HMS AB-Power (AB Lifter Easy) Haspad
21 990 Ft
+ ingyen szállítás

Összecsukható edzőpad HMS AB-Power a hasizmok formázására. Segít a felesleges testzsír csökkentésében. Az egyedülálló kivitelezés hatásos és biztonságos az ízületek számára.


HMS H 0141 (S14) Súlyzópad
29 990 Ft
29 690 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

HMS H 0141 Súlyzópad, 5 fokozatban állítható háttámlával és 2 pozícióba állítható üléssel. Stabil acélszerkezet és csúszásmentes lábak jellemzik, így a gyakorlatokat otthonában is biztonságosan végezheti. Minden súlyzóval vagy súlyzórúddal elvégzendő alapgyakorlathoz alkalmas.


HMS H 0081 Állítható fekpad
30 990 Ft
29 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

HMS H 0081 állítható magasságú fekpad. Tartós, acél váz és öt állítható pozíció, amely többfajta edzésprogram elvégzését teszi lehetővé. Maximális terhelése 250 kg. Otthoni használatra tervezték. Az állítható fekpad lábai csúszásmentesek a nagyobb stabilitásért.


HMS Sky Crunch Testépítő gép
20 990 Ft
19 990 Ft
+ ingyen szállítás

HMS Sky Crunch edzőgép biztosítja egyszerre mindegyik izomrész munkáját. Ez biztosítja a hatékonyabb és gyorsabb kalóriaégetést. Nagy előnye, hogy **összecsukható, a gép nem foglal el szinte semmi helyet.


BROTHER WB2800 Fitnesz pad
28 990 Ft
27 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Az Brother WB2800 Fitnesz pad egy többfunkciós fitnesz eszköz, mely segítségével könnyedén formába hozhatja magát akár otthon is. A készülék saját testsúlyos és súlyzós gyakorlatok elvégzését is lehetővé teszi. A maximum 50–60 kg-os súlyokkal terhelhető tengelyekkel ellátott gépnek köszönhetően több izomcsoportot is megdolgoztathatunk, erősíthetjük és formázhatjuk a felsőtestet, a combot és a vádlikat egyaránt.


BROTHER KH666 Fitnesspad
19 990 Ft

18 990 Ft
+ ingyen szállítás

Az Acra KH666 egy többfunkciós, praktikus fitnesspad, aminek segítségével számos különböző gyakorlatot el tud majd végezni otthon. A háttámla 8, az ülés 4 különböző pozícióba állítható, a pad használható vízszintes vagy ferde pozícióban a hasi és háti izmok erősítésére.


HMS SP 0021 Állítható fekpad
41 990 Ft

40 090 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

HMS SP 0021 állítható fekpad rendkívül tartós, acél szerkezetből. Öt fokozatban állítható háttámla, valamint három fokozatban állítható ülés, többfajta edzésprogram elvégzését teszi lehetővé. Az állítható fekpad lábai csúszásmentesek a nagyobb stabilitásért. Maximális terhelése 350 kg. A fekpad vastag párnázattal bevont, mely kényelmes edzést biztosít.


HMS H 0032 (S14) Testépítő pad
52 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

HMS H 0032 Fitness pad, állítható háttámla magasságal. Kiváló minőségű párnázása kényelmes és időtálló. Köszönhetően sokoldalúságának ezt a fitness padot elsősorban otthoni használatra ajánljuk.


HMS H 0011 (S14) Fekpad
17 990 Ft

2 év garancia

HMS H 0011 fekpad elsősorban otthoni használatra. A stabil acélszerkezet és a csúszásmentes lábaknak köszönhetően biztonságosan végezheti a gyakorlatokat otthonában is. A fekpad vastag párnázata kényelmes és időtálló anyagokból készült.


HMS Marbo MH-L104 Testépítő pad
24 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

HMS H 0041 Fitness pad egyszerű otthoni gyakorlatokhoz. Az erős acél szerkezetnek és a csúszásmentes lábaknak köszönhetően, otthonában is biztonságosan végezheti a gyakorlatokat. A szerkezet párnázása kényelmes és tartós anyagokból készült.


