Fisher-Price Állatos puha könyv
4 264 Ft 4 090 Ft

Kiárusítás

Kisgyermeke ezt a remek, szórakoztató játékokkal és meglepetésekkel teli könyvet azonnal megszereti. Minden oldalán új kalandra hív. Mindhárom puha oldala káprázatos színekkel, barátságos állatokkal és különböző felületekkel teli, amelyek hosszú időre lekötik a gyermeket.

Bright Starts Textilkönyv/bábok Playful Storytime, zsiráf, 0m+
2 630 Ft

A Bright Starts textilkönyv/bábok Playful Storytime, zsiráf gyönyörű dizájnos illusztrációkkal rendelkezik, a története pedig bábokkal is elmesélhető. Lapozd a könyvet a kicsivel és élvezétek együtt a dzsungel szépségeit az oldalain. Újszülött kortól alkalmas.

LAMAZE Első könyvem textilből
3 690 Ft

Lamaze Első könyvem textilből oldalain különböző minták és színes képek vannak, amelyek fejlesztik a kisbaba látását már az első napoktól kezdve.hordozható könyvecske bárhova elvihető, így a kicsi mindig, mindenhol élvezheti a könyv nyújtotta élményeket. Élénk színeivel garantáltan leköti majd a gyermek figyelmét, a benne lévő képek segítségével pedig megismerkedhet a körülötte lévő világ néhány kis lakójával.

Niny Az első könyvem

Niny Az első könyvem

Értékelés: 4
3 690 Ft

Gyönyörű szövet könyv a csecsemők és kisgyermekek számára, amely stimulálja a érzékelést a kisbabáknál. Fütyül, csikorog, rágókként szolgál. Életkor 0+. Design a Britty Hurter német tervezőnőtől.

Taf Toys 3in1 könyv a legkisebbeknek
4 811 Ft 4 750 Ft

Taf Toys 3 az 1-ben könyvet úgy tervezték, hogy megfeleljen a gyermekek minden egyes fejlődési szakaszában. Vidám képekkel, amelyek fejlesztik a képzelőerőt és az érzékelést. A legkisebb gyermekek magukkal vihetik a babakocsiba vagy a kiságyba, a szövet anyagnak köszönhetően a könyv nem törik össze. A textilkönyv tépőzárral van ellátva. Ezzel bárhova könnyen rögzíthető.

LAMAZE T-Rex Bújócska Textilkönyv
4 190 Ft 3 790 Ft

A Lamaze T-Rex bújócska textilkönyv a félelmetes dínó kedves mását rejti. A T-Rex-szel remekül lehet szórakozni, hiszen a könyvön lyukak találhatók, amelyeken át lehet őt bújtatni. Ha elfárad, pihenni a könyv kis zsebébe helyezhető.

Hape Baby könyv Vadon

Hape Baby könyv Vadon

Értékelés: 4,5
3 160 Ft

Soha nincs túl korán arra, hogy nekiálljunk a könyvolvasásnak! Kalauzold el a kisbabád a vadon élő állatok világába ezzel a természetről szóló könyvvel. A könyv puha fából készült és biztonságosan szájba vehető.

Nuk POOL PARTY könyv játék
4 386 Ft 3 790 Ft

Könyv a legkisebbek számára, érzékeik és a figyelmük fejlesztésére. Első lépés a könyvek felé. Mesélj történeteket és meséket, figyeld meg hogyan reagál rá a baba!

Galt Rágókás textil könyv – Farm
3 190 Ft

Galt Rágókás textil könyv most a farm világába kalauzolja el a kicsiket. A könyv lapjain megtalálhatóak a témához kapcsolódó állatok és tevékenységek, amelyeket 8 oldalon keresztül fedezhetnek fel a babák. A puha, kellemes tapintású textilanyag nem ártalmas a babáknak, így azt nyugodtan nyűhetik és rágcsálhatják is.

Hape Baby könyv Farm

Hape Baby könyv Farm

Értékelés: 5
2 490 Ft

Soha nincs túl korán arra, hogy nekiálljunk a könyvolvasásnak! Kalauzold el a kisbabád a farm és az állatok világába ezzel a természetről szóló könyvvel. A könyv puha fából készült és biztonságosan szájba vehető.

Fisher-Price 1-5 oktató kártyák
3 290 Ft

Az oktató kártyák tökéletesek gyermeked számára! Nemcsak 10 színes képpel ellátott és textil anyaggal bevont oldalt és két csörgőt tud felfedezni, de közben rengeteg élményben része és fejleszti az érzékeit.