Talált termékek száma: 90

Nem találtunk a keresési feltételeknek megfelelő terméket.

Eddy Toys Petanque, 3 fém golyóval
3 740 Ft

Az Eddy Toys Petanque, 3 fém golyóval ideális játék mindenki számára. A petanque egy francia eredetű játék, amely minden talajon játszható, így akár otthon a kertben is kényelmesen elszórakozhatunk vele. A játék célja, hogy a saját golyóink minél közelebb legyenek a célgolyóhoz, mert azok érnek pontot. A verseny 13. pont eléréséig tart, az a csapat nyer aki előbb eléri.


Messi Buborékfoci Zokni, 2 pár
2 790 Ft

2 390 Ft

Kiárusítás

Messi Buborékfoci Zokni tökéletes választás minden kisgyerek számára. A speciális zokninak köszönhetően a buborék nem pukkan ki ha hozzá ér, így lehet vele dekázni úgy mint egy igazi focilabdával. Csak annyi dolgunk van, hogy fújunk egy buborékot a speciális folyadékból és már kezdődhet is a játék!


NERF Neopren amerikai focilabda
4 990 Ft

3 990 Ft

Nerf Neopren amerikai focilabdával kíméletes és szórakoztató a játék mind szárazföldön, mind a vízben. Anyagának köszönhetően tapintása kellemes, ráadásul vízálló is. Kis súlya lehetővé teszi, hogy legkisebbektől kezdve a legnagyobbakig mindenki élvezze használatát!


NERF Neopren lap
1 999 Ft

1 690 Ft

Nerf Neopren lap kíméletes és szórakoztató játékot garantál a vízben. Anyagának köszönhetően vízálló, ráadásul pattog a víz felszínén. Kis súlya lehetővé teszi, hogy legkisebbektől kezdve a legnagyobbakig mindenki élvezze használatát!


NERF Neopren mini labda
4 190 Ft

2 990 Ft

Nerf Neopren mini labdával kíméletes és szórakoztató a játék mind szárazföldön, mind a vízben. Anyagának köszönhetően tapintása kellemes, ráadásul vízálló is. Kis súlya lehetővé teszi, hogy legkisebbektől kezdve a legnagyobbakig mindenki élvezze használatát!


NERF Neopren röplabda
4 999 Ft

3 990 Ft

Nerf Neopren röpbdával kíméletes és szórakoztató a játék mind szárazföldön, mind a vízben. Anyagának köszönhetően tapintása kellemes, ráadásul vízálló is. Kis súlya lehetővé teszi, hogy legkisebbektől kezdve a legnagyobbakig mindenki élvezze használatát!


NERF Szivacs vizibomba szett, 6 db-os
1 799 Ft

1 700 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Nerf Szivacs vizibomba szettel kíméletes és szórakoztató a játék mind szárazföldön, mind a vízben. Anyagának köszönhetően tapintása kellemes, ráadásul biztonságos is. Kis súlya lehetővé teszi, hogy legkisebbektől kezdve a legnagyobbakig mindenki élvezze használatát!


OEM Messi buborékfoci – utántöltő (236 ml)
1 290 Ft

1 190 Ft

mádod a focit és Te is olyan nagy játékos szeretnél lenni, mint Messi? Akkor a buborékfocit pont Neked találták ki! A buborék a speciális zoknihoz érve nem pukkan ki, ezért úgy lehet vele dekázni, mint egy igazi focilabdával. Töltsd ki a speciális folyadékot, fújj egy buborékot és már kezdődhet is a játék! Rendezzetek házi versenyeket, nézzétek meg ki a dekázás nagymestere, vagy játszatok csapatban.


Paradiso Ejtőernyő 24 golyóval-51%
13 620 Ft

6 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A 2,5 m átmérőjű ernyőt varrott rögzítéssel a széleken akár 6 gyereket is elszórakoztat. Nyisd szét az ernyőt, helyezd be a golyókat és ugrálj fel és alá a golyók pedig veled együtt mozognak, repülnek a levegővel és visszatér az ernyőre Élvezd a rengeteg szórakozást a játék során együtt.


