Calibra Dog GF Senior Small Breed Duck Kutyatáp, 7kg
9 990 Ft

Calibra Dog GF Senior Small Breed Duck egy prémium kutyatáp. Gondoskodik kedvence egészségéről, a megfelelő emésztésről, illetve a fényes szőrzet megőrzéséről. Kifejezetten kistestű, idősebb kutyáknak ajánlott.

Calibra Dog HA Adult Medium Breed Lamb Kutyatáp, 14 kg
14 375 Ft 13 990 Ft

Calibra Dog HA Adult Medium Breed Lamb egy prémium, hipoallergén kutyatáp. Gondoskodik kedvence egészségéről, a megfelelő emésztésről, illetve a fényes szőrzet megőrzéséről. Kifejezetten közepes testű, felnőtt kutyáknak ajánlott.

Calibra Dog HA Junior Medium Breed Chicken Kutyatáp, 14 kg
12 790 Ft 12 490 Ft

Calibra Dog HA Junior Medium Breed Chicken egy prémium kutyatáp. Gondoskodik kedvence egészségéről, a megfelelő emésztésről, illetve a fényes szőrzet megőrzéséről. Kifejezetten közepes testű, fiatal kutyáknak ajánlott, 3–15 hónapos korig.

Calibra Dog GF Adult Small Breed Duck Kutyatáp, 7 kg
9 990 Ft

Calibra Dog GF Adult Small Breed Duck egy prémium kutyatáp. Gondoskodik kedvence egészségéről, a megfelelő emésztésről, illetve a fényes szőrzet megőrzéséről. Kifejezetten kistestű, felnőtt kutyáknak ajánlott.

Calibra Dog EN Energy Száraz kutyatáp, 12 kg
12 990 Ft

Calibra Dog EN Energy egy prémium kutyatáp. Gondoskodik kedvence egészségéről, a megfelelő emésztésről, illetve a fényes szőrzet megőrzéséről. Kifejezetten vadász- és munkakutyáknak készült táp, így magasabb fehérjetartalom gondoskodik az elegendő energiáról, mely a sporttevékenységekhez szükséges.

Calibra Dog EN Mobility Kutyatáp, 12 kg
12 990 Ft

Calibra Dog EN Mobility egy prémium kutyatáp. Gondoskodik kedvence egészségéről, a megfelelő emésztésről, illetve a fényes szőrzet megőrzéséről. Kifejezetten olyan kutyáknak ajánlott, akik hajlamosak izületi és egyéb mozgásrendszert érintő problémákra.

Calibra Dog EN Oral Care Száraz kutyatáp, 7 kg
8 990 Ft

Calibra Dog EN Oral Care Salmon egy prémium kutyatáp. Gondoskodik kedvence egészségéről, a megfelelő emésztésről, illetve a fényes szőrzet megőrzéséről. Kifejezetten olyan kutyusoknak ajánlott, akik hajlamosak a fogászati problémákra.

Calibra Dog HA Adult Medium Breed Chicken Kutyatáp, 14 kg
11 690 Ft 10 990 Ft

Calibra Dog HA Adult Small Breed Chicken egy prémium, hipoallergén kutyatáp. Gondoskodik kedvence egészségéről, a megfelelő emésztésről, illetve a fényes szőrzet megőrzéséről. Kifejezetten közepes testű, felnőtt kutyáknak ajánlott.

Calibra Dog HA Junior Medium Breed Lamb Kutyatáp, 14 kg
14 590 Ft 13 990 Ft

Calibra Dog HA Junior Medium Breed Lamb egy prémium kutyatáp. Gondoskodik kedvence egészségéről, a megfelelő emésztésről, illetve a fényes szőrzet megőrzéséről. Kifejezetten kölyök- és fiatal kutyáknak ajánlott 3–15 hónapos korig.

Calibra Dog EN Light Kutyatáp, 12 kg
11 990 Ft

Calibra Dog EN Light egy prémium kutyatáp. Gondoskodik kedvence egészségéről, a megfelelő emésztésről, illetve a fényes szőrzet megőrzéséről. Kifejezetten olyan kutyusoknak ajánlott, akiknek testsúlyuk miatt diétázniuk kell.

Calibra Dog EN Mobility 2kg
3 290 Ft

Teljes értékű eledel csirkehússal olyan felnőtt kutyáknak, amelyek hajlamosak mozgási apparátussal kapcsolatos problémákra.

Calibra Dog EN Sensitive Salmon Kutyatáp, 12 kg
14 990 Ft

Calibra Dog EN Sensitive Salmon egy prémium kutyatáp. Gondoskodik kedvence egészségéről, a megfelelő emésztésről, illetve a fényes szőrzet megőrzéséről. Kifejezetten az érzékeny kutyáknak ajánlott.

Calibra Dog GF Adult Large Breed Salmon Kutyatáp, 12 kg
18 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Calibra Dog GF Adult Large Breed Salmon egy prémium kutyatáp. Gondoskodik kedvence egészségéről, a megfelelő emésztésről, illetve a fényes szőrzet megőrzéséről. Kifejezetten kis- és közepes testű, felnőtt kutyáknak ajánlott.

