Teddies Tapadókorongos íj szett céltáblával
2 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Teddies Tapadókorongos íj szett céltáblával most lehetővé teszi, hogy gyakorolj és pontosan lőj a nyílvesszőkkel! A tapadókorongos hegyekkel felszerelt nyílvesszőiddel a céltáblára lőhetsz, amelynek a felületén megtapad a nyíl, így pontosan láthatod mennyire céloztál ügyesen. A cél, hogy a tábla közepébe lődd a nyílvesszőt, hiszen ez éri a legtöbb pontot. Hívd ki a barátaidat egy célbalövős versenyre, garantáltan jól fogtok szórakozni!


SIMBA Sam, a tűzoltó – Kerti locsoló-34%
6 990 Ft

4 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Sam, a tűzoltó kerti locsolójával a forró nyári napokon a gyerekek nem csak lehűtik magukat, hanem jó szórakozásban is részük lesz. Ha Sam-et a **kerti locsolóhoz csatlakoztatják **, akkor elkezd vadul **pörögni és fröcskölni maga körül a vizet **.


Eddy Toys Petanque, 3 fém golyóval
3 690 Ft

Az Eddy Toys Petanque, 3 fém golyóval ideális játék mindenki számára. A petanque egy francia eredetű játék, amely minden talajon játszható, így akár otthon a kertben is kényelmesen elszórakozhatunk vele. A játék célja, hogy a saját golyóink minél közelebb legyenek a célgolyóhoz, mert azok érnek pontot. A verseny 13. pont eléréséig tart, az a csapat nyer aki előbb eléri.


Messi Buborékfoci Zokni, 2 pár-50%
2 790 Ft

1 390 Ft

Kiárusítás

Messi Buborékfoci Zokni tökéletes választás minden kisgyerek számára. A speciális zokninak köszönhetően a buborék nem pukkan ki ha hozzá ér, így lehet vele dekázni úgy mint egy igazi focilabdával. Csak annyi dolgunk van, hogy fújunk egy buborékot a speciális folyadékból és már kezdődhet is a játék!


NERF Neopren amerikai focilabda-46%
4 990 Ft

2 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Nerf Neopren amerikai focilabdával kíméletes és szórakoztató a játék mind szárazföldön, mind a vízben. Anyagának köszönhetően tapintása kellemes, ráadásul vízálló is. Kis súlya lehetővé teszi, hogy legkisebbektől kezdve a legnagyobbakig mindenki élvezze használatát!


NERF Neopren lap-45%
1 999 Ft

1 090 Ft

Akció

Nerf Neopren lap kíméletes és szórakoztató játékot garantál a vízben. Anyagának köszönhetően vízálló, ráadásul pattog a víz felszínén. Kis súlya lehetővé teszi, hogy legkisebbektől kezdve a legnagyobbakig mindenki élvezze használatát!


NERF Neopren röplabda-46%
4 999 Ft

2 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Nerf Neopren röpbdával kíméletes és szórakoztató a játék mind szárazföldön, mind a vízben. Anyagának köszönhetően tapintása kellemes, ráadásul vízálló is. Kis súlya lehetővé teszi, hogy legkisebbektől kezdve a legnagyobbakig mindenki élvezze használatát!


OEM Messi buborékfoci – utántöltő (236 ml)-38%
1 290 Ft

790 Ft

Akció

mádod a focit és Te is olyan nagy játékos szeretnél lenni, mint Messi? Akkor a buborékfocit pont Neked találták ki! A buborék a speciális zoknihoz érve nem pukkan ki, ezért úgy lehet vele dekázni, mint egy igazi focilabdával. Töltsd ki a speciális folyadékot, fújj egy buborékot és már kezdődhet is a játék! Rendezzetek házi versenyeket, nézzétek meg ki a dekázás nagymestere, vagy játszatok csapatban.


Albi Mölkky Fa bowling
12 190 Ft

11 490 Ft

Az Alby Mölkking fa kivitelű szabadtéri bowling nagyszerű választás mindazok számára, akik izgalmas, családi és baráti közben is nagyszerűen játszható játékot szeretnének. Kiválóan alkalmas minden korosztály számára és a játékosok számának sem kell határt szabni! A szett kézzel, fenyőből készült a legnagyobb odafigyeléssel. A játék óriási népszerűségnek örvend, 2004. óta pedig bajnokságot is rendeznek.


Woody Játék krikett szett
4 699 Ft

4 190 Ft

A krikett egy egész világon népszerű játék, mely az egész családnak szórakozást nyújt. A cél az, hogy valaki minél előbb túljuttassa a labdáját az összes kapun. Az ütők kiváló minőségű fából készültek és a mellékelt hálónak köszönhetően könnyen szállítható, így akár utazás során is élvezheti a játékot.


