Easy Camp Dry-pack M

Easy Camp Dry-pack M

Értékelés: 5
4 290 Ft

Praktikus vízálló tok Easy Camp Dry-pack M ragasztott varratokkal. A 20 literes tok tekercs zárral rendelkezik és alkalmas poggyászként hajóba, vagy mind tok a hátizsákra.

Lifeventure Ultralight Dry Bag red
5 590 Ft

ltrakönnyű vízálló táska Lifeventure Ultralight Dry Bag red fokozottan ellenálló szilikon anyagból 30D Cordura. Biztosítja, hogy ruházata száraz maradjon. Térfogat **2l.*

OSPREY Ultralight Pack Liner L
14 990 Ft

Vízálló zsák, amelyet behelyezve a hátizsákba biztosítod ruházataid és más dolgaid szárazon maradását. Előnye a nagyon alacsony súlya, minőségi anyaga és a fényvisszaverő lenyomata, amelynek köszönhetően a zsák még alacsony láthatóság mellett is jól látható. ULTRALIGHT PACK LINER L összecsavarhatós lezárással.

OSPREY ULTRALIGHT PACK LINER M
12 990 Ft

Vízálló zsák, amelyet behelyezve a hátizsákba biztosítod ruházataid és más dolgaid szárazon maradását. Előnye a nagyon alacsony súlya, minőségi anyaga és a fényvisszaverő lenyomata, amelynek köszönhetően a zsák még alacsony láthatóság mellett is jól látható. ULTRALIGHT PACK LINER M összecsavarhatós lezárással.

Lifeventure Ultralight Dry Bag blue
4 090 Ft

Ultrakönnyű vízálló táska Lifeventure Ultralight Dry Bag blue fokozottan ellenálló szilikon anyagból 30D Cordura. Biztosítja, hogy ruházata száraz maradjon. Térfogat 5l.

Lifeventure Ultralight Dry Bag orange
4 490 Ft

Ultrakönnyű vízálló táska Lifeventure Ultralight Dry Bag orange fokozottan ellenálló szilikon anyagból 30D Cordura. Biztosítja, hogy ruházata száraz maradjon. Térfogat 15l.