Kela Tea szűrő PROFI rozsdamentes acél 5 cm
1 690 Ft

Tea szűrő Kela PROFI rozsdamentes acél 5 cm nem fog elveszni egyetlen konyhában se. Ez a szűrő megkönnyíti a kimért gyógynövény, vagy gyümölcsteák elkészítését, és a fűszerekre is kihasználod a levesek és a szószok főzéséhez. A könnyű használat érdekében a tea szűrő praktikus kampóval rendelkezik, ami lehetővé teszi a könnyű felakasztását a csésze, kancsó, vagy fazék szélére.

ILSA Tejkiöntő kanna, 250 ml

ILSA Tejkiöntő kanna, 250 ml

Értékelés: 4,5
2 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az ILSA Tejkiöntő kanna egy hagyományos, 250 ml-es, rozsdamentes acél kanna, mellyel elsősorban tejet szolgálhat fel. Használatával elegáns hangulatot csempészhet egy hétköznapi kávézásba is. Könnyen tisztítható, hosszú élettartamú.

Aerobie AeroPress kávékészítő
10 990 Ft 9 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Aeropress az amerikai Aerobie cég egyedülálló kávékészítője. Megfelelő vízhőmérséklet és légnyomás mellett a legfinomabb kávét állíthatod elő kevesebb savval és keserű mellékíz nélkül. A mikrofilternek köszönhetően egy tökéletesen zaccmentes csésze kávét kortyolgathatsz, aminek az elkészítése mindössze egy percet vesz igénybe.

Banquet Tej és cukor tartó készlet LAVENDER, 4 részből
2 790 Ft

A kerámia Banquet készlet levendula mintával** tej és cukortartót**, kanalat és alátétet tartalmaz. Nemcsak díszként szolgál az asztalon,de kényelmes italfelszolgáláshoz, ahol minden szükséges kéznél lesz.

Kela Tejeskancsó HERTA 0,35 l
3 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tejeskancsó Kela Herta 0,35 l különösen a kávé, forró csokoládé és egyéb tejes finomságok elkészítésére és felszolgálására alkalmas. Ez a kancsó kiemelkedik a minőséges kidolgozásával az első osztályú rozsdamentes acélból 18/10. Ez a nagyszerű dizájn és a hosszú élettartam garanciája.

Kela Tea szűrő AROMI rozsdamentes acélból 18/10
2 790 Ft 2 590 Ft

Tea szűrő Kela Aromi rozsdamentes acélból 18/10 kiváló segítség a kimért, vagy gyümölcs teák elkészítéséhez. De ki tudod használni a szószok és levesek készítésénél is, a fűszerekre. A tea szűrő kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, és a praktikus kampónak köszönhetően egyszerűen a vízforraló, bögre vagy a fazék szélére akasztható, majd könnyen kihúzható.

Orion Fa tárolódoboz Kávékapszulákra
3 890 Ft

Tárolódoboz a különböző fajtájú kávékapszulák áttekinthető tárolására. Box Coffee az Orion márkától négy praktikus rekesszel a kapszulák áttekinthető szétosztására.

Banquet Tejtartó és cukortartó szett HOME Coll. 4 rész
2 990 Ft

Újdonság

Tejtartó és cukortartó szett HOME Coll. 4 részes kerámia szett tartalma egy tejtartó, cukortartó, kiskanál és tálca. Használható mikrohullámú sütőben és mosogatóban is, de a tökéletes kinézetért ajánlatos kézzel elmosni. A tejtartó űrtartalma 260 ml, a cukortartó űrtartalma 280 ml.

Kela Kávé szűrő RONDO rozsdamentes acél
2 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kávé szűrő Kela Rondo rozsdamentes acélból, amit a csepegtetett kávénál és más különféle kávés italoknál fogsz kihasználni Ez a szűrő kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, és praktikus felakasztó füllel rendelkezik. Átmérője 5 cm. A mosogatógép tulajdonosait örömmel fog elölteni, hogy a szűrő mosogatógépben mosható.

Kela Tea szűrő VISION rozsdamentes acél 18/10
1 590 Ft

Tea szűrő Kela Vision rozsdamentes acélból 18/10, egy praktikus segítség a kimért tea, vagy gyümölcs teák elkészítéséhez, de felhasználható fűszerekre is a levesek és szószok főzésénél. A tea szűrő kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, és a praktikus kampónak köszönhetően egyszerűen a vízforraló, bögre vagy a fazék szélére akasztható, majd könnyen kihúzható.

BARISTA&CO Kávé díszítő sablonok, 3 db
3 090 Ft

Készíts kávét úgy, mint a legjobb kávézókban és lepd meg a barátaidat. Elég csak a tejhab fölé tartani az egyiket a 3 sablon közül, és megszórni kakaóval vagy fahéjjal. Nem csak kávéhoz használhatod fel a sablonokat, hanem bármilyen kávés vagy tejes italt és desszerteket is díszíthetsz velük.

