Oral-B Vitality Star Wars + tégely

Értékelés: 4,8 60 értékelés Márka: Oral-B Katalógus száma: 1411241

2 év garancia

Oral-B Vitality Star Wars + tégely

Elektromos gyermek fogkefe a Csillagok háborúja rajzfilm mintájával. Az Oral-B Vitality Star Wars + tégely 3 éves kor feletti gyerekeknek ajánlott, puha sörtéjű fogkefefejjel. Tedd még szebbé a fogkefe fogantyúját a Disney-Pixar 4 mintás matricájával. A fogkefe a Disney Magic Timer alkalmazással működik. További információ

10990
4.8 60

10 990 Ft Piaci ár ÁFA-val
Utolsó darab ezen az áron!

Katalógus száma: 1411241

Leírás

Termékleírás

Az Oral-B Vitality Star Wars + tégely főbb jellemzői

 • Gyermek fogkefe puha sörtékkel
 • StarWars mesés designjával
 • Lágy tisztítás üzemmód
 • Disney Magic Timer időzítő
 • Tölthető akkumulátor
Oral-B Vitality Star Wars + tégely

Az Oral-B Vitality Kids StarWars minden mosolyt ragyogóvá varázsol

Az Oral-B Vitality StarWars elektromos fogkefe praktikus kialakítása lehetővé teszi gyermeked fogainak nagyon gyengéd, viszont megbízható tisztítását. Az elektromos fogkefe gömbölyű feje bármilyen alakú foghoz illeszkedik, ezáltal minden helyet egészen biztosan megtisztít.. Ennek eredménye a ragyogó fogak és az egészségesebb fogíny.

Oral-B Vitality Star Wars + tégely kerek fogkefefej

A gyengéd fogmosás technológiája eltávolítja a foglepedéket

Az Oral-B Vitality Kids Star Wars fogkefe forgó fejét extra puha sörték alkotják, amelyek rendkívül alkalmasak a gyermek tejfogainak tisztítására. Ez a fogkefe lágy fogmosási móddal van ellátva, aminek köszönhetően több foglepedéket távolít el mint a hagyományos fogkefék. A fogorvosi rendelő egy csapásra egy kellemes megelőző vizsgálat helyszínévé válik.

Oral-B Vitality Star Wars + tégely

Tudtad, hogy…?

A hagyományos kézi fogkefék használói, a kutatások alapján, fogmosás közben kétszer nagyobb nyomást fejtenek ki a fogakra és fogínyre. Ez sokkal több, mint ami szükséges az egészséges fogtisztításhoz. Az emberek 93%, amelyek fogmosás közben nagy nyomást gyakoroltak a fogakra az elektromos fogkefe használatával csökkentették a nyomást. Így a tisztítás ideje akár 88 %-kal is rövidült.


A fogmosás szórakoztató is lehet

A gyermekek az Oral-B Vitality Kids StarWars fogkefével egyszerűen elsajátítják a helyes fogmosási szokásokat a kétperces időzítőnek köszönhetően is, amely mindig figyelmeztet az ajánlott tisztítási idő elteltére. Az Oral-B mókás Disney Magic Timer időzítő alkalmazása kellemesebbé teszi a fogmosást a gyermekek számára, ami egy csapásra kedvelt és feledhetetlen élménnyé válik.

 Oral-B Vitality Star Wars + tégely Időzítő

Oral-B Vitality Kids StarWars mesés designnal

Az elektromos akkumulátoros fogkefe működési ideje egy feltöltésre akár 8 nap is lehet. A fogkefe 3 éves kortól ajánlott és első ránézésre felkelti a gyermek érdeklődését a StarWars mese elbűvölő motívumával. A kefe fogantyúját a négy matricával még szebbé teheted.

 Oral-B Vitality Star Wars + tégely tölthető akkumulátor

3D tisztítási technológia vs. szónikus technológia?

