Bright Starts Felicity Floral Hintaszék
25 990 Ft

24 500 Ft
+ ingyen szállítás

Brigth Starts Felicity Floral hintaszék minden funkciója gyermeke maximális kényelmét szolgálja. A puha plüss ülés hosszú távú használat esetén sem válik kellemetlenné. Az ülés 3 fokozatban állítható, így biztosan megtalálja a gyermekének éppen megfelelő pozíció. A tökéletes pihenést a 7 nyugtató dallam segíti.


Hauck Bungee Deluxe 2019 pihenőszék
12 870 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hauck Bungee Deluxe hintázó pihenőszék puha párnázással ellátott. A hintázás blokkolható. Biztosan értékeli a 3 helyzetbe állítható háttámlát és a pántokat a hordozáshoz.


Fisher-Price CBF52 Kisállatos hintázószék-18%
27 490 Ft

22 290 Ft

Akció

Fisher-Price CBF52 Kisállítos hintázószék egy, a kisbaba méretéhez igazítható csecsemőringató. Kényelmesen tud benne a gyermek aludni és játszani egyaránt, a levehető játékrúdhoz két hordozható plüss majom tartozik, melyek csörgőikkel és műanyag kiegészítőikkel lekötik a gyermek figyelmét, és fenntartják érdeklődését. A kétpozíciós dönthető támla és a kihajtható lábak biztosítják a kisbaba számára a tökéletes kényelmet. A pihenőszék nyugtató rezgésre is képes, mosógépben mosható ülésbetéttel és egy hárompontos övvel rendelkezik.


Bright Starts Toucan Tango Bouncer Pihenőszék-19%
20 990 Ft

16 990 Ft

Akció

A Bright Stars Toucan Tango Bouncer Pihenőszék vidám mintái és kedves figurái a gyermekek önfeledt szórakozását szolgálják. A játéktartó levehető és a rajta lévő játékok cserélhetőek, ezáltal mindig újdonságot hozhatunk a babák életébe. Az ülés előre-hátra ringatható, így a székben is megnyugtathatjuk a gyerekeket, de automatikus nyugtató rezgéseket is be lehet állítani a terméken. 5 pontos biztonsági övvel van ellátva.


Fisher-Price Esőerdős hajlított babafotel
20 990 Ft

17 990 Ft

Gyermeked biztonságban érzi magát a Fisher-Price esőerdős hajlított babafotel kényelmes, gépben mosható üléspárnájában! Ültesd bele gyermeked, így órákig le tudod foglalni! A Fisher-Price esőerdős hajlított babafotel azért különleges, mert ahogy a pici természetesen mozog, a fotel lágyan rugózik. Opcionálisan bekapcsolható, gyenge rezgései megnyugtatják a babát.


Bright Starts Sunny Snuggles Zenélő pihenőszék
28 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Bright Starts Sunny Snuggles Pihenőszék lágy vibrálással és kellemes hangzású hét féle dallammal segíti a baba teljes kikapcsolódását. A kényelmesen puha pihenőszék változatosan pozicionálható és könnyedén hordozható.hangerő szabályozásának és az 5 pontos biztonsági övének köszönhetően garantáltan pihentető és biztonságos pihenést biztosít gyermekének.


Fisher-Price Seat Comfort Rugdosó
28 990 Ft
+ ingyen szállítás

Fisher Price Seat Comfort Curve deluxe Rugdosó elegáns megjelenésű és praktikus funkciójú rugdosó. A baba számára kényelmes ülést biztosít, illetve alkalmazkodik a baba mozgásához is. A **Fisher Price Seat Comfort több funkciót is tartalmaz, mint például a nyugtató rezgés, melynek segítségével a baba az álmok világába merülhet.


Fisher-Price Rainforest hajlított babafotel
24 490 Ft

Fisher Price Rainforest hajlítható babafotel egyaránt nyújt pihenést és szórakozást a babának. A baba számára kényelmes ülést biztosít, illetve alkalmazkodik a kicsi mozgásához is. Könnyen és egyszerűen összecsukható szék, amely kis helyen is elfér és bárhova könnyedén elvihető.


Disney Némó Nyomában rezgő hinta 0m+
38 090 Ft
+ ingyen szállítás

A Disney baby Némó Nyomában hinta 2 állítható pozíciót és praktikus biztosító funkciót kínál – rezeg, zenél és játékokkal ellátott, amelyek a boltívről lógnak. A gyermke tükör, az 5pontos biztonsági öv és a csúszásgátló lábak sem hiányozhatnak.


Bo Jungle Pihenőszék
22 690 Ft

A luxus pihenőszék minőségi alumíniumból, míg a huzat puha plüssből készült. A pihenőszék kényelmesen, egy kézzel állítható három helyzetbe, dallamokat játszik le és lágyan vibrál.