ILSA Indukciós edény (0,5 liter)
4 690 Ft

Az ILSA Indukciós edény egy hagyományos 0,5 literes, rozsdamentes acél edény, mely használható kávé vagy tea felszolgáláshoz is. Kapacitása kb. 6 csészényi folyadéknak felel meg. Kompatibilis indukciós főzőlapokkal is. Könnyen tisztítható, hosszú élettartamú.

BARISTA&CO Electric Steel kakaószóró
4 790 Ft

A terméket jól kiegészítik a Barista&Co további termékei. Electric Gold felületképzéssel ellátott rozsdamentes acél. A BARISTA&Co szóró kakaó és fahéj szórására, vagy praktikus cukorszóróként használható. A terméket jól kiegészítik a Barista&Co további termékei.

Orion Tea szűrő rozsdamentes acélból (8,5 cm átmérő)
1 590 Ft

Finom teaszűrő az Orion márkától 8,5 cm felső átmérővel. Köszönhetően a teaszűrőnek egyszerűen elkészítheted a kedvenc kimért teádat csészében, vagy teás kancsóban. Tökéletesen tart az edény nyakánál, és a rövid fogantyú biztosítja, hogy nem fogod megégetni az ujjaidat.

Kela Szűrő teára és fűszerekre PROFI rozsdamentes acél 4,5 cm
1 690 Ft

Szűrő teára és fűszerekre Kela PROFI rozsdamentes acélból 4,5 cm praktikus segítség lesz minden konyhában. Ez a szűrő fűszerekre is szolgál levesek és szószok főzésére, és egyidejűleg tea szűrőként, hogy megkönnyítse a kimért gyógynövény, vagy gyümölcsteák elkészítését. A szűrő prémium rozsdamentes acélból készült és az átmérője 4,5 cm.

Kela Szűrő teára és fűszerekre PROFI rozsdamentes acél 6 cm
1 690 Ft

Szűrő teára és fűszerekre Kela PROFI rozsdamentes acélból 6 cm praktikus segítség lesz minden konyhában. Ez a szűrő megkönnyíti a kimért gyógynövény, vagy gyümölcsteák elkészítését, és a fűszerekre is kihasználod a levesek és a szószok főzéséhez. A szűrő prémium rozsdamentes acélból készült, amely hosszú élettartamot garantál.

Kela Tea szűrő PROFI rozsdamentes acél 6 cm
1 690 Ft

Tea szűrő Kela PROFI rozsdamentes acél 6 cm nem hiányozhat egyetlen tea szerelmesének háztartásából sem. Ez a szűrő megkönnyíti a kimért gyógynövény, vagy gyümölcsteák elkészítését, és a fűszerekre is kihasználod a levesek és a szószok főzéséhez. Kampó, amivel a tea szűrő rendelkezik, lehetővé teszi a könnyű felakasztását a csésze, kancsó, vagy fazék szélére.

Maxwell & Williams Cukortartó Diamonds
3 190 Ft

Egészítsd ki a tea- vagy kávéfogyasztásod ezzel, az elegáns Maxwell Williams ** **porcelán cukortartó segítségével. Minden felületén finom műanyag mintázattal díszített, és mosogatógépekhez alkalmas.

TimeLife Teatartó doboz 26 cm
3 490 Ft

Fából készült dobozka a 9 rekeszének köszönhetően tökéletes megoldás a tea tárolására. A Time Life márkájú doboz átlátszó fedéllel rendelkezik, hogy átlásd a belerakott teákat.

TimeLife Teás doboz fiókkal 6 rekeszes
3 537 Ft 3 490 Ft

A praktikus fa doboz 2 részre van osztva. A felső szint 6 rekeszből áll, az alsó részt pedig egy kis fiók tölti ki. Ez a tároló rendszer segít a teafilterek vagy a kávés kapszulák elrendezésében. Szép kidolgozásásnak köszönhetően kiegészítőként is szolgálhat otthonodban. Ints búcsút az átlagos papírdobozoknak!

Aerobie AeroPress® 350db-os Micro filter csomag
2 190 Ft

Ha nem bírsz betelni az Aeropress kávéval és kifogyott a micro filter, akkor ez a csomag a segítségedre lesz! Megfelelő vízhőmérséklet és légnyomás mellett a legfinomabb kávét állíthatod elő kevesebb savval és keserű mellékíz nélkül.

Kela Tejeskancsó HERTA 0,7 l
5 990 Ft

Tejeskancsó Kela Herta 0,7 l különösen a kávé, forró csokoládé és egyéb tejes finomságok elkészítésére és felszolgálására alkalmas. Ez a kancsó kiemelkedik a minőséges kidolgozásával az első osztályú rozsdamentes acélból 18/10. Ez nemcsak a nagyszerű dizájn, hanem elsősorban a tartósság és a hosszú élettartam garanciája.

TimeLife Teafiltertaró doboz

TimeLife Teafiltertaró doboz

Értékelés: 4,5
4 290 Ft

Timelife Teafiltertaró doboz 6 fakkjának köszönhetően sok teafilternek nyújt elegendő helyet. Vízálló és időtálló fából készült. Felhajtható tetejének köszönhetően könnyen kezelhető.