TEFAL VARIOBOLO CLIPBOX 2x színes doboz - lány K3169014
4 490 Ft

Négyrészes gyerek doboz készlet a tízóraira, mely képes a 2 rekesznek köszönhetően külön tartani a különböző élelmiszereket. A Tefal VARIOBOLO CLIPBOX 2× színes doboz – lány K3169014, kompakt és problémamentesen belefér az ebédhordóba vagy a hátizsákba. Az edény teljesen integrált grafikával rendelkezik, mely megakadályozza a karcolások keletkezését vagy a kifakulást, emellett könnyen tisztítható. Aggodalom nélkül behelyezhető a mosogatógépbe is.

CURVER Lunch & Go Ételtartó doboz
2 487 Ft 1 990 Ft

Curver Lunch & Go ételtartó a hagyományos dobozok előnyeit keveri a modern kialakítással és megjelenéssel. Kiváló minőségű anyagból készült, egyszerűen tisztítható és sokoldalúan kihasználható. Két szinten tárolható benne az étel, az alsó szinten pedig berakható egy elkülönítő rekesz, így az ételek nem folynak és keverednek össze szállítás során sem.

Snips Fresh Lunch Box Ételhordó, 1,5 l
3 690 Ft

Snips Fresh Lunch Box Ételhordó kiváló választás, ha rohanó életmódot élsz. Ételeidet biztonságosan és légmentesen tudod benne szállítani. A készlet tartalmaz öntettartót és evőeszközöket is.

Lock&Lock Ételhordó készlet táskával, Piros
6 290 Ft

Lock&Lock Ételhordó készlet táskával tökéletes választás lehet mindenki számára. Rendkívül praktikusak és biztonságosak, mivel teljes mértékben légmentesen zárhatóak le. Ennek köszönhetően maximálisan frissen tartják az élelmiszert, amely nem folyik ki, nem hagy szennyeződést. Kiválóan hasznosítható hűtőszekrényben, fagyasztóban, mikrohullámú sütőben, továbbá mosogatógéppel is tisztítható.

TEFAL Téglalap alakú doboz XL 2,3 l MASTER SEAL TO GO N1071610
5 390 Ft

A Tefal Masterseal To Go nagy méretű műanyag doboz három betéttel különböző finomságokra 100%-ban szigetel és higiénikus, mikrohullámú sütőben, hűtőszekrényben és fagyasztóban is használható. Mosogatógépben mosható. Egészségre ártalmatlan.

Asobu Többfunkciós uzsonnás kehely, YO2GO
6 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A szabadalmaztatott, trendi YO2GO Asobu tízórais kehely felhasználási lehetőségei szinte végtelenek. Alsó részében joghurtot, krémet vagy fagylaltot, a felsőben müzlit, sült szirmokat (chipset) vagy gyümölcsöt tárolhatunk. A kehely hermetikusan záró csavaros fedéllel rendelkezik.

Portobello By Inspire bambusz tízórais doboz Dinnye
4 290 Ft

Vidám tízórais doboz Dinnye, a Portobello márkától, ökologikus bambuszból, tehát annak gyártása nem terheli a környezetedet. BPA és BPS mentes, használata az egészségre ártalmatlan. Tízórai doboz mosogatógépben mosható.

Lock&Lock Sandwich Ételhordó készlet
4 190 Ft

Lock&Lock Sandwich Ételhordó készlet tökéletes választás lehet mindenki számára. Rendkívül praktikusak és biztonságosak, mivel teljes mértékben légmentesen zárhatóak le. Ennek köszönhetően maximálisan frissen tartják az élelmiszert, amely nem folyik ki, nem hagy szennyeződést. Kiválóan hasznosítható hűtőszekrényben, fagyasztóban, mikrohullámú sütőben, továbbá mosogatógéppel is tisztítható.

Yoko Design Uzsonnás doboz 1 l
5 290 Ft

A Yoko Design uzsonnás doboz elegáns és funkcionális a hermetikus lezárásnak köszönhetően. Ideális az étel szállítására az irodába, piknikre, vagy az utazásokra. A doboz öko és BPA mentes. A gőz eltávolítására szolgáló nyílásnak hála mikrohullámú sütőben is használható.

