Orion Tartósító edény 6 l KÁPOSZTÁS
9 890 Ft

Az Orion befőttes edény a sokoldalú felhasználásért a konyhában Kiválóan alkalmas uborka, káposzta, halak és egyéb finomságok befőzésére. Mázas kerámiából készül, amely nem engedi áthatolni a fényt, és ideális feltételeket teremt az élelmiszerek érleléséhez.

Tescoma Prés készlet DELLA CASA
12 490 Ft 8 890 Ft

Gyümölcs és zöldség centrifuga készlet DELLA CASA a cseh TESCOMA márkától kiváló segítség a házi készítésű gyümölcs és zöldségszirupoknál, természetes gyümölcsleveknél, zselék és dzsemek előkészítésében. Folyamatosan dolgozd fel a szezonális termékeket, és készíts otthon kiváló készleteket, amelyeket az egész család egész évben értékelni fog.

Orion Rozsdamentes acél hőmérő befőzéshez 7,5 cm
2 790 Ft 2 290 Ft

A befőzés kulcsa a hőmérséklet-monitorozás. Az Orion hőmérő gumi dugóval rendelkezik, amely a fedél középső nyílásába és a fazék pereméhez csatos rögzítéssel biztosítható. Hőmérséklet mérés akár 110 ° C-ig. Hőálló anyagokból, például rozsdamentes acélból és üvegből készült.

Banquet CULINARIA Red cseresznye magozó
2 390 Ft 2 290 Ft

Ezzel a cseresznye magozóval könnyebbé, és a stabilitásért felelős tapadókorongoknak köszönhetően biztonságosabbá teheted a betakarítást. A CULINARIA Red cseresznye magozó 15,5 × 26 × 9,5 cm (sz x h x m) méretű, így a nagyobb terméseken is használható.

Orion Befőttes üveg tégelyfogó
1 690 Ft 1 090 Ft

Az égési sérülések megakadályozására szolgáló kiemelő tégelyfogók az üveg eltávolítása során elengedhetetlenek. Ezek az Orion termékek csúszásmentes bevonattal vannak ellátva, így az üveg nem csúszik el, amikor eltávolítod. Rozsdamentes acélból készülnek, a fogantyú műanyag.

Orion Savanyító edény 2,5 l KÁPOSZTÁS
4 990 Ft 4 790 Ft

2,5 literes edény sokoldalú használatra. Az Orion Káposztás kiválóan alkalmas uborka, káposzta, halak és egyéb finomságok befőzésére. Mázas kerámiából készül, amely nem engedi áthatolni a fényt, és ideális feltételeket teremt az élelmiszerek érleléséhez.

Orion Befőző edény, 30 l

Orion Befőző edény, 30 l

Értékelés: 4,4
19 490 Ft
+ ingyen szállítás

Az ömlesztett tartósításhoz zománcozott rácsos tartósítóedény használható. Az edény egy része olyan rács, amely megakadályozza, hogy a poharak közvetlenül érintkezzenek a fazék felületével, és megakadályozzák az üveg eltörését. A készletben megtalálhatók a poharak forró vízből történő eltávolítására szolgáló csipesz. – Minden típusú tűzhelyre alkalmas,beleértve az indukciósat is. A fazék térfogata 30 liter.

Marex Trade TWIST befőttes amfóra zöldséges fedéllel, 6 x 550 ml
2 690 Ft

A Marex Trade márkájú TWIST befőttes üveg amfóra formában fedéllel ideális a lekvár, gomba vagy zöldség befőzésére. Ez a nagyság 550 ml űrtartalommal elengedhetetlen azoknak, akik szívesen és gyakran főznek be élelmiszert A csomagolás 6 darabot tartalmaz.

Marex Trade Befőző edény REX komplett 30 l
11 990 Ft

A REX galvanizált befőző edény 30 l űrtartalmú, fazekat, kivehető betétet, fedőt és hőmérőre alkalmas tokot tartalmaz. A Marex Trade márkájú edény kiváló segítő különböző élelmiszerek (legfőképpen gyümölcsök és zöldségek) befőzésnél. A befőző edény gázos tűzhelyre, elektromos főzőlapra vagy üvegkerámia főzőlap megfelelő.

