Lacoste Lacoste Pour Femme - tusfürdő 150 ml

Lacoste Lacoste Pour Femme - tusfürdő 150 ml

Száma: 100003996638
Közvetlenül partnerünktől
A Lacoste Pour Femme egy olyan nő számára készült, akinek tiszta vonzereje és varázsa van. Olyan nőnek, aki bátran kifejezi érzelmeit és megosztja érzéseit. A Lacoste nő inkább elbűvölő, mint szép, sugárzó és őszinte, de nem próbál semmilyen áron kacérkodni és csábítani. További információ
2 880 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Partnerünktől: Vivantis

Partnerünk által szállítva

2021.10.22 - 2021.10.25 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100003996638

Leírás

A Lacoste Pour Femme egy olyan nő számára készült, akinek tiszta vonzereje és varázsa van. Olyan nőnek, aki bátran kifejezi érzelmeit és megosztja érzéseit. A Lacoste nő inkább elbűvölő, mint szép, sugárzó és őszinte, de nem próbál semmilyen áron kacérkodni és csábítani. Ez nagyon vonzóvá teszi a legtöbb férfi számára. Előfordul, hogy a spontaneitás miatt rossz úton jár, de mindig maximális energiával szenteli magát mindennek.

Az illat 2003-ban került a piacra.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.