Versele Laga Crispy Muesli Guinea Pigs 20 kg
10 590 Ft

Komplett táplálék tengerimalacok magas rosttartalommal." Tartalmaz minden tápanyagot, amire az ön állatkájának az egészséges és aktív élethez szüksége van.

Versele Laga Nature Timothy Hay 1 kg
1 890 Ft

Pormentes minőségi napon szárított széna, amely alapvető eledelként szolgál nyulak, tengerimalacok, csincsillák és deguk számára. A rágcsálók számára nélkülözhetetlen magas rosttartalommal rendelkezik. A Versele Laga Nature Timothy Hay 1 kg támogatja a jó emésztést és egészséges fogakat biztosít.

Versele Laga Nature Cuni - nyulaknak 2,3 g
4 590 Ft

Prémium táp törpenyulaknak biztosítja a szükséges anyagokat és vitaminokat a kedvenced számára. Természetes granulátum támogatja a fényes szőrzetet, erős egészséget, szép fogsort és a helyes emésztést. Versele Laga Nature Cuni – nyulaknak 2,3 g préselt pellet nélkül.

Beaphar X-traVital 2,5 kg nyúl eledel
4 590 Ft

Az X-traVital egy szuper prémium táplálék nyulaknak, alacsony zsírtartalommal. Rendkívül könnyen emészthető, vitaminokkal és ásványi anyagokkal dúsítva.

Versele Laga Nature Cuni Junior - nyulaknak 2,3 kg
4 590 Ft

Prémium táp törpenyulaknak 6 hónapos kortól biztosítja a szükséges anyagokat és vitaminokat a kedvenced számára. Természetes granulátum támogatja a fényes szőrzetet, erős egészséget, szép fogsort és a helyes emésztést. Versele Laga Nature Cuni Junior – nyulaknak 2,3 kg préselt pellet nélkül.

Versele Laga Nature Fibrefood Cuni 2,75 kg-27%
6 490 Ft 4 690 Ft

Akció

Prémium keverék a különböző étel összetevőkre érzékeny nyulak számára.. Válogatott fűfélés és növények hozzájárulnak az optimális emésztéshez és az egészséges állkapocshoz. Versele Laga Nature Fibrefood Cuni 2,75 kg mesterséges színezékek, adalékanyagok és tartósítószerek hozzáadása nélkül.

Beaphar CARE+ Tengerimalac eledel 1,5 kg
5 490 Ft

Beaphar CARE+ tengerimalac eledel a legjobb minőségű hozzávalókból készült rágcsálók számára. Magas protein és alacsony zsírtartalma biztosítja a tengerimalacok számára az ideális testsúly megőrzését. Vitaminokban, Omega-3 és Omega-6 gazdag, amelyek elengedhetetlenek az egészség megőrzése érdekében. TOVÁBB OLVASOM->

Beaphar Care+ 1,5 kg nyúl eledel
5 590 Ft

Care+ Nyúl eledel alacsony zsírtartalmú, ízletes és teljes értékű eledel nyulaknak. Az eledel az egészséges növekedéshez megfelelő kalcium/foszfor arányt biztosítja. Fehérjék gazdagok aminosavakban, ami az izomfejlődéshez szükséges. Az eledelt összetétele teszi tökéletesen kiegyensúlyozott táplálékká a nyulak számára.

Versele Laga Nature Cuni - nyulaknak 700 g
1 590 Ft

Prémium táp törpenyulaknak 6 hónapos kortól biztosítja a szükséges anyagokat és vitaminokat a kedvenced számára. Természetes granulátum támogatja a fényes szőrzetet, erős egészséget, szép fogsort és a helyes emésztést. Versele Laga Nature Cuni Junior – nyulaknak 700 g préselt pellet nélkül.

Versele Laga Nature Fibrefood Cuni 1 kg
2 690 Ft

Prémium keverék a különböző étel összetevőkre érzékeny nyulak számára.. Válogatott fűfélés és növények hozzájárulnak az optimális emésztéshez és az egészséges állkapocshoz. Versele Laga Nature Fibrefood Cuni 1 kg mesterséges színezékek, adalékanyagok és tartósítószerek hozzáadása nélkül.

