SES Triceratops csontváz

SES Triceratops csontváz

Értékelés: 5
4 190 Ft 3 850 Ft

Érdekelnek a dinoszauruszok? Akkor örömmel tölt majd el ez az archeológiai tevékenység, mely során kiásol egy Triceratops csontvázat. Kalapács és egy véső segítségével kiáshatod a dinoszaurusz minden csontját. Amint minden része megvan, állítsd össze a Triceratopsot és játssz vele!

SES Kis régész készlet
4 380 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

vésd magad a „dinoszaurusz csontok alá“! Nagyszerű módja a gyermekek számára a dinoszauruszok és a régészet bemutatásának. Használj biztonságos szerszámot egy fa vésőt és egy kalapácsot amely kényelmes tartani Szóval próbáld ki egy igazi régész munkáját. Ez a készlet mindent megad, amire szükséged van!

SES Gyermek borotválkozó készlet
3 190 Ft 2 910 Ft

A SES Gyermek borotválkozó készlet borotvahabot és egy műanyag borotvát tartalmaz, amivel a fiúk megtanulhatják, hogyan kell használni ezt a szőrtelenítő szerkezetet. Kend fel az arcodra a borotvahabot, majd szépen, csíkonként húzd le az arcodról. A borotva műanyagból készült, pengét nem tartalmaz, így a fiúk nem tudnak maguknak sérülést okozni vele. A borotvahab allergén anyagot nem tartalmaz.

Clementoni Jurassic World 2 - Vulkán + TREX 2in1-20%
7 490 Ft 5 990 Ft

Kiárusítás

Ezzel a Clementoni Jurassic World 2 – Vulkán + TREX 2in1kreatív készlettel a hihetetlen Jurassic Worldbe térhetsz vissza! Építsd meg a a T-Rex csontvázát. Készítsen vulkáni kitöréseket csodálatos tudományos kísérletekkel .

Alltoys My Fairy Garden - mesés virágcserép
3 980 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ezzel a kreatív virágcserép szettel létrehozhatod** Rose tündér mesés otthonát. Próbáld meg elültetni a növényt és gondoskodni róla. A tündér otthonát további **tartozékokkal bővítheted.

SES A gleccser feltárása
3 990 Ft 3 850 Ft

Hozzon létre egy saját gleccsert fagyott állatokkal a SES Creative-val. Használjon egy biztonságos kalapácsot és vésőt a dinoszaurusz és a cápa felszabadításához a jégből. Siess, nagyon befagyott! A készlet elegendő anyagot tartalmaz több gleccser készítéséhez.

EDUCA Az én kiskertem - eper, menta, bazsalikom
8 090 Ft 6 370 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Az én kiskertem készlet minden szükségeset tartalmaz az eper, menta és bazsalikom termesztéshez. Tanítsd meg a gyermekeid epret és fűszereket termeszteni. Töltsd meg a csomagolásban található virágládákat földel. Ültesd el a magokat a virágládákba az egyes fajták szerint és az öntözőkanna segítségével jól öntözd meg őket, mint egy igazi kertész.

Safari Ltd. Életcilklus - Hangya
3 490 Ft 3 310 Ft

Safari Ltd. Hangya életciklus megmutatja nekünk egy hangya fejlődési fázisait a tojásoktól a kifejlett állatig. Remek játékos tanulási lehetőség a gyermekeknek, mert nem csak tanulnak, közben jól is szórakoznak. Minden egyes figura kézzel festett és megalkotásuknál különös tekintettel voltak minden apró részletre, így nagyon élethűek.

Safari Ltd. Tuba - Őskori élet
3 710 Ft

Tuba Őskori élet 12 figurát tartalmaz a jégkorszak idejéből, amik 4–7,5 cm méretűek. A figurák kitűnő segédeszközök az őskori élet és az evolúció tanításhoz azok számára, akik nincsenek megelégedve a tankönyvek száraz szövegével és képeivel.

Safari Ltd. Életciklus - Csirke
3 050 Ft

Mindenki tudja, hogy a tyúk tojja a tojást, de minden tojásból tyúk lesz? A csirke életciklusának négy stádiumát mutatja be ez a játék a tojástól, a kikelő kiscsibén keresztül egészen a felnőtt egyedig. Fedezd fel és figyeld meg a gyermekeddel együtt a természet csodálatos változását valósághű miniatúrák segítségével a Safariology Az élet körforgása kollekcióból.

