Szivacs Smink Skin 2 db
520 Ft

Finoman eltávolítja a make-up és álarcok. Ez lehet mosni a szokásos módon 40 ° C-on.

RIO Nagyító tükör fény (nagyító tükör)
5 860 Ft

Nagyítós tükör 10-szeres nagyítással és világítás nélkülözhetetlen eszköze smink. A tükör stabil köszönhetően a csecsemők. Ezek levehető, így használhatja a tükör útközben.

Sefiros Silver szemhéj és szemöldök ecset (Eyelash Brush With Comb)
710 Ft

Kefével fésű szempillák és szemöldök egy sorozat Sefiros Silver van kombinációja révén a polírozott alumínium kristálytiszta akril elegáns és időtálló design. Brush készült kiváló minőségű szintetikus haj, hogy elbűvöl színkontraszt teteje felé az ecset. Ez kefe ideális szerkesztése napi smink.

Art Deco Arcpirosító ecset (Blusher Brush for Beauty Box)
1 020 Ft 930 Ft

Mini kefe pirosító a mágneses mezőben készül a legjobb minőségű kecske haj. A legfontosabb része a smink Artdeco nevezzük mozaik rendszer , amely lehetővé teszi összecsukható paletta szerint a saját kívánságait és igényeit.

Art Deco Korrektor spatula (Camouflage Spatula)
430 Ft 330 Ft

Gyakorlati spatulával egészségnyereség javító és összekeverjük a megfelelő színt. Alkalmas a mágneses mezőben. A legfontosabb része a smink Artdeco nevezzük mozaik rendszer , amely lehetővé teszi összecsukható paletta szerint a saját kívánságait és igényeit.

Art Deco Kozmetikai szemhéjpúder ecset All in One (Eyeshadow Brush)
4 370 Ft 3 970 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az All In One kozmetikai szemhéjpúder ecset kiváló minőségű lófélékből készül. Kerek, bozontos ecsettel és kupola alakú hegyével a professzionális smink átmenetek könnyen létrehozhatók. A kefe optimálisan alkalmazkodik a szemhéj kontúrjához.

Art Deco (Powder Brush Premium Quality)
8 800 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Puha, nagyméretű kefe szintetikus sörtékkel. A kefe bármilyen típusú bőrre alkalmazható kompakt vagy laza por, elpirulás, kontúrpor, fehérítő vagy bronzáló festék felhordására. .

Art Deco Professzionális kozmetikai ecsettartó (Brush Bag)
8 650 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Praktikus táska ideális higiénikus tárolására akár 10 kozmetikai kefe vagy applikátorok szemhéjfesték . Alkalmas szakemberek és utazás. Oldalsó zseb további kiegészítők. Ez a kép illusztráció, az ecset kell vásárolni külön-külön. .

Art Deco Szempilla formázó kefe (Lash Brush)
2 050 Ft

Szakmai kefe tökéletesen elválasztja szempillák és szemöldök formázás. Műszálas. Artdeco kozmetikai ecsetek által kidolgozott nemzetközi sminkes a legfinomabb szálakat ideálisak a szakmai eredményeket. Biztosítsák a könnyű és pontos alkalmazása miatt, és hosszú füllel jó tartani, és használni. .

BEURER Kozmetikai tükör BS 49
14 670 Ft

A BS 49 kozmetikai hintatükör kiváló minőségű króm felületet kínál gyöngyház kivitelben és LED világítással.