TEFAL KIDS készlet műanyag doboz + tritan üveg 0,4 L rózsaszín hercegnő K3169114
5 037 Ft 4 290 Ft

Tízórais készlet gyermekek számára, műanyag tízórais doboz és megbízható tömítésű üveg az innivalóra 0,4 literes. Tefal KIDS készlet műanyag doboz + tritan üveg 0.4 L rózsaszín – hercegnő K3169114, lehetővé teszi a dobozban való rekeszeknek köszönhetően a különböző élelmiszerek különálló tárolását, tartós és könnyű üveg átlátszó résszel van ellátva, amely lehetővé teszi az üveg tartalmának figyelését. A készletnek van egy teljesen integrált grafikája, mely megakadályozza a karcolások keletkezését, vagy kifakulását, emellett könnyen tisztítható. Aggodalom nélkül behelyezhető a mosogatógépbe is.

TEFAL KIDS készlet műanyag doboz + tritan üveg 0,4 L türkiz-szörny K3169214
5 037 Ft 4 290 Ft

Tízórais készlet gyermekek számára, műanyag tízórais doboz és megbízható tömítésű üveg az innivalóra 0,4 literes. Tefal KIDS készlet műanyag doboz + tritan üveg 0,4 L türkiz-szörny K3169214, lehetővé teszi a dobozban való rekeszeknek köszönhetően a különböző élelmiszerek különálló tárolását, tartós és könnyű üveg átlátszó résszel van ellátva, amely lehetővé teszi az üveg tartalmának figyelését. A készletnek van egy teljesen integrált grafikája, mely megakadályozza a karcolások keletkezését, vagy kifakulását, emellett könnyen tisztítható. Aggodalom nélkül behelyezhető a mosogatógépbe is.

CURVER Lunch & Go Ételtartó doboz
2 487 Ft 1 990 Ft

Curver Lunch & Go ételtartó a hagyományos dobozok előnyeit keveri a modern kialakítással és megjelenéssel. Kiváló minőségű anyagból készült, egyszerűen tisztítható és sokoldalúan kihasználható. Két szinten tárolható benne az étel, az alsó szinten pedig berakható egy elkülönítő rekesz, így az ételek nem folynak és keverednek össze szállítás során sem.

TEFAL KIDS készlet műanyag doboz + tritan üveg 0,4 L sárga - róka K3169414
4 990 Ft 4 290 Ft

Tízórais készlet gyermekek számára, műanyag tízórais doboz és megbízható tömítésű üveg az innivalóra 0,4 literes. Tefal KIDS készlet műanyag doboz + tritan üveg 0.4 L sárga – róka K3169414, lehetővé teszi a dobozban való rekeszeknek köszönhetően a különböző élelmiszerek különálló tárolását, tartós és könnyű üveg átlátszó résszel van ellátva, amely lehetővé teszi az üveg tartalmának figyelését. A készletnek van egy teljesen integrált grafikája, mely megakadályozza a karcolások keletkezését, vagy kifakulását, emellett könnyen tisztítható. Aggodalom nélkül behelyezhető a mosogatógépbe is.

Snips Fresh Lunch Box Ételhordó, 1,5 l
4 112 Ft 3 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Snips Fresh Lunch Box Ételhordó kiváló választás, ha rohanó életmódot élsz. Ételeidet biztonságosan és légmentesen tudod benne szállítani. A készlet tartalmaz öntettartót és evőeszközöket is.

Lock&Lock Sandwich Ételhordó készlet
3 737 Ft 3 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Lock&Lock Sandwich Ételhordó készlet tökéletes választás lehet mindenki számára. Rendkívül praktikusak és biztonságosak, mivel teljes mértékben légmentesen zárhatóak le. Ennek köszönhetően maximálisan frissen tartják az élelmiszert, amely nem folyik ki, nem hagy szennyeződést. Kiválóan hasznosítható hűtőszekrényben, fagyasztóban, mikrohullámú sütőben, továbbá mosogatógéppel is tisztítható.

Portobello By Inspire bambusz tízórais doboz Unicorns flying
3 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Vidám tízórais doboz Unicorn flying, a Portobello márkától, ökologikus bambuszból, tehát annak gyártása nem terheli a környezetedet. BPA és BPS mentes, használata az egészségre ártalmatlan. Tízórai doboz mosogatógépben mosható.

Portobello By Inspire bambusz tízórais doboz Dinnye
3 790 Ft

Vidám tízórais doboz Dinnye, a Portobello márkától, ökologikus bambuszból, tehát annak gyártása nem terheli a környezetedet. BPA és BPS mentes, használata az egészségre ártalmatlan. Tízórai doboz mosogatógépben mosható.

