Thermos Motion Mobil termo-hőmérő - 750 ml rozsdamentes acél

Márka: Thermos Katalógus száma: 100011669628

Közvetlenül partnerünktől

Thermos Motion Mobil termo-hőmérő - 750 ml rozsdamentes acél

A Motion Mobile Thermo Burner (Thermos Bicycle) egy rozsdamentes acél vákuum szigetelt palack mindennapi használatra, ideális kerékpárosoknak, síelőknek, turistáknak, sportolóknak és utazóknak . . További információ

13970

13 970 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100011669628

Leírás

Termékleírás

A Motion Mobile Thermo Burner (Thermos Bicycle) egy rozsdamentes acél vákuum szigetelt palack mindennapi használatra, ideális kerékpárosoknak, síelőknek, turistáknak, sportolóknak és utazóknak . Ez a mobil termo-hőmérő ötvözi a klasszikus termoszok és termoszok előnyeit. Kompakt mérete, kis súlya , vízálló és könnyen kinyitható / zárható . A mobil hőmelegítő a legtöbb üvegpalackba (tartóba) illeszkedik, könnyen illeszthető egy hátizsákba, egy babakocsiba vagy egy italtartóba az autóban. A meleg és hideg italok közvetlenül a termoszból fogyaszthatók – anélkül, hogy a pohárba kerülnének. A forró italok esetében főzőpoharat használhatunk az ital hűtésére a termosz megragadásával és kis mennyiségű folyadék permetezésével az ivóterületre. Zárja be a termosztátot a fedél rögzítésével a zár rögzítéséhez . A termosz kerékpározás közben is részeg, mert csak egy kézzel nyithatja és zárhatja a termoszokat. A termoszok ellenállnak a kopásnak, amely a burkolat nélküli utakon vezet. A mobil hőelemnek meglepően alacsony súlya van . Az alacsony italhőmérséklet elérése érdekében jégkockákat lehet használni, amelyek egyszerűen áthaladnak egy széles nyakon (4 cm). A termosz zárásának és tömítésének praktikus kialakítása lehetővé teszi a könnyű mosást . A termolum test tartós rozsdamentes acélból készül, és maximális hőszigetelést biztosít . A termikus fűtőberendezés BPA-mentes, és teljes tartalék alkatrészekkel vásárolható meg. paraméterek:
  • térfogat: 750 ml,
  • magassága: 255 mm,
  • átmérő: 75 mm,
  • nyakátmérő: 40 mm,
  • súly: 270 g,
  • tartsa melegen: 24 óra, 6 óra elteltével 72 ° C felett
  • hűvös: 26 óra, 6 óra alatt 10 ° C alatt.
csomagolás: 750 ml mobil hőmérő

Paraméterek

%1% %2% paraméterei


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.