Orion Tartósítófej UH/gömb alakú fogantyúval 83/68
1 490 Ft 1 190 Ft

tartósítófej segíthet a befőttek megőrzésben – ez az Orion fémgolyóval használható két méretű befőttes üvegekkel használható. A kívánt nyomásnak megfelelően két helyzetbe állítható. Műanyagból készült, színváltozat a raktáron levő készlet alapján változhat.

Orion Rozsdamentes acél gyümölcs- és zöldségfacsaró edény 8 l
16 490 Ft 14 490 Ft

Az Orion gyümölcs- és zöldségfacsaró tál szörpök és dzsemek készítésére alkalmas. A fazék minden egyes része célszerűen funkcionál – a szendvics belsővel rendelkező alsó főzőedény, a gyűjtőedény, egy leeresztő tömlővel, és egy perforált edény a gyümölcs gőzölésére. – Rozsdamentes acélból készült, minden típusú tűzhelyhez alkalmas, beleértve az indukcióst is.

Orion Gyümölcs facsaró+ öntöttvas
9 890 Ft

Az Orionmechanikus facsarója gyümölcsök, zöldségek és egyéb összetevők megmunkálásához. A rögzítőcsavarral könnyen és szilárdanrögzíthető a konyhai pulthoz, a gumi védőburkolatok nem károsítják a pultot. Csak öblítsd le vízzel, ne mosd mosogatógépben.

Marex Trade Kupak TWIST 100 mm 3 l térfogat feletti üvegekre
990 Ft 690 Ft

Csavaros befőttes üveg lapka 100 mm átmérővel 3 l térfogatú befőttes üvegre. Nélkülözhetetlen eszköz a gyümölcsök vagy zöldségek magas színvonalú konzerválásához, biztosítva a szoros lezárást. Marex Trade Kupak TWIST 100 mm 3 l térfogat feletti üvegekre használható maximum 100 °C hőmérsékletig. A csomagolás tartalma 10 darab.

Orion Leszorító 23 cm-es kerámia hordóba
4 390 Ft 3 990 Ft

A zöldségek befőzésekor kötelező tartozék a leszorító. Az Orion márkaterméke két részre osztott, amely lehetővé teszi, hogy olyan tárolókba helyezd, amelyek kisebb szájjal rendelkeznek, mint az átmérőjük. A lyukak segítenek a gyümölcslé kiszivárgásában és megkönnyítik a leszorító eltávolítását a tartályból. A kerámia leszorító súlya megakadályozza a penész kialakulását és a baktériumok számának növekedését.

Marex Trade Befőző edény REX komplett 20 l
10 490 Ft

A REX galvanizált befőző edény 20 l űrtartalmú, fazekat, kivehető betétet, fedőt és hőmérőre alkalmas tokot tartalmaz. A Marex Trade márkájú edény kiváló segítő különböző élelmiszerek (legfőképpen gyümölcsök és zöldségek) befőzésnél. A befőző edény gázos tűzhelyre, elektromos főzőlapra vagy üvegkerámia főzőlap megfelelő.

Orion Csatos befőttes üveg CLIP 2,3 l VIOLA
2 490 Ft 2 090 Ft

A VIOLA befőttes üveg az Orion márkától, praktikus szilikon tömítéssel és huzalzárral. Alkalmas zöldségek, gyümölcsök befőzésére, kovászos uborka tartósítására.

TEFAL Clipso Minut Easy 9l P4624967 Kukta befőzésre
62 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Tefal Kukta befőzésre Clipso Minut Easy 9l P4624967 kiváló segítség a különféle ételek gyors elkészítéséhez, valamint gyors és könnyű befőzéshez és mindez kompromisszumok nélküli minőségben. A kukta elegendő kapacitással rendelkezik ételek készítéséhez az egész család számára.

