Kosmos FS Tengeri rákok
6 390 Ft

Keltsd életre a őskort és ismerkedj meg a kopoltyúsokkal. Az első lárvák 1 – 2 napon belül kikelnek. Figyeld őket, hogyan növekednek, táplálkoznak és mozognak a vízben. Ez a készlet mindent tartalmaz, amire szükséged van a kopoltyúsok sikeres tenyésztéséhez.

SES Gyermek borotválkozó készlet
7 870 Ft 3 190 Ft

A SES Gyermek borotválkozó készlet borotvahabot és egy műanyag borotvát tartalmaz, amivel a fiúk megtanulhatják, hogyan kell használni ezt a szőrtelenítő szerkezetet. Kend fel az arcodra a borotvahabot, majd szépen, csíkonként húzd le az arcodról. A borotva műanyagból készült, pengét nem tartalmaz, így a fiúk nem tudnak maguknak sérülést okozni vele. A borotvahab allergén anyagot nem tartalmaz.

Clementoni Jurassic World 2 - Vulkán + TREX 2in1
5 730 Ft

Ezzel a Clementoni Jurassic World 2 – Vulkán + TREX 2in1kreatív készlettel a hihetetlen Jurassic Worldbe térhetsz vissza! Építsd meg a a T-Rex csontvázát. Készítsen vulkáni kitöréseket csodálatos tudományos kísérletekkel .

Safari Ltd. Életciklus - Csirke
3 720 Ft

Mindenki tudja, hogy a tyúk tojja a tojást, de minden tojásból tyúk lesz? A csirke életciklusának négy stádiumát mutatja be ez a játék a tojástól, a kikelő kiscsibén keresztül egészen a felnőtt egyedig. Fedezd fel és figyeld meg a gyermekeddel együtt a természet csodálatos változását valósághű miniatúrák segítségével a Safariology Az élet körforgása kollekcióból.

Safari Ltd. Tuba - Vadnyugat
4 790 Ft

Tuba Vadnyugat 10 replikát tartalmaz, amik 4–7,5 cm nagyságúak. A figurák kitűnő segédeszközök az amerikai élet tanításhoz azok számára, akik nincsenek megelégedve a tankönyvek száraz szövegével. A történelem érdekes történetekkel teli szórakozássá is válhat.

Alltoys My Fairy Garden - mesés virágcserép
4 120 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ezzel a kreatív virágcserép szettel létrehozhatod** Rose tündér mesés otthonát. Próbáld meg elültetni a növényt és gondoskodni róla. A tündér otthonát további **tartozékokkal bővítheted.

Hape Bamboo - Lepkeháló
3 590 Ft

Fogj meg egy pillangót, és tanulmányozd a praktikus Hape lepkeháló segítségével. A háló bambuszból készül, a védőgyűrű pedig olaj nélküli növényi műanyagból. Alkalmas kis felfedezők számára. Ez a játék hosszú időre leköti a gyerekek figyelmét.

Safari Ltd. Életciklus - Béka
3 720 Ft

Hogyan lesz az ebihalból béka, honnan kerülnek elő a lábai és hová tűnik a farka? A béka életciklusának 5 szakaszát bemutató replikák gyűjteménye, amik odafigyelnek a részletekre és, hogy valósághűk legyenek, így vezetve át a petétől, az ebihalon, a kopoltyú nélküli ebihalon és a lábas ebihalon keresztül a felnőtt békáig. Fedezd fel és figyeld meg a gyermekeddel együtt a természet csodálatos változását valósághű miniatúrák segítségével a Safariology Az élet körforgása kollekcióból.

Safari Ltd. Életcilklus - Hangya
3 720 Ft

Safari Ltd. Hangya életciklus megmutatja nekünk egy hangya fejlődési fázisait a tojásoktól a kifejlett állatig. Remek játékos tanulási lehetőség a gyermekeknek, mert nem csak tanulnak, közben jól is szórakoznak. Minden egyes figura kézzel festett és megalkotásuknál különös tekintettel voltak minden apró részletre, így nagyon élethűek.

