LAMAZE Első könyvem textilből
3 850 Ft

Lamaze Első könyvem textilből oldalain különböző minták és színes képek vannak, amelyek fejlesztik a kisbaba látását már az első napoktól kezdve.hordozható könyvecske bárhova elvihető, így a kicsi mindig, mindenhol élvezheti a könyv nyújtotta élményeket. Élénk színeivel garantáltan leköti majd a gyermek figyelmét, a benne lévő képek segítségével pedig megismerkedhet a körülötte lévő világ néhány kis lakójával.

Niny Az első könyvem

Niny Az első könyvem

Értékelés: 3,7
3 320 Ft

Gyönyörű szövet könyv a csecsemők és kisgyermekek számára, amely stimulálja a érzékelést a kisbabáknál. Fütyül, csikorog, rágókként szolgál. Életkor 0+. Design a Britty Hurter német tervezőnőtől.

Taf Toys 3in1 könyv a legkisebbeknek
4 250 Ft

Taf Toys 3 az 1-ben könyvet úgy tervezték, hogy megfeleljen a gyermekek minden egyes fejlődési szakaszában. Vidám képekkel, amelyek fejlesztik a képzelőerőt és az érzékelést. A legkisebb gyermekek magukkal vihetik a babakocsiba vagy a kiságyba, a szövet anyagnak köszönhetően a könyv nem törik össze. A textilkönyv tépőzárral van ellátva. Ezzel bárhova könnyen rögzíthető.

Hape Baby könyv Vadon

Hape Baby könyv Vadon

Értékelés: 4,6
3 180 Ft

Soha nincs túl korán arra, hogy nekiálljunk a könyvolvasásnak! Kalauzold el a kisbabád a vadon élő állatok világába ezzel a természetről szóló könyvvel. A könyv puha fából készült és biztonságosan szájba vehető.

Hape Baby könyv Farm

Hape Baby könyv Farm

Értékelés: 5
2 530 Ft 2 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Soha nincs túl korán arra, hogy nekiálljunk a könyvolvasásnak! Kalauzold el a kisbabád a farm és az állatok világába ezzel a természetről szóló könyvvel. A könyv puha fából készült és biztonságosan szájba vehető.

Fisher-Price Állatos puha könyv
4 380 Ft

Kisgyermeke ezt a remek, szórakoztató játékokkal és meglepetésekkel teli könyvet azonnal megszereti. Minden oldalán új kalandra hív. Mindhárom puha oldala káprázatos színekkel, barátságos állatokkal és különböző felületekkel teli, amelyek hosszú időre lekötik a gyermeket.

Galt Rágókás textil könyv – Farm
3 470 Ft 3 390 Ft

Galt Rágókás textil könyv most a farm világába kalauzolja el a kicsiket. A könyv lapjain megtalálhatóak a témához kapcsolódó állatok és tevékenységek, amelyeket 8 oldalon keresztül fedezhetnek fel a babák. A puha, kellemes tapintású textilanyag nem ártalmas a babáknak, így azt nyugodtan nyűhetik és rágcsálhatják is.

Canpol babies Plüss könyv Medvék szürke
4 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Plüss szenzoros könyv a MEDVE kollekcióból. Az anyagok különböző textúrákkal stimulálják a baba érintését. Csengő és sistergő elemek felhívják a gyermekek figyelmét. A színes szalagok arra ösztönzik a babát, hogy megragadja a játékot. A rugalmas rágóka megnyugtatja a viszkető ínyeket.

Fisher-Price 1-5 oktató kártyák
3 180 Ft

Az oktató kártyák tökéletesek gyermeked számára! Nemcsak 10 színes képpel ellátott és textil anyaggal bevont oldalt és két csörgőt tud felfedezni, de közben rengeteg élményben része és fejleszti az érzékeit.

Fisher-Price Gyengéd szenzorikus könyv
6 380 Ft

Fisher-Price® szenzorikus könyv egy kedves mese plüssjáték, tele aktivitásokkal kisbabád érzékeinek fejlesztésére! Tartalma 5 színes oldal, ahol egyedi tevékenységeket találsz a csecsemő különböző érzékszerveinek fejlesztésére.

Nuk POOL PARTY könyv játék
4 520 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Könyv a legkisebbek számára, érzékeik és a figyelmük fejlesztésére. Első lépés a könyvek felé. Mesélj történeteket és meséket, figyeld meg hogyan reagál rá a baba!

Canpol babies Plüss könyv Medvék piros
4 240 Ft 3 790 Ft

Plüss szenzoros könyv a MEDVE kollekcióból. Az anyagok különböző textúrákkal stimulálják a baba érintését. Csengő és sistergő elemek felhívják a gyermekek figyelmét. A színes szalagok arra ösztönzik a babát, hogy megragadja a játékot. A rugalmas rágóka megnyugtatja a viszkető ínyeket.

Taf Toys Könyv hason fekve történő játszásra
5 710 Ft

Ez az asztali naptár formájú textilkönyv forgatható suhogó oldalakkal számos ellenállhatatlan, különböző textúrájú képet, biztonságos tükröt, rágókat stb. kínál. Ideális a hasán fekvő gyermekkel való játékhoz.

Taf Toys Pult arccal
3 980 Ft

Ez az egyedülálló textil játszópult többféle felhasználási lehetőséget kínál a gyermek születésétől kezdve. Felállíthatod a gyermek elé, szétszedve leteheted elé és a műanyagkarikáknak köszönhetően a babakocsira, biztonsági gyerekülésre vagy a kiságyra is rögzítheted. A különböző textúrák, színes képek és a suhogás megérintéskor felfedezésre fogják ösztönözni a gyermeket.

Bright Starts Textilkönyv/bábok Playful Storytime, zsiráf, 0m+
2 920 Ft

A Bright Starts textilkönyv/bábok Playful Storytime, zsiráf gyönyörű dizájnos illusztrációkkal rendelkezik, a története pedig bábokkal is elmesélhető. Lapozd a könyvet a kicsivel és élvezétek együtt a dzsungel szépségeit az oldalain. Újszülött kortól alkalmas.

LAMAZE T-Rex Bújócska Textilkönyv
4 290 Ft

A Lamaze T-Rex bújócska textilkönyv a félelmetes dínó kedves mását rejti. A T-Rex-szel remekül lehet szórakozni, hiszen a könyvön lyukak találhatók, amelyeken át lehet őt bújtatni. Ha elfárad, pihenni a könyv kis zsebébe helyezhető.