SIMBA Sam, a tűzoltó – Kerti locsoló
6 990 Ft

5 650 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Sam, a tűzoltó kerti locsolójával a forró nyári napokon a gyerekek nem csak lehűtik magukat, hanem jó szórakozásban is részük lesz. Ha Sam-et a **kerti locsolóhoz csatlakoztatják **, akkor elkezd vadul **pörögni és fröcskölni maga körül a vizet **.


Buddy Toys BOT 3110 Összecsukható focikapu
6 180 Ft

Buddy Toys BOT 3110 Összecsukható focikapu ideális választás egy délutáni focira a barátokkal, vagy akár arra, hogy egész hétvégén rúgjuk a bőrt. Könnyedén összeszerelhető, csak annyit kell tennünk, hogy felfújjuk a labdát a pumpával, felállítjuk a csomagban lévő kaput és már kezdődhet is a móka. Kis helyen is tárolható, így egy nyaralás során is nyugodtan magaddal viheted.


Buddy Toys BOT 3120 Jégkorongkapu készlet
5 910 Ft

Buddy Toys BOT 3120 Jégkorongkapu készlet ideális választás egy délutáni szórakozásra, vagy akár arra, hogy egy egész hétvégén elhúzódó bajnokságot szervezzünk barátainkkal, családunkkal. Könnyen összeszerelhető csak annyit kell tennünk, hogy felállítjuk a kaput (kb 20 másodperc) és kezdődhet a móka. Kis helyen is tárolható, így egy nyaralás során is nyugodtan magunkkal vihetjük.


Eddy Toys Kerti focikapu, 2 db
8 370 Ft
+ ingyen szállítás

Az Eddy Toys kerti focikapu nem hiányozhat egy kertből sem! Könnyedén összeállítható, időtálló anyagának köszönhetően pedig hosszú távon biztosítja a szórakozást az egész család számára. A készlet 2 db focikaput tartalmaz. A kapuk mérete: 78 × 56 × 45 cm. 3 éves kortól ajánlott!


REVELL LED Glider vitorlázó

REVELL LED Glider vitorlázó

Értékelés: 3,5
8 090 Ft

6 180 Ft

Revell LED Glider vitorlázó egy előre kivágott, készre festett, integrált LED-ekkel ellátot, egyszerűen összeállítható gumimotoros szabadon repülő vitorlázógép gyerekeknek, mely kiváló családi programot nyújt egy hétvégi napra. A repülőgép jó minőségű EPO habból készült, így a termék a legjobb repülési jellemzőkkel bír.


Little Tikes Kosárlabda palánk
34 230 Ft

Little Tikes kosárlabda palánk kiváló minőségű műanyagból készült, kültéren és beltéren is használható. Állítható magassága révén kicsiknek és nagyoknak egyaránt alkalmas a játékra. A talpába tölthető vízzel vagy homokkal stabilizálható.


Woody Játék krikett szett

Woody Játék krikett szett

Értékelés: 4,5
4 699 Ft

4 200 Ft

A krikett egy egész világon népszerű játék, mely az egész családnak szórakozást nyújt. A cél az, hogy valaki minél előbb túljuttassa a labdáját az összes kapun. Az ütők kiváló minőségű fából készültek és a mellékelt hálónak köszönhetően könnyen szállítható, így akár utazás során is élvezheti a játékot.


Acra Petanque 6 Golyó

Acra Petanque 6 Golyó

Értékelés: 5
4 308 Ft

4 090 Ft

A Petanque minőségi tekegolyók sok mókát biztosítanak, ahogy a kertben ugyanúgy az utakon is. A játék célja a golyót minél közelebb a „Jack“ fa golyóhoz juttatni. Ez a tekegolyó készlet mindent tartalmaz, ami három embernek kell a játékhoz.


