Dettol Antibakteriális törlőkendő felületekre 36 db

Dettol Antibakteriális törlőkendő felületekre 36 db

Száma: 1094378
FIGYELMEZTETÉS: Biocid termék
A Dettol Original antibakteriális felületi törlőkendők a baktériumok és vírusok 99,9%-át elpusztítják*. Eltávolítja a kemény, nem porózus felületeken lévő allergének (por, macska- és kutyaszőr, pollen) 90%-át.
További információ
1 790 Ft
Korábbi ár
49,72 Ft/Darab
Forgalmazó: MALL

Átmenetileg nem vásárolható

Száma: 1094378

Leírás

Dettol Antibakteriális törlőkendő felületekre 36 db

Jellemzők

  • Tisztítja a felületeket
  • Eltávolítja a vírusokat és baktériumokat
  • Eltávolítja az allergéneket (por, macska- és kutyaszőr, pollen)
  • Sokoldalú háztartási segítő

FIGYELMEZTETÉS: Biocid termék Biztonságosan használd a biocid termékeket. Használat előtt mindig figyelmesen olvasd el a címkén feltüntetett termékinformációkat.
Használati útmutató Húzd ki a nyitófedelet, és húzd ki a szalvétát. Minden használat után zárjd be, és a kiszáradás megakadályozása érdekében a fedelet hajtsd le. A nagyobb higiénia érdekében töröld le a felületet, majd használat után dobd el a törlőkendőt és moss kezet.
Tárolás A helyi előírásoknak megfelelően tárolandó. Tárold az eredeti tárolóedényben, közvetlen napfénytől védve, száraz, hűvös és jól szellőző helyen, távol az összeférhetetlen anyagoktól (lásd 10. fejezet), valamint ételtől és italtól. Tartsd a a csomagot lezárva a felhasználásig. A felnyitott csomagot gondosan vissza kell zárni és függőlegesen kell tartani a szivárgás elkerülése érdekében. Ne tárold jelöletlen csomagban. A környezetszennyezés elkerülése érdekében szivárgásmentes helyen tárold.
Gyártották: PL
Gyártó/forgalmazó: Reckitt Benckiser
Összetétel: Etilalkil(C12-C16)benzil-dimetil-ammónium-kloridok
Orvosi elsősegély nyújtás:

Érintkezés szemmel: Azonnal öblítsd ki a szemed bő vízzel, alkalmanként húzd fel a felső és az alsó szemhéjat. Keresd meg és távolítsd el a kontaktlencséid. Ha irritáció lép fel, fordulj orvoshoz.

Bőrrel való érintkezéskor: Az érintett bőrfelületet alaposan öblítsd le vízzel. Vedd le a leöntött ruhát és lábbelit. Ha tünetek jelentkeznek, keresd fel orvosod.

Belélegzés: Vidd a sérültet friss levegőre, és tartsd olyan helyzetben, amely megkönnyíti a légzést. Ha tünetek jelentkeznek, keresd fel orvosod.

Lenyelés esetén: Öblítsd ki a szád vízzel. Vidd a sérültet friss levegőre, és tartsd olyan helyzetben, amely megkönnyíti a légzést. Ha lenyelte az anyagot és az érintett személy eszméleténél van, itassunk vele vizet kis adagokban. Ne hánytasd, hacsak nincs erre orvos által javasolt utasítás. Ha tünetek jelentkeznek, keresd fel orvosod.

Veszélyességi osztály és kategória:

Keverék

  • Aquatic Chronic 3, H412

Ez a termék a módosított 1272/2008/EK rendelet szerint veszélyesnek minősül.

Jelölő szó: nincs
H-mondatok (standard veszélyes mondatok):

H302 Fogyasztása az egészségre káros.

H312 Bőrrel érintkezve ártalmas.

H314 Súlyos bőr- és szemkárosodást okoz.

H318 Súlyos szemkárosodást okoz.

H400 Rendkívül mérgező a vízi élőlények számára

H225 Könnyen gyúlékony folyadék és gőz.

H412 Mérgező a vízi élőlények számára, hosszan tartó károsodást okoz.

P-mondatok (Útmutató a biztonságos kezeléshez):  P102 A termék gyermekektől távol tartandó!

Műszaki adatok

Darabszám a csomagban 36
Fertőtlenítés Igen
Edényekre Nem
Besorolás Tisztító törlőkendő

Hivatkozás

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.