Calibra Dog GF Adult Small/Medium Salmon Kutyatáp, 12 kg
18 990 Ft

Calibra Dog GF Adult Small/Medium Salmon egy prémium kutyatáp. Gondoskodik kedvence egészségéről, a megfelelő emésztésről, illetve a fényes szőrzet megőrzéséről. Kifejezetten kis- és közepes testű, felnőtt kutyáknak ajánlott.

Calibra Dog HA Adult Large Breed Chicken Kutyatáp, 14 kg
12 790 Ft 11 990 Ft

Calibra Dog HA Adult Large Breed Chicken egy prémium, hipoallergén kutyatáp. Gondoskodik kedvence egészségéről, a megfelelő emésztésről, illetve a fényes szőrzet megőrzéséről. Kifejezetten nagytestű, felnőtt kutyáknak ajánlott.

Calibra Dog HA Adult Small Breed Chicken Kutyatáp, 7 kg
8 790 Ft 8 090 Ft

Calibra Dog HA Adult Small Breed Chicken egy prémium, hipoallergén kutyatáp. Gondoskodik kedvence egészségéről, a megfelelő emésztésről, illetve a fényes szőrzet megőrzéséről. Kifejezetten kistestű, felnőtt kutyáknak ajánlott.

Calibra Dog HA Junior Large Breed Chicken 14kg
16 390 Ft 15 990 Ft

Calibra Dog HA Junior Large Breed Chicken egy prémium kutyatáp. Gondoskodik kedvence egészségéről, a megfelelő emésztésről, illetve a fényes szőrzet megőrzéséről. Kifejezetten nagytestű, fiatal kutyáknak ajánlott, 3–24 hónapos korig.

Calibra Dog HA Junior Large Breed Lamb Kutyatáp, 14 kg
17 490 Ft

Calibra Dog HA Junior Large Breed Lamb egy prémium kutyatáp. Gondoskodik kedvence egészségéről, a megfelelő emésztésről, illetve a fényes szőrzet megőrzéséről. Kifejezetten nagytestű, fiatal kutyáknak ajánlott 3–24 hónapos korig.

Calibra Dog HA Senior Medium/Large Chicken Kutyatáp, 14kg
11 800 Ft 11 490 Ft

Calibra Dog HA Senior Medium/Large Chicken egy prémium kutyatáp. Gondoskodik kedvence egészségéről, a megfelelő emésztésről, illetve a fényes szőrzet megőrzéséről. Kifejezetten közepes és/vagy nagytestű kutyáknak készült.

Calibra Dog GF Junior Small Breed Duck Kutyatáp, 7 kg
11 190 Ft

Calibra Dog GF Junior Small Breed Duck egy prémium kutyatáp. Gondoskodik kedvence egészségéről, a megfelelő emésztésről, illetve a fényes szőrzet megőrzéséről. Kifejezetten kistestű, fiatal kutyáknak ajánlott.

Calibra Dog EN Energy 2kg
3 290 Ft

Komplett eledel felnőtt aktív kutyák és a súlygyarapodást igénylő kutyák számára.

Calibra Dog EN Oral Care 2kg
3 290 Ft

Teljes értékű eledel felnőtt kutyák számára akik fokozott szájápolást igényelnek.

Calibra Dog HA Junior Small Breed Chicken Kutyatáp, 7 kg
8 590 Ft 8 390 Ft

Calibra Dog HA Junior Small Breed Chicken egy prémium kutyatáp. Gondoskodik kedvence egészségéről, a megfelelő emésztésről, illetve a fényes szőrzet megőrzéséről. Kifejezetten fiatal kutyáknak készült táp.

Calibra Dog HA Starter&Puppy Lamb Kutyatáp, 14 kg
18 990 Ft

1000 meglepetés akció! Használd az 1000MEGLEPETES kuponkódot 2019. október 7–20. között és vásárold meg a terméket most 10% kedvezménnyel szeretteidnek!

Calibra Dog HA Starter&Puppy Lamb egy prémium kutyatáp. Gondoskodik kedvence egészségéről, a megfelelő emésztésről, illetve a fényes szőrzet megőrzéséről. Kifejezetten a 1–3 hónapos kutyusoknak, vagy vemhes szukáknak ajánlott.

Calibra Dog HA Junior Medium Breed Lamb 3kg
4 090 Ft

Teljes értékű szuper prémium és hipoallergén eledel bárányhússal fiatal (3–15 hónapos) és közepes testű (10–30 kg) kutyák számára.

Calibra Dog HA Starter & Puppy Lamb 3kg
4 090 Ft

Újdonság

Teljes értékű szuper prémium és hipoallergén eledel kölyökkutyák számára 4 hetestől 3 hónapos korig. Alkalmas vemhes, vagy szoptató szukák számára is.

Calibra Dog HA Adult Large Breed Lamb Kutyatáp, 14kg
16 190 Ft 15 990 Ft

Calibra Dog HA Adult Large Breed Lamb egy prémium, hipoallergén kutyatáp. Gondoskodik kedvence egészségéről, a megfelelő emésztésről, illetve a fényes szőrzet megőrzéséről. Kifejezetten nagytestű, felnőtt kutyáknak ajánlott.