TM Toys Fru Blu fonal + utántöltő 0,5L
2 290 Ft

A Fru Blue buborékfújó zsinórjával hatalmas buborékokat és hihetetlen formákat hozhatsz létre, amelyek szivárványszínekkel pompáznak. Élvezd az eredeti szórakozást olyan buborékokkal, amelyek nem durrannak ki.

TM Toys Fru Blu lepke + utántöltő 0,5L
2 090 Ft

A Fru Blue buborékfújó hurokkal lepke formában hatalmas buborékokat és hihetetlen formákat hozhatsz létre, amelyek szivárványszínekkel pompáznak. Élvezd az eredeti szórakozást olyan buborékokkal, amelyek nem durrannak ki.

Woody Tic-tac-toe MAXI

Woody Tic-tac-toe MAXI

Értékelés: 5
5 687 Ft 4 700 Ft

Ez a legkisebbeknek tervezett játék alkalmas a kertbe vagy a gyerekszobába is. A játékmezőt egy háló alkotja, minden négyzet sarkában fagolyókkal. A készlet két jelet tartalmaz – kört és keresztet

ECOIFFIER 7 az 1-ben játékszett
7 842 Ft 6 730 Ft

A 7 az 1-ben játékszett beltérbe és kültérbe is egyaránt alkalmas. A szett tartalma: frisbee, krokett, horgászás, golf, labdázás, kördobálás keresztre és bowling. A gyerekek a nyári napok során ezzel a játékkal tölthetik az idejüket, akkor is, ha bent vannak egész nap.

Teddies Boxzsák és boxkesztyű
4 030 Ft

Teddies Boxzsák és boxkesztyűt azoknak a gyerekeknek ajánljuk akiket a küzdősportok vonzanak. A box kiváló gyorsaságot és erőt fejlesztő sport. Nagyszerű feszültségoldó és persze jó szórakozás is! A kertben vagy akár a lakásban is könnyedén felszerelhető. Amerikai zászló mintás a boxkesztyű és a boxzsák is egyaránt.

Dohany Bowling készlet 6 darab
2 434 Ft 1 390 Ft

A bowling kiváló szórakozás, mind a gyerekeknek, mind i szülők számára is. Most már élvezheted ezt a nagyszerű szórakozást otthon a kertedben is. A tekebábuk minőségi műagyagból készültek. A csomagolás 6 tekebábut és egy dobó golyót tartalmaz.

Buddy Toys BOT 3140 Ötödölő játék
6 174 Ft 4 290 Ft

Az Ötödölő játék kiváló szórakozás az egész családnak. A játékot otthon, a kertben vagy a parton is játszhatjátok. Az egyszerű játékszabályok szórakozást biztosítanak 3 éves kor felett a gyermekeknek. A pálya könnyen összerakható.

Wader Műanyag Teke szett

Wader Műanyag Teke szett

Értékelés: 4,5
2 410 Ft

Wader Műanyag Teke szett 9 bábuból és 2 golyóból áll. Ideális kerti játékhoz, de nyaralásokra, a strandra is magával viheti. Az egész család számára remek szórakozást biztosít.

TM Toys Fru Blu Buboréktorta
9 390 Ft 6 090 Ft

A Fru Blu születésnapi torta különböző formájú buborékok ezreit képes fújni, amik a szivárvány színeiben ragyognak. Élvezd az eredeti szórakozást buborékokkal, amik nem pattannak ki, és lepd meg a vendégeidet a születésnapi partidon!

Eddy Toys Petanque, 3 fém golyóval
3 690 Ft 3 220 Ft

Az Eddy Toys Petanque, 3 fém golyóval ideális játék mindenki számára. A petanque egy francia eredetű játék, amely minden talajon játszható, így akár otthon a kertben is kényelmesen elszórakozhatunk vele. A játék célja, hogy a saját golyóink minél közelebb legyenek a célgolyóhoz, mert azok érnek pontot. A verseny 13. pont eléréséig tart, az a csapat nyer aki előbb eléri.

ADC Blackfire Zuru - vizes lufibombák vízipisztollyal
6 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Zuru vizes lufibombák elhozzák a hűsítő és vizes nyári szórakozást a kertedbe. Egy perc alatt 100 vizes lufibombát készíthetsz elő egy csomagból. Ez az igazi móka a nyári napokra!

DOLU Gyerek focikapu
10 208 Ft 8 080 Ft

Gyerek focikapu piros kivitelben Beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas. Kiváló minőségű és tartós anyagból készült. A szülők a gyermekekkel együtt tölthetik aktívan az idejüket kültérben, majdnem egész évben.

