BEURER LS 06 Digitális bőröndmérleg
7 590 Ft

4 290 Ft

Beurer LS 06 digitális bőröndmérleg LCD kijelzővel. Ezzel a kis egyszerű szerkezettel megmérheti utazótáskája súlyát és a kicsúsztatható mérőszalagjával méretét is lemérheti, hogy megfelel-e a reptéri biztonsági előírásoknak. Csomagját 10 grammos pontossággal lemérheti 40 kg-os maximális terhelésig.


Hartmann Elsősegély csomag utazáshoz és sportoláshoz
3 490 Ft

2 890 Ft

Univerzális elsősegély csomag utazóknak és sportolóknak. A Hartmann márkájú elsősegély csomag kerékpárra vagy övre rögzíthető, így mindig kéznél lehet. A belsejében minden megtalálható, ami a gyakori sérülések kezeléséhez szükséges.


SuitSuit Sminktáska

SuitSuit Sminktáska

Értékelés: 5
5 190 Ft

SuitSuit Sminktáska segít rendszerezni a kozmetikumjaidat. A több zsebnek köszönhetően könnyen meglehet mindennek a helye.


Rock Biztonsági TSA számzáras lakat TA-0005
3 290 Ft

TSA számzáras lakat a Rock márkától, ami biztosítja, hogy a bőröndöd mindig jól nézzen ki. Abban különbözik a hagyományos lakatoktól, hogy lehetőséget nyújt a repülőtéri ellenőrzést végző személyzetnek, hogy anélkül nyithassák ki a bőröndöt, hogy kárt tennének benne.


SENCOR SLS 900WH

SENCOR SLS 900WH

Értékelés: 5
4 890 Ft

Sencor SLS 900WH Digitális bőröndmérleg, mely csökkenti a poggyász túlsúlya miatti illeték fizetését a repülőn utazásnál. 50 kg-os méréshatár 100 g-os pontossággal, Data Lock funkcióval.


Hama 2 az 1-ben Utazópárna
4 790 Ft

Hama 2 az 1-ben Utazópárna innovatív kialakításának köszönhetően választhat a hagyományos, téglalap forma vagy az U-alak között. Az U-alakú formát akkor érdemes használni, ha éppen utazik és ülő helyzetben meg szeretné támasztani a nyakát. A hagyományos formát pedig akkor ha le szeretne feküdni valahová! A puha huzat alatt poliészter gyöngyökből álló bélés található, mely maximális kényelmet és megfelelő megtámasztást biztosít a nyaknak.


SuitSuit Utazótáska ruhákhoz M
4 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

SuitSuit utazócsomagolás segítségével a kirándulásra magaddal vihetsz több pólót és topot, mint általában. A megfelelően összehajtogatott ruhákból kinyomhatod a felesleges levegőt speciális szellőző nyílásokon a maximális helykihasználáshoz. A csomagolás védi a ruhát gyűrődés ellen, és így nem kell majd vasalnod folyton.


Hama Aha Classic Neszeszer

Hama Aha Classic Neszeszer

Értékelés: 5
1 690 Ft

A Hama Aha Classic neszeszer praktikus hordozhatósgot biztosít kozmetikai eszközeink számára. A táska térfogata 5 liter, anyaga maga minőségű poliészter. Ideális választás utazásokhoz.


SuitSuit Kozmetikai táska
6 490 Ft

4 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

SuitSuit Kozmetikai táska praktikus, tágas zsebeivel teszi könyebbé a rendszerezést, így mindennek könnyen megfelelő helyet biztosít.


Rock Biztonsági kábeles TSA számzáras lakat
3 190 Ft

Biztonsági TSA számzáras lakat a Rock márkától cipzáros bőröndökre, ami biztonságot nyújt a bőrönd tartalmának. Abban különbözik a hagyományos lakatoktól, hogy lehetőséget nyújt a repülőtéri ellenőrzést végző személyzetnek, hogy anélkül nyithassák ki a bőröndöt, hogy kárt tennének benne.


SuitSuit Fehérnemű táska
6 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

SuitSuit Fehérnemű táska kialakításának köszönhetően könnyendén rendszerezi az alsóneműket. Több kis zsebének és kialakításának hála nem kell többet a bőröndben keresgélni az apró dolgokat.


