Ingenuity Zenélő, rezgő pihenőszék Sampson 0m+, 9 kg-ig, 2019-40%
31 290 Ft 18 590 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Rezgő pihenőszék az Ingenuity márkától, képes 7 különböző vidám melódia lejátszására. A hárompontos biztonsági öv és a csúszásgátló lábak biztosítják a gyermek biztonságát, és a kényelmes, puha szemishuzattal ellátott ülőrész mellett elegendő kényelmet biztosítanak.

Bright Starts Összecsukható pihenőszék Petite Jungle 0m+, 9kg-ig-32%
32 490 Ft 21 990 Ft

Akció

Összecsukható pihenőszék Petite Jungle a Bright Starts márkától gyerekeknek újszülött kortól 9 kg-os súlyig. A pihenőszék speciális TrueSpeed ​​technológiával van felszerelve, ami 6 ringási sebességet tart a gyermek növekedésével összhangban. Ezenkívül a Slimfold szerkezet modern kialakítása könnyű összecsukást és hordozhatóságot biztosít.

Ingenuity Plüss bárány, 0m+, 18 kg-ig, 2019
32 990 Ft

2 év garancia

Plüss bárány, 0m+, 18 kg-ig, 2019 A legelegánsabb és legmodernebb pihenőszék! Ez a modern találékonyságú szék, egyedülálló döntéssel, három különböző helyzetbe állítható, hogy a legnagyobb kényelmet biztosítsd gyermekednek. A csodás pihenőszék talán legjobb tulajdonsága kiváló megjelenése és a prémium, puha anyag és textil. A pihenőszék könnyedén stabil helyzetbe állítható, így stabil székké változtatható, amely rezeg és természetes dallamokat játszik le. A játékok eltávolítását követően olyan pihenőszékké alakítható, amelyet gyermeked imádni fog. Figyelemre méltóan puha szövetek kényeztetik a gyermeked fényűző lágyságban, amelyet el tudsz távolítani, ahogy a baba folyamatosan nő fel. A modern platform kialakításának köszönhetően szinte laposra összecsukható, így szállítása és tárolása is gyerekjáték. Szeretni fogod, mert otthonod csodás díszévé válik, és gyermeked is szeretni fogja puhaságának hála.

KinderKraft Reclining Chair FELIO peony
16 490 Ft

2 év garancia

Kényelmes pihenőszék Kinderkraft Reclining Felio, ami könnyedén átalakítható hintaszékké vagy ülőkévé is. A kivehető puha pólya melegen tarja és kényelmet biztosít az újszülött babáknak. A huzatok mosógépben moshatók. Gyermekek számára 18 kg-os súlyig alkalmas.

Ingenuity Raylan zenélő, hintázó smart pihenőszék, 0hó+, 9 kg-ig, 2019
29 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Ingenuity Raylan zenélő, hintázó smart pihenőszék rengeteg funkciót kínál, melyek nyugodt pillanatokat szereznek babának és mamának egyaránt. Automata hintázás és kellemes dallamok nyugodt alvást biztosítanak. A biztonságról a 3-pontos biztonsági öv és a csúszásbiztos talpak gondoskodnak. Újszülött kortól alkalmas.

Bright Starts babahinta Sunshine Seaside 0 hónap+, 9 kg-ig, 2019
17 990 Ft
+ ingyen szállítás

Vidám Sunshine Seaside babahinta a Bright Starts márkától megnevetteti a kisbabádat és tökéletes kényelmet biztosít számára. A játékhídon lógó vidám állatok lekötik a gyermek figyelmét, amelyet könnyen el lehet távolítani a jobb hozzáférés érdekében. A babahinta születéstől fogva 9 kg súlyig alkalmas.