Asobu Többfunkciós uzsonnás kehely, CY2GO
6 790 Ft

A szabadalmaztatott, trendi CY2GO Asobu tízórais kehely felhasználási lehetőségei szinte végtelenek. Alsó részében joghurtot, krémet vagy fagylaltot, a felsőben müzlit, sült szirmokat (chipset) vagy gyümölcsöt tárolhatunk. A kehely kettős fala közötti rést speciális zselével töltötték ki, így bizonyos ideig képes hidegen tartani a benne tároltakat.

Eldom Lunch box TM-160G Promis

Eldom Lunch box TM-160G Promis

Értékelés: 4,6
6 490 Ft

Praktikus LUNCHBOX az Eldom márkától, tartalma két tároló. A tároló teljes űrtartalma 1,6 liter, ezért elegendő két személy számára is. A doboz borítása minőségi BPA-mentes műanyagból és acélból készült. Az alsó tároló vákuum fallal rendelkezik, ezért tovább melegen tartja az ételeket.

Eldom Lunch box TM-180B Promis
5 690 Ft

Az Eldom Promis TM-180B 1,8 literes ebéd doboz praktikus doboz ebédnek, snacknek vagy egyéb ételeknek. Összecsukható hordozófogantyú az egyszerű kezeléshez. A kettős fal hozzájárul a tárolt élelmiszerek hőmérsékletének fenntartásához.

Portobello By Inspire bambusz tízórais doboz Pineapple lovely
4 390 Ft

Vidám tízórais doboz Pineapple Lovely, a Portobello by Inspire márkától, ökologikus bambuszból, tehát annak gyártása nem terheli a környezetedet. BPA és BPS mentes, használata az egészségre ártalmatlan. Tízórai doboz mosogatógépben mosható.

Eldom Lunch box TM-100B Promis
4 390 Ft

Modern LUNCHBOX az Eldom márkától, szép kialakításban, belül hőszigeteléssel. Az egy literes tároló hermetikusan lezárható a kihajtható tartója kényelmes hordozhatóságot garantál. Belül egy tároló helyezkedik el, amely önálló fedéllel és tekerős lezárással rendelkezik. Megmelegíthető benne az étel a mikroullámú sütőben.

TEFAL MASTER SEAL TO GO XL 2,6 l N1071310 Salátás doboz
3 790 Ft

Műanyag doboz salátának behelyezett elválasztóval. A Tefal Masterseal To Go 100% -ban jól záródó és higiénikus, mikrohullámú sütőben, hűtőszekrényben és fagyasztóban való használatra alkalmas. Mosogatógépben mosható Teljesen ártalmatlan.

Eldom Lunch box TM-150B Promis
5 690 Ft

A modern LUNCHBOX az Eldom márkától két tartályt tartalmaz. A felső tartály hermetikusan lezárható a folyékony ételek hordozására is. A tároló teljes űrtartalma 1,5 liter, ezért elegendő két személy számára is. A doboz borítása minőségi BPA-mentes műanyagból készült. A fedél része egy gőzszelepet a mikrohullámú melegítéshez.

Eldom TM105 Ételtároló doboz, 1l
2 390 Ft

Az **Eldom TM105 ételtároló doboz egykamrás, melynek térfogata 1 liter. Mikrohullámú sütőben melegíthető. Praktikus fogantyújának köszönhetően könnyen szállítható.

Yumbox Panino zöld
12 990 Ft

A Yumbox Panino egy uzsonnás doboz, amely belső tere praktikus elrendezésével, valamint kiváló minőségű, egészségre ártalmatlan kialakításával kelti fel az érdeklődést. Ez a doboz 4 érszre van felosztva, így kiválóan megfelel gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Biztonságos és strapabíró anyagból készül, aminek köszönhetően könnyű, kompakt és egyszerűen nyitható. Az élelmiszereket praktikus rekeszek, fedél és szilikontömítés tartja a helyükön.

