Ringató és pihenőszék

Joie Dreamer, Petite City
53x

Joie Dreamer

38 990 Ft
Ingyen szállítás

Joie Dreamer kényelmes és könnyű hinta, amely minden gyermek számára kihintázza a mesés kényelmet és szórakozást a születésüktől, és nagyon könnyű bárhová magaddal vinni. Nagyon könnyű csupán 3,6 kg, de magas 13 kg-os teherbírással. A rendkívül kompakt hintát lapos poggyásszá hajtogathatod, és ezzel a gyermekednek biztosítod a szórakozást és kényelmet a látogatáson, vagy a kiránduláson

Forgalmazó: MALL
Ingenuity Plüss bárány, 0m+, 18 kg-ig, 2019
12x

Ingenuity Plüss bárány, 0m+, 18 kg-ig, 2019

40 990 Ft
Ingyen szállítás
Utolsó darab ezen az áron!

Plüss bárány, 0m+, 18 kg-ig, 2019 A legelegánsabb és legmodernebb pihenőszék! Ez a modern találékonyságú szék, egyedülálló döntéssel, három különböző helyzetbe állítható, hogy a legnagyobb kényelmet biztosítsd gyermekednek. A csodás pihenőszék talán legjobb tulajdonsága kiváló megjelenése és a prémium, puha anyag és textil. A pihenőszék könnyedén stabil helyzetbe állítható, így stabil székké változtatható, amely rezeg és természetes dallamokat játszik le. A játékok eltávolítását követően olyan pihenőszékké alakítható, amelyet gyermeked imádni fog. Figyelemre méltóan puha szövetek kényeztetik a gyermeked fényűző lágyságban, amelyet el tudsz távolítani, ahogy a baba folyamatosan nő fel. A modern platform kialakításának köszönhetően szinte laposra összecsukható, így szállítása és tárolása is gyerekjáték. Szeretni fogod, mert otthonod csodás díszévé válik, és gyermeked is szeretni fogja puhaságának hála.

Forgalmazó: MALL
Babybjörn BB nyugágy Soft Cotton/Jersey, Blue/Grey
9x

Babybjörn BB nyugágy Soft Cotton/Jersey

87 590 Ft
Ingyen szállítás

Ergonómikus nyugágy gyermekeknek születéstől körülbelül 2 éves korig. Párnázott biztonsági öv.. A pamut bevonat gyermekbarát. Összesen 3 pozícióra állítható Teljesen mosható bevonat. A Babybjörn BB nyugágy Soft Cotton / Jersey súlya mindössze 2,1 kg, és ideális a pihenésre és a játékra.

Forgalmazó: MALL
Bright Starts Zenélő, rezgő pihenőszék Whimsical Wild 0m+, 9 kg-ig, 2019
11x

Bright Starts Zenélő, rezgő pihenőszék Whimsical Wild 0m+, 9 kg-ig, 2019

29 290 Ft
Ingyen szállítás

A Bright Starts zenélő, rezgő pihenőszék Whimsical Wild 0m+, 9 kg-ig, 2019 megnevetteti a kicsit és tökéletes kényelmet biztosít a számára. A kicsi biztosan örömmel játszik majd az állatkákkal a játékhídon, amik könnyedén levehetők a jobb hozzáférésért. A pihenőszék gyerekeknek újszülött kortól 9 kg-os súlyig alkalmas.

Forgalmazó: MALL
MINKY Pink
124x

KinderKraft MINKY

26 390 Ft

A tökéletes MINKY heverő amely azonnal megnyugtatja az összes lurkót. Tökéletesen elszórakoztatja a gyermeket az interaktív állvánnyal , és ne aggódj, a hintáztatás már megvan oldva. És úgy, ahogy akarod. Egyszerűen tökéletes heverő az **igényes szülőknek.

Forgalmazó: MALL
Relax pihenőszék Grey Butterflies
174x

ZOPA Relax pihenőszék

29 090 Ft
Ingyen szállítás

Zopa Relax luxus pihenőszék születésétől akár 18 kg-ig alkalmas. A kényelmes anyagok és a biztonsági övek a biztonságról gondoskodnak a gyermekek számára születésüktől fogva.

Forgalmazó: MALL
-14%
Baba és kisgyerek ülés, szivárvány minta
2x

Fisher-Price Baba és kisgyerek ülés, szivárvány minta

24 690 Ft
21 190 Ft
Akció

A babaülés kisbaba kortól a gyerekkorig nyugtató lengéssel vagy stabil nyugtató rezgésekkel mozog, amelyek segítenek a babát nyugodt hangulatában tartani. Amikor a gyermek felnő, az ülés könnyen hintaszékké válik a kisgyermekek számára.

Forgalmazó: MALL
Minnie Mouse Stars & Smiles Baby rezgő hintaszék, 0 hó+, 18 kg-ig, 2019
8x

Disney Baby Minnie Mouse Stars & Smiles Baby rezgő hintaszék, 0 hó+, 18 kg-ig, 2019

26 490 Ft

A Bright Starts márka Minnie Mouse Stars & Smiles Baby hintaszék végtelen szórakozást hoz el kisbabádnak illetve nagyobb hercegnődnek, de funkcionalitásával és praktikus tulajdonságaival a szülőket is lenyűgözi. A levehető babatornázó Minnie Mouse játékokat kínál gyermekednek. Újszülött kortól alkalmas.

Forgalmazó: MALL
Pihenőszék Terrazzo
17x

Fisher-Price Pihenőszék Terrazzo

16 990 Ft
16 590 Ft
Akció

Hintáztasd meg a kisbabádat! A Terrazzo pihenőszék gyengéden hintázza a babát a természetes mozgásainak megfelelően, ráadásul egy gombnyomással megnyugtató rezgéseket bocsát ki. Ha a kisbabádnak kedve van játszani, akkor a karon található három állatka barátaival élvezheti a szórakozást!

Forgalmazó: MALL
-16%
Cradle 5IN1 UNIMO, stone grey 2020
46x

KinderKraft Cradle 5IN1 UNIMO 2020

34 790 Ft
28 990 Ft
Ingyen szállítás
Akció

A Kinderkraft pihenőszék 5 az 1-ben Unimo 2020 egy multifunkciós megoldás a gyerekek kényelme érdekében. Pár másodperc alatt átalakíthatod a pihenőszéket gyerekággyá, bölcsővé, hintaszékké vagy akár gyerekszékké. Ezen kívül hintázó és stabil pozícióból választhatsz. Újszülött kortól alkalmas.

Forgalmazó: MALL
-12%
KinderKraft hintaszék Finio Black/White
44x

KinderKraft hintaszék Finio

29 290 Ft
25 690 Ft
Akció

Kényelmes FINIO fa hintaszék, ami alkalmazkodik a kisbaba természetes mozgásához Igazán nagy, 9 kg-os teherbírású és már újszülött kortól használható.

Forgalmazó: MALL
-6%
Baba- és kisgyerek ülés, rózsaszín
1x

Fisher-Price Baba- és kisgyerek ülés, rózsaszín

28 990 Ft
27 190 Ft
Akció

A kicsi először csecsemőkorban az ülést stabil és hintaszékként is használhatja. A kicsi feje fölött a játékhídon lógó játékok ugrálnak majd. Ahogy a kicsi nő, egyszerűen eltávolíthatod a játékhidat, és átalakíthatod az ülést székké kisgyerekek számára.

Forgalmazó: MALL