedig világítani fog neked. Kezd el az 1000 darab kirakását, a végén pedig megkapod az éjszakai Párizs gyönyörű képét. Neonfénnyel világítanak az Eiffel torony szélei, a Trocadero-kertek, az Invalidusok háza és a Diadalív. Élvezz a kreatív szórakozás világos pillanatait.

DINO Forum Romanum 1000 darab
3 675 Ft 3 470 Ft

A Forum Romanum korában a politikai történések és a nagy ünnepségek központja volt. Te ne felejtsd el megünnepelni, ha sikerül kiraknod az 1000 darabból álló puzzlet. Ennyi darab sikeres kirakását követően megérdemled az ünneplést. A kirakás során ezen felül javítod figyelmedet, koncentrációdat és képzeletedet is.

Ravensburger Puzzle Exit Puzzle: Farkas 759 db
4 590 Ft 3 470 Ft

Tapasztald meg a páratlan szórakozást a Ravensburger társaság kiváló minőségű, farkas motívummal ellátott puzzlejának rakása során. Az egyedi puzzle darabok tökéletesen illeszkednek egymáshoz. A puzzle kirakását követően feladatok várnak, képes vagy megfejteni a szimbólumok jelentését és megoldani a kérdést?

DINO Színek 1000 puzzle
4 090 Ft 3 860 Ft

Rakd ki ezt a gyönyörű színes puzzlet. Összerakva bekeretezve a kép ideális kiegészítő minden szobába. 1000 darabot tartalmaz.

DINO Cseh Krumlov Dron collection 1000 darabos
3 675 Ft 3 470 Ft

Dina Dron collection madártávlatból rögzíti a jelentős cseh emlékműveket. A puzzle motívuma a Cseh Krumlov egy drónról készült felvétele. Az emlékmű képe az UNESCO jegyzékéből 1000 darabos kialakításban. Kirakása után megtalálod a Vltava folyó által körülvett történelmi központ képét, felette pedig a várat és a kastélyt.

DINO Napnyugta Panoramic 1000 részes
4 044 Ft 3 600 Ft

A szép dolgokat az embernek minden nap látnia kellene. Kezd el például a toszkán vidékkel – Val d´Orcia borászati vidék naplementekor gyönyörű és romantikus tájat teremt. Rakd ki ezt az 1000 darabos puzzle-t elegáns széles panoramatikus formátumban. Ezen kívül, hogy kirakásakor remekül kitisztítod a fejed, edzed az agytekervényeidet és az összpontosítás képességeit.

DINO Budapest Neon 1000 részes
5 519 Ft 5 150 Ft

A puzzle kirakótól is fényes jövőt várhatsz el. Napközben kirakod, éjjel pedig világítani fog neked. Kezd el az 1000 darab kirakását, a végén pedig megkapod az éjszakai Budapest gyönyörű képét. Neon fényével világít majd a Lánchíd, a parlament épülete és a Duna felszíne. Élvezz a kreatív szórakozás világos pillanatait.

DINO Panda család 1000 darab

DINO Panda család 1000 darab

Értékelés: 4,8
3 675 Ft 3 470 Ft

A pandáknak szinte egész életükben karikák vannak a szemeik alatt, mégis nagyon fotogének. Hogyan fogsz te kinézni, ha befejezed a fotójukat ábrázoló kirakóst? Akár karikákkal a szemed alatt, akár nélkülük, biztosan örülni fogsz a látványnak. Azon felül, hogy az 1000 darabos puzzle felett kiüríted a fejedet, javíthatsz figyelmességeden és koncentrációdon is.

DINO Macskák Secret collection 1000 darab
3 675 Ft 3 350 Ft

Keresd a rejtett titkokat a Secret Collection puzzleval. Úgy gondolod, hogy a képen lévő macskákat egy kezeden meg tudod számolni? Az összerakott puzzle valójában sokkal több macskát rejt, mint azt első pillantásra gondolnád. Némely macska már az összerakás során megtalálható, azonban a többit csupán a teljes kép elkészültével fogod meglátni. A puzzle Csehországban készült és tökéletesen teszteli figyelmedet, türelmedet és éleslátásodat.

DINO Hradzsin Panoramic 1000 darabos
4 044 Ft 3 890 Ft

A szép dolgokat az embernek minden nap látnia kellene. Kezd például a prágai Hradzsan és a Károly híd panorámájával. Rakd ki ezt az 1000 darabos puzzle-t elegáns széles panoramatikus formátumban. Ezen kívül, hogy kirakásakor remekül kitisztítod a fejed, edzed az agytekervényeidet és az összpontosítás képességeit.

