Bigjigs Toys Fából készült mini tamburin

Bigjigs Toys Fából készült mini tamburin

Száma: 25473001
Közvetlenül partnerünktől
Az ár 1 darabra vonatkozik. A színes, fából készült mini tamburin biztosan örömet okoz majd a kis zenészeknek. További információ
5 300 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: TvFit.cz

Partnerünk által szállítva

2023.4.12 - 2023.4.14 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: TvFit.cz

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 25473001

Leírás

Az ár 1 darabra vonatkozik. A színes, fából készült mini tamburin biztosan örömet okoz majd a kis zenészeknek. Ideális korai bevezetés a hangok világába. Nagyszerű módja a kreativitás ösztönzésének. Segíti a kézügyesség és a koordináció fejlesztését. Kiváló minőségű, felelősségteljesen beszerzett anyagokból készült. Megfelel a hatályos európai biztonsági előírásoknak. A termék egy játék, ezért nem rendelkezik professzionális hangzással. Főbb jellemzők: fejleszti a finommotoros készségeket és a kreativitástjátékos bevezetés a hangok és a ritmus világábaFából és fémből készült.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.