Eldom TM-150 Duo Ételtároló doboz, Zöld
5 490 Ft

Az **Eldom TM150 ételtároló doboz egykamrás, melynek térfogata 2 liter. Mikrohullámú sütőben melegíthető. Praktikus fogantyújának köszönhetően könnyen szállítható.

Eldom Lunch box TM-98B Promis
2 990 Ft

Modern és praktikis egykamrás LUNCHBOX az Eldom márkától elválasztóval, ezért alkalmas az ételek hordozására és tálalására is. A fedele négy klippel rögzül a tökéletes lezárást szilikon tömítés segíti. A tároló űrtartalma 0,98 liter, minőségi BPA-mentes műanyagból készült. Az étel rögtön megmelegíthető mikróban. Értékelni fogod a mellékelt kiskanalat, vagy a mosogatógépben való mosogatást.

Eldom Lunch box TM-98R Promis
2 990 Ft

Modern és praktikis egykamrás LUNCHBOX az Eldom márkától elválasztóval, ezért alkalmas az ételek hordozására és tálalására is. A fedele négy klippel rögzül a tökéletes lezárást szilikon tömítés segíti. A tároló űrtartalma 0,98 liter, minőségi BPA-mentes műanyagból készült. Az étel rögtön megmelegíthető mikróban. Értékelni fogod a mellékelt kiskanalat, vagy a mosogatógépben való mosogatást.

Eldom TM-106 Kombinált ételtároló
2 690 Ft

Az Eldom TM-106 Kétrészes ételhordó összecsukható fogantyújának köszönhetően könnyedén szállítható. Kiválóan tartja a hőt pontosan illeszkedő, zárható tetőfedelének köszönhetően. Kiváló minősgégű műanyagból készült, így könnyen tisztítható. Tökéletesen használhatja nemcsak otthon, hanem útközben vagy a munkahelyén, iskolában is.

Eldom TM-150 Duo Ételtároló doboz, Fehér
5 490 Ft

Az Eldom TM150 kétrészes ételhordó összecsukható fogantyújának köszönhetően könnyedén szállítható. Kiválóan tartja a hőt pontosan illeszkedő, zárható tetőfedelének köszönhetően. Belseje rozsdamentes acélból készült, így könnyen tisztítható.

Pioneer Rozsdamentes acél vákuum doboz kék
4 990 Ft

Kék színű rozsdamentes acél Pioneer ételhordó doboz, ami a kialakításának köszönhetően kitűnően alkalmas ételek szállítására és tárolására. Az a légmentes doboz hermetikusan záródik, aminek köszönhetően az ételek hosszabb ideig frissek maradnak. Kiváló minőségű BPS mentes műanyagból készült, a belső része pedig rozsdamentes acélból, így könnyen tisztán tartható és higiénikus.

Portobello By Inspire Possy bambusz tízórais doboz
4 290 Ft

Possy vidám tízórais doboza Portobello by Inspire márkától. Ökologikus bambuszból készült, tehát gyártása nem terheli a környezetedet. BPA- és BPS mentes használata nem káros az egészségre. A tízórais doboz mosogatógépben mosható.

TEFAL VARIOBOLO CLIPBOX 2x színes doboz - fiús K3168914
4 490 Ft

Négyrészes gyerek doboz készlet a tízóraira, mely képes a 2 rekesznek köszönhetően külön tartani a különböző élelmiszereket. A Tefal VARIOBOLO CLIPBOX 2× színes doboz – fiús K3168914, kompakt és problémamentesen belefér az ebédhordóba vagy a hátizsákba. Az edény teljesen integrált grafikával rendelkezik, mely megakadályozza a karcolások keletkezését vagy a kifakulást, emellett könnyen tisztítható. Aggodalom nélkül behelyezhető a mosogatógépbe is.

Eldom Lunch box TM-160B Promis
6 490 Ft

Az Eldom Promis TM-160B 1,6 literes ebéd doboz praktikus doboz ebédnek, snacknek vagy egyéb ételeknek. Mivel ez a doboz két részre oszlik, ezért különféle adagok tárolására alkalmas. Az alsó rész vákuumfalakkal rendelkezik, amelyek hosszabb ideig tartják a tárolt élelmiszerek hőmérsékletét.