Ingenuity Raylan 2az1-ben konvertibilis, rezgő pihenőszék dallamokkal, 0m+, 9 kg-ig, 2019
44 190 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Raylan 2az1-ben konvertibilis, rezgő pihenőszék dallamokkal, 0m+, 9 kg-ig, 2019. Ügyes pihenőszék, amely két helyzetbe állítható. A babahinta az EasyLock™ funkció segítségével minden nehézség nélkül álló pihenőszékké alakítható, neked pedig a nap folyamán pár pillanatra felszabadul a kezed. A babahinta 5 különböző sebesség, 12 dallam és 4 természethang beállítását teszi lehetővé. A pihenőszéken rögzített pult van plüssfigurákkal, de további játékok is felakaszthatók rá. A pihenőszék egyszerűen tárolható és hordozható a Slimfold™ design révén. A pihenőszék időzítője 3 változatra állítható: 30, 45 és 60 perc A WhisperQuiet™ technológiával a baba nyugodtan, zavartalanul fog pihenni. A pihenőszék 5-pontos hevederrel és csúszásbiztos talpakkal van ellátva a biztonság érdekében, valamint könnyedén tisztán tartható. A semleges design és a luxusfunkciók megkönnyítik a szülők napját, a gyermek számára pedig lehetővé teszik a pihenést.

Graco Move With Me suits me

Graco Move With Me suits me

Értékelés: 5
50 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

A Move with me suits me hinta az amerikai Graco márkanévből, amely könnyen összecsukható és bárhová szállítható. A Swing akár 10 féle zenét, 5 féle hangot és MP3 lejátszást kínál. Ezen kívül fel van szerelve egy vibrációs funkcióval is, amely állítható a 2. intenzitás szintjén.

Bright Starts Rezgő pihenőszék Safari Blast 0m+, 18kg, 2019
20 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Bright Stars Safari Blast rezgő pihenőszék, amely kényezteti a gyerekeket nyugtató rezgésével és a vidám állatok társaságával. A gyermek 5pontos biztonsági övvel rögzíthető biztonságosan, ezen felül a szék 2 helyzetbe állítható, így beállítható a megfelelő, kényelmes helyzet. Gyerekeknek születéstől fogva 18 kg testsúlyig alkalmas.

Bright Starts Zenélő, rezgő pihenőszék Whimsical Wild 0m+, 9 kg-ig, 2019
22 190 Ft

2 év garancia

A Bright Starts zenélő, rezgő pihenőszék Whimsical Wild 0m+, 9 kg-ig, 2019 megnevetteti a kicsit és tökéletes kényelmet biztosít a számára. A kicsi biztosan örömmel játszik majd az állatkákkal a játékhídon, amik könnyedén levehetők a jobb hozzáférésért. A pihenőszék gyerekeknek újszülött kortól 9 kg-os súlyig alkalmas.

Ingenuity Nash 2az1-ben konvertibilis, rezgő pihenőszék dallamokkal, 0m+, 9 kg-ig, 2019
43 090 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Az Ingenuity Nash konvertibilis rezgő, zenélő pihenőszék praktikusan 2 helyzetbe állítható és csendes működést biztosít, ami egyáltalán nem fogja megzavarni gyermeked álmát. A hintázás időzítője 3 módba állítható, így magadra is marad egy kis időd. Újszülött kortól alkalmas.

Ingenuity Pihenőszék Kendrick dallammal, 0m+, 9 kg-ig, 2019
32 790 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Pihenőszék dallammal Kendrick 0 m+, 9 kgig, 2019 – gyermeked legnagyobb kényelme és a szükséges biztonsága érdekében lett kifejlesztve. A hintázás módja 30, 45, 60 percre állítható be. A pihenőszék kompakt, a textil mosógépben mosható. Újszülött kortól alkalmas.

Bright Starts Vibráló hintaszék Mickey Mouse Take-Along Songs 0h+, 18 kg-ig
32 690 Ft

Újdonság

Vibráló hintaszék Mickey Mouse a Bright Starts márkától gyermekek számára születéstől csecsemő korig. A pihenőszék lehetővé teszi a nyugtató hintázást, rendelkezik színes játékívvel és játékkal, amely felhívja magára a figyelmet a zenei és fényhatásaival.

Bright Starts vibráló babahinta Pattern Pals 0 hónap+, 9 kg-ig, 2019
13 990 Ft
+ ingyen szállítás

Vidám Pattern Pals babahinta a Bright Starts márkától megnevetteti a kisbabádat és tökéletes kényelmet biztosít számára. A játékhídon lógó vidám állatok lekötik a gyermek figyelmét, amelyet könnyen el lehet távolítani a jobb hozzáférés érdekében. A babahinta születéstől fogva 9 kg súlyig alkalmas.