ADC Blackfire Helix FUN - 2x tartalék labda (1/12)
2 090 Ft

Rövid és hosszú labda a Helis FUN kiadásból. Tartalék labdák az ütőkhöz. Kiváló szórakozás a parkba, vízhez, otthonra vagy a kertbe is. A két különböző választható méretnek köszönhetően választhatsz lassabb és akciódúsabb játék közül. Vidám színes kivitelezés.


ADC Blackfire Sling Stix - játékszett 1 játékos számára
3 940 Ft

Élvezd ki maximálisan a nyarat az új és szórakoztató Sting Stix-el. Ez a készlet kiváló a parkba, vízhez, otthonra vagy a kertbe is. A szettet egy játékosnak tervezték. Lődd ki a labdát a tapadókorongból és kapd el esés közben. Vidám színes kivitelezés.


ADC Blackfire Sling Stix - játékszett 2 játékos számára
3 940 Ft

Élvezd ki maximálisan a nyarat az új és szórakoztató Sting Stix-el. Ez a készlet kiváló a parkba, vízhez, otthonra vagy a kertbe is. Két Sting Stix tapadókorongot tartalmaz, így kettesben élvezhetitek a szórakozást a barátoddal, testvéreddel vagy a szüleiddel. Lődd ki a labdát a tapadókorongból és kapd el esés közben. Vidám színes kivitelezés.


ADC Blackfire Zuru - Minyonok vizes lufibomba 100 db
4 730 Ft

Zuru vizes lufibombák elhozzák a hűsítő és vizes nyári szórakozást a kertedbe. Csavard rá a kerti locsolócső végére a műanyag töltőt és máris kezdődhet a szórakoztató csata. Egy perc alatt 100 vizes lufibombát készíthetsz elő egy csomagból.


ADC Blackfire Zuru - vizes lufibombák baseball ütővel
8 150 Ft

Zuru vizes lufibombák baseball ütővel elhozzák a hűsítő és vizes nyári szórakozást a kertebe. Egy perc alatt 100 vizes lufibombát készíthetsz elő egy csomagból. Ez az igazi móka a nyári napokra!


ADC Blackfire Zuru - vizes lufibombák katapulttal
8 150 Ft

Zuru vizes lufibombák katapulttal elhozzák a hűsítő és vizes nyári szórakozást a kertebe. Egy perc alatt 100 vizes lufibombát készíthetsz elő egy csomagból. Ez az igazi móka a nyári napokra!


ADC Blackfire Zuru - vizes lufibombák parittyával
8 290 Ft

Zuru vizes lufibombák elhozzák a hűsítő és vizes nyári szórakozást a kertedbe. Egy perc alatt 100 vizes lufibombát készíthetsz elő egy csomagból. Ez az igazi móka a nyári napokra!


ADC Blackfire Zuru - vizes lufibombák töltőpisztollyal
8 290 Ft

Zuru vizes lufibombák elhozzák a hűsítő és vizes nyári szórakozást a kertedbe. Csavard rá a kerti locsoló végére a műanyag töltőt és máris kezdődhet a szórakoztató csata. Ez az igazi móka a nyári napokra!


ADC Blackfire Zuru - vizes lufibombák vízipisztollyal
10 130 Ft

Zuru vizes lufibombák elhozzák a hűsítő és vizes nyári szórakozást a kertedbe. Egy perc alatt 100 vizes lufibombát készíthetsz elő egy csomagból. Ez az igazi móka a nyári napokra!


Albi Mölkky Fa bowling

Albi Mölkky Fa bowling

Értékelés: 4,5
12 190 Ft

11 090 Ft

Kiárusítás

Az Alby Mölkking fa kivitelű szabadtéri bowling nagyszerű választás mindazok számára, akik izgalmas, családi és baráti közben is nagyszerűen játszható játékot szeretnének. Kiválóan alkalmas minden korosztály számára és a játékosok számának sem kell határt szabni! A szett kézzel, fenyőből készült a legnagyobb odafigyeléssel. A játék óriási népszerűségnek örvend, 2004. óta pedig bajnokságot is rendeznek.


