Royal Canin Yorkshire Adult 7,5 kg
14 990 Ft

Ez a szárazeledel yorkshireknek speciálisan e faj számára alkalmas alakúra formázott és egyszerűen fogyasztható. Omega-3 zsírsavakat és borágóolajat tartalmaz az egészséges és gyönyörű szőrzetért. A Royal Canin Yorkshire Adult 7,5 kg egy felnőtt kutyáknak alkalmas táp, amely mérsékli a fogkőképződést.

Eukanuba Labrador Retriever Kutyatáp - 12kg
14 490 Ft

Eukanuba Labrador Retriever táp teljes és kiegyensúlyozott beltartalmi értékekkel rendelkező eledel, amelyet úgy fejlesztettek ki, hogy az ízületek egészségesek maradjanak és fenntartsa az optimális testsúlyt.

Eukanuba German Shepherd kutyatáp 12kg
14 490 Ft

A speciális Eukanuba Breed German Shepherd kutyaeledel kifejezetten a felnőtt németjuhászok igényeihez igazodik. Összetevőinek köszönhetően védi az ízületek és a mozgásszervek egészségét.

Eukanuba Golden Retriever kutyatáp - 12kg
14 490 Ft

Eukanuba Adult Golden Retriever fajspecifikus kutyatápot kifejezetten a felnőtt Golden Retrievereknek fejlesztették ki. A Eukanuba kutyaeledel erősíti a szívet, az immunrendszert, csontokat és zsírégető hatású.

Royal Canin Labrador Adult 12 kg
17 990 Ft

Labrador retriever granulátum kifejezetten ehhez a fajtához van kialakítva és könnyen fogyasztható. Az omega-3 zsírsavak és a borágóolaj támogatják a bőrgát funkciót Royal Canin Labrador Adult 12 kg kutyaeledel felnőtt kutyák számára, amely a szem egészségéről is gondoskodik.

Eukanuba Rottweiler Kutyaeledel, 12 kg
14 490 Ft

Eukanuba Rottweiler kutyatáp kifejezetten a Rottweilerek számára kifejlesztett, speciális fajtatáp. Az eledel segít megőrizni az egészséges ízületeket, erős izomzatot és az optimális súlyt, továbbá megtalálhatóak benne az értékes nyomelemek a csillogó szőrzet érdekében.

Eukanuba Adult Boxer kutyatáp - 12kg
14 490 Ft

Eukanuba Adult Boxer fajspecifikus kutyatápot kifejezetten felnőtt boxereknek fejlesztették ki. A Eukanuba kutyatáp erősíti a szívet, az immurrendszert, csontokat és zsírégető hatású. A 3D DentaDefense krokettek 80%-ban megakadályozzák a fogkő kialakulását.

Royal Canin Westie Adult 3 kg

Royal Canin Westie Adult 3 kg

Értékelés: 4,9
6 790 Ft 5 990 Ft

Szárazeledel west highland white terrier kutyáknak kifejezetten ehhez a fajtához lett kialakítva, és könnyen fogyasztható. Omega-3 zsírsavakat és borágóolajat tartalmaz, hogy elősegítse az egészséges és gyönyörű szőrzetet. Royal Canin Westie Adult 3 kg eledel felnőtt kutyák számára, segít kordában tartani a fogkő képződését.

Eukanuba Yorkshire Terrier Kutyaeledel, 2 kg
3 590 Ft

Eukanuba Yorkshire Terrier kutyaeledel apró és kistestű kutyáknak készült. A Dental Care polyfoszfát kristályok segítenek a fajtánál gyakori fogkövesedés megelőzésében. A Eukanuba Small Breed Adult táphoz viszonyítva 60%-kal megemelt Omega-3 zsírsav tartalmú, a hozzáadott cink és réz a fajtára jellemző bársonyos szőrzetet biztosítja. Prebiotikus rostokat és fruktooligoszacharidokat tartalmaz (FOS) a fajta érzekeny emésztése miatt.