Lionelo Nyugágy Henk
32 790 Ft

A Lionelo Henk fekvőágy nagyszerű szórakozás a legfiatalabb gyermekek számára. A fekvőágy hintáztathatod gyermekedet, vagy kellemes rezgést kapcsolhatsz be. Másik remek jellemzője a dallamok és a természet hangjai, amelyek mellett olyan szépen elalszik. Két kedves állatka társaságot szolgáltat.

Lionelo Fekvőágy Rosa
35 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Lionelo fekvőágy Rosa kényelmes és forgatható, rengeteg lehetőséget kínál fel a kisbaba és a szülő számára. A remek skandináv formatervezés bármilyen beltérhez megfelelő. A készlet lábakat tartalmaz, hogy klasszikus nyugággyá alakíthassuk, újszülött szűkítőt tartalmaz. Gyermekek számára 9 kg-os súlyig alkalmas.

Lionelo Fekvőágy Rita Grey
35 390 Ft

Lionelo fekvőágy Rita Grey a gyermek kézzel történő hintáztatásának köszönhetően természetes fejlődést biztosítsz a baba számára. Fekvőágy egyedi módon összecsukható, megvásárlásakor nem kell összeszerelni. Minőségi fából készült, bükk és nyárfa kombinációjából. Része egy kimosható bélés 75% pamutból.

BabyGO Cuddly Hinta

BabyGO Cuddly Hinta

Értékelés: 3
33 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Cuddly hinta automatikus hintázással, 5 gyorsaságú hintázással, zenével, 5 pontos biztonsági övvel, levehtő tartóval és játékokkal, vánkossal és mosható huzattal. Teherbírása 9kg.

KinderKraft MINKY

KinderKraft MINKY

Értékelés: 4,5
22 890 Ft

A tökéletes MINKY heverő amely azonnal megnyugtatja az összes lurkót. Tökéletesen elszórakoztatja a gyermeket az interaktív állvánnyal , és ne aggódj, a hintáztatás már megvan oldva. És úgy, ahogy akarod. Egyszerűen tökéletes heverő az **igényes szülőknek.

KinderKraft hintaszék Finio

KinderKraft hintaszék Finio

Értékelés: 4,6
22 990 Ft

2 év garancia

Kényelmes FINIO fa hintaszék, ami alkalmazkodik a kisbaba természetes mozgásához Igazán nagy, 9 kg-os teherbírású és már újszülött kortól használható.

Bright Starts Toucan Tango Bouncer Pihenőszék
17 090 Ft
+ ingyen szállítás

A Bright Stars Toucan Tango Bouncer Pihenőszék vidám mintái és kedves figurái a gyermekek önfeledt szórakozását szolgálják. A játéktartó levehető és a rajta lévő játékok cserélhetőek, ezáltal mindig újdonságot hozhatunk a babák életébe. Az ülés előre-hátra ringatható, így a székben is megnyugtathatjuk a gyerekeket, de automatikus nyugtató rezgéseket is be lehet állítani a terméken. 5 pontos biztonsági övvel van ellátva.

Babymoov Swoon Motion Babafotel, Cink szín
70 300 Ft

2 év garancia

Babymoov Swoon Motion babafotel a nyugalom és a kényelem szigete lehet a kicsik számára. Hinta funkciója előre-hátra vagy oldalsó mozgásával segít álomba merülni vagy stimulálni a figyelmet, attól függ, minek van épp ideje. Ergonomikus kialakítás*sal és modern **mozgásérzékelővel felszerelt, így a baba a lehető legjobb környezetben töltheti az időt.

Bright Starts Vibráló pihenőszék Zig Zag Zebra
12 590 Ft

Vibráló pihenőszék Zig Zag Zebra 0m+, legfeljebb 9 kg-ig ** egyedi játékteret kínál bájos interaktív játékokkal. Születés után rögtön alkalmas, a **nyugtató rezgéseknek köszönhetően a baba kényelmesen érzi magát.