HMS LS 7838 Testépítő pad
32 190 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Hozza formába magát a HMS LS 7838 új, többfunkciós kondigépével. A készülék segítéségével több izomcsoportot is megmozgathatunk, így az edző pad alkalmas mell és combizmaink erősítésére és formálására. A 100 kg-ig terhelhető, strapabíró készülék könnyen összeszerelhető és beállítható.


HMS L 8355 Haspad
18 990 Ft
+ ingyen szállítás

HMS L 8355 többfunkciós haspad tökéletes választás a hasi izmok, a csipő és a hát edzésére, míg a hozzá tartozó Vinyl súlyzókkal a felsőtest is formában tartható. Remek designnal rendelkezik, stabil, dőlésszöge igény szerint állítható. A kényelmes fogású csúszásgátló markolat biztonságot nyújt edzés közben.


BH Fitness Zero Gravitációs keret
95 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

BH Fitness Zero gravitációs keret nagyon régóta ismert egészségjavító eljárás modern kori felfedezésének az eredménye. Segít nyújtani a gerincet, a hátat ellazítja, csökkenti a gerincre nehezedő nyomást, az agy vér- és oxigénellátását javítja és elősegíti az izmok megnyúlását és lazítását. Oldja a stresszt és felfrissíti a testet.


Body-Solid Állítható haspad (GAB60)
55 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Body-Solid Állítható haspadnál (GAB60) egyszerűen válassza ki a kényelmes dőlésszöget és kezdjen el edzeni. Az eredmény hamarosan jelentkezik, a tréning pedig kényelmes és biztonságos lesz.


Body-Solid GDIB46L Univerzális fekvenyomópad
104 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Body-Solid Univerzális fekvenyomópaddal, a szabadon állítható dőlésszögnek köszönhetően a mell teljes része hatékonyan megedzhető. Szerkezeti kialakítása lehetővé teszi a tárcsák és a rúd tárolását. A háttámla kényelmes, vastag párnázata és a lábtámasz garantálják a test stabilitását, ami rendkívül fontos a gyakorlatok végzése közben.


Body-Solid GKR82 Húzódzkodó-Tolódzkodó állvány
104 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Body Solid GKR82 Húzódzkodó-Tolódzkodó állvánnyal kitűnő alapgyakorlatokat végezhet a felső test izmainak megdolgozására. A tolódzkodás során felvett felsőtest pozíciója határozza meg azt, hogy melyik izom dolgozzon többet (mell vagy tricepsz). Különböző lábemelésekkel a has izmait tudjuk hatékonyan edzeni.


Body-Solid Guggoló keret (GPR370)
121 000 Ft

104 930 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Body-Solid Guggoló keret (GPR370) a guggolás nagyon fontos gyakorlat a test izomfejlesztése esetén. A kereten lehetőség van elhelyezni a súlytárcsákat és a súllyal terhelt rúd pozíciója meghatározza a gyakorlat kezdeti pozícióját is. Az oldalsó tüskék lehetőséget adnak a súllyal terhelt rudat elhelyezni, ez biztonságot nyújt. Univerzális pad használatával és különböző dőlésszögben végzett nyomó gyakorlatokkal a mell és váll izmai edzhetőek.


Body-Solid Scott pad (GPCB329)
77 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Body-Solid Scott pad (GPCB329) a bicepsz izomzatának tökéletes és gyors kifejlesztésére tervezett helytakarékos, egyszerűen használható edzőgép. A jól párnázott kartámla pontosan 30º szöget zár be a rendkívül kényelmes üléssel, így a felkar tökéletesen nyúlik. A gyakorlat végzése közben a könyököt és a hátat nem éri terhelés. Otthoni és edzőtermi használatra egyaránt alkalmas!