Beaphar X-traVital tengerimalac eledel 2,5 kg
3 490 Ft

Beaphar X-traVital tengerimalac eledel a legjobb minőségű hozzávalókból készült rágcsálók számára. Magas protein és alacsony zsírtartalma biztosítja a tengerimalacok számára az ideális testsúly megőrzését. Vitaminokban gazdag, amelyek elengedhetetlenek az egészség megőrzése szempontjából. A visszazárható csomagolás garantálja, hogy a táplálék friss és zamatos marad. Egy csomag egy átlagos tengerimalac számára 50 napra elegendő. TOVÁBB OLVASOM->

Versele Laga Nature Chinchilla - csincsilláknak 2,3 kg
4 590 Ft

Prémium táp csincsilláknak, mely elősegíti az optimális emésztést és az egészséges fogazatot. A táplálékkiegészítő keverék biztosítja a megfelelő emésztést, a csillogó szőrzetet és az egészséges fogsort. A Versele Laga Nature Chinchilla – csincsillák számára 2,3 g nem tartalmaz gabonaszemeket és préselt pelleteket.

Versele Laga Nature Mini Hamster - hörcsögök számára 400 g
1 190 Ft 990 Ft

Prémium táp hörcsögöknek támogatja az optimális emésztést és az egészséges fogazatot. E vitamint tartalmaz, ami hozzájárul a fényes és egészségez szőrzet fenntartásához. Versele Laga Nature Mini Hamster – hörcsögök számára 400 g dióval, szárított gyümölcsökkel és lisztkukacokkal gazdagítva.

Versele Laga Crispy Muesli Hamsters 20 kg
11 990 Ft

Komplett táplálék hörcsögöknek és hasonló állatoknak magas fehérjetartalommal, amely tartalmaz minden tápanyagot, amire az ön állatkájának az egészséges és aktív élethez szüksége van.

Versele Laga Nature Cavia - hörcsögöknek 2,3 kg
4 290 Ft 3 490 Ft

Hörcsög táp támogatja az optimális emésztést és az egészséges fogakat. A keverék alkalmas túlsúlyos hörcsögök számára, idősebb és kevésbé aktív hörcsögök számára. Versele Laga Nature Cavia – hörcsögöknek 2,3 kg nem tartalmaz préselt pelletet és gabonaféléket.

Versele Laga Nature Cavia - hörcsögöknek 700 g
1 490 Ft 1 190 Ft

Hörcsög táp támogatja az optimális emésztést és az egészséges fogakat. A keverék alkalmas túlsúlyos hörcsögök számára, idősebb és kevésbé aktív hörcsögök számára. Versele Laga Nature Cavia – hörcsögöknek 700 g nem tartalmaz préselt pelletet és gabonaféléket.

Versele Laga Nature Chip - szibériai csíkosmókusok számára 700 g
2 190 Ft 1 890 Ft

Prémium táp szibériai csíkosmókusok számára, támogatja az optimális emésztést és az egészséges fogazatot. A táplálékkiegészítő keverék biztosítja a megfelelő emésztést, a csillogó szőrzetet és az egészséges fogsort. Nature Chip – szibériai csíkosmókusok számára 700 g magokkal, szárított gyümölcsökkel és lisztkukacokkal gazdagítva.

Versele Laga Nature Cuni - nyulaknak 700 g
1 490 Ft 1 190 Ft

Prémium táp törpenyulaknak biztosítja a szükséges anyagokat és vitaminokat a kedvenced számára. Természetes granulátum támogatja a fényes szőrzetet, erős egészséget, szép fogsort és a helyes emésztést. Versele Laga Nature Cuni – nyulaknak 700 g préselt pellet nélkül.

