Microsoft LifeCam HD-3000 Webkamera
9 490 Ft

8 990 Ft

2 év garancia

Microsoft LifeCam HD-3000 webkamera, mely nagy, HD felbontásának köszönheteőn nagyon éles képet nyújt, ezáltal biztosítva az élményteli használatot. Az automatikus fényerő szabályozás fokozza a képminőséget. Univerzális tartója lehetővé teszi asztali gépen és notebookon történő használatot egyaránt.


Logitech C170 Webkamera
7 190 Ft

6 690 Ft

Logitech C170 Webkamera Logitech Fluid Crystal™ technológiával rendelkezik, melynek köszönhető a Logitech webkamerák jobb teljesítménye. Egyenletesebb mozdulatok, élesebb képek, teltebb színek és tisztább hangzás – akár a valóságban.Az egyszerű beállításnak köszönhetően pillanatok alatt indíthat videohívást a legtöbb ismert csevegőszolgáltatásban. Szerettei természetes színekben láthatják Önt beszélgetés közben, és későbbi megosztás céljából fényképeket is készíthet.A háttérzajt csökkentő beépített mikrofonnak köszönhetően partnerei jól és tisztán hallják Önt.


BML Safe View - Biztonsági IP kamera
23 193 Ft

16 190 Ft
+ ingyen szállítás

A BML által használt legújabb technológiának köszönhetően, a Safe View kamera tökéletes, 720p HD felbontású képet rögzít bármilyen körülmények között, éjjel és nappal. A 720p HD felbontás mellett a kamera támogatja a Wi-Fi kapcsolatot is, így csatlakozhat az eszközhöz bármikor, bárhol ahol van elérhető internetkapcsolat. A kamera rengeteg praktikus funkcióval rendelkezik, ilyen például a mikrofon, a hangszóró, az infravörös LED, a microSD kártyahely, és a mozgásérzékelés funkció.


Logitech C270 HD webkamera

Logitech C270 HD webkamera

Értékelés: 5
9 490 Ft

Logitech C270 HD Webkamerával lehetősége nyílik 720p HD-felbontású videohívásokat bonyolítani a legtöbb ismert azonnali üzenetküldő alkalmazás és a Logitech Vid™ HD segítségével. Most ingyenes, gyors és könnyű a HD-felbontású videotelefonálás Önnek és beszélgetőpartnereinek is. A szoftvert a webkamera telepítőjébe építettük, így azonnal kezdeményezheti az első hívást. A képet automatikusan állítja be a hívás folyamán, ezért a fényviszonyoktól függetlenül kitűnő a képminőség.


Logitech C615 HD Webkamera
26 490 Ft

Tartson mindenkit naprakészen a Logitech C615 HD Webkamera lenyűgöző teljes (1080p) HD felbontású, autofókuszos videofelvételeivel. Élvezze a szélesvásznú, 720p HD-videók előnyeit a legtöbb ismert csevegőszolgáltatásban. Az összehajtható kialakításnak köszönhetően az állványra szerelhető, 360 fokos szögben forgatható kamerát bárhová magával viheti. A megvilágítás automatikus korrekciójának segítségével minden felvétel jól néz ki, a beépített mikrofon pedig zajcsökkentő technológiával van ellátva. A sokoldalú, összehajtható kialakításnak köszönhetően élvezheti a 720p HD-felbontású videohívásokat és a teljes (1080p) HD felbontású videómegosztást, ahol és ahogy csak szeretné.


Logitech HD Webcam C920
41 390 Ft

28 990 Ft

2 év garancia

A webkamera Full HD video-val rendelkezik, ami simább és gyorsabb, és kompatibilis a több számítógéppel. Automatikusan korrigálja a gyenge megvilágítást. A video-k egy kattintással azonnal feltölthetők a Facebook-ra, a Twitter-re vagy a YouTube-ra. Azonnali üzenetküldő alkalmazással rendelkezik, mint például a Windows Live Messenger. Természetes sztereó hangzást biztosít. Szélesvásznú, 30 képkocka per másodperc (fps). Carl Zeiss optikával rendelkezik. Univerzális klip gumírozott markolat teszi lehetővé a webkamera felszerelését asztali monitorra vagy laptopra, állványra is felszerelhető.