Body-Solid Univerzális pad (GFI21)
64 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Body-Solid Univerzális pad (GFI21) a pozitív szögekben állítható padokkal nyomó gyakorlatokat lehet eredményesen kivitelezni. A dőlési szög növelésével a mell felső részét lehet edzeni, valamint a váll első része is jobban edzhető. A felhasználó kényelme és a gyakorlatok számának növelése érdekében a háttámla 9 különböző pozícióba helyezhető. Az edzőpad párnázata vastag habszivacs, műbőr borítással.


Body-Solid Univerzális pad (GFID31)
79 900 Ft

74 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Body-Solid Univerzális pad – negatív is (GFID31) A felhasználó kényelme és a gyakorlatok számának növelése érdekében az ülés 8, a háttámla pedig 6 különböző pozícióba helyezhető. Az edzőpad párnázata vastag habszivacs, melyet műbőr borít be. Az edzőgéphez tartozik a T alakú párnázott lábtámasz, melynek segítségével hasizom erősítő felüléseket végezhetünk.


OEM Best Fitness Húz./toló. állvány (BFVK10)
70 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Best Fitness Húzódzkodó/tolódzkodó állvány tökéletes az otthoni testmozgás szerelmeseinek. Több izomcsoport megmozgatását teszi lehetővé.


OEM Best Fitness Univerzális pad (BFFID10)
52 900 Ft

49 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Best Fitness BFFID10 kiváló minőségű,kis helyigényű és könnyen mozgatható univerzális pad. Több pozícióban akár 70 fokig is állítható háttámla (vízszintes és ferde) és lábak számos gyakorlat elvégzésére alkalmassá teszik a padot. Ideális különböző súlyzós és súlyzó nélküli gyakorlatokhoz, megbízható kiegészítője lehet guggoló vagy Smith erőkeretnek. Összecsukható, kompakt kialakítású, hordozható és tartós, összeszerelve vehető ki a csomagolásból. Kialakításának köszönhetően kiváló testartást biztosít és stabilizálja az izmozatot edzés közben. Amikor kész az edzés, egyszerűen összehajtható és tárolhatól! Kiemelkedő minőségű alapanyagokból és alkatrészekből készült.


Powerline Guggoló állvány (PSS60X)
49 900 Ft

44 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Powerline Guggoló állvány (PSS60X) a láb edzésére szolgáló, kis helyigényű guggoló állvány. A gyakorlatok száma bővíthető univerzális pad további megvásárlásával.


Powerline (PVKC-83X) Húzódzkodó-Tolódzkodó állvány
79 900 Ft

76 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Powerline Húzódzkodó/Tolódzkodó állvány (PVKC83X) segítségével valósítsa meg a hát, és hasizmok tökéletes edzését anélkül, hogy a hát izmait megerőltetné, azt terhelné! Kényelmes fellépők segítik a felhasználót a tréningben, a kényelmet és a biztonságot a csúszásmentes fogantyúk, a vastag alkar párnázat és a háttámla garantálják


Powerline Hyperhajlítógép (PCH24X)
48 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Powerline hyperhajlítógép a has izmainak nyújtására, és a gerinc stabilizáló hátizmok erősítésére alkalmas eszköz.


Powerline PFID-130X Univerzális pad
51 300 Ft

46 490 Ft
+ ingyen szállítás

PFID-130X Univerzális pad kis helyigényű könnyen mozgatható termék, mely számos gyakorlat elvégzésére ad lehetőséget, köszönhetően a több pozícióban állítható háttámlának. Stabil testtartást eredményez, mely elengedhetetlen a biztonságos edzéshez. Kényelmes párnázattal rendelkezik.


Powerline POB-44X Univerzális fekvenyomó pad
76 900 Ft

73 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Szabadsúlyos körülmények között ideális választás a Powerline POB-44X Univerzális fekvenyomó pad, mely a mell, a váll izmainak edzésben, formálásában segít. A háttámla negatív, sík, pozitív, illetve 90º-os szögbe állítható. A gép tartozéka a lábgép.