Versele Laga Nature Degu - deguk számára 2,3 g
4 690 Ft 3 890 Ft

Prémium táp deguk számára, mely támogatja az optimális emésztést és az egészséges fogazatot. A táplálékkiegészítő keverék biztosítja a megfelelő emésztést, a csillogó szőrzetet és az egészséges fogsort. A Versele Laga Nature Degu – deguk számára 2,3 kg nem tartalmaz gabonaszemeket és préselt pelleteket.

Versele Laga Nature Degu - deguk számára 700 g
1 590 Ft 1 390 Ft

Prémium táp deguk számára, mely támogatja az optimális emésztést és az egészséges fogazatot. A táplálékkiegészítő keverék biztosítja a megfelelő emésztést, a csillogó szőrzetet és az egészséges fogsort. Versele Laga Nature Degu – deguknak 700 g nem tartalmaz gabonaszemeket és préselt pelleteket.

Versele Laga Nature Fiberfood Cavia 1 kg
2 690 Ft 2 290 Ft

Hörcsög táp támogatja az optimális emésztést és az egészséges fogakat biztosít. Növények, gyógynövények kiválasztott keveréke hörcsögök számára, akik allergiára hajlamosak, valamint az élelmiszerek bizonyos összetevőire érzékenyek. Versele Laga Nature Fiberfood Cavia 1 kg nem tartalmaz gabonaszemeket.

Versele Laga Nature Fiberfood Cavia 2,75 kg
6 490 Ft 5 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hörcsög táp támogatja az optimális emésztést és az egészséges fogakat biztosít. Növények, gyógynövények kiválasztott keveréke hörcsögök számára, akik allergiára hajlamosak, valamint az élelmiszerek bizonyos összetevőire érzékenyek. Versele Laga Nature Fiberfood Cavia 2,75 kg nem tartalmaz gabonaszemeket.

Versele Laga Nature Fiberfood Chinchilla 1 kg
2 190 Ft 1 990 Ft

Akció

Prémium táp csincsilláknak, mely elősegíti az optimális emésztést és az egészséges fogazatot. Növények, gyógynövények kiválasztott keveréke csincsillák számára, akik allergiára hajlamosak, valamint az élelmiszerek bizonyos összetevőire érzékenyek. Versele Laga Nature Fiberfood Chinchilla 1 kg nem tartalmaz gabonaszemeket.

Versele Laga Nature Gerbil - futóegerek számára 700 g
1 890 Ft 1 590 Ft

Prémium táp futóegereknek, mely támogatja az optimális emésztést és az egészséges fogazatot. Extra adag gabonaféléket tartalmaz az energiaszint és a vitalitás megnöveléséért. Nature Gerbil – futóegerek számára 700 g magokkal, szárított gyümölcsökkel és lisztkukacokkal gazdagítva.

Versele Laga Nature Hamster - hörcsögök számára 2,3 kg
4 790 Ft 4 090 Ft

Prémium hörcsög táp támogatja az optimális emésztést és az egészséges fogazatot. A táplálékkiegészítő keverék biztosítja a megfelelő emésztést, a csillogó szőrzetet és az egészséges fogsort. Versele Laga Nature Hamster – hörcsögök számára 2,3 kg dióval, szárított gyümölcsökkel és magokkal gazdagítva.

Versele Laga Nature Hamster - hörcsögök számára 700 g
1 690 Ft

Prémium hörcsög táp támogatja az optimális emésztést és az egészséges fogazatot. A táplálékkiegészítő keverék biztosítja a megfelelő emésztést, a csillogó szőrzetet és az egészséges fogsort. Versele Laga Nature Hamster – hörcsögök számára 700 g dióval, szárított gyümölcsökkel és magokkal gazdagítva.

Versele Laga Nature snack Bits Bale Dandelion 55 g
1 590 Ft

Gyermekláncfüvet tartalmazó prémium minőségű keverék, amely biztosan örömet szerez kis kedvencednek. Alkalmas nyulaknak, tengerimalacoknak, csincsilláknak és deguknak, kellemes változást hoz étrendjükben. A Versele Laga Nature snack Bits Bale Dandelion 55 g csemegét házikedvenced jutalmazására használhatod például megfelelő viselkedéséért.