Royal Canin German Shepherd Adult 11 kg
17 990 Ft

Szárazeledel német juhászkutyák számára, kifejezetten az ebbe a fajba tartozó kutyák számára készítve, könnyen fogyasztható. Fenntartja az emésztőrendszer mikroflórájának egyensúlyát és egészséges emésztést biztosít a rost és psyllium tartalmának köszönhetően. Royal Canin German Shepherd Adult 11 kg eledel felnőtt kutyák számára, amely megőrzi az optimális testsúlyt.

Eukanuba Jack Russel Terrier Kutyaeledel, 2 kg
4 090 Ft 3 990 Ft

Eukanuba hosszú évek óta arra törekszik, hogy a tökéletes tápot megalkossa kedvencünknek. Rengeteg kutatást és a táplálástudomány legújabb ismereteit alapul véve most a cég megalkotta a fajtaspecifikus termékcsaládját, mely a különböző kutyafajták különböző igényeit szem előtt tartva adja meg a kutyusoknak a legszükségesebb tápanyagokat. A speciális Jack Russel táp a Jack Russell aktív életmódjához, illetve mozgékony természetéhez elengedhetetlen, ahogy a masszív izomzat és az egészséges ízület is.

Eukanuba Cocker Spaniel kutyatáp - 7,5kg
12 990 Ft

Fajtaspecifikus táplálás Cocker Spániel részére. A Eukanuba Cocker Spániel hosszú évek óta arra törekszik, hogy a tökéletes tápot megalkossa kedvencünknek. Rengeteg kutatást és a táplálástudomány legújabb ismereteit alapul véve most a cég megalkotta a fajtaspecifikus termékcsaládját, mely a különböző kutyafajták különböző igényeit szem előtt tartva adja meg a kutyusoknak a legszükségesebb tápanyagokat. Így kutyáink a legjobb minőségű és a legszükségesebb tápanyagokhoz juthatnak.

Royal Canin Yorkshire Adult 1,5 kg
3 890 Ft

Szárazeledel yorkshire kutyáknak kifejezetten ehhez a fajtához lett kialakítva, és könnyen fogyasztható. Omega-3 zsírsavakat és borágóolajat tartalmaz, hogy elősegítse az egészséges és gyönyörű szőrzetet. Royal Canin Yorkshire Adult 1,5 kg eledel felnőtt kutyák számára, segít kordában tartani a fogkő képződését.

Royal Canin Boxer kutyatáp - 12kg
17 990 Ft

Boxerek számára kifejlesztett, kiváló minőségű kutyatáp. A Boxerek aktív életvitele nagy terheléseknek teszi ki az ízületeket, ezért a tápban található optimális mennyiségű fehérjetartalom, L-karnitin, kondoritin és omega 3 zsírsavak segítenek fenntartani az izomtömeget, védik az ízületeket és segítik a normális szívizom működését. 15 hónapos kortól ajánlott.

Royal Canin Cocker, 3 kg

Royal Canin Cocker, 3 kg

Értékelés: 4,9
6 990 Ft

Cocker spániel granulátum kifejezetten ehhez a fajtához van kialakítva, és könnyen fogyasztható. Omega-3 zsírsavakat, EPA-t, DHA-t és borágóolajat tartalmaznak a szép szőrzet érdekében. A Royal Canin Cocker Adult 3 kg felnőtt kutyatáp, amely fenntartja az optimális súlyt.

Royal Canin Poodle Adult 7,5 kg
14 990 Ft

Szárazeledel uszkár kutyáknak kifejezetten ehhez a fajtához lett kialakítva, és könnyen fogyasztható. Omega-3 zsírsavakat és borágóolajat tartalmaz, hogy elősegítse az egészséges és gyönyörű szőrzetet. Royal Canin Poodle Adult 7,5 kg eledel felnőtt kutyák számára, segít kordában tartani a fogkő képződését.

Royal Canin Dachshund Adult 1,5 kg
4 590 Ft

Szárazeledel tacskó kutyáknak kifejezetten ehhez a fajtához lett kialakítva, és könnyen fogyasztható. Kiegyensúlyozott arányban tartalmaz kalciumot és foszfort a csontok és ízületek egészségéhez. A Royal Canin Dachshund Adult 1,5 kg eledel felnőtt kutyák számára, amely fenntartja az optimális súlyukat.