Creative Live! Cam Chat HD
7 390 Ft
7 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Creative Live! Cam Chat HD: Ha gyors és egyszerű módját keresi annak, hogy HD 720p minőségben élvezhesse az online beszélgetéseket, ne keressen tovább, használja a Creative Live! Cam Chat HD. Egyszerűen csatlakoztassa a webkamerát a számítógéphez és azonnal indulhat a video chat, a Skype-on, a Windows Live-on!Élvezze a HD 720p minőségű videohívásokat. Beépített zajszűrő mikrofon, tiszta éles hang. Az ingyenes és felhasználóbarát Live! Central 3 Lite szoftver segítségével,


D-LINK DCS-5000L WiFi Pan Tilt Day/Night Camer
20 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

DCS-5000L kamera funkciók egész sorát kínálja, melyek segítenek a lakásod vagy irodád effektív megfigyelésében. A forgatás/döntés funkciók lehetővé teszik a kamera számára nagyobb tér megfigyelését és a beépített mikrofonnak köszönhetően mindent hallhatsz.


Logitech BCC950 Konferencia webkamera
99 900 Ft

94 990 Ft
+ ingyen szállítás

Kisebb csoportok bárhol, bármikor indíthatnak saját videokonferenciát. A Logitech BCC950 videokonferencia-rendszer nagy felbontású, plug and play konferenciakamerájával és kihangosítójával jó választás kisebb helyiségekhez vagy kisebb csoportok számára. Gyorsan és egyszerűen üzembe helyezhető egy irodai íróasztalon vagy konferenciaasztalon. PC és Mac® számítógépekkel egyaránt működik, és tervezésekor kiemelten fontos volt a videokonferencia-alkalmazásokkal való kompatibilitás, így egy kis csoportos videokonferencia indítása csak egy szempillantás kérdése. A BCC950 szinte bármely videokonferencia-alkalmazással használható, többek közt a Microsoft® Lync®, a Skype™, a Skype for Business és a WebEx® alkalmazással, illetve a legtöbb egyéb videokonferencia-platformmal.


Microsoft LifeCam Studio Webkamera
25 490 Ft

2 év garancia

Microsoft LifeCam Studio webkamerát natív Full HD-s, 1080p-s szenzorral szerelték fel. A szenzor képes alkalmazkodni a változó környezeti fényerőhöz is az optimális kép érdekében. Az eszköz teljes mértékben kompatibilis a Windows Live Messenger 11 videóchat szolgáltatásával is. A LifeCam Studio HD TrueColor technológiája a különböző fényviszonyok között is élethű színeket produkál, míg a ClearFrame funkció alacsony fény mellett is zajmentes képet biztosít.


Logitech C930e HD Webkamera

Logitech C930e HD Webkamera

Értékelés: 4
40 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Logitech C930e HD webkamerával gyorsabb, egyenletesebb és jobb minőségű képsort élvezhet a H. 264 kódolásnak – a HD-felbontású videoszabványnak – köszönhetően, amely kevesebb rendszerkövetelményt támaszt a számítógéppel szemben. Lenyűgöző minőségű 1080p teljes HD-felbontású szélesvásznú videókat készíthet 30 másodperc/képkocka sebességgel. Az eszköz Carl Zeiss® objektívvel rendelkezik, melynek köszönhetően borotvaéles képek felvételére képes.


Logitech B525 HD Webcam (960-000842)
16 900 Ft

15 990 Ft

A Logitech B525 Webcam segítségével folyamatos kapcsolatban lehet szeretteivel. A széles, 75 fokos látószögű képmező kisebb csoportok közötti videokonferenciákat egyaránt lehetővé tesz. A 720p felbontású HD-minőségnek köszönhetően valósághű videofelvételeket és 8 megapixeles fényképeket készíthet. Az egyedülálló hangkamrának és a RightSound technológiának köszönhetően zavaró háttérzajoktól mentes, kristálytiszta beszélgetéseket folytathat.


Technaxx VIP Spy Pen videokamera 4GB, Fekete
8 990 Ft

Technaxx VIP Spy Pen videokamera egy 4 GB kapacitású pendrive, mely a rajta található kamerával képes fotókat, videókat rögzíteni, mindez egy tollba rejtve! A lencse mindössze 2 mm átmérőjű, így teljesen észrevétlen marad. Beépített akkumulátora akár 2 óra üzemidőt képes biztosítani.