Safari Ltd. Életciklus - Tengeri teknős
3 180 Ft

Mindenki ismeri a kis teknősök kikeléséről és a tengerhez való futásukról szóló dokumentumfilmeket, de abban a nagy gyorsaságban jól megtudtad őket figyelni? Ezt teszi lehetővé ez a tengeri teknős fejlődési stádiumait ábrázoló készlet, ami aprólékosan kidolgozott, kézzel festett modelleket tartalmaz. Varázslatos átváltozások a tojástól a kikelésen és a kis teknősön át a teljesen kifejlett egyedig.

Safari Ltd. Életciklus - Zöldbab
3 180 Ft

Négy élethű és részletesen kidolgozott modellt tartalmazó készlet, ami bemutatja a bab életciklusának négy fő stádiumát: mag, csíra, palánta és felnőtt növény. A segédeszközzel való játék ráköthető a való életből szerzett tapasztalatokra a nedves vattába helyezett mag kicsírázásától a felnőtt növényig való megnövesztésig.

Safari Ltd. Tuba - Vadnyugat
3 710 Ft

Tuba Vadnyugat 10 replikát tartalmaz, amik 4–7,5 cm nagyságúak. A figurák kitűnő segédeszközök az amerikai élet tanításhoz azok számára, akik nincsenek megelégedve a tankönyvek száraz szövegével. A történelem érdekes történetekkel teli szórakozássá is válhat.

SES Kis drágakő készlet
3 890 Ft 3 850 Ft

Egy gyönyörű SES drágakő készlet. Áss saját drágaköveket! Hozz létre és készíts el saját ásványi anyagokat és aranyat, és tanuld meg a különböző kristályok szórakoztató tulajdonságait. Használj biztonságos szerszámot egy fa vésőt és egy kalapácsot amely kényelmes tartani

Mattel Jurassic World - ásatás játékszett
12 590 Ft 11 030 Ft

Ezzel a játékszettel a gyerekek paleontológusokká válhatnak. A mellékelt eszközök segítségével (kalapács, ecset és lapát) találd meg és állítsd össze a teljes T-Rex-et a kiásott csontokból.

Safari Ltd. Életciklus - Béka
3 890 Ft

Hogyan lesz az ebihalból béka, honnan kerülnek elő a lábai és hová tűnik a farka? A béka életciklusának 5 szakaszát bemutató replikák gyűjteménye, amik odafigyelnek a részletekre és, hogy valósághűk legyenek, így vezetve át a petétől, az ebihalon, a kopoltyú nélküli ebihalon és a lábas ebihalon keresztül a felnőtt békáig. Fedezd fel és figyeld meg a gyermekeddel együtt a természet csodálatos változását valósághű miniatúrák segítségével a Safariology Az élet körforgása kollekcióból.

Safari Ltd. Életciklus - Földigiliszta
3 310 Ft

Tedd félre a mikroszkópot és figyeld meg közelről az élet csodáját a földigiliszta életciklusán keresztül. A földigiliszta fejlődési stádiumai részletesen kidolgozottak, a pete elhagyásától kezdve egészen a felnőtt egyeddé válási. Annyira élethű, hogy azt hiszed majd, hogy egy valódi földigilisztát tartasz a kezedbe. Fedezd fel és figyeld meg a gyermekeddel együtt a természet csodálatos változását valósághű miniatúrák segítségével a Safariology Az élet körforgása kollekcióból.

Safari Ltd. Életciklus - Katicabogár
3 650 Ft

A négy modellből álló készlet bemutatja a hétpettyes katicabogár fejlődési stádiumait. Az életciklusa a petétől a lárván és a bábon keresztül a kifejlett egyedhez érkezik. Figyeld meg a varázslatos átváltozásokat az egyes formákat mintázó replikákon, amiknek a színe és a mérete támogatja a tanulás iránti érdeklődést, mindezt szórakoztató, nem erőltetett formában.

Safari Ltd. Életciklus - Szúnyog
2 980 Ft

Hogy lesz a petéből szúnyog, honnan kerülnek elő a lábak és a szárnyak? A szúnyog életciklusának négy stádiumát mutatja be ez a játék a petétől, a lárván és a bábon keresztül a felnőtt szúnyogig. Fedezd fel és figyeld meg a gyermekeddel együtt a természet csodálatos változását valósághű miniatúrák segítségével a Safariology Az élet körforgása kollekcióból.