Easy Camp Dry-pack M
3 490 Ft

Easy Camp Dry-pack M egy vízálló táska ragasztott varratokkal. A 20 l térfogattal és a redőnyös zárással alkalmas, mint egy kézi táska, vagy tok a hálózsáknak.


Lifeventure Ultralight Dry Bag red
3 190 Ft

ltrakönnyű vízálló táska Lifeventure Ultralight Dry Bag red fokozottan ellenálló szilikon anyagból 30D Cordura. Biztosítja, hogy ruházata száraz maradjon. Térfogat **2l.*


Easy Camp Dry-pack L
4 090 Ft

Easy Camp Dry-pack L egy vízálló táska ragasztott varratokkal. Az 50 l térfogattal és a redőnyös zárással alkalmas, mint egy kézi táska, vagy szervező a hátizsákba.


OSPREY Ultralight Evezős táska, 50-70 L
10 790 Ft

Osprey Ultralight Evezős táska, nagyszerűen megállja a helyét hosszabb túrák során is. Széles nyílásának köszönhetően könnyen lehet ki- és bepakolni, vagy kisebb tárgyakat előkeresni. Anyaga vízhatlan, így tökéletes védelmet nyújt a ruháknak és egyéb felszerelésnek. További előnye, hogy nagy méretének köszönhetően igen kényelmesen lehet bele csomagolni , így igen kedvelt nem csak a kajak- és kenu-, de motoros és quadtúrák alkalmával is.


OSPREY Ultralight Evezős táska, 70-100 L
11 990 Ft
11 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Osprey Ultralight Evezős táska, nagyszerűen megállja a helyét hosszabb túrák során is. Széles nyílásának köszönhetően könnyen lehet ki- és bepakolni, vagy kisebb tárgyakat előkeresni. Anyaga vízhatlan, így tökéletes védelmet nyújt a ruháknak és egyéb felszerelésnek. További előnye, hogy nagy méretének köszönhetően igen kényelmesen lehet bele csomagolni , így igen kedvelt nem csak a kajak- és kenu-, de motoros és quadtúrák alkalmával is.


Robens Dry Bag 13L
2 390 Ft

Robens Dry Bag 13L a felszerelést tisztán és szárazan tartja, a nedves és piszkos ruhák elkülönítésére is használható. Ez a táska sokoldalú megoldás jelent a kültéri kalandok felszerelésének raktározásához.


Robens Dry Bag 35L

Robens Dry Bag 35L

Értékelés: 5
4 090 Ft

Robens Dry Bag 35L a felszerelést tisztán és szárazan tartja, a nedves és piszkos ruhák elkülönítésére is használható. Ez a táska sokoldalú megoldás jelent a kültéri kalandok felszerelésének raktározásához.


Seal Line Baja Dry Táska, Sárga, 5 l
6 990 Ft

5 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

SealLine Baja Dry Táska az evezős sportok és túrázás szerelmeseinek készült. Legyen szó egy túráról vagy raftingról, a Baja Dry táskaban tárolt eszközeit és felszereléseit nem fogja víz érni. Egyszerűen elhelyezhető, nem foglal nagy helyet. A Roll zárókupak biztonságosan elzárja a víz útját, így nyugodt szívvel vetheti bele magát a vízi kalandokba.


Lifeventure Ultralight Dry Bag blue
3 990 Ft

3 390 Ft

Ultrakönnyű vízálló táska Lifeventure Ultralight Dry Bag blue fokozottan ellenálló szilikon anyagból 30D Cordura. Biztosítja, hogy ruházata száraz maradjon. Térfogat 5l.


Lifeventure Ultralight Dry Bag green
3 990 Ft

Ultrakönnyű vízálló táska Lifeventure Ultralight Dry Bag green fokozottan ellenálló szilikon anyagból 30D Cordura. Biztosítja, hogy a ruházata száraz marad.
Térfogat 10l.


Lifeventure Ultralight Dry Bag orange
3 990 Ft

Ultrakönnyű vízálló táska Lifeventure Ultralight Dry Bag orange fokozottan ellenálló szilikon anyagból 30D Cordura. Biztosítja, hogy ruházata száraz maradjon. Térfogat 15l.