Androni Futball készlet
3 990 Ft

3 671 Ft

Nagyszerű készlet a kis focista edzésére. Ezzel a készlettel nincs szükséged játszótársra. Bármelyik kertben most kialakíthatod a saját edzési központodat. Vedd fel a focicipőt, a mezt és válj futball sztárrá!


Cobi AIR HOGS Hyper disc
3 790 Ft

A felfújható hyperdisk ellenálló anyagból készült, így kint és bent is játszhatsz vele. A hyperdisk átmérője 90 cm! Elég felfújni, és a játék máris kezdődhet. A lemez dobálható, ellökhető, vagy trükkök mutathatóak be vele.


Cobi AIR HOGS Hyper disc - Pöttyök
3 790 Ft

A felfújható hyperdisk ellenálló anyagból készült, így kint és bent is játszhatsz vele. A hyperdisk átmérője 90 cm! Elég felfújni, és a játék máris kezdődhet. A lemez dobálható, ellökhető, vagy trükkök mutathatóak be vele.


Cobi AIR HOGS Hyper disc - Spirál
3 790 Ft

A felfújható hyperdisk ellenálló anyagból készült, így kint és bent is játszhatsz vele. A hyperdisk átmérője 90 cm! Elég felfújni, és a játék máris kezdődhet. A lemez dobálható, ellökhető, vagy trükkök mutathatóak be vele.


Frabar 31 cm-es bowling készlet, 10+2 db
4 490 Ft

Ez a praktikus bowling készlet nem csak otthon, hanem akár utazás közben kíváló szórakozást nyújthat az egész családnak. A készlet 10 bábút és 2 labdát tartalmaz, egy a könnyű tárolást elősegítő műanyag rácsozattal. A designt és a minőséget, az olasz családi vállakozás, a Frabar garantálja.


Frabar Kerti bowling, 30 cm, 9+2 db
3 870 Ft

Frabar kerti bowling remek szórakozást nyújt az egész család számára, akár 3 éves kortól. Nem foglal nagy helyet, így nyaralásra is kényelmesen elvihető. A csomag tartalmaz 9 színes bábut és 2 labdát.


Frabar Ügyességi játék

Frabar Ügyességi játék

Értékelés: 5
2 490 Ft

Frabar Ügyességi játék alapja egy kereszt formájú műanyag, melybe bábokat illetve kosarakat lehet állítani. A bábokra a karikákkal, a kosarakba kis labddákkal kell bele találni előre megbeszélt távolságból, az nyer aki a legtöbb találatot szerzi. Remek szórakozás az egész család számára!


Hape Dobószett
6 790 Ft

5 260 Ft

Szerezd meg a lehető legtöbb pontot! Ez az egyszerű játék leköt minden kis versenyzőt. A játék célja a kör az azonos színű, a legtöbb pontot érő, csúcsra való dobása. Javíts az irányzékodon és dobj még pontosabban!


Hape Szivárvány tekebábuk
8 390 Ft

6 570 Ft

Ez a színes bowling szett hosszú órákon át elszórakoztatja a gyerekeket. A kicsik játszhatnak klasszikus bowlingot, megtanulhatják a számokat, amik a bábukon vannak, és még a színeket is. A bábuk közepén egy nyílás található, ami még több lehetőséget ad a játékra és, hogy figyeljék a környezetüket.


Lamps Játék dobás gyűrűk
8 190 Ft

4 200 Ft

Fa játék dobás gyűrűk. Szórakozz a szép nyári napon, és gyakorold a célradobást. A játék célja, hogy elérje a maximális számú gyűrűt a célon, melyet olyan távolra állítasz, amennyire csak akarsz! Kezd közel, és minél jobban távolodj.