DINO Párizsi vár 1000 neon puzzle
6 190 Ft 5 800 Ft

Rakd ki ezt a gyönyörű puzzlet a Prágai vár mintájával, ami világít a sötétben. Összerakva bekeretezve a kép ideális kiegészítő minden szobába. 1000 darabot tartalmaz.

Piatnik Van Gogh - Napraforgók, 1000 darab
3 390 Ft 3 220 Ft

Állítsd össze a kedvenc puzzle-játékod összes darabját, és készíts egy gyönyörű festményt, amelyet Van Gogh híres festménye a Napraforgók ihletett. Ez a kép a beltér szép díszeként szolgálhat. Ez a puzzle kihívás a kirakós játékok rajongóinak.

DINO Kiskutyák Secret collection 1000 darab
3 675 Ft 3 590 Ft

Keresd a rejtett titkokat a Secret Collection puzzleval. Játszottál már valaha kutyakölykökkel bújócskát? Próbáld ki ennek az eredeti puzzle-nak a segítségével. Az 1000 darabos képen sokkal több rejlik, mint ahogy az első pillantásra tűnik. Némelyiket már az összerakás ideje alatt megtalálod, a többit később látod meg, ha a kirakóst összeraktad. A puzzle Csehországban készült, tökéletesen teszteli figyelmedet, türelmedet és az éleslátást.

Ravensburger Közeli találkozás 1000 darabos
4 053 Ft 3 890 Ft

Tapasztald meg a páratlan szórakozást a kiváló minőségű kardszárnyú delfin mintájú Ravensburger puzzle összerakásával. Az egyedi színes puzzle darabok tökéletesen illeszkednek egymáshoz.

DINO Károly híd 1000 darab
4 090 Ft 3 860 Ft

Rakd ki ezt a gyönyörű képet Prága és a Károly híd motívummal. Összerakva bekeretezve a kép ideális kiegészítő minden szobába. 1000 darabot tartalmaz.

DINO Notre-Dame katedrális 1000 darabos
4 090 Ft 3 860 Ft

Rakd ki ezt a gyönyörű képet a Notre-Dame katedrális mintájával. Összerakva bekeretezve a kép ideális kiegészítő minden szobába. 1000 darabot tartalmaz.

DINO Secret collection lovak 1000 darab
3 675 Ft 3 470 Ft

Keresd a rejtett titkokat a Secret Collection puzzleval. Úgy gondolod, hogy a képen lévő lovakat egy kezeden meg tudod számolni? Az összerakott puzzle valójában sokkal több lovat rejt, mint azt első pillantásra gondolnád. Némely ló már az összerakás során megtalálható, azonban a többit csupán a teljes kép elkészültével fogod meglátni. A puzzle Csehországban készült és tökéletesen teszteli figyelmedet, türelmedet és éleslátásodat.

Piatnik Taste of Gin 1000 darab
3 190 Ft 3 090 Ft

Készíts egy képet, amely tele van színes palackokkal a világ különféle ginjeivel, és próbálj ellenállni az étvágyadnak rájuk. Rakd ki a puzzle mind az 1 000 darabját és hozzál létre egy csodaszép képet. A kép gyönyörű dekoráció lehet a belső terekben. Ez a puzzle kihívás a kirakós játékok rajongóinak.

Piatnik Frida Kahlo, Önarckép 1000 darab
3 190 Ft 3 090 Ft

Készítsen önarcképét a híres Frida Kahlo festőről. Rakd ki a puzzle mind az 1 000 darabját és hozzál létre egy csodaszép képet. A kép gyönyörű dekoráció lehet a belső terekben. Ez a puzzle kihívás a kirakós játékok rajongóinak.

DINO Zsiráfok panoramic 1000 darabos
4 090 Ft

Zsiráf bébivel a fekete-fehér kép motívuma, melyet 1000 darabból lehet összerakni. Az összerakott puzzle kép a gyerekszoba szép díszévé válhat. Szuper szórakozás az egész családnak.

DINO A világ politikai térképe 1000 darab
3 738 Ft 3 470 Ft

világ politikai térképét ábrázoló 1000 darabos puzzle. Az összerakás, ragasztás és bekeretezés után ideális dekoráció lehet, például a gyerekszobában.

Piatnik Metallic Mucha Négy évszak, 1000 darabos
12 290 Ft 9 030 Ft

Összeállíthatod a kedvenc puzzle játékod összes darabját, és készíts egy gyönyörű képet Alfons Mucha Négy évszak című festményéből fémes kialakításban. Ez a kép a beltér szép díszeként szolgálhat.