Smoby Háromkerekű gyerek bicikli Baby Balade 2 zöld
26 530 Ft

Zöld háromkerekű gyerek bicikli szülői fogantyúval növekszik együtt a gyermekkel. A levehető napellenző megvédi a gyermeket az éles napfénytől. Ezen kívül rendelkezik kibillenthető tároló dobozzal játékok számára, és elegáns zöld táskával a hátsó részében.

Smoby Be Move Confort tricikli, kék-zöld
21 290 Ft

A modern kék-zöld színkombinációjú gyermek tricikli nagyon biztonságos és stabil. Teleszkópos vezetőrúddal rendelkezik, amely könnyen levehető. Praktikus táska is jár hozzá a szükséges dolgok tárolására, valamint hátsó billenő kosár.

ZOPA Háromkerekű CITIGO

ZOPA Háromkerekű CITIGO

Értékelés: 4,9
40 190 Ft

Egyedi tricikli nagyszerű kialakítással a gyerekek számára, emellett megkönnyíti a szülők útját. A Citigo kivételes a 6 az 1-ben kivitelével, amely lefedi az összes gyermek fejlődési fázisát, így a tricikli a csecsemővel nő.

Smoby Háromkerekű Be Move kék-zöld
14 390 Ft

Modern háromkerekű kék-zöld kivitelben teleszkópos vezetőszárral nagyon biztonságos és ellenálló. További kitűnik tökéletes vezetési képességeivel. A kihajtható hátsó platós praktikus tárhely található a kedvenc játékoknak.

KinderKraft Aston tricikli

KinderKraft Aston tricikli

Értékelés: 4,6
27 790 Ft

Hagyd, hogy gyermeked ezzel a szép triciklivel élvezze a szabadban töltött időt . A tricikli kiváló minőségű anyagokból készült. Variálhatóságának köszönhetően könnyen alkalmazkodik a gyerek életkorához és magasságához.

ZOPA Tricikli Citi Trike

ZOPA Tricikli Citi Trike

Értékelés: 4,7
52 690 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Egyedi tricikli Citi Trike modern dizájnnal, ami megszínesíti a gyerekek szórakozását, és megkönnyíti a szülők útját a biciklizni tanítás felé. A kivételes a 6 az 1-ben kialakítással, ami lefedi az összes gyerekek fejlődésének minden fázisát, és aminek köszönhetően a tricikli a kicsivel „nő“.

Little Tikes 4-in-1 Perfect Fit tricikli
36 190 Ft

Little Tikes 4-in-1 Perfect Fit tricikli együtt nő a gyerekekkel. Ideális segítő a biciklizés, irányítás és tekerés elsajátításában. Vágjon neki a triciklivel egy kirándulásnak – hagyhatja a gyerekeket is menni a triciklin a vezető rúd segítségével, vagy kövesse a gyerekeket és figyelje, hogyan tekernek maguk. A kényelmes lehajtható ülés megfelelő komfortot biztosít a gyermeknek.

ZOPA Prime tricikli

ZOPA Prime tricikli

Értékelés: 4,5
53 090 Ft
+ ingyen szállítás

Ez az exkluzív, 6–36 hónapos gyermekeknek alkalmas tricikli a Qplay márka együttműködésével lett kifejlesztve. A Zopa márka vezérhajójaként nemcsak a külsejét illetően különleges, hanem a hasznos tulajdonságait illetően is. A könnyen forgatható és állítható ülésnek köszönhetően, bizonyos mértékben, a babakocsi szórakoztató alternatívájaként is használható. Míg a gyermek biztonságáról az 5-pontos biztonsági öv, a fék és az UV védelemmel ellátott tető gondoskodik. Azáltal, hogy a gyermek növekszik és a te igényeid változnak, a Prime tricikli 4-féle használati módot kínál.