Rock Biztonsági TSA számzáras lakat TA-0006
2 990 Ft

TSA számzáras lakat a Rock márkától, ami biztosítja, hogy a bőröndöd mindig jól nézzen ki. Abban különbözik a hagyományos lakatoktól, hogy lehetőséget nyújt a repülőtéri ellenőrzést végző személyzetnek, hogy anélkül nyithassák ki a bőröndöt, hogy kárt tennének benne.


Quiksilver Hygienická taška Capsule II M Lugg
11 490 Ft

Újdonság

Csomagold be az összes piperecikkedet egy helyre, hogy később semmit ne keljen keresned. Neszesszer Kapszula II M Lugg férfiak számára a Quiksilver márkától segít mindent tökéletesen megszervezni köszönhetően a hálós és tágas fő zsebének. A huroknak köszönhetően fel lehet akasztani a fürdőszobában, vagy nyugodtan a faágra és kényelmesen használhatod a készítményeket.


ROXY Utazótáska Beautifully
6 490 Ft

Újdonság

Női neszesszer Beautifully a Roxy márkától Segít tökéletesen mindent elrendezni, akár útközben, akár az otthon kényelmében. Fő zseb cipzárral zárható a és a táska könnyű hordozására találsz egy kapcsot.


American Tourister Herolite neszesszer
9 990 Ft

A praktikus American Tourister neszesszer segít rendben tartani a létfontosságú kozmetikai eszközeidet az utazásaid során. A tartós kivitelezés 4 cipzáras zsebbel és rugalmas hurkokkal, valamint apróságokra alkalmas rekeszekkel ellátott.


Butter Kings Bulldogs fejek bőrönd védőtok
18 657 Ft

7 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A buldog kutya motívumú bőrönd védőtok stílusos és praktikus kísérőd lesz utazáskor. Az eredeti dizajnak köszönhetően a bőröndöd azonnal felismered, ezenkívül megvédi bőröndödet a karcolásoktól is.


Butter Kings Hello Panda bőrönd védőtok
18 657 Ft

7 490 Ft

A panda motívumú bőrönd védőtok stílusos és praktikus kísérőd lesz utazáskor. Az eredeti dizajnak köszönhetően a bőröndöd azonnal felismered, ezenkívül megvédi bőröndödet a karcolásoktól is.


Butter Kings Pink Pineapple bőrönd védőtok
18 657 Ft

7 490 Ft

Az ananász motívumú bőrönd védőtok stílusos és praktikus kísérőd lesz utazáskor. Az eredeti dizajnak köszönhetően a bőröndöd azonnal felismered, ezenkívül megvédi bőröndödet a karcolásoktól is.


Butter Kings Tasty Pizza bőrönd védőtok
18 657 Ft

7 490 Ft

A pizza motívumú bőrönd védőtok stílusos és praktikus kísérőd lesz utazáskor. Az eredeti dizajnak köszönhetően a bőröndöd azonnal felismered, ezenkívül megvédi bőröndödet a karcolásoktól is.


Butter Kings Which Frenchie bőrönd védőtok
18 657 Ft

7 490 Ft

A buldog kutya motívumú bőrönd védőtok stílusos és praktikus kísérőd lesz utazáskor. Az eredeti dizajnak köszönhetően a bőröndöd azonnal felismered, ezenkívül megvédi bőröndödet a karcolásoktól is.


EMOS PT-506 Digitális csomagmérleg
3 090 Ft

Az Emos PT-506 digitális csomagmérleg LCD kijelzőjéről kg és lb mértékegységben is leolvashatja poggyásza súlyát. A mérleg 50 g-os pontossággal mér, ezért akár postai küldemények súlyát is megállapíthatja vele. 1 perc után automatikusan kikapcsol, ezzel kímélve az elemet.


Salter Utazási mérleg 9500 BKDCTM
6 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kézi mérleg LCD kijelzőveltökéletes társa lesz.Elkerüli a pótdíj fizetését a repülőtérena Salter kézi mérleggel még a repülés előtt ellenőrizheti a poggyászának tömegét.