DOLU Sportkészlet 3 az 1-ben
4 290 Ft 3 990 Ft

Golf, baseball a bowling egy csomagban. A játékok segítenek a finom motoros készségek, a fókusz, a pontosság és a tisztességes játékérzet kialakításában. Most élvezheted a szórakozást otthon és a kertben.

Lamps Golf műanyag
2 290 Ft

Kereken álló színes műanyag golf készlet, ami kb. 50 cm hosszú. Golf készlet kis sportolók számára, ami tökéletes időtöltés a nyári napokra. Ismerkedj meg a golf alapjaival és válj profi golfozóvá.

Lamps Kosárlabda palánk nagy
5 470 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kosárlabda palánk kis sportolók számára A kosárlabda igazán népszerű a kisfiúk és kislányoknál egyaránt A kosárlabda palánk használható beltéren például garázsban, szobában, edzőteremben vagy kültéren is.

Paradiso Halászat
9 791 Ft 7 940 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Játék kis halászok számára, kiskacsák kifogása. A játékot 1–2 játékos játszhatja. A csomag 2 horgászbotot és 6 sárga kiskacsát tartalmaz. A játszófelület közepén egy motor van elrejtve, melyet elem hajt és, mely irányítja a víz körforgását. A kiskacsák útnak indultak, fogd ki mindet!

Teddies Krikett készlet 4 személyre
8 366 Ft 8 090 Ft

Teddies Krikett készlet 4 játékosnak egy nagyon szórakoztató játék, mely izgalmas időtöltést kínál az egész családnak. A feladat az, hogy túljuttassuk a labdát az összes kapun, és az nyer, aki ezt a leghamarabb teszi meg. Kiváló szórakozás az egész család számára.

ADC Blackfire Helix FUN - 2x tartalék labda (1/12)
1 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Rövid és hosszú labda a Helis FUN kiadásból. Tartalék labdák az ütőkhöz. Kiváló szórakozás a parkba, vízhez, otthonra vagy a kertbe is. A két különböző választható méretnek köszönhetően választhatsz lassabb és akciódúsabb játék közül. Vidám színes kivitelezés.

ADC Blackfire Zuru - vizes lufibombák parittyával
4 690 Ft

Zuru vizes lufibombák elhozzák a hűsítő és vizes nyári szórakozást a kertedbe. Egy perc alatt 100 vizes lufibombát készíthetsz elő egy csomagból. Ez az igazi móka a nyári napokra!

Dunlop DUNLOP kapu 150x60x60, 2 db
22 890 Ft
+ ingyen szállítás

Emlékszel még a hátizsákból készített gyerekkori kapukra? És a veszekedésekre, hogy a labda a kapuban volt, vagy sem? A Dunlop kapukészlet gondoskodik arról, hogy ezeket a veszekedéseket elkerüld. Minden felszínre alkalmasak és az összecsukható szerkezetüknek köszönhetően egyszerűen tárolhatók.

Eddy Toys Tollaslabda szett 4 személy számára
8 990 Ft 8 480 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Eddy Toys tollaslabda szett ideális választás az egész család számár. A készlet tartalmaz 4 db tollaslabda ütőt (kék és piros színűek), 3 db tollaslabdát, 1 db tollaslabda hálót és 1 pár hálótartó állványt, így minden adott a családi szórakozáshoz, aktív kikapcsolódáshoz.

REVELL LED Glider vitorlázó
8 090 Ft 6 460 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Revell LED Glider vitorlázó egy előre kivágott, készre festett, integrált LED-ekkel ellátot, egyszerűen összeállítható gumimotoros szabadon repülő vitorlázógép gyerekeknek, mely kiváló családi programot nyújt egy hétvégi napra. A repülőgép jó minőségű EPO habból készült, így a termék a legjobb repülési jellemzőkkel bír.

Teddies Dunlop összecsukható focikapu kiegészítőkkel.
8 690 Ft 6 290 Ft

Dunlop összecsukható focikapu kiegészítőkkel, hordtáskában. Ez a praktikus, jól tárolható focikapu ideális ajándék olyan aktív gyerekeknek, akiket érdekel a sport. Alkalmas kezdő vagy rekreációs játékhoz.

TM Toys Fru Blu blaster buborékfújó
4 580 Ft

A Fru Blue szappan buborékfújóval hatalmas buborékokat és hihetetlen formákat hozhatsz létre, amelyek szivárványszínekkel pompáznak. Élvezd az eredeti szórakozást olyan buborékokkal, amelyek nem durrannak ki.