Babybjörn BLISS mesh nyugágy
45 390 Ft

BabyBjörn BLISS mesh nyugágy ergonomikus nyugágy, mely képes hintázni. Gyermekeknek születéstől kb. 2 éves korig alkalmas. Könnyű (2,3 kg), mosható huzattal ellátott, mesh változat – extra légáteresztő. Biztonságos, tesztelt, állítható.


Babybjörn Balance Soft Fajáték
10 000 Ft

Babybjörn Balance Soft fajáték tökéletes kiegészítője a Babybjörn Balance Soft nyugágynak. Gyermeke biztosan jó kedvre fog derülni a virágoktól és a vidám színektől. Másodpercek alatt egyszerűen telepíthető.


BabyGO Cuddly Hinta
31 392 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Cuddly hinta automatikus hintázással, 5 gyorsaságú hintázással, zenével, 5 pontos biztonsági övvel, levehtő tartóval és játékokkal, vánkossal és mosható huzattal. Teherbírása 9kg.


BabyGO Dandly hinta
28 968 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Dandly hinta automatikus hintáztatással, zenével, 5 pontos biztonsági övvel, eltávolítható játék gáttal, mosható huzatú párnával. Teherbírás 9 kg – ig.


BabyGO Fancy heverő
18 047 Ft

Fancy heverő megfelelő gyerekeknek születéstől kezdve, állítható 3 pozícióba, 3pontos biztonsági pánt, fogantyú két játékkal, levehető huzat.


BabyGO Hugly hinta
68 965 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hugly hinta automatikus hintázást kínál, mozgásérzékelőt, zenét , 5 pontos biztonsági övet, körhintát 3 játékkal, esti világítást és éjjeli égbolt projektort is. Gyerekeknek 9kg- ig ajánlott.


Babymoov Bubble Swing Babahinta
45 990 Ft

36 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Babymoov Bubble Swing Babahinta minden funkciója gyermeke maximális kényelmét szolgálja. A puha plüss ülés gondoskodik róla, hogy hosszú távú használatkor se váljon kellemetlenné a fekvés. Automatikus hintáztató, amely 5 sebességi fokozatban állítható a kicsi súlyától függően. A tökéletes pihenést a 8 nyugtató dallam, és az extra halk működés garantálja.


Babymoov GRAPHIK pihenőszék
23 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Pihenőszék állítható háttámlával. Állítható és levehető állvány 1 szórakoztató játékkal. Eltávolítható fejtámla a fej optimális támasztása érdekében. Hárompontos öv. Pántok a könnyebb hordozáshoz Rögzített helyzetbe állítható, így bölcsőként használható. Egyszerűen összecsukható. Összecsukott állapotban kevés helyet foglal el. Puha párnázás, a huzat levehető és mosható.


Babymoov Swoon Motion Babafotel, Cink szín
75 390 Ft

70 300 Ft
+ ingyen szállítás

Babymoov Swoon Motion babafotel a nyugalom és a kényelem szigete lehet a kicsik számára. Hinta funkciója előre-hátra vagy oldalsó mozgásával segít álomba merülni vagy stimulálni a figyelmet, attól függ, minek van épp ideje. Ergonomikus kialakítás*sal és modern **mozgásérzékelővel felszerelt, így a baba a lehető legjobb környezetben töltheti az időt.


Babymoov Swoon Up Babafotel, Cink szín
55 990 Ft

45 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Babymoov Swoon Up babafotel esetében kétféle magasság közül választhat attól függően, hogy a baba játszik-e vagy pihenni szeretne inkább. A bőrével érintkező anyag 100% pamut, így biztos lehet benne, hogy nem irritálja. Maga a fotel összecsukható, kompakt és modern designnal rendelkezik.


Badabulle Hintázó gyerek pihenőszék COMFORT SWING
31 390 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

hintázó gyerek pihenőszék a gyermek születésétől max. 9 kg-ig ajánlott. A hinta 5 sebességet és 12 dallamot kínál. Az ülés állítható. 4× 1,5V AA elem (nem része a csomagolásnak) vagy hálózati adapter (nem része a csomagolásnak) szükséges a működéséhez


Badabulle Ringató EASY
23 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Pihenőszék EASY állítható háttámlával (5 pozícióba). -Állítható és levehető retesz 2 szórakoztató játékkal. Eltávolítható fejtámla az optimális fejtámaszhoz.


Bright Starts Összecsukható hinta Safari Surprise 0m +
24 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Safari Surprise Bright Starts összecsukható hinta születéstől fogva 9 kg-ig ajánlott. Ez a könnyen hordozható hinta számos funkcióval ellátott, beleértve a két állítható pozíciót. Két édes játékkal felszerelt, amelyek szórakozást biztosítanak gyermeked számára, valamint olyan technológiával kiegészített, amely megnyugtatja a gyermeket. A hinta TrueSpeed ​​™ technológiával szintén ellátott, amely érzékeli a gyermek súlyát és így következetesen megtartja a 6 hintázási sebességet a gyermek növekedéséhez igazítva. A WhisperQuiet™ technológia elégedetten és nyugalomban tartja a gyermeket.