TOWER CRASH Kültéri játék-61%
17 276 Ft

6 590 Ft

Akció

Ki építi a legmagasabb tornyot? Ez a játék nem akármilyen kihívás jelent, és érdemes lenne kipróbálni. Háromemeletes torony építésével kezdünk. Ezután a játékosok színes kockát dobnak. A Te feladatod kihúzni egy oszlopot a toronyból olyan színben, amelyet a kocka kisorsolt.


Teddies Krikett készlet 4 személyre-21%
8 366 Ft

6 590 Ft

Akció

Teddies Krikett készlet 4 játékosnak egy nagyon szórakoztató játék, mely izgalmas időtöltést kínál az egész családnak. A feladat az, hogy túljuttassuk a labdát az összes kapun, és az nyer, aki ezt a leghamarabb teszi meg. Kiváló szórakozás az egész család számára.


Lamps Játék dobás gyűrűk
8 190 Ft

4 190 Ft

Fa játék dobás gyűrűk. Szórakozz a szép nyári napon, és gyakorold a célradobást. A játék célja, hogy elérje a maximális számú gyűrűt a célon, melyet olyan távolra állítasz, amennyire csak akarsz! Kezd közel, és minél jobban távolodj.


SIMBA Focikapu 2 az 1-ben
7 390 Ft

5 190 Ft

Könnyen összeállítható műanyag focikapu hálóval, fallal, labdával és pumpával. Minden focistának el kellett valahol kezdeni, és ez egy tökéletes alkalom. Tökéletesítsd a rúgásaidat és a pontosságod, és mutasd meg, hogy mit tudsz!


Acra Petanque 6 Golyó
4 308 Ft

4 090 Ft

A Petanque minőségi tekegolyók sok mókát biztosítanak, ahogy a kertben ugyanúgy az utakon is. A játék célja a golyót minél közelebb a „Jack“ fa golyóhoz juttatni. Ez a tekegolyó készlet mindent tartalmaz, ami három embernek kell a játékhoz.


REVELL LED Glider vitorlázó
8 090 Ft

6 190 Ft

Revell LED Glider vitorlázó egy előre kivágott, készre festett, integrált LED-ekkel ellátot, egyszerűen összeállítható gumimotoros szabadon repülő vitorlázógép gyerekeknek, mely kiváló családi programot nyújt egy hétvégi napra. A repülőgép jó minőségű EPO habból készült, így a termék a legjobb repülési jellemzőkkel bír.


Acra Krokett Pro 6 Játék
7 690 Ft

Woody Korkett Pro 6 Játék melynek lényege, hogy egyenes terepen 6, bizonyos rendben elhelyezett kis kapukon minél kevesebb ütéssel átjuttass a fakalapáccsal a fagolyót. Tökéletes választás mindenki számára, hiszen remek kikapcsolódást biztosít. Egyszerre 6 ember játszhatja, és az nyer, akinek labdája a leghamarabb átjut minden kapun.


Woody Tic-tac-toe MAXI
5 687 Ft

4 990 Ft

Ez a legkisebbeknek tervezett játék alkalmas a kertbe vagy a gyerekszobába is. A játékmezőt egy háló alkotja, minden négyzet sarkában fagolyókkal. A készlet két jelet tartalmaz – kört és keresztet


Paradiso Ejtőernyő 24 golyóval-42%
13 620 Ft

7 890 Ft

Akció

A 2,5 m átmérőjű ernyőt varrott rögzítéssel a széleken akár 6 gyereket is elszórakoztat. Nyisd szét az ernyőt, helyezd be a golyókat és ugrálj fel és alá a golyók pedig veled együtt mozognak, repülnek a levegővel és visszatér az ernyőre Élvezd a rengeteg szórakozást a játék során együtt.


Little Tikes Junior Állítható kosárlabda palánk
14 490 Ft

A Little Tikes Junior Állítható kosárlabda palánk 18 hónapos kortól akár 12 éves korig nagyszerű szórakozást biztosít gyermekének, hiszen 6 magassági fokozatban (62 cm –122 cm) állítható, a gyermekek magasságának megfelőlen. A csomagolásban található egy kis méretű, puha kosárlabda is. Egyszerűen és gyorsan összeszerelhető minőségi anyagból készült, melyet nem fakít ki a nap és az időjárás sem rongálja.


Little Tikes Kosárlabda palánk
34 390 Ft
33 990 Ft

Little Tikes kosárlabda palánk kiváló minőségű műanyagból készült, kültéren és beltéren is használható. Állítható magassága révén kicsiknek és nagyoknak egyaránt alkalmas a játékra. A talpába tölthető vízzel vagy homokkal stabilizálható.