Bo Jungle Pihenőszék-17%

Bo Jungle Pihenőszék

Értékelés: 4,7
32 690 Ft 26 990 Ft

Akció

A luxus pihenőszék minőségi alumíniumból, míg a huzat puha plüssből készült. A pihenőszék kényelmesen, egy kézzel állítható három helyzetbe, dallamokat játszik le és lágyan vibrál.

KinderKraft Nyugágy Smartfun

KinderKraft Nyugágy Smartfun

Értékelés: 3,8
10 390 Ft 9 790 Ft

Akció

Kinderkraft SMARTFUN nyugágy a kicsit dallamokkal, nyugtató rezgéssel, játékhíd és játékokkal köti le. A kicsit biztosan lefoglalja már újszülött kortól. A nyugágy könnyen összecsukható és hordozható.

Ingenuity Pihenőszék Abernathy dallam adapterrel 0m+, 9 kg-ig, 2019
51 190 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Az életed nem csak egy helyben éled le. Ha útra indulsz, akkor vidd magaddal a pihenőszéket is. A kompakt pihenőszék könnyen szállítható, és minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, ami a teljes méretű pihenőszéktől elvárható. A kicsi nyugodtan pihenhet az automatikusan mozgó pihenőszékben, hallgathatja a nyugtató természeti hangokat és dallamokat, és szórakozhat a játékhídra rögzített plüss barátaival. A pihenőszék úgy lett megtervezve, hogy bárhol elférjen. Élvezheti a technológia és a elemek kettős előnyeit is. Ha aljzat közelében vagy, használhatod a hálózati adaptert, vagy átkapcsolhatod pihenőszéket a elemes üzemmódba.

Babybjörn BLISS cotton nyugágy
52 490 Ft

2 év garancia

BabyBjörn BLISS cotton nyugágy ergonomikus nyugágy, mely képes hintázni. Gyermekeknek születéstől kb. 2 éves korig alkalmas. Könnyű (2,3 kg), mosható huzattal ellátott, cotton változat – szövött pamut. Biztonságos, tesztelt, állítható.

Disney Rezgő hintaszék MICKEY MOUSE Happy triangles 0m+, 18kg-ig, 2019
22 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Rezgő színes hintaszék MICKEY MOUSE Happy triangles a Disney márkától kettő játékkal a gyermekek fantáziájának fejlesztésére. Az ötpontos biztonsági övnek köszönhetően a gyermeked biztonságban lesz, és a az egyszerűen leszerelhető játékhíd az anyák számára könnyebben hozzáférhetővé teszi.

Bright Starts PIP Raspberry Garden Pihenőszék
21 990 Ft
+ ingyen szállítás

Bright Stars PIP Raspberry Garden pihenőszék élénk színeivel és vidám mintáival a babák önfeledt szórakozását szolgálja. A játékhíd levehető, a rajta lévő játékok cserélhetőek, a róla lelógó két darab játékkal a gyermek lekötheti magát. Az ülés állítható, előre-hátra ringatható, ami megnyugtatja a babákat, de fix pozícióba is állítható, rezgő funkciója pedig kellemesen elringatja a gyermeket.

Hauck Disney Rocky 2020 pihenőszék
12 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hintázó pihenőszék 3 pozícióba állítható háttámlával 112–142° között. Levehető és mosható poliészter huzattal. Hordszíjjakkal ellátott. A Hauck Disney Rocky 2020 pihenőszék lezárható.

Bright Starts Vibráló pihenőszék Happy Safari dallammal
14 290 Ft

2 év garancia

A Happy Safari dallamú 0m+, 9 kg vibráló pihenőszék kényeztetni és szórakoztatni fogja gyermekedet a mosolygó állatkákkal, amelyek legjobb barátaivá válnak majd. A nyugtató vibrálás és a kellemes dallam segítenek pihenni a gyermeknek.