Versele Laga Nature Snack Fibres 500 g
1 290 Ft

Ez a prémium minőségű, zöldség- és gyógynövény-keverék biztosan örömet szerez kis kedvencednek. Minden fajta mindenevő rágcsáló számára alkalmas, kellemes változást hoz étrendjükben. Versele Laga Nature Snack Fibres 500 g csemegét házikedvenced jutalmazására használhatod például megfelelő viselkedéséért.

Versele Laga Nature Fibrefood Cuni 8 kg
11 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Prémium keverék a különböző étel összetevőkre érzékeny nyulak számára.. Válogatott fűfélés és növények hozzájárulnak az optimális emésztéshez és az egészséges állkapocshoz. Versele Laga Nature Fibrefood Cuni 9 kg mesterséges színezékek, adalékanyagok és tartósítószerek hozzáadása nélkül.

Versele Laga Complete Cuni Sensitive 1,75 kg
4 790 Ft 4 290 Ft

100%-ban extrudált egykomponensű táplálék alacsony energiatartalommal érzékeny, kevésbé aktív vagy idősebb nyulaknak. Könnyíti az emésztést és segíti a húgyszervek megfelelő működését.

Versele Laga Nature Timothy Hay Bell Pepper and Parnsnip 0,5 kg
1 990 Ft

Pormentes minőségi napon szárított széna paprikával és pasztinákkal, amely alapvető eledelként szolgál nyulaknak, tengerimalacoknak, csincsilláknak és deguknak. A rágcsálók számára nélkülözhetetlen magas rosttartalommal rendelkezik. A Versele Laga Nature Timothy Hay Bell Pepper and Parnsnip 0,5 kg támogatja a jó emésztést és egészséges fogakat biztosít.

Beaphar Care+ 1,5 kg csincsilla eledel
3 790 Ft

Care+ Csincsilla eledel nagyon ízletes szuper prémium élelmiszer, amely tartalmazza az összes szükséges táplálkozási értékeket, amire egy csincsillának szüksége van. Gabonaféléket, növényi fehérje kivonatokat, magvakat és ásványi anyagokat tartalmaz. Állatorvosok, dietetikusok és vezető csincsilla szakértők együttműködve fejlesztették ki.

Versele Laga Nature Fiberfood Chinchilla 2,75 kg
6 090 Ft

Prémium táp csincsilláknak, mely elősegíti az optimális emésztést és az egészséges fogazatot. Növények, gyógynövények kiválasztott keveréke csincsillák számára, akik allergiára hajlamosak, valamint az élelmiszerek bizonyos összetevőire érzékenyek. Versele Laga Nature Fiberfood Chinchilla 2,75 kg nem tartalmaz gabonaszemeket.

Versele Laga Nature Mouse - egerek számára 400 g
990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Prémium táp egereknek, mely támogatja az optimális emésztést és az egészséges fogazatot. Extra adag gabonaféléket tartalmaz az energiaszint és a vitalitás megnöveléséért. Versele Laga Nature Mouse – egereknek 400 g magokkal, szárított gyümölcsökkel és lisztkukacokkal gazdagítva.

Versele Laga Nature Rat - patkányok számára 2,3 kg
4 990 Ft 4 290 Ft

Prémium táp patkányoknak E vitaminnal, mely támogatja az optimális emésztést és az egészséges fogazatot. A táplálékkiegészítő keverék biztosítja a megfelelő emésztést, a csillogó szőrzetet és az egészséges fogsort. Nature Rat – patkányok számára 2,3 kg magokkal, szárított gyümölcsökkel és lisztkukacokkal gazdagítva.

Versele Laga Nature Rat - patkányok számára 700 g
1 690 Ft 1 490 Ft

Prémium táp patkányoknak E vitaminnal, mely támogatja az optimális emésztést és az egészséges fogazatot. A táplálékkiegészítő keverék biztosítja a megfelelő emésztést, a csillogó szőrzetet és az egészséges fogsort. Nature Rat – patkányok számára 700 g magokkal, szárított gyümölcsökkel és lisztkukacokkal gazdagítva.

