Tescoma Kézi magozó (643630)

Tescoma Kézi magozó (643630)

Értékelés: 4,5
7 990 Ft 6 990 Ft

2 év garancia

A Tescoma kézi magozóval (643630) könnyen és gyorsan kimagozhatja a cseresznye-, vagy meggyszemeket. Kiváló rozsdamentes acélból készült orsó segítségével távolítja el a magokat akár friss, fagyasztott gyümölcsből vagy kompótból is. Használata kényelmes és biztonságos.

Orion Befőző edény, 30 l

Orion Befőző edény, 30 l

Értékelés: 5
16 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az ömlesztett tartósításhoz zománcozott rácsos tartósítóedény használható. Az edény egy része olyan rács, amely megakadályozza, hogy a poharak közvetlenül érintkezzenek a fazék felületével, és megakadályozzák az üveg eltörését. A készletben megtalálhatók a poharak forró vízből történő eltávolítására szolgáló csipesz. – Minden típusú tűzhelyre alkalmas,beleértve az indukciósat is. A fazék térfogata 30 liter.

Tescoma Fermentációs készlet DELLA CASA 5000 ml
6 290 Ft

A Tescoma DELLA CASA 5000 ml-esfermentációs készlet kiválóan alkalmas házi savanyú káposzta, kovászos uborka vagy zöldség elkészítésére. Vastagfalú üvegből, műanyag, szilikon és rozsdamentes ellenálló acélból készült. Használati utasítás a csomagban található receptekkel. 3 év garancia..

Orion Savanyító edény 6 l SAVANYÍTÓ
9 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Savanyító edény az Orion márkától a konyhádban sokoldalú felhasználást garantál. Kiválóan alkalmas uborka, káposzta, halak és egyéb finomságok befőzésére. Mázas kerámiából készül, amely nem engedi áthatolni a fényt, és ideális feltételeket teremt az élelmiszerek érleléséhez.

Orion Leszorító 23 cm-es kerámia hordóba
4 390 Ft

A zöldségek befőzésekor kötelező tartozék a leszorító. Az Orion márkaterméke két részre osztott, amely lehetővé teszi, hogy olyan tárolókba helyezd, amelyek kisebb szájjal rendelkeznek, mint az átmérőjük. A lyukak segítenek a gyümölcslé kiszivárgásában és megkönnyítik a leszorító eltávolítását a tartályból. A kerámia leszorító súlya megakadályozza a penész kialakulását és a baktériumok számának növekedését.

Orion Csatos befőttes üveg BELA 2 l
2 290 Ft

BELA szabadalmaztatott befőttes üveg gumi tömítéssel és huzaltömítéssel, az Orion márkától. Alkalmas zöldségek, gyümölcsök befőzésére, kovászos uborka tartósítására.

Orion Csatos befőttes üveg BELA szív 1 l
1 690 Ft

BELA befőttes üveg szabadalmaztatott szívvel dekorált csatos üveg az Orion márkától szilikon szigeteléssel és huzalzárral. Alkalmas zöldségek, gyümölcsök befőzésére, kovászos uborka tartósítására.

Orion Savanyító edény 2,5 l KÁPOSZTÁS
4 990 Ft

2,5 literes edény sokoldalú használatra. Az Orion Káposztás kiválóan alkalmas uborka, káposzta, halak és egyéb finomságok befőzésére. Mázas kerámiából készül, amely nem engedi áthatolni a fényt, és ideális feltételeket teremt az élelmiszerek érleléséhez.

Orion Tartósító edény 6 l KÁPOSZTÁS
9 390 Ft

Az Orion befőttes edény a sokoldalú felhasználásért a konyhában Kiválóan alkalmas uborka, káposzta, halak és egyéb finomságok befőzésére. Mázas kerámiából készül, amely nem engedi áthatolni a fényt, és ideális feltételeket teremt az élelmiszerek érleléséhez.

Orion Rozsdamentes acél gyümölcs- és zöldségfacsaró edény 8 l
16 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Orion gyümölcs- és zöldségfacsaró tál szörpök és dzsemek készítésére alkalmas. A fazék minden egyes része célszerűen funkcionál – a szendvics belsővel rendelkező alsó főzőedény, a gyűjtőedény, egy leeresztő tömlővel, és egy perforált edény a gyümölcs gőzölésére. – Rozsdamentes acélból készült, minden típusú tűzhelyhez alkalmas, beleértve az indukcióst is.

Marex Trade Befőző edény REX komplett 30 l
11 490 Ft

A REX galvanizált befőző edény 30 l űrtartalmú, fazekat, kivehető betétet, fedőt és hőmérőre alkalmas tokot tartalmaz. A Marex Trade márkájú edény kiváló segítő különböző élelmiszerek (legfőképpen gyümölcsök és zöldségek) befőzésnél. A befőző edény gázos tűzhelyre, elektromos főzőlapra vagy üvegkerámia főzőlap megfelelő.