Marex Trade Kupak TWIST 82 mm gyümölcs, 0,72 l térfogatú üvegekre
790 Ft 490 Ft

Csavaros befőttes üveg lapka 82 mm átmérővel 0,72 l térfogatú befőttes üvegre. Nélkülözhetetlen eszköz a gyümölcsök vagy zöldségek magas színvonalú konzerválásához, biztosítva a szoros lezárást. Marex Trade Kupak TWIST 82 mm gyümölcs 0,72 l térfogatú üvegekre használható maximum 100 °C hőmérsékletig. A csomagolás tartalma 10 darab.

Orion Csatos befőttes üveg BELA szív 1 l
1 690 Ft 1 290 Ft

BELA befőttes üveg szabadalmaztatott szívvel dekorált csatos üveg az Orion márkától szilikon szigeteléssel és huzalzárral. Alkalmas zöldségek, gyümölcsök befőzésére, kovászos uborka tartósítására.

Marex Trade Befőttes üveg lezáró OMNIA rozsdamentes acél, 0,3/0,7 l
2 190 Ft 1 590 Ft

Befőttes üveg lezáró rozsdamentes acélból a 68 mm és 83 mm átmérőjű OMNIA kupakokhoz. Ezzel a tartozékkal elérheti a szükséges nyomást a fedél teljes megszorításához, a kajszibarack, a cseresznye és más befőttek befőzése során. Marex Trade Befőttes üveg lecsukó OMNIA rozsdamentes acél, 0,3/0,7 l megszorítással a szokásos módon.

Marex Trade Uborkára alkalmas üveg 3 l + fa csipesz
1 690 Ft 1 290 Ft

Az uborkákra alkalmas üveg 3 l űrtartalmú, csavarozható kupakkal és hordozásra szolgáló füllel ellátott, uborka vagy káposzta befőzésére használható. A Marex Trade márkájú üvegben száraz élelmiszereket vagy szárított gombákat is tárolhatsz.

Marex Trade Hőmérő, különálló, 44 cm, fazék 30l
2 390 Ft 1 690 Ft

Befőzéshez használható hőmérő, amely a konyhában használható. Az ügyes segéd a kertedből származó gyümölcsök befőzésénél használható. A hőmérséklet-tartomány 30 – 100 °C. A hőmérő üveg edényben van, tokba helyezhető. Marex Trade hőmérő, különálló, fazék 30l, 44 cm hosszú.

Marex Trade Fedél TWIST FACETA 89 mm 1,7 l üvegekre
990 Ft 690 Ft

Csavaros befőttes üveg lapka 89 mm átmérővel 1,7 l térfogatú befőttes üvegre. Nélkülözhetetlen eszköz a gyümölcsök vagy zöldségek magas színvonalú konzerválásához, biztosítva a szoros lezárást. Fedél TWIST FACETA 89 mm 1,7 l üvegekre használható maximum 100 °C-ig. A csomagolás tartalma 10 darab.

Orion Savanyító edény 6 l SAVANYÍTÓ
9 890 Ft

A Savanyító edény az Orion márkától a konyhádban sokoldalú felhasználást garantál. Kiválóan alkalmas uborka, káposzta, halak és egyéb finomságok befőzésére. Mázas kerámiából készül, amely nem engedi áthatolni a fényt, és ideális feltételeket teremt az élelmiszerek érleléséhez.

Orion Befőttes üveg rozsdamentes acél 1,8 l
3 690 Ft 3 390 Ft

befőttesüveg 1,8 liter kapacitással az Orion márkától kovászolt uborka, tartósított camembert és marinált hús tárolására alkalmas. A rozsdamentes acél rugalmas fedő lehetővé teszi a befőzött ételek tömörítését, a folyadékfogyasztás csökkentését és ízük fokozását. Kiválóan alkalmas szállítására is.

Weck Befőttesüveg Sturz 370 ml, 100 mm átmérőjű
4 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

házi dzsemek, kompótok és savanyúságok mindig finomabbak, mint az üzletben vásároltak. Az elegáns üvegből a Weck márkától még jobban fog ízleni. A 370 ml-es űrtartalom tökéletes uborkák elrakására vagy dzsemek készítésére.