Versele Laga Nature Snack Cereals 500 g
1 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyümölcsök, zöldségek és magok prémium minőségű keveréke, amely örömet szerez majd a házi kedvencednek. Megfelel mindenevő rágcsálóknak, ami kellemes változást hoz étrendjükben. Versele Laga Nature Snack Cereals 500 g jutalomfalatként adható kisállatod jó viselkedéséért.

Versele Laga Nature Snack Fibres 2 kg
4 190 Ft

Ez a prémium minőségű, zöldség- és gyógynövény-keverék biztosan örömet szerez kis kedvencednek. Minden fajta mindenevő rágcsáló számára alkalmas, kellemes változást hoz étrendjükben. A Versele Laga Nature Snack Fibres 2 kg csemegét házikedvenced jutalmazására használhatod például megfelelő viselkedéséért.

Beaphar Care+ Junior 1,5 kg nyúl eledel
3 990 Ft

Teljes értékű eledel nyulaknak, 10 hónapos kortól. Ízletes, szuper prémium nyúleledel vitaminokkal és ásványi anyagokkal.

COBBYS PET RODDY DROPS Apple almás 100g
397 Ft

HU 5143 CP RODDY DROPS Apple almás 100g Kiegészítő eledel rágcsálóknak. Összetevők: búzaliszt, zsírok, élelmiszer színezőanyag, cukor. Analitikai összetevők: nyersfehérje 14,5 %, nyersolajok és -zsírok 6,8 %, nyershamu 2,1 %, nyersrost 9 %. Etetési útmutató: jutalomként…

COBBYS PET RODDY DROPS Carrot répás 100g
397 Ft

CZ 5147 CP RODDY DROPS Carrot mrkev 100g Doplňkové krmivo pro hlodavce – Mrkev dropsy. Složení: pšeničná mouka, tuky, potravinářské barvivo, cukr, sušená mrkev. Analytické složky: hrubý protein 14,5%, hrubé tuky a oleje 6,8%, hrubý popel 2,1%, hrubá vláknina 0,9%. Krmný návod…

COBBYS PET RODDY DROPS Raspberry-strawbr. málna+eper 100g
397 Ft

HU 5148 CP RODDY DROPS Raspberry-strawbr. málna+eper 100g Kiegészítő eledel rágcsálóknak. Összetevők: búzaliszt, zsírok, élelmiszer színezőanyag, cukor. Analitikai összetevők: nyersfehérje 14,5 %, nyersolajok és -zsírok 6,8 %, nyersrost 9 %, nyershamu 2,1 %. Etetési útmutató…

Witte Molen PUUR sensitive -érzékeny nyulak számára 800g
2 697 Ft

Az eledel formulája mindent tartalmaz, amire az érzékeny fiatal nyulaknak szükségük van. Kiegyensúlyozott összetétel, magas rosttartalommal a hosszú távú egészség érdekében, hozzáadott vitaminokkal és nyomelemekkel a vitalitás növelése érdekében, valamint a prebiotikumokkal…

Kiki EXCELLENT NUTRI-ROD PELLETS 1kg granulált nyúltáp
1 559 Ft 1 403 Ft

Akció

Extrudált táplálék tabletta formájában törpenyulak részére. Az egészséges táplálék a nyulak számára kell hogy rostanyagokban, zöldségekben gyümölcsökben valamint gabonafélékben bővelkedjen. Ez a táplálék jó hatással van az egészségére szőrzetére és vitalitásra…

Kiki MAX Menü Rabbit 2kg teljes értékű nyúltáp
2 429 Ft

Beltartalom: proteinek 11,7%, nedvesség 12,5%, zsiradék 2,65%, rostanyag 20%, hamu 5,48%, kalcium 5,54%, foszfor 4,38g, vas 47,66mg. Összetétel: szárított lóhere, széna, protein granulátum, répasűrítmény, kukorica, buza, háncsolt zab, rozs, gabonafélék, szárított hüvelyesek. Et…