ZOPA Nova Tricikli

ZOPA Nova Tricikli

Értékelés: 4,4
49 090 Ft
+ ingyen szállítás

Ez a különleges közlekedési eszköz a Zopa és a Qplay márkák egyesülésének termékeként jött létre és kategóriájának páratlan darabja. Legnagyobb előnye, hogy pár másodperc alatt felállítható és rendkívül kompakt méretekre összecsukható. A forgatható ülésnek köszönhetően a gyermek menetirányban és menetiránnyal szemben is ülhet. Míg a gyermek biztonságáról az 5-pontos biztonsági öv, a fék és az UV védelemmel ellátott tető gondoskodik. Azáltal, hogy a gyermek növekszik és a te igényeid változnak, a tricikli 4-féle használati módot kínál.

KinderKraft Freeway háromkerekű
23 690 Ft

Akció

Hagyd, hogy gyermeked ezzel a szép triciklivel élvezze a szabadban töltött időt . A tricikli kiváló minőségű anyagokból készült. Variálhatóságának köszönhetően könnyen alkalmazkodik a gyerek életkorához és magasságához.

KinderKraft AVEO tricikli

KinderKraft AVEO tricikli

Értékelés: 4,7
35 390 Ft 32 900 Ft

Akció

Hagyd, hogy gyermeked ezzel a szép triciklivel élvezze a szabadban töltött időt . A tricikli kiváló minőségű anyagokból készült. Variálhatóságának köszönhetően könnyen alkalmazkodik a gyerek életkorához és magasságához.

Smoby Háromkerekű gyerek bicikli Baby Balade 2 rózsaszínű
26 530 Ft

Rózsaszín háromkerekű gyerek bicikli szülői fogantyúval növekszik együtt a gyermekkel. A levehető napellenző megvédi a gyermeket az éles napfénytől. Ezen kívül rendelkezik kibillenthető tároló dobozzal játékok számára, és elegáns zöld táskával a hátsó részében.

Smoby Be Move Cars 3 tricikli

Smoby Be Move Cars 3 tricikli

Értékelés: 4,5
14 730 Ft 14 090 Ft

Tekerős tricikli, amely az Autók 3 rajzfilm motívumaival örvendezteti meg a gyerekeket. A triciklin blokkolni lehet a kormányt és a pedálokat is, biztonsági övvel és a szülők számára rúddal van ellátva.

Smoby Tricikli, rózsaszín

Smoby Tricikli, rózsaszín

Értékelés: 4,4
14 330 Ft 13 730 Ft

Smoby Tricikli, rózsaszín teleszkópos vezetősínnel rendelkezik, nagyon biztonságos és tartós. A csuklós hátsó burkolat alatt praktikus tárhely a játékok számára.

Smoby Tricikli Baby Driver Comfort
33 390 Ft

Napellenzővel ellátott pedálos tricikli, modern kialakításban mind gyermekek, mind a szülők érdeklődését felkelti. Tartós fémkerettel rendelkezik, és állítható és levehető vezetősínnel felszerelt, amely az utazási irányt is szabályozza. Ezen kívül a tricikli gyermekkel együtt nő, így később is felhasználható.

Smoby Tricikli Baby balade 2 kék
28 090 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

A kék gyerek tricikli szülői fogantyúval együtt nő a gyerekkel. Levehető napellenző megvédi gyermekét az erős naptól. Tartalmaz egy lehajtható játékdobozt és egy elegáns kék táskát hátsó részen.

KinderKraft Baby Tiger FLY tricikli-27%
32 590 Ft 23 690 Ft

Akció

A tricikli, amely a gyermekkel együtt nő, nagyszerű választás gyermekek számára a világ felfedezéséhez. Totyogó baba esetében a szülő tolhatod a triciklit egy rúd segítségével. Amikor a gyermek megnő, kerékpározhat egyedül is. Az ülés könnyen elfordítható, így a tricikli helyettesítheti a babakocsit. A tricikli rengeteg beállítást és lehetőséget kínál, mint például a levehető vezetőrúd, kivehető és állítható tető és még sok más.

