Berlingerhaus Gránit serpenyő 24 cm Bh-6600 fényes fekete

Berlingerhaus Gránit serpenyő 24 cm Bh-6600 fényes fekete

Száma: 22273000
Közvetlenül partnerünktől
A BERLINGER HAUS SHINY BLACK EDITION főzőedénye kiváló minőségű öntött alumíniumból készül, belülről hármas gránit (márvány) felülettel, nagyon magas keménységi együtthatóval. További információ
12 002 Ft
Partnerünktől: Greatstore

Átmenetileg nem vásárolható

Termékek partnerünktől: Greatstore

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 22273000

Leírás

A BERLINGER HAUS SHINY BLACK EDITION főzőedénye kiváló minőségű öntött alumíniumból készült, belülről hármas gránit (márvány) felülettel, nagyon magas keménységi együtthatóval. A külső bevonat fekete. Ez a vonzó és divatos főzőedény alapfelszereltségként SOFT TOUCH szilikon fogantyúval van ellátva. Minden típusú tűzhelyhez igazítható: gáz, elektromos, kerámia, halogén és indukciós. A TURBO INDUCTION rendszer (nagyon gyors fűtés) lehetővé teszi, hogy akár 35% energiát takarítson meg.
Méretek: Serpenyő Ø24 × 4,8 cm

Jellemzők:

Háromszoros tapadásmentes gránit bevonat
Anyag: kiváló minőségű öntött alumínium
Soft-Touch fogantyú: szilikon fogantyú

TURBO INDUCTION rendszer (nagyon gyors fűtés) 35% energiamegtakarítás
Mosogatógépben mosható
Minden típusú tűzhelyhez: gáz, elektromos, kerámia, halogén és indukciós.
Szín: fekete opál

A gránitbevonat egy gránitszemcsékkel dúsított teflonbevonat, amely nagyobb keménységet biztosít. Keményebb, mint a teflon, de megtartja előnyeit: nem ég, és jól eloszlatja a hőt. Egyesíti az öntöttvas és a teflon edények előnyeit. A teflon minden előnyével rendelkezik, de ellenállóbb a sérülésekkel szemben, sőt, még a kerámiabevonatokat is felülmúlja.

A gránitfelület rendkívül karcállóvá és tartóssá teszi a főzőedényt. Az ilyen típusú edények és serpenyők lehetővé teszik azt is, hogy minimális zsiradékkal süssön, mivel az edények úgy melegednek, mint a kő, és a teljes felületükön keresztül adják le a hőt. Az alumíniumtest és a ferromágneses alap összetétele lehetővé teszi az indukciós és minden más típusú tűzhelyen való használatot, valamint az öntött és kovácsolt alumínium legjobb akkutamikai tulajdonságainak kihasználását minden tűzhelyen és főzőlapon.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.