Soehnle 66172 Travel Csomagmérleg
6 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Soehnle 66172 Travel Csomagmérleg a legjobb társ az utazások előtti összecsomagolás során, így akár elkerülhetjük a tulsúly utáni plusz költésgeket. Ergonómikus és kényelmes kialakítása lehetővé teszi, hogy bárhol és bármikor megmérhessük vele csomagunk súlyát. Bárhová magunkkal vihetjük, hiszen kis helyen is elfér!


SuitSuit Utazócsomagolás ruhákhoz L
6 390 Ft

Utazócsomagolás SuitSuit ideális nagyobb ruhadarabokhoz, mint pulóverek vagy nadrágok. A megfelelően összehajtogatott ruhákból kinyomhatod a felesleges levegőt speciális szellőző nyílásokon a maximális helykihasználáshoz. 3× több helyet szerezhetsz így. A csomagolás védi a ruhákat a gyűrődés ellen.


TFA 50.3000.04 Bőröndmérleg
4 190 Ft

3 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

TFA bőröndmérleg segítségével gyorsan és kényelmesen lemérhetőek a csomagok. Kiváló minőségű anyagból készült, mely garancia a tartósságra. Digitális termék, LCD-kijelzőjéről egyszerűen leolvasható az eredmény.


TFA 98.1102 Bőröndmérleg

TFA 98.1102 Bőröndmérleg

Értékelés: 5
6 090 Ft

5 290 Ft

TFA bőröndmérleg segítségével gyorsan és kényelmesen lemérhetőek a csomagok indulás előtt. Kiváló minőségű anyagból készült, mely garancia a tartósságra. Digitális termék, kijelzőjéről egyszerűen leolvasható az eredmény.


SuitSuit Utazótáska ruhákhoz S
3 290 Ft

Utazócsomagolás a legkisebb ruhadarabokhoz, amelyet viszel az utadra, és megszervezi neked a bőröndöd tartalmát és semmi bonyolultat nem kell már keresned. A szervező kombinálható további organizálható márkákkal SuitSuit és stílusosan utazhatsz!


SuitSuit Csomagolás készlet Perfect Packing System M
13 390 Ft

Készlet három utazó csomagolás Perfect Packing speciálisan megtervezve SuitSuit bőröndökhöz közepes méretben M, ami biztosítja azt, hogy nemcsak kívülről, hanem belülről is szépen fog kinézni. A készlet tökéletesen beleillik, és lehetővé teszi az optimális térkihasználást a bőrönd belsejében.


SuitSuit Csomagolás készlet Perfect Packing System L
19 690 Ft

Készlet négy utazócsomagolás Perfect Packing speciálisan megtervezve SuitSuit bőröndökhöz nagy méretben L, ami biztosítja azt, hogy nemcsak kívülről, hanem belülről is szépen fog kinézni. A készlet tökéletesen beleillik, és lehetővé teszi az optimális térkihasználást a bőrönd belsejében.


Butter Kings Bonjour Melon bőrönd védőtok
18 657 Ft

7 490 Ft

A dinnye motívumú bőrönd védőtok stílusos és praktikus kísérőd lesz utazáskor. Az eredeti dizajnak köszönhetően a bőröndöd azonnal felismered, ezenkívül megvédi bőröndödet a karcolásoktól is.


Butter Kings Critique Cat bőrönd védőtok
18 657 Ft

7 490 Ft

A cica motívumú bőrönd védőtok stílusos és praktikus kísérőd lesz utazáskor. Az eredeti dizajnak köszönhetően a bőröndöd azonnal felismered, ezenkívül megvédi bőröndödet a karcolásoktól is.


Butter Kings Flowers Obsession bőrönd védőtok
18 657 Ft

7 490 Ft

A virág motívumú bőrönd védőtok stílusos és praktikus kísérőd lesz utazáskor. Az eredeti dizajnak köszönhetően a bőröndöd azonnal felismered, ezenkívül megvédi bőröndödet a karcolásoktól is.


SuitSuit Utazócsomagolás ruhákhoz kabinos bőröndökhöz XL
6 390 Ft

Utazószervező speciálisan kifejlesztve a kabinos bőröndhöz a SuitSuit márkához. Úgy tervezték, hogy pontosan illeszkedjen a bezárt helyek között és a két bőrönd belső oldalai között. Ez a két zárt tér biztosítja a tökéletes védelmet a legjobban veszélyeztetett ruhadaraboknak és minimalizálja annak gyűrődését.