ADC Blackfire Helix FUN - 2x tartalék labda (1/12)
2 090 Ft

Rövid és hosszú labda a Helis FUN kiadásból. Tartalék labdák az ütőkhöz. Kiváló szórakozás a parkba, vízhez, otthonra vagy a kertbe is. A két különböző választható méretnek köszönhetően választhatsz lassabb és akciódúsabb játék közül. Vidám színes kivitelezés.


ADC Blackfire Helix FUN - játék szett 2 játékos számára (1/6)
4 990 Ft

Élvezd ki maximálisan a nyarat az új és szórakoztató Helix FUN-nal. Ez a készlet kiváló a parkba, vízhez, otthonra vagy a kertbe is. Két ütőt is tartalmaz, így kettesben élvezhetitek a szórakozást a barátoddal, testvéreddel vagy a szüleiddel. Vidám színes kivitelezés.


ADC Blackfire Sling Stix - játékszett 1 játékos számára
3 890 Ft

Élvezd ki maximálisan a nyarat az új és szórakoztató Sting Stix-el. Ez a készlet kiváló a parkba, vízhez, otthonra vagy a kertbe is. A szettet egy játékosnak tervezték. Lődd ki a labdát a tapadókorongból és kapd el esés közben. Vidám színes kivitelezés.


ADC Blackfire Sling Stix - játékszett 2 játékos számára
3 890 Ft

Élvezd ki maximálisan a nyarat az új és szórakoztató Sting Stix-el. Ez a készlet kiváló a parkba, vízhez, otthonra vagy a kertbe is. Két Sting Stix tapadókorongot tartalmaz, így kettesben élvezhetitek a szórakozást a barátoddal, testvéreddel vagy a szüleiddel. Lődd ki a labdát a tapadókorongból és kapd el esés közben. Vidám színes kivitelezés.


ADC Blackfire Zuru - Minyonok vizes lufibomba 100 db
4 690 Ft

Zuru vizes lufibombák elhozzák a hűsítő és vizes nyári szórakozást a kertedbe. Csavard rá a kerti locsolócső végére a műanyag töltőt és máris kezdődhet a szórakoztató csata. Egy perc alatt 100 vizes lufibombát készíthetsz elő egy csomagból.


ADC Blackfire Zuru - vizes lufibombák baseball ütővel
3 990 Ft

Akció

Zuru vizes lufibombák baseball ütővel elhozzák a hűsítő és vizes nyári szórakozást a kertebe. Egy perc alatt 100 vizes lufibombát készíthetsz elő egy csomagból. Ez az igazi móka a nyári napokra!


ADC Blackfire Zuru - vizes lufibombák katapulttal
8 190 Ft

Zuru vizes lufibombák katapulttal elhozzák a hűsítő és vizes nyári szórakozást a kertebe. Egy perc alatt 100 vizes lufibombát készíthetsz elő egy csomagból. Ez az igazi móka a nyári napokra!


ADC Blackfire Zuru - vizes lufibombák parittyával
8 290 Ft

Zuru vizes lufibombák elhozzák a hűsítő és vizes nyári szórakozást a kertedbe. Egy perc alatt 100 vizes lufibombát készíthetsz elő egy csomagból. Ez az igazi móka a nyári napokra!


ADC Blackfire Zuru - vizes lufibombák töltőpisztollyal
5 290 Ft

Akció

Zuru vizes lufibombák elhozzák a hűsítő és vizes nyári szórakozást a kertedbe. Csavard rá a kerti locsoló végére a műanyag töltőt és máris kezdődhet a szórakoztató csata. Ez az igazi móka a nyári napokra!


Androni DIABOLO PROFI + DVD
2 911 Ft
2 790 Ft

Diabolo egy klasszikus zsonglőrködő kiegészítő. Úgy néz ki, mint egy homokóra, és két vezetősáv között húzott zsinór irányítja. Diabolo a zsinórok segítségével forgatható, dobálható és megfogható.


Androni Futball készlet
3 990 Ft

3 690 Ft

Nagyszerű készlet a kis focista edzésére. Ezzel a készlettel nincs szükséged játszótársra. Bármelyik kertben most kialakíthatod a saját edzési központodat. Vedd fel a focicipőt, a mezt és válj futball sztárrá!


Buddy Toys BOT 3130 Badminton set
12 359 Ft

11 090 Ft

Újdonság

Kedvelt és szórakoztató játék utazó verzióban. Ez a Badminton szett szabadidős játékhoz ajánlott. A szett hálós konstrukciót tartalmaz, ami könnyen összeszerelhető. A csomagolás két ütőt és két labdát tartalmaz.


Buddy Toys BOT 3111 Összecsukható focikapu
6 190 Ft

Buddy Toys BOT 3110 Összecsukható focikapu ideális választás egy délutáni focira a barátokkal, vagy akár arra, hogy egész hétvégén rúgjuk a bőrt. Könnyedén összeszerelhető, csak annyit kell tennünk, hogy felfújjuk a labdát a pumpával, felállítjuk a csomagban lévő kaput és már kezdődhet is a móka. Kis helyen is tárolható, így egy nyaralás során is nyugodtan magaddal viheted.


