KIK KX4668 Buborékkészlet 250ml

KIK KX4668 Buborékkészlet 250ml

Száma: 35073008
Közvetlenül partnerünktől
A buborékok készítése még soha nem volt ilyen egyszerű! Csak öntse a folyadékot az edénybe, merítse alá, és miután kivette a hullámot vagy fújást, lapos buborék képződik. És kész! Bármely szabadtéri rendezvényt csodálatos kalanddá változtat. További információ
2 650 Ft
Partnerünktől: FREVER TRADE HU

Partnerünk által szállítva

2024.2.23 személyes átvétellel várhatóan
 
2024.2.23 - 2024.2.26 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: FREVER TRADE HU

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 35073008

Leírás

A buborékok készítése még soha nem volt ilyen egyszerű! Csak öntse a folyadékot az edénybe, merítse alá, és miután kivette a hullámot vagy fújást, lapos buborék képződik. És kész! Bármely szabadtéri rendezvényt csodálatos kalanddá változtat. Könnyen használható – egyetlen kézmozdulattal gyönyörű buborékokat hozhat létre. 3 éves gyereknek is ideális. Alkalmas játékra a kertben, partikon vagy különleges eseményeken.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.