Ingenuity Pihenőszék/hinta- Hamilton dallammal , 2in1 0m+
40 890 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

A Hamilton melódiát játszó hinta alkalmas az újszülöttektől egész 9kg korig, 5 hintázási gyorsaság, 8 dallam és 3 természet hangja. Értékelni fogja a 2 pozíciós állíthatóságot, a gyermeke pedig plüss barátját beleértve a karikákat a további játékok felfüggesztéséhez. Semleges dizájn és aluxus funkciók megkönnyítik a szülőnek a napjukat és a gyermekeknek kényelmes pihenést garantálnak.

Ingenuity Sunny Snuggles Zenélő pihenőszék
23 990 Ft
+ ingyen szállítás

Bright Starts Sunny Snuggles Pihenőszék lágy vibrálással és kellemes hangzású hétféle dallammal segíti a baba teljes kikapcsolódását. A kényelmesen puha pihenőszék változatosan pozicionálható és könnyedén hordozható. A hangerő szabályozásának és az 3 pontos biztonsági övének köszönhetően garantáltan pihentető és biztonságos pihenést biztosít gyermekének.

Fisher-Price Esőerdős hajlított babafotel
17 990 Ft

Gyermeked biztonságban érzi magát a Fisher-Price esőerdős hajlított babafotel kényelmes, gépben mosható üléspárnájában! Ültesd bele gyermeked, így órákig le tudod foglalni! A Fisher-Price esőerdős hajlított babafotel azért különleges, mert ahogy a pici természetesen mozog, a fotel lágyan rugózik. Opcionálisan bekapcsolható, gyenge rezgései megnyugtatják a babát.

Ingenuity Teddy rezgő pihenőszék, 2019, 0m+, 11kg-ig
26 290 Ft

A Bright Starts Teddy rezgő pihenőszék kialakításának köszönehteőn már újszülött kortól használható akár 11 kg-os súlyhatárig. A lágy zene valamint a ringató funkció megnyugtatják babád. A két vidám plüss játék lekötik figyelmét, ezáltal fejlesztve készségeit.

Hauck Leisure 2020 hintaszék teddy grey
19 090 Ft

Hauck Leisure egy könnyen párnázott blokkolható hintaszék. Biztosan értékeli a 3 helyzetbe állítható háttámlát és a pántokat a hordozáshoz.

Ingenuity Cuddles&Quacks Pihenőszék
29 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Brigth Starts Snuggle Duckling hintaszék minden funkciója gyermeke maximális kényelmét szolgálja. A puha plüss ülés hosszú távú használat esetén sem válik kellemetlenné. Az ülés 3 fokozatban állítható, így biztosan megtalálja a gyermekének éppen megfelelő pozíció. A tökéletes pihenést a 7 nyugtató dallam segíti.

Hauck Alpha bouncer pihenőszék 2020, strech
20 690 Ft

  • Az aranyos puha pihenőágy medvével betétként szolgál, optimális támaszt biztosít a fejnek. Altatáshoz rögzítse a rugalmas alátétet. Ez szintén megfelelő kiegészítő étkezőszékekkel. A Hauck Alpha bouncer 2020 szakasz hárompontos övvel van felszerelve.
Ingenuity Átalakítható zenélő és rezgő pihenőszék Moreland 2 az 1-ben 0m+, 9 kg-ig, 2019
44 590 Ft
+ ingyen szállítás

Praktikus pihenőszék, ami két helyzetbe állítható! A pihenőszék könnyen szilárd pihenőággyá alakítható, így napközben legalább néhány percig szabadon maradhat a kezed. A pihenőszék 5 különböző sebesség , 12 dallam és 3 természet hangot beállítását teszi lehetővé. A pihenőszéken plüssfigurákkal felszerelt mozgatható játékhíd is található, amire további játékok is felakaszthatók. A Moreland pihenőszék kialakítása gazdagon hímzett és részletes díszítésű. A pihenőszék ideális lányoknak és fiúknak egyaránt. A Hybridrive ™ technológia energiát takarít meg, és akár háromszorosan meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát.

