Smoby Be Move Confort tricikli, kék-zöld
22 239 Ft
21 130 Ft

A modern kék-zöld színkombinációjú gyermek tricikli nagyon biztonságos és stabil. Teleszkópos vezetőrúddal rendelkezik, amely könnyen levehető. Praktikus táska is jár hozzá a szükséges dolgok tárolására, valamint hátsó billenő kosár.


ZOPA Háromkerekű CITIGO

ZOPA Háromkerekű CITIGO

Értékelés: 5
40 190 Ft
39 490 Ft
+ ingyen szállítás

Egyedi tricikli nagyszerű kialakítással a gyerekek számára, emellett megkönnyíti a szülők útját. A Citigo kivételes a 6 az 1-ben kivitelével, amely lefedi az összes gyermek fejlődési fázisát, így a tricikli a csecsemővel nő.


Smoby Háromkerekű Be Move kék-zöld
21 260 Ft

Modern háromkerekű kék-zöld kivitelben teleszkópos vezetőszárral nagyon biztonságos és ellenálló. További kitűnik tökéletes vezetési képességeivel. A kihajtható hátsó platós praktikus tárhely található a kedvenc játékoknak.


Fisher-Price Pedálos tricikli
9 520 Ft

Fisher Price Pedálos tricikli támogatja a gyermekek fizikai fejlődését és motoros készségét. A gyerekek a triciklit a szabadon futó pedáloknak köszönhetően irányíthatják. A Fisher Price pedálos triciklin találhatóak további tárgyak is, amelyek megörvendeztetik gyermekeid: egy kürt hanghatással, slusszkulcs, valamint elöl és hátul praktikus rekeszek, ahol minden szükséges dolgot el lehet helyezni.


DOLU Az első rózsaszín triciklim
10 890 Ft

9 090 Ft

A gyönyörű rózsaszín tricikli minden kislánynak örömet fog okozni. A kormányon egy hangjelzést adó kürt van és egy kulcs az indítóban. A kedvenc játékoknak elöl és hátul is egy praktikus rekesz van. A hajtást a gyermeklábak biztosítják.


DOLU Az első triciklim, rózsaszín fogantyúval
13 803 Ft

11 490 Ft

A gyönyörű rózsaszín tricikli minden kislánynak örömet fog okozni. Levehető fogantyúval szerelték fel, ami a szülők igénye szerint állítható be. A kormányon egy hangjelzést adó kürt van és egy kulcs az indítóban. A kedvenc játékoknak elöl és hátul is egy praktikus rekesz van.


Smoby Háromkerekű Be Move Jégvarázs sötét-24%
16 007 Ft

12 090 Ft

Akció

Pedálos háromkerekű, amely felvidítja a gyermekeket a kedvenc film motívummal a Jégvarázs animációs filmből. A háromkerekű lehetővé teszi a kormányrúd és a pedálok blokkolását, és biztonsági övvel és rúddal van ellátva a szülőknek.


Smoby Háromkerekű gyerek bicikli Baby Balade 2 zöld
32 129 Ft

26 670 Ft
+ ingyen szállítás

Zöld háromkerekű gyerek bicikli szülői fogantyúval növekszik együtt a gyermekkel. A levehető napellenző megvédi a gyermeket az éles napfénytől. Ezen kívül rendelkezik kibillenthető tároló dobozzal játékok számára, és elegáns zöld táskával a hátsó részében.


Smoby Tricikli Zooky fém vörös
34 313 Ft

29 240 Ft
+ ingyen szállítás

Retro fém tricikli pedálozással a középen, kiegészítve a levehető és állítható szülői fogantyúval. Állítható kormánnyal, levehető biztonsági övvel és támasszal a gyermeked kedvenc járművévé fog válni.


ZOPA Tricikli ZooGo

ZOPA Tricikli ZooGo

Értékelés: 5
23 890 Ft

21 990 Ft

Az új ZOPA ZooGo tricikli 18 hónapos és 6 év közötti gyermekek számára készült. Változottságának köszönhetően növekszik a gyermekeddel, és hozzájárul az önállóság és a finom-motorikus készségek fejlesztéséhez. A triciklit a gyermeked korának megfelelően módosíthatod 4 különböző fázisban.


KinderKraft Aston tricikli
27 790 Ft

Hagyd, hogy gyermeked ezzel a szép triciklivel élvezze a szabadban töltött időt . A tricikli kiváló minőségű anyagokból készült. Variálhatóságának köszönhetően könnyen alkalmazkodik a gyerek életkorához és magasságához.


KinderKraft Jazz tricikli
32 190 Ft

4az1ben tricikli, amely „gyermekeddel együtt nő“. Megoldásának köszönhetően 4 terméket kombinál, könnyedén a gyermek korához és motorikus készségeihez igazítható. Nagyon változatos, bármilyen további eszköz nélkül összecsukható és szétszerelhető.


Mochtoys Háromkerekű vezető oszloppal
10 258 Ft

7 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Műanyag háromkerekű vezetőoszloppal 1 éves kortól. A háromkerekű üléssel és biztonsági övvel ellátott. Nem hiányzik az elülső és hátulsó kosár csengővel. Ellenálló műanyagból készült.


Smoby Be Move Cars 3 tricikli
20 990 Ft

14 970 Ft

Tekerős tricikli, amely az Autók 3 rajzfilm motívumaival örvendezteti meg a gyerekeket. A triciklin blokkolni lehet a kormányt és a pedálokat is, biztonsági övvel és a szülők számára rúddal van ellátva.


Smoby Be Move Confort tricikli rózsaszín
22 890 Ft

19 930 Ft

A modern tricikli rózsaszín kivitelben teleszkópos vezetőszárral nagyon biztonságos és ellenálló. További kitűnik tökéletes vezetési képességeivel. A kihajtható hátsó platós praktikus tárhely található a kedvenc játékoknak.


KinderKraft AVEO tricikli
35 390 Ft

2 év garancia

Hagyd, hogy gyermeked ezzel a szép triciklivel élvezze a szabadban töltött időt . A tricikli kiváló minőségű anyagokból készült. Variálhatóságának köszönhetően könnyen alkalmazkodik a gyerek életkorához és magasságához.