Pioneer Rozsdamentes acél vákuum doboz kék
4 190 Ft

Kék színű rozsdamentes acél Pioneer ételhordó doboz, ami a kialakításának köszönhetően kitűnően alkalmas ételek szállítására és tárolására. Az a légmentes doboz hermetikusan záródik, aminek köszönhetően az ételek hosszabb ideig frissek maradnak. Kiváló minőségű BPS mentes műanyagból készült, a belső része pedig rozsdamentes acélból, így könnyen tisztán tartható és higiénikus.

Eldom Lunch box TM-120B Promis
3 990 Ft

Újdonság

Uzsonnásdoboz az Eldom márkától. Kiváló minőségű műanyagból készült BPA hozzáadása nélkül, lehetővé teszi a mikrohullámú sütőben történő melegítést, valamint a hűtőszekrényben és fagyasztóban történő tárolást. Az elválasztónak hála két éltelt választhatsz el egymástól a dobozban, amelyeket a mellékelt kanállal fogyaszthatsz el. A csomagolás egy 0,45 l űrtartalmú palackot is tartalmaz.

Eldom Lunch box TM-120R Promis
3 990 Ft

Újdonság

Uzsonnásdoboz az Eldom márkától. Kiváló minőségű műanyagból készült BPA hozzáadása nélkül, lehetővé teszi a mikrohullámú sütőben történő melegítést, valamint a hűtőszekrényben és fagyasztóban történő tárolást. Az elválasztónak hála két éltelt választhatsz el egymástól a dobozban, amelyeket a mellékelt kanállal fogyaszthatsz el. A csomagolás egy 0,45 l űrtartalmú palackot is tartalmaz.

Asobu Többfunkciós uzsonnás kehely, YO2GO
7 237 Ft 5 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A szabadalmaztatott, trendi YO2GO Asobu tízórais kehely felhasználási lehetőségei szinte végtelenek. Alsó részében joghurtot, krémet vagy fagylaltot, a felsőben müzlit, sült szirmokat (chipset) vagy gyümölcsöt tárolhatunk. A kehely hermetikusan záró csavaros fedéllel rendelkezik.

Portobello By Inspire bambusz tízórais doboz Pineapple lovely
3 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Vidám tízórais doboz Pineapple Lovely, a Portobello by Inspire márkától, ökologikus bambuszból, tehát annak gyártása nem terheli a környezetedet. BPA és BPS mentes, használata az egészségre ártalmatlan. Tízórai doboz mosogatógépben mosható.

TEFAL KIDS készlet műanyag doboz + tritan üveg 0,4 L zöld - foci K3169314
4 290 Ft

Tízórais készlet gyermekek számára, műanyag tízórais doboz és megbízható tömítésű üveg az innivalóra 0,4 literes. Tefal KIDS készlet műanyag doboz + tritan üveg 0.4 L zöld – foci K3169314, lehetővé teszi a dobozban való rekeszeknek köszönhetően a különböző élelmiszerek különálló tárolását, tartós és könnyű üveg átlátszó résszel van ellátva, amely lehetővé teszi az üveg tartalmának figyelését. A készletnek van egy teljesen integrált grafikája, mely megakadályozza a karcolások keletkezését, vagy kifakulását, emellett könnyen tisztítható. Aggodalom nélkül behelyezhető a mosogatógépbe is.

Eldom Lunch box TM-160B Promis
5 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Eldom Promis TM-160B 1,6 literes ebéd doboz praktikus doboz ebédnek, snacknek vagy egyéb ételeknek. Mivel ez a doboz két részre oszlik, ezért különféle adagok tárolására alkalmas. Az alsó rész vákuumfalakkal rendelkezik, amelyek hosszabb ideig tartják a tárolt élelmiszerek hőmérsékletét.

TEFAL VARIOBOLO CLIPBOX uzsonnás doboz türkiz/áttetsző-szörnyecske K3160314
2 260 Ft 1 890 Ft

Uzsonnás doboz gyermekek számára állítható és kivehető rekesszel, amely két különböző ételt tud külön választani. A Tefal VARIOBOLO CLIPBOX uzsonnás doboz türkiz/áttetsző-szörnyecske K3160314 kompakt és problémamentesen belefér az ebédhordóba vagy a hátizsákba. Az edény teljesen integrált grafikával rendelkezik, mely megakadályozza a karcolások keletkezését vagy a kifakulást, emellett könnyen tisztítható. Félelem nélkül behelyezhető a mosogatógépbe is.