Bright Starts Smart hintaágy Candler dallamokkal
29 990 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Smart hintaágy Candler dallamokkal alkalmas gyerekek számára, születéstől akár 9 kg-ig. A hintaágy rezeg, automatikusan hintáztat, több dallammal és a természet hangjaival megnyugtatja gyermekedet.


Bright Starts Smart hintaágy Chadwick, dallamokkal
29 990 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Smart hintaágy Chadwick, dallamokkal alkalmas gyerekek számára, születéstől akár 9 kg-ig. Levehető fejtámla, beépített párna, dallamok, természet hangjai és rezgés a gyermek megnyugtatására.


Bright Starts Candler Pihenőszék Smart Dallamokkal
25 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A ** Bright Starts Candler Pihenőszék Smart Dallamokkal** remek választás gyermeke számára. A szék mozgása az anya karjában való ringatózás érzését adja a babának.


Bright Starts Felicity Floral Pihenőszék
20 990 Ft

18 990 Ft

A Bright Starts Felicity Floral egy kényelmes pihenőszék babák számára. Születéstől kezdődően a 9 kg-os testsúly eléréséig alkalmas használatra. 3 pontos biztonsági övvel, levehető játéktartó karral, valamint állítható üléssel rendelkezik. Gyengéd rezgések kibocsátása révén kellemes, nyugodt pihenést biztosít a babának.


Bright Starts Hoots&Hugs Pihenőszék
38 500 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Bright Starts Hoots&Hugs hinta egy komfortos anyagból készült babahinta, mely a születéstől egészen 9 kg-ig alkalmas. Működés közben a WhisperQuiet technológiának köszönhetően rendkívül csendes és az 5 pontos biztonsági övnek köszönhetően biztonságos is. A hinta zenél 8 dallamot és 3 természeti hangot tud lejátszani.


Bright Starts PIP Raspberry Garden Pihenőszék
21 990 Ft

Bright Stars PIP Raspberry Garden pihenőszék élénk színeivel és vidám mintáival a babák önfeledt szórakozását szolgálja. A játékhíd levehető, a rajta lévő játékok cserélhetőek, a róla lelógó két darab játékkal a gyermek lekötheti magát. Az ülés állítható, előre-hátra ringatható, ami megnyugtatja a babákat, de fix pozícióba is állítható, rezgő funkciója pedig kellemesen elringatja a gyermeket.


Bright Starts Sunny Snuggles Zenélő pihenőszék
23 990 Ft
+ ingyen szállítás

Bright Starts Sunny Snuggles Pihenőszék lágy vibrálással és kellemes hangzású hétféle dallammal segíti a baba teljes kikapcsolódását. A kényelmesen puha pihenőszék változatosan pozicionálható és könnyedén hordozható. A hangerő szabályozásának és az 3 pontos biztonsági övének köszönhetően garantáltan pihentető és biztonságos pihenést biztosít gyermekének.


Bright Starts Teddy rezgő pihenőszék, 2019, 0m+, 11kg-ig
26 000 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Bright Starts Teddy rezgő pihenőszék kialakításának köszönehteőn már újszülött kortól használható akár 11 kg-os súlyhatárig. A lágy zene valamint a ringató funkció megnyugtatják babád. A két vidám plüss játék lekötik figyelmét, ezáltal fejlesztve készségeit.


Doomoo Swing állvány Doomoo Seat babzsákfotelhez
10 000 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Doomo Swing állvány remek kiegészítője a Doomoo Seat babzsákfoteleknek, amelyben a kisbabák kényelmesen pihenhetnek. Kialakításának köszönhetően lehetővé teszi, hogy a babzsákfotel tökéletesen illeszkedjen, így egy kényelmes és biztonságos hintaszékké alakuljon, és gyengéd ringatózással biztosítva a kisbabájának relaxációt. Praktikus és könnyen tárolható, illetve tisztántartása is egyszerű, hiszen elég egy nedves ruhával letörölni.


Hauck Leisure 2019 hintaszék teddy grey
19 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hauck Leisure egy könnyen párnázott blokkolható hintaszék. Biztosan értékeli a 3 helyzetbe állítható háttámlát és a pántokat a hordozáshoz.


Inglesina zenélő heverő Lounge
37 890 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Zenélő heverő Lounge nagyon kényelmes, rengeteg újdonsággal – a háttámla három pozícióban állítható, szórakoztató játékokat tartalmaz, stimulálja a kisgyermekek tevékenységét és fejlődését, és három különböző dallamot játszik, hogy megnyugtassa és elaltassa a kisbabádat.


