Buddy Toys BGP 3014 Bőrönd Deluxe doktor
8 890 Ft

6 010 Ft

Utazó bőrönd és orvosi rendelő a kis doktoroknak. A bőröndben 13 darab elengedhetetlen kelléket találsz, melyek magas minőségű és ellenálló anyagból készültek.


SIMBA Orvosi koffer 13 darab, 27x16cm
3 590 Ft

3 130 Ft

Gyermeked arról álmodik, hogy egyszer orvos válik belőle? Szerezd be neki az eredeti fényes piros orvosi koffert, amely 13 darab tartozékot tartalmaz, beleértve a legfontosabb orvosi kiegészítőket, és már nem kell az egészséged miatt aggódnod.


SIMBA 10 részes orvosi táska

SIMBA 10 részes orvosi táska

Értékelés: 4,5
4 990 Ft

3 750 Ft

Segítsünk a beteg babáknak, hogy gyorsan meggyógyuljanak, és újra egészségesek legyenek. A 10 részes orvosi kistáskában minden eszköz, kellék megtalálható, ami szükséges a gyógyításhoz. Az orvosi kellékek valósághűek, így minden csöppség igazi orvosnak érezheti magát gyógyítás közben! Az eszközök a csomaghoz tartozó átlátszó műanyag orvosi táskában tárolhatók.


SIMBA Orvosi koffer, 9 darab
2 390 Ft

1 970 Ft

Gyermeked arról álmodik, hogy egyszer orvos válik belőle? Szerezd be neki az eredeti fényes piros orvosi koffert, amely 9 darab tartozékot tartalmaz, beleértve a legfontosabb orvosi kiegészítőket, és már nem kell az egészséged miatt aggódnod.


BINO Állatorvosi bőrönd
5 086 Ft

3 030 Ft

Szerezd be a kis állatok szerelmeseinek ezt az állatorvosi bőröndöt , amelyben megtalálni mindent, amire szükség van a négylábú betegek gyógyításához. A készlet 13 darabot tartalmaz.


BINO Kis doktor
3 130 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Orvos szeretne lenni gyermeked? Kiságya otthon tele van kis betegekkel? Ajándékozd meg ezzel az orvosi kofferrel. A kofferben megtalálsz mindent, amire szüksége van. Ez a játék kiválóan támogatja gyermeked fantáziáját és segít fejleszteni képzelőerejét.


Buddy Toys BGP 1051  Orvosi készlet
8 366 Ft

5 010 Ft

Minden rendes orvosnak kéznél van egy jól felszerelt koffer, amiben a gyógyításhoz szükséges minden eszköz megtalálható. A szett tartalmazza a sztetoszkópot, az injekciót, a csipeszeket, az ollókat, az elektrokardiográfot és egyéb tartozékokat. A táskára rá is lehet ülni.


Buddy Toys BGP 2014 Orvosi táska
3 000 Ft

Utazó bőrönd minden kis orvos számára. A bőrönd 13 darab nélkülözhetetlen kelléket tartalmaz, amely nagy minőségű és ellenálló anyagból készült. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.


ECOIFFIER Bőrönd állatorvosnak kutyával
5 490 Ft

4 170 Ft

Bőrönd a kis állatorvosnak kutyával tartalmazza az összes szükséges eszközt. A kis ápolód egy injekció használatával elaltathassa a beteg kutyát, majd megműtheti. Ha a kutyust egy ideig az állathordozóban hagyod, gyorsabban felépül.


Heless Ápolónő baba kiegészítő szett
3 130 Ft

A Heless ápolónő szett teljesen átélt játékot biztosít a gyermekek számára. Nővérkének öltözve a gyógyítósdi igazán jó móka lehet. A csomag tartalma egy 60 cm hosszú pamut kötény.


Klein Orvosi táska

Klein Orvosi táska

Értékelés: 4
3 250 Ft

Klein orvosi táska segítségével otthon eljátszhatod az igazi orvosok szerepét. A praktikus ládában számos orvosi eszközt találsz mellyel megvizsgálhatod barátaidat, családtagjaidat. A készletben találsz sztetoszkópot, hőmérőt, injekciós tűt és további 2 egészségügyi kelléket.


Rappa Orvosi koffer
3 144 Ft

2 840 Ft

A készlet tartalmaz mindent, amire a kis orvosoknak szükségük lehet. Például: sztetoszkóp, hőmérő, injekció, olló, és egyéb szükséges tartozékok, összesen 24 db.


Wader Doki kocsi orvos műszerekkel
5 740 Ft

a Wader: Doki kocsi orvos műszerekkel ha gyermeked is orvos szeretne lenni, ez a megfelelő játék számára. A műanyag kocsiban egy vödröt találhatsz, amiben rengeteg orvosi műszer kapott helyet. A készlet tartalmaz sztetoszkópot, fecskendőt, szemüveget, hőmérőt és egyéb eszközöket, amelyek meghatározzák a beteg állapotát.


Teddies Orvosi kellékek kofferben 15 db
4 790 Ft

3 770 Ft

A kis orvosok a betegeknek a legjobb ellátást szolgáltatják, mivel ebben a praktikus műanyag kofferben mindent megtalál, amire a gyógyításhoz szüksége van.


ECOIFFIER Orvosi bőrönd nagy
4 188 Ft

3 500 Ft

Gyermek orvosi bőrönd teljesen felszerelt az alapvető orvosi ellátáshoz. Így a gyerekek kipróbálhatják egy igazi orvos kemény munkáját. Injekciót, hőmérőt, sztetoszkópot és még sok mást tartalmaz.


Klein Mentő hátizsák
8 150 Ft

Minden kis orvos rendelkezik saját eszköztárral, most elegáns hátizsákban fényvisszaverő elemekkel. A hátizsák minden fontos orvosi segédeszközt tartalmaz, mint például sztetoszkópot vagy vérnyomásmérőt.


Lamps Doktor készlet, elemes
4 130 Ft

Nélkülözhetetlen készlet minden kis orvos számára. A készlet része egy orvosi táska 18 × 18 cm méretben rengeteg kiegészítő mint pl. a fonendoszkód, amely világít és játszik. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.


Viga Fa készlet orvos
5 790 Ft

2 870 Ft

Fa orvos a bőröndben. Végre egy tökéletes szett az elsősegélynyújtáshoz. Találsz itt mindent, amire szükség van a kezelés során a különböző sérüléseknél és tüneteknél. Kérem a következőt. Az emberek már ülnek a váróban. Ne várj, a recept kiírására.


SES Orvosi táska

SES Orvosi táska

Értékelés: 2,5
4 000 Ft

Segíts a beteg babáknak, hogy gyorsan meggyógyuljanak, és újra egészségesek legyenek. Az orvosi kistáskában minden eszköz, kellék megtalálható, ami szükséges a gyógyításhoz. Az orvosi kellékek valósághűek, így igazi orvosnak érezheted magad gyógyítás közben.