TM Toys Fru Blu Blaster buborékkészítő
3 790 Ft 2 690 Ft

A Fru Blu buborékfújóval óriási méretű buborékokat alkothatsz nem mindennapi formában, melyek a szivárvány színeiben fognak csillogni. Élj át rengeteg szórakozást a buborékokkal, melyek nem pukkannak ki.

TM Toys Fru Blu karika + utántöltő 0,5L
2 090 Ft

A Fru Blue kör alakú buborékfujóval hatalmas buborékokat és hihetetlen formákat hozhatsz létre, amelyek szivárványszínekkel pompáznak. Élvezd az eredeti szórakozást olyan buborékokkal, amelyek nem durrannak ki.

TM Toys Fru Blu Nagy karika
6 090 Ft 4 030 Ft

A Fru Blu nagy méretű buborékfújó karikával óriási méretű buborékokat alkothatsz nem mindennapi formában, melyek a szivárvány színeiben fognak csillogni. Élj át rengeteg szórakozást a buborékokkal, melyek egykönnyen nem pukkannak ki.

TM Toys Fru Blue nagy készlet + utántöltő 0,5L
3 890 Ft

A Fru Blue nagy készletével hatalmas buborékokat és hihetetlen formákat hozhatsz létre, amelyek szivárványszínekkel pompáznak. Élvezd az eredeti szórakozást olyan buborékokkal, amelyek nem durrannak ki.

Acra Petanque 6 Golyó

Acra Petanque 6 Golyó

Értékelés: 4,5
4 430 Ft

A Petanque minőségi tekegolyók sok mókát biztosítanak, ahogy a kertben ugyanúgy az utakon is. A játék célja a golyót minél közelebb a „Jack“ fa golyóhoz juttatni. Ez a tekegolyó készlet mindent tartalmaz, ami három embernek kell a játékhoz.

Woody Játék krikett szett

Woody Játék krikett szett

Értékelés: 4,5
5 380 Ft

A krikett egy egész világon népszerű játék, mely az egész családnak szórakozást nyújt. A cél az, hogy valaki minél előbb túljuttassa a labdáját az összes kapun. Az ütők kiváló minőségű fából készültek és a mellékelt hálónak köszönhetően könnyen szállítható, így akár utazás során is élvezheti a játékot.

DOLU Kosárlabda palánk

DOLU Kosárlabda palánk

Értékelés: 4,5
9 469 Ft 7 130 Ft

Kosárlabda palánk kezdő sportolók számára A kosárlabda igazán népszerű a kisfiúk és kislányoknál egyaránt A kosárlabda palánk használható beltéren például garázsban, szobában, edzőteremben vagy kültéren is.

Teddies Tapadókorongos íj szett céltáblával
3 360 Ft

Teddies Tapadókorongos íj szett céltáblával most lehetővé teszi, hogy gyakorolj és pontosan lőj a nyílvesszőkkel! A tapadókorongos hegyekkel felszerelt nyílvesszőiddel a céltáblára lőhetsz, amelynek a felületén megtapad a nyíl, így pontosan láthatod mennyire céloztál ügyesen. A cél, hogy a tábla közepébe lődd a nyílvesszőt, hiszen ez éri a legtöbb pontot. Hívd ki a barátaidat egy célbalövős versenyre, garantáltan jól fogtok szórakozni!

SIMBA Focikapu 2 az 1-ben
7 390 Ft 5 690 Ft

Könnyen összeállítható műanyag focikapu hálóval, fallal, labdával és pumpával. Minden focistának el kellett valahol kezdeni, és ez egy tökéletes alkalom. Tökéletesítsd a rúgásaidat és a pontosságod, és mutasd meg, hogy mit tudsz!

Acra Krokett Pro 6 Játék

Acra Krokett Pro 6 Játék

Értékelés: 4,5
9 150 Ft

Woody Korkett Pro 6 Játék melynek lényege, hogy egyenes terepen 6, bizonyos rendben elhelyezett kis kapukon minél kevesebb ütéssel átjuttass a fakalapáccsal a fagolyót. Tökéletes választás mindenki számára, hiszen remek kikapcsolódást biztosít. Egyszerre 6 ember játszhatja, és az nyer, akinek labdája a leghamarabb átjut minden kapun.

Buddy Toys BOT 3130 Badminton set
12 359 Ft 12 120 Ft

Kedvelt és szórakoztató játék utazó verzióban. Ez a Badminton szett szabadidős játékhoz ajánlott. A szett hálós konstrukciót tartalmaz, ami könnyen összeszerelhető. A csomagolás két ütőt és két labdát tartalmaz.

