Smoby Orvosi elektronikus kocsi kiegészítőkkel
16 520 Ft

Szeretnéd, hogy gyermeked orvos legyen? Szerezd be neki az eredeti orvosi kocsit, amely 16 darab tartozékot tartalmaz, beleértve a legfontosabb orvosi kiegészítőket, és már nem kell az egészséged miatt aggódnod.

Klein Orvosi köpeny kiegészítőkkel
7 570 Ft

Ez a készlet lehetővé teszi a kis orvostanhallgatók számára, hogy megtanulják az orvosok által használt alapvető eszközöket. Az orvosos játék nagyszerű módja annak, hogy gyermeked megtanuljon másokat segíteni. Az orvosi műszerek valódi orvosi eszközök utánzatai.

Bino Állatorvosi bőrönd

Bino Állatorvosi bőrönd

Értékelés: 4,4
3 850 Ft

Szerezd be a kis állatok szerelmeseinek ezt az állatorvosi bőröndöt , amelyben megtalálni mindent, amire szükség van a négylábú betegek gyógyításához. A készlet 13 darabot tartalmaz.

Viga Fa készlet orvos

Viga Fa készlet orvos

Értékelés: 4,4
4 410 Ft 4 120 Ft

Fa orvos a bőröndben. Végre egy tökéletes szett az elsősegélynyújtáshoz. Találsz itt mindent, amire szükség van a kezelés során a különböző sérüléseknél és tüneteknél. Kérem a következőt. Az emberek már ülnek a váróban. Ne várj, a recept kiírására.

Buddy Toys BGP 3014 Bőrönd Deluxe doktor
7 150 Ft

Utazó bőrönd és orvosi rendelő a kis doktoroknak. A bőröndben 13 darab elengedhetetlen kelléket találsz, melyek magas minőségű és ellenálló anyagból készültek.

Plan Toys Orvosi készlet

Plan Toys Orvosi készlet

Értékelés: 5
11 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Játssz igazi orvosra, és gondoskodj a barátaidról a professzionális orvosi készlet segítségével! Praktikus orvosi táska 5 alapvető orvosi műszerrel. A játék megtanítja a kisgyerekeket, hogyan lehetnek együttérzők és empatikusak.

Plastica Orvosi készlet / Kisszék
4 810 Ft

Nagyszerű játék a jövő orvosai számára. A készlet mindent tartalmaz, amire az orvosnak szüksége van: olló, csipesz, szemüveg, fogó, fonendoszkóp, tükör és még sok más. Minden egyszerűen összecsukható, majd székként, vagy emelvényként használható.

Barbie Orvosi szett

Barbie Orvosi szett

Értékelés: 3,4
9 630 Ft

Ez a készlet lehetővé teszi a kis orvostanhallgatók számára, hogy megtanulják az orvosok által használt alapvető eszközöket. Az orvosos játék nagyszerű módja annak, hogy gyermeked megtanuljon másokat segíteni. Az orvosi műszerek valódi orvosi eszközök utánzatai.

SIMBA 10 részes orvosi táska

SIMBA 10 részes orvosi táska

Értékelés: 4,5
4 690 Ft 4 530 Ft

Segítsünk a beteg babáknak, hogy gyorsan meggyógyuljanak, és újra egészségesek legyenek. A 10 részes orvosi kistáskában minden eszköz, kellék megtalálható, ami szükséges a gyógyításhoz. Az orvosi kellékek valósághűek, így minden csöppség igazi orvosnak érezheti magát gyógyítás közben! Az eszközök a csomaghoz tartozó átlátszó műanyag orvosi táskában tárolhatók.

Plan Toys Állatorvos szett
10 460 Ft

Ezzel a készlettel megtaníthatod és támogathatod a gyermekeket, hogy megtanulja, hogyan kell kezelni és bánni az állatokkal. A készlet minden műszert tartalmaz, ami magában foglalja a sérült kutya vagy macska gondozását. Így a gyerekek kipróbálhatják a valódi orvos nehéz munkáját.

ECOIFFIER Állatorvosi szállítókocsi kutyával
10 990 Ft 9 360 Ft

Állatorvosi asztal eszközökkel minden kis állatorvos számára. Az asztal kerekekkel rendelkezik és az alsó részében elhelyezhető az állathordozó kutyával együtt. Az asztal felső része az állatok kivizsgálására szolgál.