Weck Henger alakú befőttesüveg Zylinder 340 ml, 60 mm átmérőjű
4 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

házi dzsemek, kompótok és savanyúságok mindig finomabbak, mint az üzletben vásároltak. Az elegáns üvegből a Weck márkától még jobban fog ízleni. A 340 ml-es űrtartalom tökéletes gyümölcsbefőttek és savanyú uborka készítésére

Marex Trade Fém tokkal ellátott, a befőzéshez alkalmas hőmérő 20 l-es fazékhoz
4 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fém tokban lévő mély hőmérő, befőzéshez használható. Az ügyes segéd a kertedből származó gyümölcsök befőzésénél használható. A hőmérséklet-tartomány 30 – 100 °C. A hőmérő üveg tokban van, forgatható. Marex Trade Hőmérő befőzéshez, fém tokban, 20l-es fazékhoz, 36 cm hosszú.

Marex Trade OMNIA 68 mm lapka a befőzéshez, 5 db
1 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

OMNIA befőttes fedél rögzítésére 68 mm átmérőjű befőttes üvegekre. Ennek a segítségével elérhető a kívánt nyomás a befőzés érdekében a gyümölcsök és zöldségek befőzésére. OMNIA befőttes fedél rögzítésére 68 mm, 5 db megvédi a meghibásodástól a szorítókapcsok fel és levétele közben. Rozsdamentes acélból készült.

Banquet CULINARIA Red cseresznye magozó
2 690 Ft 2 390 Ft

Ezzel a cseresznye magozóval könnyebbé, és a stabilitásért felelős tapadókorongoknak köszönhetően biztonságosabbá teheted a betakarítást. A CULINARIA Red cseresznye magozó 15,5 × 26 × 9,5 cm (sz x h x m) méretű, így a nagyobb terméseken is használható.

Marex Trade Fém befőttes üveg lezáró PANO fogantyúval, 103 mm
3 790 Ft

Fém befőttes üveg lecsukó a PANO fedelekhez 103 mm átmérővel, ami 3,6 l üveghez felel meg. Ezzel a tartozékkal elérheti a szükséges nyomást a fedél teljes meghúzásához, a kajszibarack, a cseresznye és más befőttek befőzése során. Marex Trade Zavařovací Fém befőttes üveg lecsukó a PANO fedelekhez fogantyúval, 103 mm a jobb támaszhoz a lecsukásnál.

Marex Trade Uborkára alkalmas üveg 3 l + fa csipesz
1 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az uborkákra alkalmas üveg 3 l űrtartalmú, csavarozható kupakkal és hordozásra szolgáló füllel ellátott, uborka vagy káposzta befőzésére használható. A Marex Trade márkájú üvegben száraz élelmiszereket vagy szárított gombákat is tárolhatsz.

Orion Csatos befőttes üveg CLIP 3 l VIOLA
2 890 Ft

A VIOLA befőttes üveg az Orion márkától üvegből készült, praktikus szilikon tömítéssel és huzalzárral. Alkalmas zöldségek, gyümölcsök befőzésére, kovászos uborka tartósítására.

Orion Tartósítófej UH/gömb alakú fogantyúval 83
1 490 Ft

tartósítófej segíthet a befőttek megőrzésben – ez az Orion fémgolyóval használható 83 mm-es nyakátmérőjű befőttes üvegekkel használható. A kívánt nyomásnak megfelelően két helyzetbe állítható. Műanyagból készült, színváltozat a raktáron levő készlet alapján változhat.

Weck Üveg gyümölcslére 530 ml, átmérő 60 mm
5 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

házi gyümölcslé mindig finomabb, mint az üzletben vásárolt. Az elegáns üvegből a Weck márkától még jobban fog ízleni. Az 530 ml űrtartalmú üveg szinte ösztönzi a friss gyümölcslé készítését

Banquet LINA Hermetikus üveg, 120 ml, 6 db
3 737 Ft 3 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bankett Bowl Hermetikus üveg kiváló zárhatósága miatt alkalmas lekvárok, főtt és pácolt ételek tárolására. A csomag 6 db 120 ml-es üveget tartalmaz, praktikus tárolást kínál a mindennapokra. Az üveg előnye, hogy minden fajta élelmiszer tárolására alkalmas.

Marex Trade Befőttes üveg TWIST, 12 x 212 ml
1 590 Ft 1 490 Ft

A Marex Trade márkájú TWIST befőttes üveg ideális a zöldségek, gyümölcsök, gombák befőzésére. Ez a nagyság 212 ml űrtartalommal elengedhetetlen azoknak, akik szívesen és gyakran főznek be élelmiszert A csomagolás 12 darabot tartalmaz.

Marex Trade Befőttes üveg TWIST, 12 x 370 ml
1 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Marex Trade márkájú TWIST befőttes üveg ideális a zöldség vagy a gyümölcs befőzésére, gombákra vagy húsra. Ez a nagyság 370 ml űrtartalommal elengedhetetlen azoknak, akik szívesen és gyakran főznek be élelmiszert A csomagolás 12 darabot tartalmaz.