KinderKraft Animals
10 590 Ft

ANIMALS heverő kiváló segítő otthon és útközben is! Három színes játék dallamokkal kitűnően szórakoztatja és fejleszti a gyermeket. Nagyon finomrezgésekmegnyugtatják és elaltatják a kis lurkót. Minden a játék levehető az állványról és áthelyezhető máshova. A gyermeket 3-pontos hevederrel lehet biztosítani, amely biztonságos szórakozást kínál. Kis méretének köszönhetően kiválóan alkalmas utazáshoz. ** 0–12 hónapos** kortól ajánlott.


KinderKraft FELIO
15 740 Ft
14 990 Ft

FELIO ringató és heverő egyben Egyszerűen állítható háttámla fekvőhelyzetből ülőhelyzetbe. A gyermek mindig jól érzi magát, függetlenül attól, hogy aktívan figyeli a környezetét vagy alszik. – Gyermekeknek 0–18 kg között ajánlott.


Koelstra Sitset T3 Denim pihenőszék
21 070 Ft

18 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Koelstra Denim Sitset T3 pihenőszék kicsiknek újszülött kortól. 3 beállítható pozíció – ülés, pihenés és alvás. Praktikus fogantyúk hordozáshoz, mosható huzat. Alacsony súly: 2,7 kg. Maximális terhelhetőség 9 kg.


Lionelo Nyugágy ZOE szürke
22 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyönyörű, modern és praktikus nyugágy Lionelo ZOE levehetőállvánnyal, 100%-ban szórakoztatja gyermekedet és megadja a legmagasabb kényelmet. Gyermekek számára 0–6 hónapos korig alkalmas. Legfeljebb 6 dallamot és rezgést szabadíthat fel a baba számára.


Top Mark NOA elektromos babaringató
27 490 Ft
+ ingyen szállítás

NOA elektromos babaringató egy tökéletes segítség minden anya számára. A NOA ringatóval az altatás gyerekjáték a legizgőbb-mozgóbb gyerekek esetében is. A ringató alakja az anya karjait utánozza és finomat hintáztat, a baba biztonságban és nyugalomban érzi magát.


ZOPA Pihenőszék Relax

ZOPA Pihenőszék Relax

Értékelés: 4,5
22 490 Ft
+ ingyen szállítás

Zopa Relax luxus pihenőszék megfelelő újszülött kortól egészen 18 kg- ig. A kellemes anyagok és a biztonsági pántok biztosítják a biztonságot gyerekek számára születéstől kezdve.


Baby Monsters SWING & FLAT pihenőszék
29 690 Ft

Itt van az új pihenőszék a Baby Monster-tól! Szeretnél a kisbabádnak a világon legjobb ringatást biztosítani? Ebben az esetben egy kalandos utazást kell megtenned a stílusos SWING & FLAT pihenőszékkel. 4 pozícióba állítható és 15 kg-ig alkalmas rögzített helyzetben.


Top Mark BEAU Pihenőszék
23 690 Ft

A bámulatos időtlen dizájnú BEAU pihenőszék minden kisbabát felvidít. Sőt még játékhíddal is rendelkezik, így soha nem fog a kicsi unatkozni.


Fisher-Price Rainforest Pihenőszék
26 490 Ft

24 160 Ft

Fisher-Price Rainforest 3in1 Pihenőszék garantáltan pihenést és kikapcsolódást nyújt a babáknak, kialakításának köszönhetően akár már újszülött kortól használható, majd a baba növekedésének megfelelően a kívánt méretűre állítható, maximális terhelhetősége 18 kg.dönthető ülés és a 3 pontos biztonsági öv a kényelmet és a biztonságot hivatott ötvözni, a lelógó játékok pedig lekötik, csörgő hangjukkal hallását fejlesztik és játékra inspirálják a gyermeket.


Sun Baby Pihenőszék

Sun Baby Pihenőszék

Értékelés: 5
16 190 Ft

12 000 Ft

Az állítható háttámlájú Sun Baby pihenőszék tökéletes kényelmet biztosít. Zenével és gyengéd rezgésekkel nyugtatja a babát, miközben a puha leszerelhető játékok még szórakoztatóbbá teszik a pihenést. A 3 ponton rögzíthető öv még biztonságosabb használatról gondoskodik.


Bright Starts Sunny Snuggles Pihenőszék
31 190 Ft

29 000 Ft

Bright Starts Sunny Snuggles pihenőszék kedves dallamaival és lágy ringatással nyugtatja meg a babákat. 6 sebességfokozat és 6 dallam közül tudjuk kiválasztani a baba hangulatához a legmegfelelőbbet. Maximális kényelmet és pihenést nyújt már újszülött kortól.