SIMBA Felhúzható zenélő játék - csillagocska
2 858 Ft

2 520 Ft

A babáknak már születéstől fogva jó éjszakát kíván ez a vidám csillag formájú játék, amely kellemes altatódalt játszik el nekik. A felakasztásra alkalmas huroknak hála könnyen a kocsira vagy a kiságyra helyezhető.


SIMBA Felhúzható zenélő játék - felhőcske
2 858 Ft
2 770 Ft

A babáknak már születéstől fogva jó éjszakát kíván ez a vidám felhő formájú játék, amely kellemes altatódalt játszik el nekik. A felakasztásra alkalmas huroknak hála könnyen a kocsira vagy a kiságyra helyezhető.


Fisher-Price Kinyitható játéktelefon
3 490 Ft

2 810 Ft

Fisher Price Kinyitható játéktelefon kisgyermekét kellemesen elszórakoztatja, lefoglalja. A telefon kinyitásakor a képernyőn három különféle állat jelenik meg mókás hang kíséretében. A készülékből a gombok lenyomásakor többféle dallamot ki lehet csalogatni. A játék nemcsak szórakoztatja, de fejleszti is gyermeke hangészlelő képességét, és segíti az ok-okozati viszonyok megértését.


SIMBA Zenélő állatka 40 dallam - víziló
3 097 Ft
2 970 Ft

Lila víziló kerekeken négy gombbal képes összesen 40 vidám dallamot lejátszani, mely magával ragad minden gyermeket. Hosszú órákon át elszórakoztat és még gyermek érzékeket is fejleszt.


SIMBA Zenélő felhúzható plüss - csillagocska
3 456 Ft

3 000 Ft

A puha plüss csillagocska felhúzható mechanizmussal ellátott, kellemes dallamot játszik így a gyermek könnyebben és kellemesebben alszik el. Elegendő egyszerűen a kiságyra felakasztani.


SIMBA Zenélő állatka 40 dallam - oroszlán
3 097 Ft
3 030 Ft

Színes oroszlán kerekeken négy gombbal képes összesen 40 vidám dallamot lejátszani, mely elragad minden gyermeket. Hosszú órákon át elszórakoztat és még gyermek érzékeket is fejleszt.


Clementoni Az én első távirányítóm
3 040 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az elektronikus távirányító szuper szórakozás gyerekeknek 10 hónapos kortól. A távirányító 10 számmal ellátott billentyűvel és 4 színes gombbal rendelkezik. Számos hang- és fényeffektus. Támogatja a finommotoros készségeket, a hallást és a vizuális érzékelést.


Canpol babies Plüss játékszekrény - bagoly
3 910 Ft

3 130 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a plüss játékszekrény, rózsaszín bagoly egy olyan játék, amelynek köszönhetően a gyermeked felfedezi a színek, alakok és hangok tarka világát. Egyszerűen, csat segítségével rögzíthető.


Alltoys Telefon a legkisebbeknek - piros
3 150 Ft

Piros gyermek mobiltelefon gyorsan felkelti a gyermek érdeklődését és szórakoztat. Összesen 16 hangszínnel és villogó fényforrással. Ezen túlmenően hanghatással rendelkezik, be/ki be s kikapcsolása során.


Alltoys Hangokat kiadó állatka - Kutyus
3 150 Ft

Zenés játék egy vidám kutyus formájában gyakorlati fogantyúval, hogy könnyen képesek legyenek a legkisebbek is megfogni. Csak nyomd meg a gombot és a kutyus világítani és melódiákat kezd el lejátszani.


Alltoys Zenélő kisállat - Cicus
3 150 Ft

Zenés játék egy vidám cicus formájában praktikus fogantyúval, hogy könnyen képesek legyenek a legkisebbek is megfogni. Csak nyomd meg a gombot és a cicus világítani és melódiákat kezd el lejátszani.


Buddy Toys 3040 Dětský telefon
6 240 Ft

3 280 Ft

Dětský telefon se třemi světelnými tlačítky, zábavné zvukové efekty a veselé melodie, funkce nahrávání a přehrávání. Stisknutí tlačítek spustí veselé melodie a tóny.


