Varázstábla és kaparókártyák - Első számolás

Varázstábla és kaparókártyák - Első számolás

Száma: 43577082
Közvetlenül partnerünktől
Egy 25 kaparós kártyából álló készlet, amely 50 oktatási tevékenységet, egy mellékelt szivacsos filctollat és egy varázstáblát tartalmaz – a szülők számára a legkifinomultabb, a gyermekek számára pedig a legszórakoztatóbb módja a közös munkának … További információ
9 140 Ft
Partnerünktől: TvFit.cz

Partnerünk által szállítva

2024.7.04 személyes átvétellel várhatóan
 
2024.7.04 - 2024.7.08 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: TvFit.cz

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 43577082

Leírás

Egy 25 kaparós kártyából álló készlet, amely 50 oktatási tevékenységet, egy mellékelt szivacsos filctollat és egy varázstáblát tartalmaz – ez a legkifinomultabb módja a szülők számára és a legszórakoztatóbb módja a gyermekek számára, hogy együtt induljanak el a számok és az első számok felfedezésének útjára! A tanulókártyákkal és a tablettel való munka fejleszti a figyelmet és a koncentrációt, a finommotorikus képességeket, a matematikai készségeket, a logikus gondolkodást és nem utolsósorban az általános ismereteket!A nyeremény 0,053 € értékű újrahasznosítási hozzájárulást tartalmaz.

*Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.7. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.