Lamps Doktor készlet, elemes

Lamps Doktor készlet, elemes

Értékelés: 3,8
5 360 Ft

Nélkülözhetetlen készlet minden kis orvos számára. A készlet része egy orvosi táska 18 × 18 cm méretben rengeteg kiegészítő mint pl. a fonendoszkód, amely világít és játszik. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

SES Orvosi táska

SES Orvosi táska

Értékelés: 2,7
5 290 Ft

Segíts a beteg babáknak, hogy gyorsan meggyógyuljanak, és újra egészségesek legyenek. Az orvosi kistáskában minden eszköz, kellék megtalálható, ami szükséges a gyógyításhoz. Az orvosi kellékek valósághűek, így igazi orvosnak érezheted magad gyógyítás közben.

Buddy Toys BGP 2014 Orvosi táska
3 570 Ft

Utazó bőrönd minden kis orvos számára. A bőrönd 13 darab nélkülözhetetlen kelléket tartalmaz, amely nagy minőségű és ellenálló anyagból készült. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Plan Toys Házi kisállat készlet
10 460 Ft

2 év garancia

Ezzel a készlettel felkészítheti a gyermekeket arra, hogy megtanulják a felelősséget, mielőtt az igazi állatokkal törődnek. A készlet tartalmát képezi: étel, tál, kefe, játék (labda), gallér, póráz és állat hordtáska.

ECOIFFIER Bőrönd állatorvosnak kutyával
5 500 Ft

Bőrönd a kis állatorvosnak kutyával tartalmazza az összes szükséges eszközt. A kis ápolód egy injekció használatával elaltathassa a beteg kutyát, majd megműtheti. Ha a kutyust egy ideig az állathordozóban hagyod, gyorsabban felépül.

Hape Orvos

Hape Orvos

Értékelés: 4,4
6 600 Ft

Tartsd meg barátaid boldogságát és egészségét ennek a jól felszerelt mentőládának köszönhetően. Mindezek mellett könnyebbé teszed gyermeked számára a valódi orvos látogatását. Gyönyörű fából készült kialakítás és design, melyet biztos megkedvel minden fiatal orvos.

Bino Orvosi szett fa bőröndben
15 690 Ft 11 090 Ft

A SANTÉ orvosi szettel a gyerekek rengeteg szórakozást élnek át. Ezt a játékkészletet minden kis orvos azonnal megszereti. Tele van praktikus dolgokkal, amelyek szükségesek a beteg gyors ellátására. A játék nemcsak empátiára tanítja meg a gyerekeket, hanem arra is, hogy a következő orvosi aggodalmaktól mentes legyen. Ez segít a gyerekeknek a motoros képességek fejlesztésében, és megtanítja őket a szem és a kéz összehangolására. Játékos kialakításának köszönhetően segíti őket a különböző formák és színek felismerésében.

SIMBA Orvosi koffer, 9 darab

SIMBA Orvosi koffer, 9 darab

Értékelés: 4,1
2 740 Ft

Gyermeked arról álmodik, hogy egyszer orvos válik belőle? Szerezd be neki az eredeti fényes piros orvosi koffert, amely 9 darab tartozékot tartalmaz, beleértve a legfontosabb orvosi kiegészítőket, és már nem kell az egészséged miatt aggódnod.

Bino Kis doktor

Bino Kis doktor

Értékelés: 4,7
2 540 Ft 2 330 Ft

Orvos szeretne lenni gyermeked? Kiságya otthon tele van kis betegekkel? Ajándékozd meg ezzel az orvosi kofferrel. A kofferben megtalálsz mindent, amire szüksége van. Ez a játék kiválóan támogatja gyermeked fantáziáját és segít fejleszteni képzelőerejét.

Barbie Orvosi szett

Barbie Orvosi szett

Értékelés: 5
4 990 Ft

A gyermeked ha nagy lesz fogorvos szeretne lenni? Ez a készlet a Mega Creative-tól, a fogorvosos játékokat még reálisabbá és szórakoztatóbbá teszi. Ebben a készletben egy kis fogorvos mindent megtalál, ami szükséges a fájó fog kezeléséhez.