Paradiso Halászat
9 791 Ft

9 090 Ft

Kiárusítás

Játék kis halászok számára, kiskacsák kifogása. A játékot 1–2 játékos játszhatja. A csomag 2 horgászbotot és 6 sárga kiskacsát tartalmaz. A játszófelület közepén egy motor van elrejtve, melyet elem hajt és, mely irányítja a víz körforgását. A kiskacsák útnak indultak, fogd ki mindet!


Paradiso Horgászás - kicsi
3 020 Ft

Játék kis horgászoknak, halak kihorgászása. A játékot két játékos játszhatja. A csomagolás tartalmaz két horgászbotot, nyolc halat és egy hálót. A játék fejleszti a gyerekek fantáziáját és motorikáját, mindezt szórakoztató módon.


Pilsan Focikapu gyerekeknek
29 090 Ft
28 770 Ft

Pilsan Focikapu gyerekeknek ideális választás egy délutáni focira a barátokkal, vagy akár arra, hogy egész hétvégén rúgjuk a bőrt. Könnyedén összeszerelhető, csak annyit kell tennünk, hogy felállítjuk a csomagban lévő kaput és már kezdődhet is a móka. Kis helyen is tárolható, így egy nyaralás során is nyugodtan magaddal viheted.


Pilsan futball kapu Champion
18 130 Ft

Műanyag futball kapu Champion hálóval ideális kiegészítő, idális kiegészítő kisebb kertbe. A szülők a gyermekekkel együtt tölthetik aktívan az idejüket kültérben, majdnem egész évben. A háló szélessége cca 80 cm. Minőségi stabil konstrukció.


Pilsan Gyerek kosárpalánk állvánnyal
48 490 Ft
47 540 Ft

Pilsan Gyerek kosárpalánk állvánnyal kitünő minőségű és időjárásálló. Az alapszerkezetet vízzel vagy homokkal ajánlott feltölteni, amely biztosítja a maximális stabilitást a játék során. Állítható magasságú palánk, mely magasságát 220–280 cm-ig állíthatjuk. A kosárpalánk könnyedén összeszerelhető beltérben vagy akár kültéren egyaránt.


SIMBA Focikapu 2 az 1-ben
7 390 Ft

5 240 Ft

Könnyen összeállítható műanyag focikapu hálóval, fallal, labdával és pumpával. Minden focistának el kellett valahol kezdeni, és ez egy tökéletes alkalom. Tökéletesítsd a rúgásaidat és a pontosságod, és mutasd meg, hogy mit tudsz!


SIMBA Pindaloo
3 940 Ft

Kitűnő zsonglőrjáték, amely nem csak a figyelmedet, hanem a koncentrációdat és a türelmedet is tökéletesíti. A játék célja, hogy elkapd az egyik, vagy mindkét labdát a csővel, amiből kilőtted őket. Versenyezz a családoddal és a barátaiddal, hogy ki találja meg a megfelelő taktikát.


Teddies Focikapu 84x54x42cm labdával és pumpával
3 890 Ft

3 240 Ft

Ez a praktikus összerakható sárga-fekete színű focikapu ideális ajándék azoknak az aktív gyerekeknek, akiket érdekel a sport. Alkalmas kezdő vagy rekreációs játékhoz.


Teddies Krikett készlet 4 személyre-36%
8 366 Ft

5 290 Ft

Kiárusítás

Teddies Krikett készlet 4 játékosnak egy nagyon szórakoztató játék, mely izgalmas időtöltést kínál az egész családnak. A feladat az, hogy túljuttassuk a labdát az összes kapun, és az nyer, aki ezt a leghamarabb teszi meg. Kiváló szórakozás az egész család számára.


TOWER CRASH Kültéri játék
17 276 Ft

14 806 Ft

Ki építi a legmagasabb tornyot? Ez a játék nem akármilyen kihívás jelent, és érdemes lenne kipróbálni. Háromemeletes torony építésével kezdünk. Ezután a játékosok színes kockát dobnak. A Te feladatod kihúzni egy oszlopot a toronyból olyan színben, amelyet a kocka kisorsolt.