Oral-B Oral-B Smart 5900 Cross Action duo handle Elektromos fogkefe

Értékelés: 4 1 értékelés Márka: Oral-B Katalógus száma: 1148266

2 év garancia

Oral-B Oral-B Smart 5900 Cross Action duo handle Elektromos fogkefe

Elektromos fogkefe 5 tisztítási móddal és mobilkészülékkel való csatlakoztatási lehetőséggel. Oral-B Smart 5900 Cross Action duo handle rögtön 2 kefével fekete és fehér színben és 2 cserefejjel. Az akkumulátor egy töltéssel akár 14 napot is kibír napi használat során, a markolaton lévő jelzés pedig figyelmeztet annak töltöttségéről. További információ

47690
4 1

47 690 Ft ÁFA-val

Katalógus száma: 1148266

Leírás

Termékleírás

Oral-B Smart 5900 Cross Action kulcstulajdonságai

 • 5 tisztítási mód
 • Gondoskodás az ínyről
 • Akkumulátor akár 14 napig kitart
 • A fogkefe Bluetooth alkalmazással is csatlakoztatható
Elektromos fogkefe Oral-B Smart 5900 Cross Action duo handle 2 markolattal fekete és fehér színben, ajándék csomagolásban és tartótáskában

Oral-B Smart 5900 Cross Action 5 módozatban tisztít

Mindennapi szájhigiénia az elektromos Oral-B Smart 5900 Cross Action fogkefével kényelmes és kellemes rituálévá válik. 5 módjának köszönhetően a tisztítás méretre szabható szükségleteinek és követeléseinek megfelelően – mindennapos tisztítást a kétperces Daily Clean 30 mp negyedekre osztja. Alapos gondoskodás a Pro Clean által, meghosszabbított 45 mp egy negyedben. A felfedett fognyakat és az érzékeny helyeket gondosan, mégis finoman megtisztítja a Sensitive mód segítségével. A fehérebb mosolyt a Whitening program segíti elő, az egészséges ínyről pedig a Gum Care masszázs mód segít.

Elektrický zubní kartáček Oral-B Smart 5900 Cross Action duo handle

Teljeskörű gondoskodás a szájüregről

Akár 100 % hatékonyabban eltávolítja a fogkövet a hagoymányos manuális fogkefékkel ellentétben. Az elektromos Oral-B Smart 5900 Cross Action fogkefe eltünteti a felszíni foltokat, tehát fogai az első használat után láthatóan fehérebbek lesznek. Nem feledkezik meg a fogakról sem – szabadalmaztatott nyomásszabályzás automatikusan csökkenti a tisztítás sebességét és hangjelzéssel figyelmezteti Önt, amennyiben szükséges, hogy a fogaihoz kíméletesebb legyen. Megfelelő hosszú idejű tisztítást a kétperces időzítő méri, hogy a szájüreg minden része megfelelő egyenletes gondoskodásban legyen része.

Elektrický zubní kartáček Oral-B Smart 5900 Cross Action duo handle

A fogkefe gondozása

Az elektromos fogkefe minden használata után a fogkefét leöblíti és minden fogkrémet és szennyeződést eltávolít. A gondos szájhigiénia htárai megvannak és nem kell őket túlzásba vinni – nem kell erőltetni. A fogkefe szálai feleslegesen hamar elhasználódnak és csökken a hatékonyságuk. Az elektromos fogkefe fejét cserélje 3 havonta, vagy hamarabb, amennyiben a szálak kezdenek szétágazódni és az első használat előtt az akkumulátort hagyja egészen feltöltődni (kb 16 óra).


Elektromos fogkefével még a sátorba is

Az erős lithium-ion elem az Oral-B Smart 5900 Cross Action elektromos fogkefében 2 héten át mindennapos fogmosást eredményez egy töltésre. Amennyiben szabadságra készül, nem szükséges különféle átalakítókat beszereznie a határokon túl, sem a csatlakozóhoz, amennyiben a természetbe készül.

Elektrický dobíjecí zubní kartáček Oral-B Smart 5900 Cross Action duo handle výdrž baterie 14 dní na jedno nabití

Egészséges mosoly az Oral-B Smart 5900 Cross Actionnel

Miként érjünk el hatékonyabb gondoskodást a fogakról, tanácsot ad az Oral-B alkalmazás. Ennek köszönhetően megfigyelheti szokásait és megszabadulhat a rossz szokásoktól. Az Oral-B Smart 5900 Cross Action elektromos fogkefe Bluetoothal kommunikál mobilkészülékével, ezáltal visszajelzést kap.

Chytrý Elektrický zubní kartáček Oral-B Smart 5900 Cross Action duo handle mobilní aplikace připojení bluetooth

Tulajdonságok

 • A nyomásszabályzás védi a fogínyt
 • Hatékonyabban eltávolítja a fogkövet – a manuális fogkefékkel ellentétben akár 100 %-al
 • Csatlakoztatás Bluetooth alkalmazáson keresztül – javítsa fogmosási szokásait és szüntesse meg a rossz szokásokat
 • 5 tisztítási mód

Csomagolás tartalma

 • 2× hajtóegység Oral-B Smart 5900 Cross Action duo handle
 • 1× töltőállvány a hellyel pótfej tárolására
 • 1× smartphone tartó
 • 1× tok
 • 2× cserefej Cross Action

Műszaki adatok

Módozatok száma 5
Cserefejek száma a csomagolásban 2
Szín fekete / fehér

Hivatkozások

Hivatalos szerviz

Paraméterek

%2% paraméterei

Programok száma 5
Időzítő igen
Cserefej igen
Nyomásérzékelő igen
Elem jelző igen
Gyerekeknek nem
Pulzálások száma percenként 40000
Oszcillációs mozgások száma 8800
Tok igen
Töltő állomás igen
Energiaforrás li-ion akkumlátor
Szín fehér/fekete
Smart igen

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.