Arozzi Occhio True Privacy Ring Light Webkamera (AZ-OCCHIO-RL)

Arozzi Occhio True Privacy Ring Light Webkamera (AZ-OCCHIO-RL)

Száma: 43873896
Közvetlenül partnerünktől
True Privacy ™Az Arozzi Occhio segítségével teljes bizalommal rendelkezhet abban, hogy valódi adatvédelmet ér el. Nem csak egy egyszerű és praktikus mágneses lencsevédővel blokkolhatja a lencsét, hanem az Occhios kézi megszakítón keresztül is lekapcsolhatja a mikrofont.Többcélú rögzítőkapocsAz Oc… További információ
55 130 Ft
Partnerünktől: XuPe GROUP Kft.

Közvetlenül partnerünktől

2024.7.01 - 2024.7.04 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: XuPe GROUP Kft.

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 43873896

Leírás

True Privacy ™

Az Arozzi Occhio segítségével teljes bizalommal rendelkezhet abban, hogy valódi adatvédelmet ér el. Nem csak egy egyszerű és praktikus mágneses lencsevédővel blokkolhatja a lencsét, hanem az Occhios kézi megszakítón keresztül is lekapcsolhatja a mikrofont.


Többcélú rögzítőkapocs

Az Occhio könnyen rögzíthető a képernyő tetejére, de lehetősége van állványra is rögzíteni, ha ez jobban megfelel az igényeinek. Az állvány egy 1/4 hüvelykes menettel rendelkezik.


Autofókusz és fényjavítás

Az Occhio automatikusan segít beállítani a fényt és a fókuszt, hogy jól nézzen ki, nincs szükség illesztőprogramokra. Csak csatlakoztassa és játsszon!


1080p és 30FPS

Zökkenőmentesen streamelhet és rögzíthet Full HD felbontásban. Az Occhio CMOS érzékelőt és üveglencsét használ, így a felvétel színes és tiszta.


Ring Light

A Ring Light egyenletes fényt ad a tárgyra. Csökkenti az arc árnyékát és minimalizálja a foltokat. Ezenkívül megvilágítja a szemét, és glóriához hasonló hatást kölcsönöz.


Érintőgombos vezérlés

A Ring Light a kamera tetején található érintőpanelen keresztül vezérelhető.
Egyéb tulajdonságok
*Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.7. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.