Art Deco Arcpirosító ecset (Blusher Brush for Beauty Box)
920 Ft

Mini kefe pirosító a mágneses mezőben készül a legjobb minőségű kecske haj. A legfontosabb része a smink Artdeco nevezzük mozaik rendszer , amely lehetővé teszi összecsukható paletta szerint a saját kívánságait és igényeit.


Art Deco Korrektor spatula (Camouflage Spatula)
390 Ft

Gyakorlati spatulával egészségnyereség javító és összekeverjük a megfelelő színt. Alkalmas a mágneses mezőben. A legfontosabb része a smink Artdeco nevezzük mozaik rendszer , amely lehetővé teszi összecsukható paletta szerint a saját kívánságait és igényeit.


Art Deco Mágneses doboz csúszó mechanizmussal (Magnetic Palette)
3 180 Ft

A mágneses paletta mágneses paletta mágneses paletta innovatív csúszó mechanizmussal és geometrikus kialakításával biztosítja, hogy az árnyék, a blusher, a álcázás és a szemöldökpor sértetlen maradjon, különösen az úton. A doboz tartalmát a mágnesek határozottan tartják.


Art Deco Professzionális kozmetikai ecsettartó (Brush Bag)
7 840 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Praktikus táska ideális higiénikus tárolására akár 10 kozmetikai kefe vagy applikátorok szemhéjfesték . Alkalmas szakemberek és utazás. Oldalsó zseb további kiegészítők. Ez a kép illusztráció, az ecset kell vásárolni külön-külön. .


Art Deco Szemhéjtus ecset (Art Couture Eyeliner Brush)-15%
3 180 Ft

2 700 Ft

Akció

Szakmai kefe szemceruza készült szintetikus szálak. Artdeco kozmetikai ecsetek által kidolgozott nemzetközi sminkes a legfinomabb szálakat ideálisak a szakmai eredményeket. Biztosítsák a könnyű és pontos alkalmazása miatt, és hosszú füllel jó tartani, és használni.


Art Deco Szemöldök ecset (Eyebrow Brush)
2 660 Ft

Szakmai szemöldök kefe kiváló minőségű fekete kabátot. Artdeco kozmetikai ecsetek által kidolgozott nemzetközi sminkes a legfinomabb szálakat ideálisak a szakmai eredményeket. Biztosítsák a könnyű és pontos alkalmazása miatt, és hosszú füllel jó tartani, és használni. .


BEURER Kozmetikai tükör BS 59
13 920 Ft

Kozmetikai tükör, 2 in 1 önmagában vagy a falon, minőségi krómozott kivitel, LED megvilágítás, normál + 5× nagyítás, átmérő 11cm, egyszerű falra szerelés.


Bobbi Brown (Full Coverage Face Brush)
18 640 Ft

Ezzel a kozmetikai ecsettel az arcán, akkor alkalmazni por, smink vagy smink a kis dolgokat. Extra finom sörtékével egyszerűen örömet szerez! Professzionális, egyenletes és kellemes alkalmazást biztosít, és alkalmazkodik az arc minden részéhez.


Dermacol Háromszög alakú sminkszivacs 4 db-30%
460 Ft

320 Ft

Akció

Háromszög alakú sminkszivacs – megkönnyíti az alapozó egyenletes felvitelét. Segít az alapozó csíkmentes használatában, segítis az árnyékolást és a nehezen hozzáférhető helyek sminkelését. .


Dermacol Kozmetikai alapozó ecset D52-29%
3 980 Ft

2 790 Ft

Akció

Brush alkalmas alkalmazása ásványi és folyékony smink, por és pirulás. A kefe van ellátva egy átlátszó műanyag hüvelyt, amely be van illesztve egy papír kártya egy leírást a termék.


Dermacol Kozmetikai ecset ajakra tokkal és kártyával D60 (Master Brush Lips)-29%
1 720 Ft

1 210 Ft

Akció

A kozmetikai ajak kefe alkalmas rúzs és szájfény alkalmazására. A fa fogantyúja és szintetikus sörtékkel van ellátva, így a rúzs alkalmazása könnyű és pontos. Az ecsetet átlátszó műanyag dobozban szállítjuk, a termékleírást tartalmazó papírkártyával. A D60 kefe kefék a rúzsot irányítják.


Dermacol Kozmetikai kontúr ecset D57-30%
3 490 Ft

2 440 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Brush alkalmas karcsúsító az arc – arc, Cal, orr és áll. A kefe van ellátva egy átlátszó műanyag ház és a papír kártya egy a termék leírását.