Marex Trade Befőttes üveg TWIST, 8 x 720 ml
1 090 Ft

A Marex Trade márkájú TWIST befőttes üveg ideális a zöldség vagy a gyümölcs befőzésére, gombákra vagy méz tárolására. Ez a nagyság 720 ml űrtartalommal elengedhetetlen azoknak, akik szívesen és gyakran főznek be élelmiszert A csomagolás 8 darabot tartalmaz.

Marex Trade Boros palack 0,75 l zöld, 8 db
2 790 Ft

A 0,75 l űrtartalmú boros palack zöld üvegből készült, kupakjainak hála könnyen zárható. A kupakok tartozékok. A csomagolás 8 darabot tartalmaz

Marex Trade Hőmérő befőzéshez, különálló, 33 cm 20l
1 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Befőzéshez használható hőmérő, amely a konyhában használható. Az ügyes segéd a kertedből származó gyümölcsök befőzésénél használható. A hőmérséklet-tartomány 30 – 100 °C. A hőmérő üveg edényben van, tokba helyezhető. Marex Trade Teploměr hőmérő, különálló 33 cm, fazék 20l, 33 cm hosszú.

Marex Trade Kupak TWIST 100 mm 3 l térfogat feletti üvegekre
990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Csavaros befőttes üveg lapka 100 mm átmérővel 3 l térfogatú befőttes üvegre. Nélkülözhetetlen eszköz a gyümölcsök vagy zöldségek magas színvonalú konzerválásához, biztosítva a szoros lezárást. Marex Trade Kupak TWIST 100 mm 3 l térfogat feletti üvegekre használható maximum 100 °C hőmérsékletig. A csomagolás tartalma 10 darab.

Marex Trade Kupak TWIST 66 mm zöldség, 0,37 l térfogatú üvegekre
690 Ft

Csavaros befőttes üveg lapka 66 mm átmérővel 0,37 l térfogatú befőttes üvegre. Nélkülözhetetlen eszköz a zöldségek magas színvonalú konzerválásához, biztosítva a szoros lezárást. Marex Trade Kupak TWIST 66 mm zöldség 0,37 l térfogatú üvegekre használható maximum 100 °C hőmérsékletig. A csomagolás tartalma 10 darab.

Marex Trade OMNIA 83 mm lapka a befőzéshez, 5 db
2 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

OMNIA befőttes fedél rögzítésére 83 mm átmérőjű befőttes üvegekre. Ennek a segítségével elérhető a kívánt nyomás a befőzés érdekében a gyümölcsök és zöldségek befőzésére. OMNIA befőttes fedél rögzítésére 83 mm, 5 db megvédi a meghibásodástól a szorítókapcsok fel és levétele közben. Rozsdamentes acélból készült.

Marex Trade Tárolóedény HERMETICO 2 l
2 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A 2 l űrtartalmú üveg hermetikus edény hagyományos gumi tömítéssel és drótos lezárással ellátott, apró gyümölcsök befőzésére szolgál – vörös áfonya, fekete áfonya, málna, gomba, dzsem vagy száraz élelmiszerek tárolására is megfelelő – tészta, gomba, tea, kávé, szárított gyümölcs, hüvelyesek, stb.

Marex Trade TWIST befőttes amfóra zöldséges fedéllel, 6 x 550 ml
2 590 Ft 2 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Marex Trade márkájú TWIST befőttes üveg amfóra formában fedéllel ideális a lekvár, gomba vagy zöldség befőzésére. Ez a nagyság 550 ml űrtartalommal elengedhetetlen azoknak, akik szívesen és gyakran főznek be élelmiszert A csomagolás 6 darabot tartalmaz.

Orion Befőttes üveg + lapka SPAJZ 0,29 l 10 db
4 690 Ft

Használd az Orion befőttes üvegét fém fedővel a gyümölcsök, zöldségek megőrzésére gombák eltárolására és az olyan élelmiszerek tárolására, amelyek nem száradnak vagy nem veszítik el ízüket és szagukat.

Orion Befőttes üveg rozsdamentes acél 0,8 l
3 390 Ft

befőttesüveg az Orion márkától kovászolt uborka, tartósított camembert és marinált hús tárolására alkalmas. A rozsdamentes acél rugalmas fedő lehetővé teszi a befőzött ételek tömörítését, a folyadékfogyasztás csökkentését és ízük fokozását. Kiválóan alkalmas szállítására is.

Orion Befőttes üveg rozsdamentes acél 1,8 l
3 690 Ft

befőttesüveg 1,8 liter kapacitással az Orion márkától kovászolt uborka, tartósított camembert és marinált hús tárolására alkalmas. A rozsdamentes acél rugalmas fedő lehetővé teszi a befőzött ételek tömörítését, a folyadékfogyasztás csökkentését és ízük fokozását. Kiválóan alkalmas szállítására is.