Canpol babies Plüss játékszekrény Macik, piros
4 290 Ft

3 380 Ft

Ez a plüss játékszekrény a MACIK kollekcióból a legkisebb gyermekek számára fejleszti a baba érzékeit, motorikáját és hallását. A plüss játékszekrény segíti a gyermek érzékeinek fejlesztését. A ragyogó színek felkeltik a gyermeki kíváncsiságot.


Alltoys Játék kocsikulcs

Alltoys Játék kocsikulcs

Értékelés: 4,5
3 390 Ft

Az Alltoys játék kocsikulcs remek szórakozást nyújt a kicsiknek. A gombok megnyomásával különböző hangokat generálhatnak a gyerekek, felkeltve ezzel a természetes kíváncsiságukat. A kulcsot ki lehet nyitni és be lehet zárni, akár az igazi autókulcsnál. 1 éves kortól ajánlott.


Clementoni Az én első MP3-lejátszóm
3 410 Ft

Az MP3 lejátszó egy vicces zenélő játék, amely számos dallamot képes lejátszani, formájának köszönhetően valódi lejátszóra hasonlít. Fejlesztik a gyermekek hallását és támogatja finommotoros készségeit. Öt interaktív gombbal rendelkezik.


Smoby Cotoons keljfeljancsi-béka
3 530 Ft

Figura, amely soha nem esik le a súlypontja és a lekerekített alja miatt. Egy vidám figura egyik oldalról a másikra hintázhat és mindig a súlypontjában maradhat. Cotoons gyerek figurák, amelyek zenés dallamot adnak ki, így azonnal felhívják a gyermek figyelmét.


Smoby Cotoons keljfeljancsi-zebra
3 530 Ft

Figura, amely soha nem esik le a súlypontja és a lekerekített alja miatt. Egy vidám figura egyik oldalról a másikra hintázhat és mindig a súlypontjában maradhat. Cotoons gyerek figurák, amelyek zenés dallamot adnak ki, így azonnal felhívják a gyermek figyelmét.


SIMBA Zenélő felhúzható plüss - napocska
3 570 Ft

A puha plüss napocska felhúzható mechanizmussal ellátott, kellemes dallamot játszik így a gyermek könnyebben és kellemesebben alszik el. Elegendő egyszerűen a kiságyra felakasztani.


Fisher-Price Énekelj a kutyussal CZ
4 896 Ft

3 630 Ft

Nyomd meg az egyiket a három színes gomb közül es vidám kutya felébred, elkezd ragyogni,dalokat játszani és rövid mondatokat mond, hogy a gyermekek megismerjék az ábécét, formákat, színeket és számokat.


Canpol babies Plüss játékszekrény Macik, szürke
4 290 Ft

3 790 Ft

Ez a plüss játékszekrény a MACIK kollekcióból a legkisebb gyermekek számára fejleszti a baba érzékeit, motorikáját és hallását. A plüss játékszekrény segíti a gyermek érzékeinek fejlesztését. A ragyogó színek felkeltik a gyermeki kíváncsiságot.


Alltoys Játék Távirányító
4 790 Ft

3 870 Ft

Az Alltoys Játék Távirányítóval finommotoros készségek fejleszthetők. A 60 különböző fény és hang kombinációval a játék hosszantartó kikapcsolódást igér. Ugye ismerős, amikor a gyerek is épp azt akarja használni, amit anya és apa szokott? Ezentúl nem kell elérhetetlen helyekre rejteni a távirányítót, hiszen a legkisebbnek is lehet egy sajátja.


Fisher-Price Mikrofon

Fisher-Price Mikrofon

Értékelés: 4
4 573 Ft

3 870 Ft

Fisher-Price Mikrofon amellet, hogy mindig tanít valamit a gyerekeknek, szórakoztatja, leköti őket. Gyermeked a Kutyus segítségével megtanulhatja az ABC-t, a számokat, a színeket és az ellentétpárokat. Együtt énekelhet Kutyussal és felveheti a saját hangját. Mikor azt visszajátssza, hangszínváltoztató effektekkel teheti még mókásabbá a játékot. A mikrofon különböző fények kíséretében tanít, játszik a kicsikkel.


