Safari Ltd. Gyapjas mamut

Márka: Safari Ltd. Katalógus száma: 1038627

Safari Ltd. Gyapjas mamut

Ismerkedj meg a jeges óriással, a gyapjas mamuttal. Ez a hatalmas, óriási agyarakkal rendelkező emlős a mai elefántok rokona. Ellentétben velük azonban az akkori hidegre való tekintettel vastag bundája volt. További információ

3130

3 130 Ft ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 1038627

Leírás

Termékleírás

  • A figura kézzel festett.
  • A figura méretei: 13 × 6,8 × 12,6 cm.
  • Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Safari Kft. egy amerikai, ökológiai vállalat, amely valósághű, kézzel festett másolatokat gyárt minden típusú olyan élőlényről és élettelen tárgyról, amelyek körülvesznek minket. A vállalat tudósokkal működik együtt, és az új tudományos felfedezések alapján folyamatosan frissítik a figurákat. A másolatok teljes kínálatát a természet megfigyelésére alkalmas segédeszközök egészítik ki. A Safari Kft. célja, hogy a termékek pozitív hatással legyenek a gyermekek oktatását és a természet védelmét illetőleg.


Paraméterek

%2% paraméterei

Meghatározás unisex
Ajánlott korosztály 3 éves kortól

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.