Schleich Therizinosaurus 15003

Schleich Therizinosaurus 15003

Száma: 1119872
Therizinosaurus, becenevén „gyík kaszával“, egy nagyon impozáns dinoszaurusz volt a gigantikus karmainak köszönhetően, amelyek több mint 1 méter hosszúk voltak. Napjainkig senki sem derítette ki, hogy miért volt szüksége ilyen fegyverekre. Azonban valószínűleg a védelmükre használták őket, vagy, hogy leszedjék a leveleket a fákról. További információ
7 590 Ft
Forgalmazó: MALL

Raktáron 2 db

2024.5.09 személyes átvétellel várhatóan
 
2024.5.09 házhoz szállítással várhatóan
 
Száma: 1119872

Leírás

  • Anyaga: minőséges gumi anyag.
  • Gyermekek számára 3 éves kortól alkalmas.
  • A figura kézzel van festve.
  • Méretei: 19,5 × 20 × 19 cm.

A Schleich figurák kitűnnek azzal, hogy kidolgozásukkal hűséges hasonmást ábrázolnak, aminek köszönhetően lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy ismerkedjenek a különböző állatokkal, legyenek azok házi, vagy vad állatok, vagy akár állatok a tengeri világból, vagy őskori, már kihalt állatokkal. A Schleich folyamatosan bővíti és újítja a modellek körét, és az idősebb, kevésbé minőségi modelleket új, jobb tervezésű modellek váltja fel.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.