Fisher-Price Zsiráf alvópajtás
4 264 Ft

4 040 Ft

Ez a szeretnivaló zsiráf 20 percen belül elaltatja a kisbabád a nyugodt zenének és hangoknak köszönhetően. 10 megnyugtató dalt és rózsaszín zajt, illetve hangokat a természetből tudsz rajta lejátszani. A nyugtató hatáson kívül pozitívan hat a gyermek hallásának fejlődésére is.


Canpol babies Plüss játékszekrény - medve
4 040 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a plüss játékszekrény, kék medve egy olyan játék, amelynek köszönhetően a gyermeked felfedezi a színek, alakok és hangok tarka világát. Egyszerűen, csat segítségével rögzíthető.


Fisher-Price Zenélő doboz meglepetéssel
4 875 Ft

4 150 Ft

klasszikus játék modern változata remek szórakozás lesz gyermeked számára. Az első oldalon lévő görgő elfogatása után szórakoztató dallam és hangeffektek fognak megszólalni a dobozból, ezt követően a dobozból egy oroszlán ugrik ki.


Hape Zenélő pingvin
5 041 Ft

4 170 Ft

Ez a vidám pingvin az alapján zenél, hogy mennyire hajol meg és mozog. A bábu szépen festett, ezért minden kisgyerek szeretni fogja. Alkalmas a finommotorika és a mechanikus készségek fejlesztésére.


Wiky Képességfejlesztő kocka
7 591 Ft

4 280 Ft

Szórakoztató képességfejlesztő kocka fény és hangeffektusokkal, ami stimulálja a logikai gondolkodást. A kocka figyelemlekötő hangokat és dallamokat játszik le. Különböző a motorikus képességeket fejlesztő funkciókkal rendelkezik.


Fisher-Price Tahací telefon
4 290 Ft

Fischer Price Fecsegő telefon egy klasszikus húzós játék, amely bár modern külsőt kapott, ugyanolyan szórakoztató és kedves kinézetű maradt, mint volt – bűbájos arcával, számtárcsájával, csengőhangjaival és le-fel járó szemével, miközben a baba húzza a játékot. A tárcsa megismerteti a kicsit a számokkal 1-től 9-ig, fejleszti a finommotoros-és nagymotoros készségeket.baba érzékeinek fejlődését segítik elő a telefon színei és hangjai.


SIMBA Húzható kutyus - fény, hang
5 369 Ft

4 510 Ft

Ez az aranyos kutyus gyorsan a gyermek kedvenc társává válik. Amikor a kötélen fogva húzod, csóválja a farkát és egyben képes 11 dallamot elugatni, melyet fényeffektusokkal kísér.


Lamps Zenélő zsiráf
6 290 Ft

4 530 Ft

Elbűvölő színes zsiráf, amely a felhúzást követően zenélni kezd és segít kisbabádnak ellazulni vagy el is aludni. Ez a plüssfigura kiváló minőségű és egészségre ártalmatlan anyagból készül, így a legkisebb babáknak is alkalmas.


Hape Zenedoboz
6 052 Ft

4 540 Ft

A mozgó zenedoboz minden kis zenészt lenyűgöz! A felkelti a kicsik érdeklődését és arra készteti őket, hogy szórakoztató módon átéljék a zenét. A különböző mozgásokkal a játék hangokat ad ki, így ösztönözve a kisgyerekeket további cselekvésre.


Buddy Toys 3020 Hangos könyv
4 540 Ft

Tanuljon és nevessen együtt gyermekével ezzel az interaktív könyvvel. A sokszínű könyv különböző érdekes hangokat és melódiákat ad ki. Különböző funkciói által segíti a motorikus képességek fejlődését. 6 hónapos kortól ajánlott.


LAMAZE Zenélő hernyó plüssjáték
5 790 Ft

4 540 Ft

Lamaze zenélő hernyó igazi puha és bársonyos kis barátja lehet babájának, amelyet pihenésre és játékra egyaránt lehet használni. A plüssjáték fejét megnyomva emellett egy kellemes dallamot is lejátszhatunk a gyermeknek, mely amellett hogy mosolyt csal az arcára, nagyszerűen fejleszti halláskészségét is. A változatos, tarka mintázat vidám környezetet biztosít a baba számára.