Acra Pétanque Golyók, 8 db

Acra Pétanque Golyók, 8 db

Értékelés: 4,5
5 780 Ft

Az Acra Pétanque 8 tökéléletes időtöltés mindenki számára. A Pétanque egy francia eredetű golyós játék. A pétanque játszható egyéniben (egy játékos – egy játékos ellen játékosonként 3 golyóval), duplettben (két játékos – két játékos ellen játékosonként 3 golyóval) és triplettben (három játékos – három játékos ellen játékosonként két golyóval). A golyók átmérője 72 mm.

Eddy Toys Kosárpalánk állvánnyal
26 950 Ft
+ ingyen szállítás

Az Eddy Toys Kosárpalánk állvánnyal kitünő minőségű és időjárásálló. Az alapszerkezetet vízzel vagy homokkal ajánlott feltölteni, amely biztosítja a maximális stabilitást a játék során. Könnyű mozgatás az alapszerkezet alján lévő szállítógörgőknek köszönhetően. Állítható magasságú palánk, mely magasságát 165–205 cm-ig állíthatjuk. Extra erős szerkezet acél gyűrűvel, amely nejlon hálóval van ellátva.

Albi Mölkky Fa bowling

Albi Mölkky Fa bowling

Értékelés: 5
12 190 Ft 10 370 Ft

Az Alby Mölkking fa kivitelű szabadtéri bowling nagyszerű választás mindazok számára, akik izgalmas, családi és baráti közben is nagyszerűen játszható játékot szeretnének. Kiválóan alkalmas minden korosztály számára és a játékosok számának sem kell határt szabni! A szett kézzel, fenyőből készült a legnagyobb odafigyeléssel. A játék óriási népszerűségnek örvend, 2004. óta pedig bajnokságot is rendeznek.

Cobi AIR HOGS Hyper disc
3 990 Ft

A felfújható hyperdisk ellenálló anyagból készült, így kint és bent is játszhatsz vele. A hyperdisk átmérője 90 cm! Elég felfújni, és a játék máris kezdődhet. A lemez dobálható, ellökhető, vagy trükkök mutathatóak be vele.

ECOIFFIER 3 az 1-ben játékszett
5 273 Ft 4 840 Ft

Sport játékszett nem csak az udvarra. A szett három kedvelt játékot tartalmaz – karikadobáló, kapd el a golyót, konzervdoboz dobáló. A játékok nagyon jól használhatóak kint és bent egyaránt.

Viga Játék dobás gyűrűk

Viga Játék dobás gyűrűk

Értékelés: 4,5
8 190 Ft 5 380 Ft

Fa játék dobás gyűrűk. Szórakozz a szép nyári napon, és gyakorold a célradobást. A játék célja, hogy elérje a maximális számú gyűrűt a célon, melyet olyan távolra állítasz, amennyire csak akarsz! Kezd közel, és minél jobban távolodj.

Buddy Toys BOT 3120 Jégkorongkapu készlet
6 490 Ft

Buddy Toys BOT 3120 Jégkorongkapu készlet ideális választás egy délutáni szórakozásra, vagy akár arra, hogy egy egész hétvégén elhúzódó bajnokságot szervezzünk barátainkkal, családunkkal. Könnyen összeszerelhető csak annyit kell tennünk, hogy felállítjuk a kaput (kb 20 másodperc) és kezdődhet a móka. Kis helyen is tárolható, így egy nyaralás során is nyugodtan magunkkal vihetjük.

ECOIFFIER Bowling 30 cm

ECOIFFIER Bowling 30 cm

Értékelés: 5
4 038 Ft 3 390 Ft

A bowling kiváló szórakozás, mint a gyerekek, mint a szülők számára is. A tekebábuk magassága 30 cm és minőségi műagyagból készültek. A csomagolás 6 tekebábut és 2 golyót tartalmaz. Játszd a kertben és lökd le mind a 6 bábut!

Frabar Kerti bowling, 26 cm, 9+2 db
2 550 Ft

Frabar kerti bowling remek szórakozást nyújt az egész család számára, akár 3 éves kortól. Nem foglal nagy helyet, így nyaralásra is kényelmesen elvihető. A csomag tartalmaz 9 színes bábut és 2 labdát.

Frabar Kerti bowling, 30 cm, 9+2 db
4 170 Ft

Frabar kerti bowling remek szórakozást nyújt az egész család számára, akár 3 éves kortól. Nem foglal nagy helyet, így nyaralásra is kényelmesen elvihető. A csomag tartalmaz 9 színes bábut és 2 labdát.