Royal Canin Dachshund Adult 7,5 kg
16 990 Ft 16 490 Ft

Szárazeledel tacskó kutyáknak kifejezetten ehhez a fajtához lett kialakítva, és könnyen fogyasztható. Kiegyensúlyozott arányban tartalmaz kalciumot és foszfort a csontok és ízületek egészségéhez. A Royal Canin Dachshund Adult 7,5 kg eledel felnőtt kutyák számára, amely fenntartja az optimális súlyukat.

Royal Canin Jack Russel Adult, 3 kg
6 990 Ft

Teljeskörű kutyatáp a Jack Russell Terrier fajta felnőtt és öregedő kutyái számára – 10 hónapos kor felett.

Royal Canin Bulldog Adult 3 kg
6 290 Ft

Szárazeledel buldog kutyáknak kifejezetten ehhez a fajtához lett kialakítva, és könnyen fogyasztható. A prebiotikumoknak, emészthető fehérjéknek és rostnak köszönhetően gondoskodnak a kiegyensúlyozott bélflóráról. Royal Canin Bulldog Adult 3 kg eledel felnőtt kutyák számára.

Royal Canin Chihuahua Adult 1,5 kg
4 590 Ft

Szárazeledel Chihuahua kutyáknak kifejezetten ehhez a fajtához lett kialakítva, és könnyen fogyasztható. Kalcium kelátokat tartalmaz, amelyek csökkentik a fogkő képződését. A Royal Canin Chihuahua Adult 1,5 kg egy felnőtt kutyaeledel, amely segít csökkenteni a szagokat és a széklet mennyiségét.

Royal Canin French Bulldog Adult 3 kg
6 690 Ft

Szárazeledel francia buldogok számára, kifejezetten az ebbe a fajba tartozó kutyák számára készítve, könnyen fogyasztható. Fenntartja a bél mikroflórájának egyensúlyát, az emésztőrendszer egészségét és csökkentik a puffadást. Royal Canin French Bulldog Adult 3 kg eledel felnőtt kutyák számára, amely megőrzi az optimális testsúlyt.

Royal Canin Medium Light Weight Care 3 kg
6 190 Ft

Granulátum kifejezetten közepes méretű kutyafajtához van kialakítva, számukra az könnyen fogyasztható. Alacsony zsírtartalom az optimális súly biztosítása érdekében. A Royal Canin Medium Light Weight Care 3 kg eledel felnőtt kutyák számára, gondoskodik a gyönyörű szőrzetről és egészséges bőrről.

Royal Canin Medium Light Weight Care 9 kg
17 990 Ft

Granulátum kifejezetten közepes méretű kutyafajtához van kialakítva, számukra az könnyen fogyasztható. Alacsony zsírtartalom az optimális súly biztosítása érdekében. A Royal Canin Medium Light Weight Care 9 kg eledel felnőtt kutyák számára, gondoskodik a gyönyörű szőrzetről és egészséges bőrről.

Royal Canin Poodle Adult 1,5 kg
4 890 Ft

Uszkár granulátum kifejezetten ehhez a fajtához van kialakítva és könnyen fogyasztható. Omega-3 zsírsavakat és borágó olajat tartalmaznak, amelyek elősegítik az egészséges és szép szőrzetért. Royal Canin Poodle Adult 1,5 kg egy felnőtt kutyaeledel, amely csökkenti a fogkőképződést.

Royal Canin Shih Tzu Adult 1,5 kg
4 590 Ft

Szárazeledel si-cu kutyáknak kifejezetten ehhez a fajtához lett kialakítva, és könnyen fogyasztható. Omega-3 zsírsavakat és borágóolajat tartalmaz, hogy elősegítse az egészséges és gyönyörű szőrzetet. Royal Canin Shih Tzu Adult 1,5 kg szárazeledel felnőtt kutyáknak, csökkenti a széklet mennyiségét és kellemetlen szagát.