ZOPA Tricikli ZooGo

ZOPA Tricikli ZooGo

Értékelés: 4,5
25 790 Ft

Az új ZOPA ZooGo tricikli 18 hónapos és 6 év közötti gyermekek számára készült. Változottságának köszönhetően növekszik a gyermekeddel, és hozzájárul az önállóság és a finom-motorikus készségek fejlesztéséhez. A triciklit a gyermeked korának megfelelően módosíthatod 4 különböző fázisban.

Little Tikes Deluxe Ride & Relax Tricikli, 5in1
32 360 Ft 31 690 Ft

Little Tikes Deluxe Ride & Relax Tricikli, 5in1 együtt nő a gyerekekkel. Ideális segítő a biciklizés, irányítás és tekerés elsajátításában. Vágjon neki a triciklivel egy kirándulásnak – hagyhatja a gyerekeket is menni a triciklin a vezető rúd segítségével, vagy kövesse a gyerekeket és figyelje, hogyan tekernek maguk. A kényelmes lehajtható ülés megfelelő komfortot biztosít a gyermeknek.

Smoby Robin összecsukható tricikli
72 950 Ft

A Robin tricikli először babakocsiként szolgál, kényelmes szövet-üléssel, állítható háttámlával és egy dobozzal, amely védelmet nyújt a nap és az UV-sugárzás ellen. És később a gyermekek számára pedálos tricikliként is használható. A tricikli könnyen vezérelhető. A félautomata elrendezésnek köszönhetően összecsukható, összehajtható és kényelmesen bárhová elszállítható.

Little Tikes 4 az 1-ben Sport Tricikli-33%
31 830 Ft 21 290 Ft

Akció

Little Tikes 4 az 1-ben Sport Tricikli ideális választás olyan gyermekeknek és szülőknek, akik fontosnak tartják a biztonságot és a minőséget. A praktikus irányító rúd állítható magasságú, így a szülőnek is kényelmes. A kerekek gumiból vannak, így kisebb zajjal jár a hajtásuk a csúszásgátlós pedállal. A vagány tricikli napellenzővel és hátul kosárral is rendelkezik, így a gyermek és a szülők minden igényét kielégíti.

Rolly Toys Zöld traktor pótkocsival
24 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Rolly Toys – Tricikli Pótkocsival Fiúknak remek tricikli ,színes ,pótkocsival felszerelve ,hangokat is ad ki ,így nagyon élethű

Smoby Be Move Confort tricikli rózsaszín
21 290 Ft

A modern tricikli rózsaszín kivitelben teleszkópos vezetőszárral nagyon biztonságos és ellenálló. További kitűnik tökéletes vezetési képességeivel. A kihajtható hátsó platós praktikus tárhely található a kedvenc játékoknak.

Smoby Háromkerekű Be Move Jégvarázs sötét
15 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Pedálos háromkerekű, amely felvidítja a gyermekeket a kedvenc film motívummal a Jégvarázs animációs filmből. A háromkerekű lehetővé teszi a kormányrúd és a pedálok blokkolását, és biztonsági övvel és rúddal van ellátva a szülőknek.

KinderKraft Jazz tricikli

KinderKraft Jazz tricikli

Értékelés: 4,5
32 190 Ft

4az1ben tricikli, amely „gyermekeddel együtt nő“. Megoldásának köszönhetően 4 terméket kombinál, könnyedén a gyermek korához és motorikus készségeihez igazítható. Nagyon változatos, bármilyen további eszköz nélkül összecsukható és szétszerelhető.

DOLU Az első rózsaszín triciklim
8 290 Ft

A gyönyörű rózsaszín tricikli minden kislánynak örömet fog okozni. A kormányon egy hangjelzést adó kürt van és egy kulcs az indítóban. A kedvenc játékoknak elöl és hátul is egy praktikus rekesz van. A hajtást a gyermeklábak biztosítják.

Smoby Tricikli Zooky fém vörös
33 690 Ft

Retro fém tricikli pedálozással a középen, kiegészítve a levehető és állítható szülői fogantyúval. Állítható kormánnyal, levehető biztonsági övvel és támasszal a gyermeked kedvenc járművévé fog válni.