SIMBA Zenélő plüss zsiráf 32 cm
4 652 Ft
4 570 Ft

A puha plüss zsiráf a gyermeknek kellemes dallamot játszik el jó éjszakára így megkönnyíti és kellemesebbé teszi az elalvást. Elég csak egyszerűen meghúzni a nyakát és az altató elkezd játszani.


Fisher-Price Játék gitár

Fisher-Price Játék gitár

Értékelés: 3
4 800 Ft

Játék gitár énekdallamokkal csecsemőknek és kisgyermekeknek. Interaktív gitár tükrös csörgővel. Segít a gyerekek érzékszerveinek és ügyességének fejlesztésében. Kiváló minőségű anyagokból készült.


Nattou Plüss zenélő játék Bibou nyuszi AB
5 500 Ft

5 040 Ft

Mini zenélő Bibou nyuszi a Nattou márkától örömet fog okozni a kisbabának a dallamával. Egyszerűen fel lehet lógatni például a kiságyra. A legfinomabb anyagból készült.


Buddy Toys 3530 Dětská kytara Žirafa
8 113 Ft

5 050 Ft

Snadná proměna z kytary na tahací žirafu, při tahání vydává žirafa zvuky, 3 herní režimy: Volné hraní, hraní podle melodií, ukázkové písničky


Playgro Multifunkciós zongora
5 790 Ft

5 050 Ft

Playgro Multifunkciós zongora lehet gyermeke első hangszere. A zenélő játék felébreszti a gyermekek zenei ösztöneit, fejlesztik a motoros készségüket, a ritmusérzéküket és a kreativitásukat. A játék 20 szórakoztató hangot képes lejátszani. Hallgathatja a beépített dallamokat és élvezheti a fényjátékot.


SIMBA Az első okostelefonom

SIMBA Az első okostelefonom

Értékelés: 4,5
5 050 Ft

Minden modern gyerek élvezni fogja saját okostelefonját, amely vonzó megjelenésével nagyon hasonlít a legjobb igazi okostelefonokra. Rengeteg funkcióval rendelkezik, melyek a gyermekeket biztosan szórakoztatni fogják.


Fisher-Price Emoji okostelefon
5 170 Ft

Az Emoji okostelefon olyan, mint egy igazi telefon! Az okostelefon négy interaktív „alkalmazással“ rendelkezik, nyolc vicces hangulatjellel, színes fényekkel és hangokkal. Ez az interaktív játék tele van szórakoztató tevékenységekkel.


Teddies Labda a legkisebbeknek, 18 hanggal
5 180 Ft

Interaktív játék műanyag labda formájában. A színes kidolgozásának és a különböző effektusoknak köszönhetően a játék minden bizonnyal leköti a gyerekek figyelmét és motiválja őket, hogy játszanak vele. Pozitívan befolyásolja a gyerekek fejlődését. – 6 hónapos kortól ajánlott


Fisher-Price Baba xilofon

Fisher-Price Baba xilofon

Értékelés: 4,5
5 440 Ft

Fisher Price játék xilofon fény- és hangjátékával könnyedén felkelti a babák érdeklődését. A zöld, narancssárga, sárga és piros billentyűk egyszerű leütésre vagy mozgást érzékelve hangot és fényt adnak ki. A xilofon alsó része fogantyús és ívelt, így a játék könnyedén hordozható és felakasztható. 3 hónapos kortól ajánlott.


Taf Toys Zene pingvin
5 810 Ft

Puha játék egy zenélő dobozban** a jó alvás érdekében és a vidám pillanatok érdekében. A játék ideális a gyerek kiságyába és dekorációként.


Clementoni Minnie - az első telefonom
5 890 Ft

Minnie – az első telefonom 6 interaktív gombot tartalmaz, amelyek világítanak, megtanítják** az első betűket, számokat, formákat és színeket. Szimulálja az érintőképernyőt. A gyermekek fejlesztik manuális készségeiket és finommotoros készségeiket. – Gyermekeknek **9 hónapos kortól ajánlott.