Royal Canin Westie Adult 1,5 kg-24%
6 090 Ft 4 590 Ft

Szárazeledel west highland white terrier kutyáknak kifejezetten ehhez a fajtához lett kialakítva, és könnyen fogyasztható. Omega-3 zsírsavakat és borágóolajat tartalmaz, hogy elősegítse az egészséges és gyönyörű szőrzetet. Royal Canin Westie Adult 1,5 kg eledel felnőtt kutyák számára, segít kordában tartani a fogkő képződését.

Royal Canin Labrador Adult 3 kg
8 190 Ft

Labrador retriever granulátum kifejezetten ehhez a fajtához van kialakítva és könnyen fogyasztható. Az omega-3 zsírsavak és a borágóolaj támogatják a bőrgát funkciót Royal Canin Labrador Adult 3 kg kutyeledel felnőtt kutyák számára, amely a szem egészségéről is gondoskodik.

Royal Canin Golden Retriever Adult 12 kg
17 990 Ft

Szárazeledel golden retriever kutyáknak kifejezetten ehhez a fajtához lett kialakítva, és könnyen fogyasztható. Gyönyörű, hosszú és sűrű szőrzetet biztosít a borágó olajnak és a zsírsavaknak köszönhetően. A Royal Canin Golden Retriever Adult 12 kg eledel felnőtt kutyák számára, az egészséges szív gondozásához.

Royal Canin Chihuahua Adult 3 kg
7 390 Ft

Szárazeledel Chihuahua kutyáknak kifejezetten ehhez a fajtához lett kialakítva, és könnyen fogyasztható. Kalcium kelátokat tartalmaz, amelyek csökkentik a fogkő képződését. A Royal Canin Chihuahua Adult 3 kg egy felnőtt kutyaeledel, amely segít csökkenteni a szagokat és a széklet mennyiségét.

Royal Canin Golden Retriever Adult 3 kg
8 390 Ft

Szárazeledel golden retriever kutyáknak kifejezetten ehhez a fajtához lett kialakítva, és könnyen fogyasztható. Gyönyörű, hosszú és sűrű szőrzetet biztosít a borágó olajnak és a zsírsavaknak köszönhetően. A Royal Canin Golden Retriever Adult 3 kg eledel felnőtt kutyák számára, az egészséges szív gondozásához.

Royal Canin Boxer Adult 3 kg
7 490 Ft 7 390 Ft

Szárazeledel boxer kutyáknak kifejezetten ehhez a fajtához lett kialakítva, és könnyen fogyasztható. Segítik az izomtömeg fenntartását, és elősegíti a feszült ízületek egészségét a kondoitin és a glükozamin révén. Royal Canin Boxer Adult 3 kg eledel felnőtt kutyák számára.

Royal Canin German Shepherd Adult 3 kg
7 490 Ft

Szárazeledel német juhászkutyák számára, kifejezetten az ebbe a fajba tartozó kutyák számára készítve, könnyen fogyasztható. Fenntartja az emésztőrendszer mikroflórájának egyensúlyát és egészséges emésztést biztosít a rost és psyllium tartalmának köszönhetően. Royal Canin German Shepherd Adult 3 kg eledel felnőtt kutyák számára, amely megőrzi az optimális testsúlyt.

Royal Canin Maxi Light Weight Care 3 kg
8 190 Ft

Szárazeledel speciálisan nagy termetű kutyáknak kialakítva, egyszerűen fogyasztható. Alacsony zsírtartalmú az optimális súly fenntartásáért. A Royal Canin Maxi Light Weight Care 3 kg eledel felnőtt kutyák számára, gondoskodik a gyönyörű szőrzetről és egészséges bőrről.

Szárazeledel felnőtt kutyáknak

Prémium és szuper prémium kutyatápok minőségi választékával várjuk! Ha kölyökkutyája vagy idős kutyája van, ajánlatunkban talál szárazeledelt kölyöknek és idős állatoknak is.

Négylábú társának étrendkiegészítőként konzerveket vagy tasakokat is vehet. Kasztrált kutyák és szukák számára is gazdag kutyatáp választékkal várjuk. Nézze meg komplett kutyaeledel kínálatunkat is!