Sylvanian Families Város - nagy áruház 6017

Értékelés: 5 1 értékelés Márka: Sylvanian Families Katalógus száma: 1123877

Ingyen szállítás

Sylvanian Families Város - nagy áruház 6017

A nagy áruház egy gyönyörű városi épület, díszes domborművekkel és metszésekkel. A készlet kétemeletes áruház épülettel és belépő toronnyal van felszerelve. A főbejáratot lehet nyitni és csukni, hogy különböző formákat élvezhessünk. A főbejáratnak kézi felvonója van, mely képes felvinni a figurákat a felső emeletre. További információ

23190
5 1

27 090 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt
23 190 Ft
-14%

Katalógus száma: 1123877

Leírás

Termékleírás

  • Az ablakok levehetőek, és a Town Series sorozatból más ablakokkal helyettesítőek.
  • Saját városrészt hozhatsz létre, ha ezt a terméket más épületekkel kombinálsz a város csomagból, például Delicates étteremmel, Dizajnstúdióval és fagylaltozóval. Valamint átalakíthatod az épületet ablak, kerítés és napellenző cseréjével, melyek az épület részei.
  • Kombináld különböző bútorokkal, ületekkel és figurákkal a város csoportból a még több móka érdekében (mindegyik külön kapható).
  • A készlet tartalma: főépület, bejárati torony, bejárati torony teteje, bejárati torony tető dísze, 4× A kerítés, B kerítés, C kerítés, D kerítés, E kerítés, F kerítés, G kerítés, erkély, 2× utcai tábla, 2× mennyezet tábla, 5× zászló, 2× napellenző, 2× A ablak, 2× B ablak, 4× ablakkeret (összesen 34 darab).
  • A készlet nem tartalmaz figurákat.
  • Gyermekek számára 3 éves kortól alkalmas.
  • Az oldalon Sylvanian Families megismerkedik a karakterekkel és a környezettel, játszhat játékot, vagy letölthet háttérképet a házikóba.

A Sylvanian Families alakok 1985-ben Japánban jöttek létre és azonnal fentkapott lett. Azóta eljutottak a világ minden tájára. Ezen karakterek alapján számos videojátékok, animált mesék készültek.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Meghatározás unisex
Ajánlott korosztály 3 éves kortól
Faj házak

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.