TEFAL VARIOBOLO CLIPBOX 2x színes doboz - fiús K3168914
3 396 Ft 2 890 Ft

Négyrészes gyerek doboz készlet a tízóraira, mely képes a 2 rekesznek köszönhetően külön tartani a különböző élelmiszereket. A Tefal VARIOBOLO CLIPBOX 2× színes doboz – fiús K3168914, kompakt és problémamentesen belefér az ebédhordóba vagy a hátizsákba. Az edény teljesen integrált grafikával rendelkezik, mely megakadályozza a karcolások keletkezését vagy a kifakulást, emellett könnyen tisztítható. Aggodalom nélkül behelyezhető a mosogatógépbe is.

TEFAL VARIOBOLO CLIPBOX uzsonnás doboz rózsaszín/áttetsző-hercegnő K3160214
2 260 Ft 1 890 Ft

Uzsonnás doboz gyermekek számára állítható és kivehető rekesszel, amely két különböző ételt tud külön választani. A Tefal VARIOBOLO CLIPBOX uzsonnás doboz rózsaszín/áttetsző-hercegnő K3160214 kompakt és problémamentesen belefér az ebédhordóba vagy a hátizsákba. Az edény teljesen integrált grafikával rendelkezik, mely megakadályozza a karcolások keletkezését vagy a kifakulást, emellett könnyen tisztítható. Félelem nélkül behelyezhető a mosogatógépbe is.

TEFAL VARIOBOLO CLIPBOX uzsonnás doboz fekete/áttetsző-foci K3160114
2 260 Ft 1 890 Ft

Uzsonnás doboz gyermekek számára állítható és kivehető rekesszel, amely két különböző ételt tud külön választani. A Tefal VARIOBOLO CLIPBOX uzsonnás doboz fekete/áttetsző-foci K3160114 kompakt és problémamentesen belefér az ebédhordóba vagy a hátizsákba. Az edény teljesen integrált grafikával rendelkezik, mely megakadályozza a karcolások keletkezését vagy a kifakulást, emellett könnyen tisztítható. Félelem nélkül behelyezhető a mosogatógépbe is.

Tescoma DINO egészséges uzsonnásdoboz, 3 db
2 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Egészséges DINO uzsonnásdoboz, 3 db az egészségügyben és gyógyszeriparban használt csúcsminőségű műanyagból készül. Kiválóan alkalmas tízórai, gyümölcs, kalács és egyéb élelmiszerek becsomagolására az iskolába, kirándulásokra stb.

Eldom Lunch box TM-180B Promis
4 790 Ft

Az Eldom Promis TM-180B 1,8 literes ebéd doboz praktikus doboz ebédnek, snacknek vagy egyéb ételeknek. Összecsukható hordozófogantyú az egyszerű kezeléshez. A kettős fal hozzájárul a tárolt élelmiszerek hőmérsékletének fenntartásához.

Lock&Lock Ételhordó készlet táskával, Piros
6 987 Ft 5 590 Ft

Lock&Lock Ételhordó készlet táskával tökéletes választás lehet mindenki számára. Rendkívül praktikusak és biztonságosak, mivel teljes mértékben légmentesen zárhatóak le. Ennek köszönhetően maximálisan frissen tartják az élelmiszert, amely nem folyik ki, nem hagy szennyeződést. Kiválóan hasznosítható hűtőszekrényben, fagyasztóban, mikrohullámú sütőben, továbbá mosogatógéppel is tisztítható.

Eldom Szilikon ételhordó doboz, Zöld
3 490 Ft

Az Eldom Szilikon Ételhordó doboz praktikus kialakításának köszönhetően összecsukható, így nem foglal sok helyet, ha már nincs benne étel. Jól bírja a hőt, így berakhatjuk akár a mikróba is. Tisztítása könnyű, mosógatógépben is mosható.

Asobu Többfunkciós uzsonnás kehely, CY2GO
7 487 Ft 6 190 Ft

A szabadalmaztatott, trendi CY2GO Asobu tízórais kehely felhasználási lehetőségei szinte végtelenek. Alsó részében joghurtot, krémet vagy fagylaltot, a felsőben müzlit, sült szirmokat (chipset) vagy gyümölcsöt tárolhatunk. A kehely kettős fala közötti rést speciális zselével töltötték ki, így bizonyos ideig képes hidegen tartani a benne tároltakat.