Az elektromos fogkefe kiválasztásakor két alap technológiatípus közül választhatsz. A 3D technológiájú fogmosásról illetve a szónikus technológiáról van szó. A klinikai vizsgálatban összehasonlították a 3 D technológiás Oral-B PRO 7000 CrossAction fogkefét a Sonicare DiamondClean szónikus technológiájú fogkefével. A későbbi tanulmányok kimutatták, hogy a 3D technológiájú fogkefével történő fogmosás:

 • 22 %-kal több foglepedéket távolít el
 • 33 %-kal több foglepedéket távolít el a nehezen elérhető helyeken
 • 32 %-kal hatékonyabban javítja a fogíny egészségét

Bár mindkét technológia jobban tisztítja a fogakat mint a hagyományos kézi fogkefe, a szónikus technológiánál a fogkefe csak rezeg és a fej sokkal kevesebb mozog mint a 3 D technológiánál. Az Oral-B elektromos fogkefék egyedülálló 3D fogmosási technológiával rendelkeznek, amely pulzáló mozgással felbontja a foglepedék szerkezetét, majd rotációs mozgással a lepedéket egyszerűen eltávolítja. 3D technológiás tisztítás több foglepedéket távolít el, csökkenti a fogínygyulladás kockázatát és javítja a szájüreg teljes egészségét. (Klukowska M, et al., J Clin Dent 2014;25:6–12, Klukowska M, et al., J Clin Dent 2015;26:80–85)

Figyelmeztetés

 • Rendszeresen ellenőrizd a tápkábelt, hogy nem sérült-e. Ha esetleg megsérült, vidd be a töltőegységet az Oral-B Braun szervizközpontba. A meghibásodott vagy nem működő egységet ne használd tovább. Ez a termék nem ajánlott a 3 éves kor alatti gyermekek számára. Ez a készülék nem ajánlott gyermekek vagy csökkent fizikai, érzékszervi vagy mentális képességű személyek számára, kivéve, ha azokat a biztonságért felelős személy felügyeli. Az eszköz gyermekektől elzárva tartandó. Figyelj rá, hogy a gyermek ne játékként használja az eszközt. Abban az esetben, ha az eszköz a földre esik, a fogkefefejet a következő használat előtt cseréld ki, akkor is, ha sérülés nem látható rajta. A töltőegységet ne helyezd és ne tárold olyan helyen, ahonnan esetleg kádba vagy mosdóba eshet. A töltőegységet ne helyezd vízbe, vagy más folyadékba. Ne érj a töltőegységhez, ami vízbe esett! A töltőegységet azonnal húzza ki az elektromos hálózatból! A terméket ne módosítsd és ne javítsd. Ebben az esetben tűzre, áramütésre vagy sérülésre is sor kerülhet. Javítás szükségessége esetén keresse fel az eladót vagy lépjen kapcsolatba a Braun Oral-B szervizközpontjával. Ne szedje szét a terméket, kivéve, ha az elemet szeretné kicserélni. Az elem cseréje közben figyelj rá, hogy ne cseréld fel a pozitív (+) és negatív (-) pólusokat. Az eszköz egyik nyílásába se helyezz idegen tárgyakat, beleértve a töltőegységet is. Ne érj vizes kézzel az elektromos konnektorhoz. Így megelőzheted az áramütést. Amikor kihúzod a tápkábelt, mindig a dugót fogd meg, soha ne húzd a tápkábelen keresztül. Ezt a terméket csak a leírtaknak megfelelően, rendeltetésszerűen használd. Ne használj olyan kiegészítőket, amiket a gyártó nem ajánl. Ha bármilyen szájbetegségben szenvedsz, konzultálj fogorvosoddal a készülék használata előtt.

Tulajdonságok

 • Gyermek elektromos fogkefe
 • Jégvarázs rajzfilm motívumával
 • 3 éves kortól ajánlott
 • 1 tisztítómód – nappali
 • Disney Magic Timer telefonos alkalmazás
 • 1× Ni-MH tölthető elem
 • A kefe fogantyúját 4 matricával díszítheted
 • A tölthető akkumulátor akár 8 napon át képes működni
 • Speciális csomagolás – fogkefe és tégely

Mellékelt tartozékok

 • Töltőállomás

Műszaki paraméterek

Programok száma 1
Színe Piros

Hivatkozások


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Programok száma 1
Időzítő igen
Cserefej igen
Nyomásérzékelő nem
Elem jelző nem
Gyerekeknek igen
Mozgások száma percenként 7600 /min
Töltő állomás igen
Energiaforrás akkumulátor
Szín

Szín

piros
Smart nem

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.