Gyerek orvosi szekerek és táskák

Paraméterek meghatározása
Bino Orvosi szett fa bőröndben Bino Orvosi szett fa bőröndben
Bino Orvosi szett fa bőröndben

A SANTÉ orvosi szettel a gyerekek rengeteg szórakozást élnek át. Ezt a játékkészletet minden kis orvos azonnal megszereti. Tele van praktikus dolgokkal, amelyek szükségesek a beteg gyors ellátására. A játék nemcsak empátiára tanítja meg a gyerekeket, hanem arra is, hogy a következő orvosi aggodalmaktól mentes legyen. Ez segít a gyerekeknek a motoros képességek fejlesztésében, és megtanítja őket a szem és a kéz összehangolására. Játékos kialakításának köszönhetően segíti őket a különböző formák és színek felismerésében.

Átvehető akár: 2023.12.6

Partnerünktől: MALL
Hape Orvos Bino Orvosi szett fa bőröndben
Hape Orvos

Tartsd meg barátaid boldogságát és egészségét ennek a jól felszerelt mentőládának köszönhetően. Mindezek mellett könnyebbé teszed gyermeked számára a valódi orvos látogatását. Gyönyörű fából készült kialakítás és design, melyet biztos megkedvel minden fiatal orvos.

Átvehető akár: 2023.12.6

Partnerünktől: MALL
SES Gyermek sztetoszkóp Bino Orvosi szett fa bőröndben
SES Gyermek sztetoszkóp

Minden kis orvosnak van sztetoszkópja! Hallgasd meg betegeid szívverését ezzel a funkcionális SES sztetoszkóppal. Hagyd, hogy a barátaid hallgassanak a kis szívedre. Kinek a pulzusa magasabb?

Átvehető akár: 2023.12.6

Partnerünktől: MALL
Woody Fogorvos táska kiegészítőkkel Melissa & Doug Mosolygós fogorvosi készlet
Woody Fogorvos táska kiegészítőkkel

Gyere és játssz fogorvost a gyerekekkel! Ezzel a játékkal elmagyarázhatod a gyerekeknek, hogyan kell helyesen fogat mosni, mi történik, ha nem megfelelően mosunk fogat, és hogyan kell megjavítani a fogakat. A fogorvostól nem kell félni.

Átvehető akár: 2023.12.6

Partnerünktől: MALL
Klein Orvosi köpeny kiegészítőkkel Melissa & Doug Mosolygós fogorvosi készlet
Klein Orvosi köpeny kiegészítőkkel

Ez a készlet lehetővé teszi a kis orvostanhallgatók számára, hogy megtanulják az orvosok által használt alapvető eszközöket. Az orvosos játék nagyszerű módja annak, hogy gyermeked megtanuljon másokat segíteni. Az orvosi műszerek valódi orvosi eszközök utánzatai.

Átvehető akár: 2023.12.6

Partnerünktől: MALL
Skyshowtime ingyen
Melissa & Doug Mosolygós fogorvosi készlet Melissa & Doug Mosolygós fogorvosi készlet
Melissa & Doug Mosolygós fogorvosi készlet

Ez a fogorvosi készlet a fogorvosi játékhoz szükséges összes valósághű kelléket tartalmazza. A készlet lehetővé teszi a gyermekeknek, hogy tisztítsák, kezeljék a szuvas fogakat, és a hatalmas fogsorokra fogszabályzókat helyezzenek. Mókás és magával ragadó módszer a helyes fogorvosi gyakorlatok megtanítására és a gyermekek fogorvoshoz járással kapcsolatos félelmének vagy stresszérzésének csökkentésére.

Átvehető akár: 2023.12.6

Partnerünktől: MALL
Fisher-Price Orvosi szett táskával DVH14 Fisher-Price Orvosi szett táskával DVH14
Fisher-Price Orvosi szett táskával DVH14

Van orvos a háztartásban? Most már igen! A Fisher-Price® orvosi szett segítségével az óvodások rögtön belevághatnak a játékba. A minidoktorok „meghallgathatják“ a páciensük szívét a sztetoszkóppal, „ellenőrizhetik“ a hőmérsékletet (a hőmérő gomb megnyomásával a „beteg“-ról „egészséges“-re változik), ellenőrizhetik a füleket a otoszkóppal, vagy megmérhetik a vérnyomást (a vérnyomásmérő forog).

Átvehető akár: 2023.12.6

Partnerünktől: MALL
Viga Fa készlet orvos Fisher-Price Orvosi szett táskával DVH14
Viga Fa készlet orvos

Fa orvos a bőröndben. Végre egy tökéletes szett az elsősegélynyújtáshoz. Találsz itt mindent, amire szükség van a kezelés során a különböző sérüléseknél és tüneteknél. Kérem a következőt. Az emberek már ülnek a váróban. Ne várj, a recept kiírására.

Átvehető akár: 2023.12.6

Partnerünktől: MALL
Bino Fogorvos játékkészlet Fisher-Price Orvosi szett táskával DVH14
Bino Fogorvos játékkészlet

Fából készült fogorvos játékkészlet minden kis fogorvosnak. Gyermek 10 részes készlet piros/fehér tokban, cipzárral. Az eszközök megválasztása segít csökkenteni a fogorvos felkeresésétől való félelmet és szorongást.

Átvehető akár: 2023.12.6

Partnerünktől: MALL
Buddy Toys BGP 2014 Orvosi táska Buddy Toys BGP 2014 Orvosi táska
Buddy Toys BGP 2014 Orvosi táska

Utazó bőrönd minden kis orvos számára. A bőrönd 13 darab nélkülözhetetlen kelléket tartalmaz, amely nagy minőségű és ellenálló anyagból készült. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Átvehető akár: 2023.12.6

Partnerünktől: MALL
Skyshowtime ingyen
Plan Toys Orvosi készlet Buddy Toys BGP 2014 Orvosi táska
Plan Toys Orvosi készlet

Játssz igazi orvosra, és gondoskodj a barátaidról a professzionális orvosi készlet segítségével! Praktikus orvosi táska 5 alapvető orvosi műszerrel. A játék megtanítja a kisgyerekeket, hogyan lehetnek együttérzők és empatikusak.

Átvehető akár: 2023.12.6

Partnerünktől: MALL
Skyshowtime ingyen
Plan Toys Állatorvos szett Buddy Toys BGP 2014 Orvosi táska
Plan Toys Állatorvos szett

Ezzel a készlettel megtaníthatod és támogathatod a gyermekeket, hogy megtanulja, hogyan kell kezelni és bánni az állatokkal. A készlet minden műszert tartalmaz, ami magában foglalja a sérült kutya vagy macska gondozását. Így a gyerekek kipróbálhatják a valódi orvos nehéz munkáját.

Átvehető akár: 2023.12.6

Partnerünktől: MALL