Powerline Ülő vádligép (PSC43X)
55 900 Ft

50 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Powerline Ülő vádligép (PSC43X) segítségével a vádli edzés soha nem volt ilyen egyszerű! Helyezze fel a szükséges mennyiségű súlytárcsát (külön rendelhető), kényelmesen helyezkedjen el az edzőgépen (állítsa be az Önnek kényelmes térdpárnázat pozíciót) és helyezze el lábait a csúszásmentes lábtartókon! Minden készen áll egy kényelmes-biztonságos és mindenképpen hatékony edzéshez! A tréning hatékonyságát a 3:1 arányú súlyátviteli arány garantálja, a kiválasztott terhelés háromszorosa hat a felhasználóra!


BROTHER WB2900 Fekpad
33 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Az Acra WB2900 Fekpad egy sokoldalúan használható fitnesz eszköz, mely az izmok hatékony fejlesztésében segít. Több különböző pozícióban is elhelyezkedhet az eszközön, így lehetővé téve más és más gyakorlatokat. Rendszeres használatával látványos, robbanásszerű izomfejlődést eredményezhet. Stabil kialakítású, egyszerűen használható.


Master Állítható fekpad Bench Simple Vario
35 990 Ft

30 990 Ft
+ ingyen szállítás

Bench Bench Simple Vario, állítható fekpad. Az összes alapgyakorlat végzésére ajánlott,** mely súlyzókkal vagy súlyzórúddal végezendő. Stabil acélszerkezet csúszásmentes lábak segítségével biztonságos gyakorlatokat otthon. A fekpad vastag párnázattal bevont, mely kényelmes edzést biztosít. Tíz fokozatban állítható háttámla többfajta edzésprogramot tesz lehetővé. Az állítható fekpad lábai csúszásmentesek a nagyobb stabilitásért.


BROTHER KH444 Edzőpad
12 990 Ft

Acra KH444 multifunkciós edzőpad, melynek segítségével több izomcsoportot is fejleszthet. A pad magasságának állításával változtathat a gyakorlatok nehézségén.


Master Nemesis Fekpad
41 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Master Nemesis Fekpad egy sokoldalúan használható fitnesz eszköz, mely az izmok hatékony fejlesztésében segít. Több különböző pozícióban is elhelyezkedhet az eszközön, így lehetővé téve más és más gyakorlatokat. Combfeszítő-hajlító részekkel is felszerelt, így nem csak a felsőtest, de a lábak fejlesztéséhez is alkalmas. Háttámlája állítható. Rendszeres használatával látványos, robbanásszerű izomfejlődést eredményezhet. Stabil kialakítású, egyszerűen használható.


BROTHER WB3000 Fitnesz pad
52 990 Ft
51 990 Ft
+ ingyen szállítás

WB3000 Fitnesz pad egy többcélú fitnesz eszköz. Lehetővé teszi a minőségi gyakorlatok elvégzését. Robosztus konstrukciójának köszönhetően a nagy terheléshez is alkalmas.


BH Fitness G330 Optima Press Fekvenyomópad
98 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

BH Fitness Optima Press univerzális fekvenyomópad (G330).A szabadon állítható dőlésszögnek köszönhetően a mell teljes része hatékonyan erősíthető. Az univerzális fekvenyomópad háttámlája 4 pozícióban dönthető és tartalmazza a lábgépet, és a scott padot. A különböző állítási lehetőségeknek megfelelően a gépen sokféle gyakorlat végezhető.Szerkezeti kialakítása lehetővé teszi a tárcsák és a rúd tárolását. A háttámla kényelmes, vastag párnázata és a lábtámasz garantálják a test stabilitását, ami rendkívül fontos a gyakorlatok végzése közben.