Safari Ltd. Életciklus - Katicabogár
3 720 Ft

A négy modellből álló készlet bemutatja a hétpettyes katicabogár fejlődési stádiumait. Az életciklusa a petétől a lárván és a bábon keresztül a kifejlett egyedhez érkezik. Figyeld meg a varázslatos átváltozásokat az egyes formákat mintázó replikákon, amiknek a színe és a mérete támogatja a tanulás iránti érdeklődést, mindezt szórakoztató, nem erőltetett formában.

Safari Ltd. Életciklus - Tengeri teknős
3 720 Ft

Mindenki ismeri a kis teknősök kikeléséről és a tengerhez való futásukról szóló dokumentumfilmeket, de abban a nagy gyorsaságban jól megtudtad őket figyelni? Ezt teszi lehetővé ez a tengeri teknős fejlődési stádiumait ábrázoló készlet, ami aprólékosan kidolgozott, kézzel festett modelleket tartalmaz. Varázslatos átváltozások a tojástól a kikelésen és a kis teknősön át a teljesen kifejlett egyedig.

Safari Ltd. Életciklus - Zöldbab
3 720 Ft

Négy élethű és részletesen kidolgozott modellt tartalmazó készlet, ami bemutatja a bab életciklusának négy fő stádiumát: mag, csíra, palánta és felnőtt növény. A segédeszközzel való játék ráköthető a való életből szerzett tapasztalatokra a nedves vattába helyezett mag kicsírázásától a felnőtt növényig való megnövesztésig.

Safari Ltd. Tuba - Emberi szervek
4 790 Ft

Tuba Emberi szervek kiváló segédeszköz a tanuláshoz! Segítségével a gyerekek könnyebben megismerhetik az egyes emberi szervek alakját. A készlet tartalma: agy, szív, gyomor, vese, máj, tüdő, vékony- és vastagbél. Megtudod mondani, hogy pontosan hol van a szerv helye?

Safari Ltd. Tuba - Őskori élet
4 790 Ft

Tuba Őskori élet 12 figurát tartalmaz a jégkorszak idejéből, amik 4–7,5 cm méretűek. A figurák kitűnő segédeszközök az őskori élet és az evolúció tanításhoz azok számára, akik nincsenek megelégedve a tankönyvek száraz szövegével és képeivel.

SES A gleccser feltárása

SES A gleccser feltárása

Értékelés: 5
3 930 Ft 3 860 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hozzon létre egy saját gleccsert fagyott állatokkal a SES Creative-val. Használjon egy biztonságos kalapácsot és vésőt a dinoszaurusz és a cápa felszabadításához a jégből. Siess, nagyon befagyott! A készlet elegendő anyagot tartalmaz több gleccser készítéséhez.

SES Kis régész készlet
3 720 Ft

vésd magad a „dinoszaurusz csontok alá“! Nagyszerű módja a gyermekek számára a dinoszauruszok és a régészet bemutatásának. Használj biztonságos szerszámot egy fa vésőt és egy kalapácsot amely kényelmes tartani Szóval próbáld ki egy igazi régész munkáját. Ez a készlet mindent megad, amire szükséged van!

Learning Resources A szív anatómiai modellje
10 670 Ft

szív anatómiai modellje részletekben gazdag kidolgozásban, hogy valósághűen megkülönböztethető legyen annak minden része. A szív részei eltávolíthatók, megvizsgálhatók, majd a helyükre visszatehetők. A készlet része egy állvány és fényképekkel illusztrált kézikönyv is.

SES Triceratops csontváz

SES Triceratops csontváz

Értékelés: 5
3 990 Ft

Érdekelnek a dinoszauruszok? Akkor örömmel tölt majd el ez az archeológiai tevékenység, mely során kiásol egy Triceratops csontvázat. Kalapács és egy véső segítségével kiáshatod a dinoszaurusz minden csontját. Amint minden része megvan, állítsd össze a Triceratopsot és játssz vele!