TEFAL VARIOBOLO CLIPBOX uzsonnás doboz zöld/áttetsző-róka K3160414
2 260 Ft 1 890 Ft

Uzsonnás doboz gyermekek számára állítható és kivehető rekesszel, amely két különböző ételt tud külön választani. A Tefal VARIOBOLO CLIPBOX uzsonnás doboz zöld/áttetsző-róka K3160414 kompakt és problémamentesen belefér az ebédhordóba vagy a hátizsákba. Az edény teljesen integrált grafikával rendelkezik, mely megakadályozza a karcolások keletkezését vagy a kifakulást, emellett könnyen tisztítható. Félelem nélkül behelyezhető a mosogatógépbe is.

Portobello By Inspire bambusz tízórais doboz Marcianna
3 790 Ft

Marcianna vidám tízórais doboza Portobello by Inspire márkától. Ökologikus bambuszból készült, tehát gyártása nem terheli a környezetedet. BPA- és BPS mentes használata nem káros az egészségre. A tízórais doboz mosogatógépben mosható.

Eldom TM-120 Duo ételdoboz és pohár
3 090 Ft

Az Eldom TM-120 egy nagyon praktikus, egy vagy kétkamrás ételtároló doboz. A dobozhoz tartozék egy 0,45 literes pohár, valamint egy elválasztó, mellyel kétkamrássá alakítható. Mikrózható és mosogatógépben mosható.

Eldom TM-106 Kombinált ételtároló
1 890 Ft

Az Eldom TM-106 Kétrészes ételhordó összecsukható fogantyújának köszönhetően könnyedén szállítható. Kiválóan tartja a hőt pontosan illeszkedő, zárható tetőfedelének köszönhetően. Kiváló minősgégű műanyagból készült, így könnyen tisztítható. Tökéletesen használhatja nemcsak otthon, hanem útközben vagy a munkahelyén, iskolában is.

Eldom TM-150 Duo Ételtároló doboz, Fehér
4 290 Ft

Az Eldom TM150 kétrészes ételhordó összecsukható fogantyújának köszönhetően könnyedén szállítható. Kiválóan tartja a hőt pontosan illeszkedő, zárható tetőfedelének köszönhetően. Belseje rozsdamentes acélból készült, így könnyen tisztítható.

Emsa Variabolo MONSTER Uzsonnásdoboz, 16x11x7cm
2 090 Ft

Az EMSA Variabolo MONSTER Uzsonnásdoboz segítségével gyermekeink bárhova elvihetik magukkal kedvenc ételeiket. A dobozban található egy elválasztó fal, melynek segítségével el tudjuk különíteni a gyerekeknek szánt különböző harapnivalókat. Könnyedén tisztítható, mosogatógépben is mosható.

Emsa PRINCESS Uzsonnásdoboz, 16x11x7cm
2 090 Ft

Az EMSA PRINCESS Uzsonnásdoboz segítségével gyermekeink bárhova elvihetik magukkal kedvenc ételeiket. A dobozban található egy elválasztó fal, melynek segítségével el tudjuk különíteni a gyerekeknek szánt különböző harapnivalókat. Könnyedén tisztítható, mosogatógépben is mosható.

Eldom TM-150 Duo Ételtároló doboz, Zöld
4 290 Ft

Az **Eldom TM150 ételtároló doboz egykamrás, melynek térfogata 2 liter. Mikrohullámú sütőben melegíthető. Praktikus fogantyújának köszönhetően könnyen szállítható.

Eldom TM105 Ételtároló doboz, 1l
2 390 Ft

Az **Eldom TM105 ételtároló doboz egykamrás, melynek térfogata 1 liter. Mikrohullámú sütőben melegíthető. Praktikus fogantyújának köszönhetően könnyen szállítható.

Emsa BENTO Uzsonnásdoboz, 0,9 l
3 890 Ft 3 590 Ft

Az EMSA BENTO Uzsonnásdoboz, 0,9 l segítségével bárhova elviheti kedvenc ételeit. A doboz stílusosan van kialakítva, mikrohullámú sütőben való melegítésre is alkalmas. Rendkívül könnyen tisztítható, akár mosogatógépet is.

Portobello By Inspire Possy bambusz tízórais doboz
3 790 Ft

Possy vidám tízórais doboza Portobello by Inspire márkától. Ökologikus bambuszból készült, tehát gyártása nem terheli a környezetedet. BPA- és BPS mentes használata nem káros az egészségre. A tízórais doboz mosogatógépben mosható.

Yumbox Panino zöld
11 190 Ft

Újdonság

A Yumbox Panino egy uzsonnás doboz, amely belső tere praktikus elrendezésével, valamint kiváló minőségű, egészségre ártalmatlan kialakításával kelti fel az érdeklődést. Ez a doboz 4 érszre van felosztva, így kiválóan megfelel gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Biztonságos és strapabíró anyagból készül, aminek köszönhetően könnyű, kompakt és egyszerűen nyitható. Az élelmiszereket praktikus rekeszek, fedél és szilikontömítés tartja a helyükön.