BH Fitness Pioneer R1 Futópad
248 990 Ft
+ ingyen szállítás

BH Fitness Pioneer R1 futópad egy egyszerű, tökéletesen méretezett, komfortos futópad. Otthoni használatra tervezték, hogy az idősebbek és kezdő sportolók könnyedén hozzászokhassanak a mozgásformához. A dőlésszög 4 féle pozícióba állítható, a sebesség pedig 1 és 13 km/h között állítható, ezen felül pedig 12 előre programozott edzésterv közül választhat, nagy teljesítményű ventillátora pedig kellemes hűtést biztosít edzés közben. Elasztikus, belső párnás rendszere kíméli az ízületeket, SDS rendszere pedig megakadályozza a kéz- és lábsérüléseket.


Body-Solid Bicepsz/Triceszgép (GCBT380)
123 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Body-Solid Bicepsz/Triceszgép (GCBT380): A felkarizmok (bicepsz, tricepsz) növelése, formálása soha nem volt ilyen egyszerű! Csak pakolja fel az Önnek megfelelő mennyiségű tárcsasúlyt (nem tartozik az edzőgéphez, meg kell őket rendelni!) az edzéshez, állítsa be a gyakorlathoz kényelmes ülésmagasságot pozíciót, fogja meg a csúszásmentes V fogantyút és kezdjen el tréningezni! A fokozottabb hatékonyság és kényelem érdekében a kartámasz 30º-os szöget zár be a támlatartó vázzal. Az eredmény hamarosan jelentkezik, a gyártó által garantált kényelem és biztonság szintén adott lesz!*


Body-Solid GPM65 Mell/Hátsó vállgép
112 900 Ft

108 990 Ft
+ ingyen szállítás

Body-Solid GPM65 Mell/Hátsó vállgép segítségével könnyedén formálhatja a mell, a hát és a váll izomzatát! Csak állítson be egy kényelmes ülésmagasságot és helyezzen fel tetszőleges mennyiségű tárcsasúlyt, majd kezdődhet is az edzés. A gép segítségével többféle gyakorlatot is végezhet, akár egy- vagy két karral is. A masszív vázszerkezet és a széles talpazat megakadályozza a billegést, így biztonságosan használhatja a készüléket.


Body-Solid GPR378 Erőkeret
208 990 Ft
+ ingyen szállítás

Body-Solid GPR378 Erőkeret egy professzionális eszköz, elengedhetetlen egy saját fitneszteremből! Segítségével az egész test izomzata átmozgatható, dolgozható és formálható. A keret alkalmas súlyemeléshez, guggolásra, kitörésre, húzódzkodó gyakorlatokhoz. A kereten 18 magassági pozícióba helyezhető el a súlyzórúd. A gép masszív vázszerkezete és széles talpazata megakadályozza a billegést a gyakorlatok végzése közben. Kiváló választás otthoni használatra!


Body-Solid Római pad (GAB39)
36 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Body-Solid Római haspad (GAB39) a hasizmok (egyenes és ferde) edzésének könnyű, kényelmes és nem utolsósorban hatékony eszköze! A felhasználónak csak kényelmesen el kell helyezkedni az edzőpadon és a lábait meg kell támasztani, a hasizmok készen állnak majd a tréningre!


OEM Powerline Hátgép (PLM180X)
94 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Powerline Hátgép (PLM180X) rendkívül sokoldalú és helytakarékos edzőgép! Mivel alsó és felső csigás kialakítással is rendelkezik, így az edzőgépnek nevet adó hátlehúzáson túl tricepsz lehúzás, az alsó csigás megoldásnak köszönhetően (ilyenkor az ülés nagyon könnyen eltávolítható az edzőgépről) pedig evező gyakorlatok elvégzésére is alkalmas. A hátgép masszív vázszerkezete és széles talpazata megakadályozza a billegést a gyakorlatok végzése közben. A hátgépet otthoni használatra tervezték!


Vivamax GYVFL02 Turbo Trainer, Hasizom gép
24 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Turbo trainer hasizom gép, amely látványosan erősíti a has- és derék izmokat és kiválóan formálja a comb- és fenékizomzatot és a felsőtestet. Segít, hogy télen is formában maradjon. Akár napi néhány perc használat elegendő ahhoz, hogy eredményt érjen el a testformálásban. Forradalmian új, ízületkímélő módszer.