Weck Befőttesüveg Sturz 290 ml "lapos", 100 mm átmérőjű
4 790 Ft

házi dzsemek, kompótok és savanyúságok mindig finomabbak, mint az üzletben vásároltak. Az elegáns üvegből a Weck márkától még jobban fog ízleni. A 290 ml-es űrtartalom tökéletes zöldségek elrakására vagy dzsemek készítésére.

Weck Befőttesüveg Mini-Sturz 80 ml, 60 mm átmérőjű
8 790 Ft

házi dzsemek, kompótok és savanyúságok mindig finomabbak, mint az üzletben vásároltak. Az elegáns üvegből a Weck márkától még jobban fog ízleni. A 80 ml-es űrtartalom tökéletes kisméretű zöldségek elrakására vagy dzsemek készítésére.

Weck Henger alakú befőttesüveg Zylinder 340 ml, 60 mm átmérőjű
4 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

házi dzsemek, kompótok és savanyúságok mindig finomabbak, mint az üzletben vásároltak. Az elegáns üvegből a Weck márkától még jobban fog ízleni. A 340 ml-es űrtartalom tökéletes gyümölcsbefőttek és savanyú uborka készítésére

Weck Üveg gyümölcslére 530 ml, átmérő 60 mm
5 590 Ft

házi gyümölcslé mindig finomabb, mint az üzletben vásárolt. Az elegáns üvegből a Weck márkától még jobban fog ízleni. Az 530 ml űrtartalmú üveg szinte ösztönzi a friss gyümölcslé készítését

Weck Befőttesüveg Mini-Sturz 140 ml, 60 mm átmérőjű
8 790 Ft

házi dzsemek, kompótok és savanyúságok mindig finomabbak, mint az üzletben vásároltak. Az elegáns üvegből a Weck márkától még jobban fog ízleni. A 140 ml-es űrtartalom tökéletes olíva és paprika elrakására.

Weck Befőttesüveg Mini-Sturz 50 ml, 60 mm átmérőjű
7 090 Ft

házi dzsemek, kompótok és savanyúságok mindig finomabbak, mint az üzletben vásároltak. Az elegáns üvegből a Weck márkától még jobban fog ízleni. Az 50 ml-es űrtartalom tökéletes sült teák és kis mennyiségű dzsem készítésére.

Weck Befőttesüveg Sturz 580 ml, 100 mm átmérőjű
5 290 Ft

házi dzsemek, kompótok és savanyúságok mindig finomabbak, mint az üzletben vásároltak. Az elegáns üvegből a Weck márkától még jobban fog ízleni. Az 580 ml-es űrtartalom tökéletes nagy savanyú uborkák elrakására, befőttek és savanyúságok készítésére.

Weck Befőttesüveg Sturz 850 ml, 100 mm átmérőjű
5 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

házi dzsemek, kompótok és savanyúságok mindig finomabbak, mint az üzletben vásároltak. Az elegáns üvegből a Weck márkától még jobban fog ízleni. A 850 ml-es űrtartalom tökéletes dzsemek, befőttek és savanyúságok készítésére.

Weck Befőttesüveg Tulpe 1062 ml, 100 mm átmérőjű
5 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

házi dzsemek, kompótok és savanyúságok mindig finomabbak, mint az üzletben vásároltak. Az elegáns üvegből a Weck márkától még jobban fog ízleni. Az 1062 ml-es űrtartalom tökéletes nagyobb mennyiségű befőtt készítésére.

Weck Dísz befőttesüveg Schmuck 1062 ml, 100 mm átmérőjű
4 690 Ft

házi dzsemek, kompótok és savanyúságok mindig finomabbak, mint az üzletben vásároltak. Az elegáns üvegből a Weck márkától még jobban fog ízleni. Az 1062 ml-es űrtartalom tökéletes nagy savanyú uborkák elrakására, befőttek és savanyúságok készítésére.

Banquet CULINARIA gyümölcsfacsaró daráló
6 190 Ft 5 890 Ft

Ez a gyümölcsdaráló öntvényből apróbb gyümölcshöz. Remekül facsar – gyümölcsöt présel a végtermék minden héjtól és magtól mentes. Lehetőség van gyümölcslé facsarás erejének beállítására. Az egész daráló tartós, Banquet cég által gyártva. A tartója fából készült.