Arozzi Occhio Webkamera (AZ-OCCHIO)

Arozzi Occhio Webkamera (AZ-OCCHIO)

Száma: 43873895
Közvetlenül partnerünktől
Az Arozzi Occhio az első olyan webkamera a maga nemében, amely valódi magánéletet biztosít. Sok más webkamera a szoftverben némító funkcióval rendelkezik, ami sebezhetővé teszi őket a hackeléssel szemben, de az Occhio bevezet egy kézi mikrofonkapcsolót, ami lehetővé teszi a valódi adatvédelem elé… További információ
35 370 Ft
Partnerünktől: XuPe GROUP Kft.

Közvetlenül partnerünktől

2024.7.01 - 2024.7.04 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: XuPe GROUP Kft.

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 43873895

Leírás

Az Arozzi Occhio az első olyan webkamera a maga nemében, amely valódi magánéletet biztosít. Sok más webkamera a szoftverben némító funkcióval rendelkezik, ami sebezhetővé teszi őket a hackeléssel szemben, de az Occhio bevezet egy kézi mikrofonkapcsolót, ami lehetővé teszi a valódi adatvédelem elérését. Nem csak ez, hanem az objektív is pillanatok alatt letakarható egy mágneses eszközzel. Az Occhio könnyen rögzíthető egy paravánra, de lehetőség van állványra történő rögzítésre is, ha ezt szeretné. A 2 megapixeles CMOS-érzékelővel ellátott Full HD webkamera autofókusszal és automatikus fénybeállítással is rendelkezik, így mindig a megfelelő fénybe kerül.

Igazi magánélet

Az Arozzi Occhio segítségével teljes mértékben biztos lehet abban, hogy kérésére valódi magánéletet érhet el. Nemcsak a lencsét zárhatja el egy egyszerű és praktikus mágneses lencsevédővel, hanem az Occhio kézi megszakítóján keresztül a mikrofonok áramellátását is kikapcsolhatja.

Többcélú rögzítőcsipesz

Az Occhio könnyen rögzíthető a képernyő tetejére, de lehetősége van arra is, hogy állványra rögzítse, ha ez jobban megfelel az igényeinek. Az állvány rögzítése egy 1/4 hüvelykes csavarfurat.

Autofókusz és fénykorrekció

Az Occhio automatikusan segít beállítani a fényt és a fókuszt, hogy jól nézzen ki, nincs szükség vezetőkre. Csak csatlakoztassa és játsszon!

1080p és 30FPS

Zökkenőmentesen streamelhet és rögzíthet teljes HD minőségben. Az Occhio CMOS-érzékelőt, valamint üveglencsét használ, így a felvétel színes és tiszta lesz.

Occhio vezérlőpanel

Töltse le új vezérlőpanelünket az Occhio-hoz! Ez tartalmazza a kamera fejlett beállításait, így a környezetének legmegfelelőbb minőséget és teljesítményt érheti el.
Egyéb tulajdonságok
*Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.7. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.