Clinique All About Eyes Rich szemkörnyékápoló krém
9 390 Ft

Ezt a terméket a szemed! Cream gazdag konzisztencia csökkenti a sötét karikák, a szemek, a szem alatti táskák és finom vonalak. Ez segíti a kialakulását a kollagén, olajmentes, illatanyag mentes. Alkalmas kontaktlencse viselők.


Clinique All About Eyes szemkörnyékápoló krém
10 130 Ft

Top Eye Cream által Clinique All About Eyes csökkentésére használják a szem duzzanata, sötét karikák és finom vonalak a szem körül. A krém-gél textúra tökéletesen felfrissíti a bőrt, és segít tartsa szem smink a helyén. Szemészetileg tesztelt hipoallergén (minimalizálja az allergiás reakciók).


Alcina (Eye Balm) 15 ml
9 160 Ft

Csökkenti a ráncokat és hosszú ideig simítja a szemet. A benne lévő pentapeptidek a saját kollagén termelését támogatják. Ajánljuk mindazoknak, akiknek a szeme elveszíti a rugalmasságot és ráncokat. .


Alcina Ránctalanító (Eye Cream No.1) 15 ml
3 970 Ft

A szemkrém lágyítja a szemek körüli kis ráncokat, és megakadályozza azok kialakulását. A Defensil és Coenzyme Q10 tartalmú innovatív formula hidratálja és regenerálja a szem területét.


Astrid Ránctalanító szemfekete Collagen Pro 15 ml
1 710 Ft

Könnyű, ránctalanító szemkörnyékápoló krém, amelyet a szemkörnyékre fejlesztettek ki, hajlamosak a ráncok kialakulására. A könnyű konzisztencia azonnal felszívódik. Alkalmas minden bőrtípusra. Tól lepšuje erő, rugalmasság és teljessége a bőrt, ezáltal kölcsönöz fiatalos megjelenését.


Auriga Eye Cernor XO (Eye Cream) 10 ml
6 870 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Cernor XO Eye Cream hatékonyan harcol a sötét karikák szeme alatt, és azonnali eredményeket biztosít. Egyedülálló összetétele K-vitamin-oxidot tartalmaz, amely erősíti és védi az erek falát, és ezáltal hozzájárul vízszivárgásukhoz.


Avon Anew Clinical (Anti Wrinkle Crows Feet Corrector) 15 ml
1 710 Ft

A dermatológiában alkalmazott peptideket tartalmazó szemkrém összetétele és az A-F33 molekula, amely elősegíti a kollagén, az elasztin és a fibrinin termelésének fokozását és megakadályozza a ráncok képződését.


Clarins Eye ráncok krém Extra- Firming Yeux (Eye Expert) 15 ml
19 990 Ft

Speciální péče ránctalanító Speciální péče is ideális make-up alapként. Tökéletesen simítja a ráncokat, különösen a szem környékén, és csökkenti a szem alatti köröket és a fáradtság jeleit. Ez tökéletesen megvilágítja a bőrt, és megadja, amire szüksége van. Fiatalos megjelenésű lesz!.


Estée Lauder Re-Nutriv (Ultimate Contouring Eye Lift) 15 ml-20%
59 800 Ft

47 840 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Estée Lauder re-Nutriv re-Nutriv szemészeti krém intenzív ellátást nyújt a szemkörnyéknek. Csökkenti a finom vonalakat a szem körül, mélyen hidratálja a bőrt és visszavezeti az elveszett vitalitást. Frissességgel erősíti a bőrt és nyugtató hatást fejt ki. .