Ingenuity Nagy pihenőszék körhintával és adapterrel Townsend 2v1 0m+
91 790 Ft
+ ingyen szállítás

Nagy luxus hinta rengeteg funkcióval, amit egy egyszerű mozdulattal pihenőszékké alakítható. Mindkét alak biztonságos pihenő helyet és maximális kényelmet biztosít a baba számára. A hinta 6 lengés szintbe állítható, ami megfelel a baba megváltozott preferenciáinak. Az akár 180°-os elforgathatóságának köszönhetően mindig úgy fordíthatod a hintát, hogy mindig láthasd a kicsit. A hálózati adapter segítségével kényelmesen csatlakoztathatod a hintát az aljzatba, és így nem kell többé elemeket keresned. Mobiltelefonhoz csatlakoztatva lejátszhatod a kedvenc videóid vagy elszórakoztathatod a gyermeked két plüss baráttal. A hinta könnyen mozgatható, és a kialakításának köszönhetően minden háztartásban elfér. A DreamComfort szövet segíti a légáramlást, ami kényelmesebb helyet biztosít a babáknak pihenéshez.

Badabulle Ringató EASY-22%
23 490 Ft 18 090 Ft

Akció

Pihenőszék EASY állítható háttámlával (5 pozícióba). -Állítható és levehető retesz 2 szórakoztató játékkal. Eltávolítható fejtámla az optimális fejtámaszhoz.

Ingenuity Rezgő hinta dallamokkal Ridgedale, 2016
29 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Bright Starts Rezgő hinta dallamokkal Ridgedale, 2016 gyönyörű hinta gyermekek számára már születésüktől fogva. Utánozza az anya természetes ringatását, 2 sebességű, 8 dallam, 3 természethang. 2 gyönyörű plüssjáték modern kivitelezésben.

Bright Starts Merry Sunshine Pihenőszék
20 890 Ft
+ ingyen szállítás

Bright Starts Merry Sunshine pihenőszék élénk színeivel és vidám mintáival a gyermekek önfeledt szórakozását szolgálja. A játéktartó levehető és a rajta lévő játékok cserélhetőek, ezáltal változatos világot varázsolhat gyermeke számára. Az ülés állítható, előre- hátra ringatható, de fix helyzetbe is állítható, ami nagyobb gyermekek esetében lehet ideális. Az 5 pontos biztonsági öv garantálja a kicsi biztonságát, nyugtató rezgései pedig megnyugtatják őt.

Bo Jungle Hinta B-Portable Swing
32 690 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

B-Portable Swing hinta gyermekek számára, 9kg-ig, 5 hintáztatási sebességgel és a hintáztatás időzítésével, 8 különböző dallammal, állítható háttámasszal, állvánnyal melyen két játék található, 5 pontos biztonsági övvel.

Doomoo Swing állvány Doomoo Seat babzsákfotelhez
11 990 Ft

Doomo Swing állvány remek kiegészítője a Doomoo Seat babzsákfoteleknek, amelyben a kisbabák kényelmesen pihenhetnek. Kialakításának köszönhetően lehetővé teszi, hogy a babzsákfotel tökéletesen illeszkedjen, így egy kényelmes és biztonságos hintaszékké alakuljon, és gyengéd ringatózással biztosítva a kisbabájának relaxációt. Praktikus és könnyen tárolható, illetve tisztántartása is egyszerű, hiszen elég egy nedves ruhával letörölni.

Badabulle Hintázó gyerek pihenőszék COMFORT SWING
31 390 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

hintázó gyerek pihenőszék a gyermek születésétől max. 9 kg-ig ajánlott. A hinta 5 sebességet és 12 dallamot kínál. Az ülés állítható. 4× 1,5V AA elem (nem része a csomagolásnak) vagy hálózati adapter (nem része a csomagolásnak) szükséges a működéséhez

Ingenuity Hoots&Hugs Pihenőszék
44 590 Ft
+ ingyen szállítás

Bright Starts Hoots&Hugs hinta egy komfortos anyagból készült babahinta, mely a születéstől egészen 9 kg-ig alkalmas. Működés közben a WhisperQuiet technológiának köszönhetően rendkívül csendes és az 5 pontos biztonsági övnek köszönhetően biztonságos is. A hinta zenél 8 dallamot és 3 természeti hangot tud lejátszani.