Vilac Sakk ókori Egyiptom

Vilac Sakk ókori Egyiptom

Száma: 25487008
Közvetlenül partnerünktől
Kedveli az ókori Egyiptomot? Próbálja ki a sakkot a Louvre egyiptomi műemlékei által inspirált ókori tárgyak és ikonok formájú bábukkal. További információ
17 190 Ft
Partnerünktől: TvFit.cz

Partnerünk által szállítva

2024.3.12 - 2024.3.14 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: TvFit.cz

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 25487008

Leírás

Kedveli az ókori Egyiptomot? Próbálja ki a sakkot a Louvre egyiptomi műemlékei által inspirált ókori tárgyak és ikonok formájú bábukkal. A vonzó kialakítás magával ragadja és magára vonzza a figyelmet, amivel szórakozhatsz, fejlesztve a koncentrációt és a stratégiai gondolkodást. A készlet a gyerekszobák, klubszobák és játszószobák polcainak és asztalainak elmaradhatatlan dísze lesz. A játékfelület összecsukható, így a játék gyakorlatilag letakarítható, és útközben is elkísérheti Önt.Főbbjellemzők: játéktábla és 32 darabpraktikus és egymásra rakható csomagolásegyedi design és kivitelezés A játék művészete a Vilac x Louvre kollekció. Klasszikus és kevésbé ismert művek, állandó és időszakos egyiptomi vagy görög kiállítások, a Louvre sorozat minden évben új alkotásokkal frissül, múzeumi szakemberekkel együttműködve. A gyerekek játékos formában ismerhetnek meg új dolgokat a világ leglátogatottabb múzeumának képzőművészetéről és látványos szobrairól!

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.