Portobello By Inspire Botanical bambusz tízórais doboz
3 790 Ft

Botanical vidám tízórais doboza Portobello by Inspire márkától. Ökologikus bambuszból készült, tehát gyártása nem terheli a környezetedet. BPA- és BPS mentes használata nem káros az egészségre. A tízórais doboz mosogatógépben mosható.

Yoko Design Uzsonnás doboz 1 l
3 890 Ft

A Yoko Design uzsonnás doboz elegáns és funkcionális a hermetikus lezárásnak köszönhetően. Ideális az étel szállítására az irodába, piknikre, vagy az utazásokra. A doboz öko és BPA mentes. A gőz eltávolítására szolgáló nyílásnak hála mikrohullámú sütőben is használható.

Eldom Lunch box TM-100B Promis
4 090 Ft 3 690 Ft

Modern LUNCHBOX az Eldom márkától, szép kialakításban, belül hőszigeteléssel. Az egy literes tároló hermetikusan lezárható a kihajtható tartója kényelmes hordozhatóságot garantál. Belül egy tároló helyezkedik el, amely önálló fedéllel és tekerős lezárással rendelkezik. Megmelegíthető benne az étel a mikroullámú sütőben.

Eldom Lunch box TM-150B Promis
5 290 Ft 4 790 Ft

A modern LUNCHBOX az Eldom márkától két tartályt tartalmaz. A felső tartály hermetikusan lezárható a folyékony ételek hordozására is. A tároló teljes űrtartalma 1,5 liter, ezért elegendő két személy számára is. A doboz borítása minőségi BPA-mentes műanyagból készült. A fedél része egy gőzszelepet a mikrohullámú melegítéshez.

Eldom Lunch box TM-98B Promis
2 690 Ft 2 490 Ft

Modern és praktikis egykamrás LUNCHBOX az Eldom márkától elválasztóval, ezért alkalmas az ételek hordozására és tálalására is. A fedele négy klippel rögzül a tökéletes lezárást szilikon tömítés segíti. A tároló űrtartalma 0,98 liter, minőségi BPA-mentes műanyagból készült. Az étel rögtön megmelegíthető mikróban. Értékelni fogod a mellékelt kiskanalat, vagy a mosogatógépben való mosogatást.

Eldom Lunch box TM-98G Promis
2 690 Ft 2 490 Ft

Modern és praktikis egykamrás LUNCHBOX az Eldom márkától elválasztóval, ezért alkalmas az ételek hordozására és tálalására is. A fedele négy klippel rögzül a tökéletes lezárást szilikon tömítés segíti. A tároló űrtartalma 0,98 liter, minőségi BPA-mentes műanyagból készült. Az étel rögtön megmelegíthető mikróban. Értékelni fogod a mellékelt kiskanalat, vagy a mosogatógépben való mosogatást.

TEFAL VARIOBOLO CLIPBOX 2x színes doboz - lány K3169014
3 396 Ft 2 890 Ft

Négyrészes gyerek doboz készlet a tízóraira, mely képes a 2 rekesznek köszönhetően külön tartani a különböző élelmiszereket. A Tefal VARIOBOLO CLIPBOX 2× színes doboz – lány K3169014, kompakt és problémamentesen belefér az ebédhordóba vagy a hátizsákba. Az edény teljesen integrált grafikával rendelkezik, mely megakadályozza a karcolások keletkezését vagy a kifakulást, emellett könnyen tisztítható. Aggodalom nélkül behelyezhető a mosogatógépbe is.

Eldom Lunch box TM-160G Promis
6 040 Ft 5 590 Ft

Praktikus LUNCHBOX az Eldom márkától, tartalma két tároló. A tároló teljes űrtartalma 1,6 liter, ezért elegendő két személy számára is. A doboz borítása minőségi BPA-mentes műanyagból és acélból készült. Az alsó tároló vákuum fallal rendelkezik, ezért tovább melegen tartja az ételeket.

Eldom Lunch box TM-98R Promis
2 690 Ft 2 490 Ft

Modern és praktikis egykamrás LUNCHBOX az Eldom márkától elválasztóval, ezért alkalmas az ételek hordozására és tálalására is. A fedele négy klippel rögzül a tökéletes lezárást szilikon tömítés segíti. A tároló űrtartalma 0,98 liter, minőségi BPA-mentes műanyagból készült. Az étel rögtön megmelegíthető mikróban. Értékelni fogod a mellékelt kiskanalat, vagy a mosogatógépben való mosogatást.