Buddy Toys BOT 3120 Jégkorongkapu készlet
5 890 Ft

Buddy Toys BOT 3120 Jégkorongkapu készlet ideális választás egy délutáni szórakozásra, vagy akár arra, hogy egy egész hétvégén elhúzódó bajnokságot szervezzünk barátainkkal, családunkkal. Könnyen összeszerelhető csak annyit kell tennünk, hogy felállítjuk a kaput (kb 20 másodperc) és kezdődhet a móka. Kis helyen is tárolható, így egy nyaralás során is nyugodtan magunkkal vihetjük.


Cobi AIR HOGS Hyper disc
3 790 Ft

A felfújható hyperdisk ellenálló anyagból készült, így kint és bent is játszhatsz vele. A hyperdisk átmérője 90 cm! Elég felfújni, és a játék máris kezdődhet. A lemez dobálható, ellökhető, vagy trükkök mutathatóak be vele.


Cobi AIR HOGS Hyper disc - Pöttyök
3 790 Ft

A felfújható hyperdisk ellenálló anyagból készült, így kint és bent is játszhatsz vele. A hyperdisk átmérője 90 cm! Elég felfújni, és a játék máris kezdődhet. A lemez dobálható, ellökhető, vagy trükkök mutathatóak be vele.


Cobi AIR HOGS Hyper disc - Spirál
3 790 Ft

A felfújható hyperdisk ellenálló anyagból készült, így kint és bent is játszhatsz vele. A hyperdisk átmérője 90 cm! Elég felfújni, és a játék máris kezdődhet. A lemez dobálható, ellökhető, vagy trükkök mutathatóak be vele.


Eddy Toys Kerti focikapu, 2 db
8 390 Ft

Az Eddy Toys kerti focikapu nem hiányozhat egy kertből sem! Könnyedén összeállítható, időtálló anyagának köszönhetően pedig hosszú távon biztosítja a szórakozást az egész család számára. A készlet 2 db focikaput tartalmaz. A kapuk mérete: 78 × 56 × 45 cm. 3 éves kortól ajánlott!


Eddy Toys Kosárpalánk állvánnyal
25 790 Ft
24 990 Ft

Az Eddy Toys Kosárpalánk állvánnyal kitünő minőségű és időjárásálló. Az alapszerkezetet vízzel vagy homokkal ajánlott feltölteni, amely biztosítja a maximális stabilitást a játék során. Könnyű mozgatás az alapszerkezet alján lévő szállítógörgőknek köszönhetően. Állítható magasságú palánk, mely magasságát 165–205 cm-ig állíthatjuk. Extra erős szerkezet acél gyűrűvel, amely nejlon hálóval van ellátva.


Eddy Toys Tollaslabda szett 4 személy számára
8 990 Ft

7 890 Ft

Az Eddy Toys tollaslabda szett ideális választás az egész család számár. A készlet tartalmaz 4 db tollaslabda ütőt (kék és piros színűek), 3 db tollaslabdát, 1 db tollaslabda hálót és 1 pár hálótartó állványt, így minden adott a családi szórakozáshoz, aktív kikapcsolódáshoz.


Frabar 31 cm-es bowling készlet, 10+2 db
4 490 Ft

Ez a praktikus bowling készlet nem csak otthon, hanem akár utazás közben kíváló szórakozást nyújthat az egész családnak. A készlet 10 bábút és 2 labdát tartalmaz, egy a könnyű tárolást elősegítő műanyag rácsozattal. A designt és a minőséget, az olasz családi vállakozás, a Frabar garantálja.


Frabar Kerti bowling, 26 cm, 9+2 db
2 390 Ft

Frabar kerti bowling remek szórakozást nyújt az egész család számára, akár 3 éves kortól. Nem foglal nagy helyet, így nyaralásra is kényelmesen elvihető. A csomag tartalmaz 9 színes bábut és 2 labdát.


Frabar Kerti bowling, 30 cm, 9+2 db
3 890 Ft

Frabar kerti bowling remek szórakozást nyújt az egész család számára, akár 3 éves kortól. Nem foglal nagy helyet, így nyaralásra is kényelmesen elvihető. A csomag tartalmaz 9 színes bábut és 2 labdát.


Frabar Kerti bowling, 31 cm, 6+2 db
2 590 Ft

Frabar kerti bowling remek szórakozást nyújt az egész család számára, akár 3 éves kortól. Nem foglal nagy helyet, így nyaralásra is kényelmesen elvihető. A csomag tartalmaz 6 színes bábut és 2 labdát.