PanzerGlass Samsung Galaxy S23 Ultra (ujjlenyomat-képes) telepítőkerettel 7317

PanzerGlass Samsung Galaxy S23 Ultra (ujjlenyomat-képes) telepítőkerettel 7317

Száma: 26940910
Edzett védőüveg 9H keménységgel, lekerekített élekkel fokozottan védi készüléked kijelzőjét a sérülésektől. A PanzerGlass üveg Samsung Galaxy S23 Ultra (ujjlenyomat-képes) 7317-es beépítőkerettel nagyon vékony, 0,4 mm, így 100%-ban hiteles érintésérzékenységet biztosít. Egyszerű és buborékmentes felhelyezés. További információ
12 490 Ft
Forgalmazó: MALL

Raktáron Utolsó db

2024.4.17 személyes átvétellel várhatóan
 
2024.4.17 házhoz szállítással várhatóan
 
Száma: 26940910

Leírás

A PanzerGlass üveg főbb tulajdonságai

 • 0,4 mm vastagság és 9H keménység
 • 100% érintés érzékenység
 • Tökéletes képernyő védelem
 • Könnyű felhelyezés
PanzerGlass védőüveg

Minőség, amilyet megérdemelsz

A dán PanzerGlass márka tudja, hogy biztosítsa a képernyőd tökéletes védelmét. Ehhez az elérhető legjobb minőségű üveget garantálja, amely 5 órán keresztül, 500 ° C-os hőmérsékleten edződött. Ez a folyamat sokkal nagyobb ellenállóságot biztosít, és ezáltal hosszabb élettartamot is, mint ami kémiai keményítéssel elérhető.

PanzerGlass védőüveg

PanzerGlass védőüveg = láthatatlan testőr

Ez a kiváló minőségű edzett védőüveg 0,4 mm vastagsággal büszkélkedhet, ami garantálja a tökéletes átlátszóságot, az összetéveszthetetlen érzékenységet és 100 %-ban hiteles érintési választ. A 9H keménységnek köszönhetően ellenáll a kulcsoknak, fémtárgyaknak, de még a késeknek is. 

PanzerGlass védőüveg

Tudtad, hogy…

A PanzerGlass védőüveg kínálata minden speciális igényt kielégít. A telefonoddal való tökéletes kompatibilitáson kívül figyelemreméltó az üveg kompatibilitása az egyéb kiegészítőkkel. Az egyes típusok jelölése a csomagoláson eltérő.

PanzerGlass védőüveg

Üveg típusa

A PanzerGlass 3 különböző védőüveg típust kínál, a képernyő formájától és a telefonod igényeitől függően. A Standard (Fit) egyenes és kompatibilis a tokok és védők nagy részével. Az Edge-to-Edge is egyenes, de csak a képernyő széléig terjed. A Premium (Curved Edges) éppen ellenkezőleg, ívelt, és ezért ideális görbe szélekkel rendelkező kijelzőkhöz.

PanzerGlass védőüveg

Kidolgozás változata

Ha a dobozon Case Friendly ikont látsz, biztos lehetsz benne, hogy kompatibilis a PanzerGlass ClearCase márkájú tokokkal. A Privacy / Privacy CamSlider-el intuitív ikon azt jelzi, hogy a telefonra csak szemből lehet nézni, oldalról nem, továbbá a CamSlider segítségével korlátozható a selfie kamera funkció. A FingerPrint Ready a képernyő ultrahangos ujjlenyomat leolvasójával lévő kompatibilitást jelzi.

PanzerGlass védőüveg

A védőüveg alkalmazása

Ami a felhelyezést illeti, két üvegtípus közül választhatsz. Az Easy Installation, ami adhéziós ragasztóréteggel rendelkezik, maximum 48 órás száradással, vagy az Easy Edge Installation, ami szilikonragasztó réteggel rendelkezik a sarkokon és fel kell melegítened a felhelyezés után. A felhelyezést te is egyszerűen elvégezheted, kellemetlen buborékok nélkül.

PanzerGlass védőüveg

.

. A reklamáció elbírálásához az üveget nem szabad eltávolítani a telefonról.

Tulajdonságok

 • 0,4 mm vastagságú, 9H keménységű védőüveg biztosítja az érintésre való érzékenységet
 • lekerekített élek nem zavarják a telefon eredeti dizájnját
 • A minőségi ragasztónak köszönhetően könnyen alkalmazható, levegőbuborékok keletkezése nélkül
 • .

Mellékelt tartozékok

 • 1× egyedi szériaszám (az üvegen vagy a csomagolás hátoldalán)
 • 1× nedves törlőkendő
 • 1× mikroszálas törlőkendő
 • 1× por eltávolítására szolgáló segédeszköz
 • 1× alkalmazási kézikönyv

Műszaki adatok

Védelem típusa védőüveg
Készülék típusa Samsung Galaxy S23 Ultra
Célcsoport mobiltelefonhoz

(A kép illusztráció.)

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.