Arcszérumok, emulziók

Paraméterek meghatározása
Clé de Peau Beauté Szérum a ráncok kisimítására Supreme (Wrinkle Smoothing Serum) 20 ml Clinique Highlighter szérum a pigmentfoltok ellen Even Better Clinical (Radical Dark Spot Corrector + Interru
Clé de Peau Beauté Szérum a ráncok kisimítására Supreme (Wrinkle Smoothing Serum) 20 ml

A Supreme ránctalanító szérum egy retinol hatóanyagú öregedésgátló szérum, amely drámaian csökkenti a ráncok megjelenését a simább bőr érdekében. Célja a mély ráncok megjelenése rendkívül hatékony retinollal. Hidratálja és kisimítja a bőrt. Folyamatos használatával segít leküzdeni a ráncokat.

Átvehető akár: 2024.6.5 - 2024.6.6

Partnerünktől: Vivantis
Clé de Peau Beauté Védő erősítő emulzió SPF 25 (Protective Fortifying Emulsion) 125 ml Clinique Highlighter szérum a pigmentfoltok ellen Even Better Clinical (Radical Dark Spot Corrector + Interru
Clé de Peau Beauté Védő erősítő emulzió SPF 25 (Protective Fortifying Emulsion) 125 ml

A védő erősítő emulzió mélyen hidratálja és védi a bőrt a kiszáradás és az UV sugárzás okozta károsodásoktól. Kivételes alapréteget képez a smink alatt, kisimítja a bőr textúráját, javítja az alapozó felületét és tartósságát.

Átvehető akár: 2024.6.5 - 2024.6.6

Partnerünktől: Vivantis
Clinique Highlighter szérum a pigmentfoltok ellen Even Better Clinical (Radical Dark Spot Corrector + Interru Clinique Highlighter szérum a pigmentfoltok ellen Even Better Clinical (Radical Dark Spot Corrector + Interru
Clinique Highlighter szérum a pigmentfoltok ellen Even Better Clinical (Radical Dark Spot Corrector + Interru

Az Even Better Clinical szérum pigmentfoltok ellen egységesíti a bőr színárnyalatát, megvilágosítja a bőrt és védi azt a pigmentfoltok kialakulásától. .

Átvehető akár: 2024.6.5 - 2024.6.6

Partnerünktől: Vivantis
Clinique Highlighter szérum C - vitaminnal a bőr öregedése ellen Fresh Pressed (Daily Booster With Pure Vitam Clinique Intenzív emulzió a hidratálás kiegészítésére száraz és vegyes bőrre (Dramatically Different Moisturi (Mennyiség 200 ml)
Clinique Highlighter szérum C - vitaminnal a bőr öregedése ellen Fresh Pressed (Daily Booster With Pure Vitam

A Clinique Fresh Pressed Anti-Aging Brightening szérum C-vitaminnal a finom vonalak és ráncok ellen küzdő minden bőrtípus számára készült. Így kisimítja a ráncokat, feszessé és rugalmassá teszi a bőrt. Ráadásul egységesíti a színtónust és ragyogóvá teszi a bőrt.

Átvehető akár: 2024.6.5 - 2024.6.6

Partnerünktől: Vivantis
Clinique Intenzív emulzió a hidratálás kiegészítésére száraz és vegyes bőrre (Dramatically Different Moisturi (Mennyiség 200 ml) Clinique Intenzív emulzió a hidratálás kiegészítésére száraz és vegyes bőrre (Dramatically Different Moisturi (Mennyiség 200 ml)
Clinique Intenzív emulzió a hidratálás kiegészítésére száraz és vegyes bőrre (Dramatically Different Moisturi (Mennyiség 200 ml)

Azonnal optimális adag hidratálást biztosít a bőr számára, és segít pótolni a bőr nedvességveszteségét. Nedvességgel lát el és felfrissít, a bőr a használat után felderül és egészségtől ragyog. A könnyű textúra kellemesebbé teszi a termék alkalmazását.

Átvehető akár: 2024.6.5 - 2024.6.6

Partnerünktől: Vivantis
Clinique Ránctalanító bőrápoló szérum Smart Clinical Repair (Wrinkle Correcting Serum) Clinique Intenzív emulzió a hidratálás kiegészítésére száraz és vegyes bőrre (Dramatically Different Moisturi (Mennyiség 200 ml)
Clinique Ránctalanító bőrápoló szérum Smart Clinical Repair (Wrinkle Correcting Serum)

A bőrszérum háromféleképpen hat a ráncokra: regenerálja, kisimítja és feltölti a bőrt. Az első finom vonalakat és a mély ráncokat egyaránt érinti. Puha és rugalmas bőrt eredményez.

Átvehető akár: 2024.6.5 - 2024.6.6

Partnerünktől: Vivantis
Collistar Bőrvilágosító szérum Vitamin C + Alfa-Arbutin (Brightening Anti-oxidant) 30 ml Collistar Bőrvilágosító szérum Vitamin C + Alfa-Arbutin (Brightening Anti-oxidant) 30 ml
Collistar Bőrvilágosító szérum Vitamin C + Alfa-Arbutin (Brightening Anti-oxidant) 30 ml

A C-vitamin + az alfa-arbutin az összes Collistar termék közül a legnagyobb koncentrációban tartalmazza a tiszta etil-szorbinsavat. Világító hatása fokozása érdekében alfa-arbutinnal van kombinálva, amely szabályozza a melanin termelését.

Átvehető akár: 2024.6.5 - 2024.6.6

Partnerünktől: Vivantis
Collistar Feszesítő szérum érett bőrre (Collagen + Glycogen) 30 ml Collistar Bőrvilágosító szérum Vitamin C + Alfa-Arbutin (Brightening Anti-oxidant) 30 ml
Collistar Feszesítő szérum érett bőrre (Collagen + Glycogen) 30 ml

Koncentrált bőrszérum növényi kollagénből származó aminosavakkal a bőröregedés elleni intenzív hatásért és feszesítő hatásért. Serkenti a kollagén termelődését a bőrben, csökkenti a finom vonalakat és ráncokat, rugalmasabbá és feszesebbé teszi a bőrt.

Átvehető akár: 2024.6.5 - 2024.6.6

Partnerünktől: Vivantis
Collistar Fiatalító bőrszérum Pure Actives (Glycolic Acid Perfect Skin Peeling) 30 ml Collistar Bőrvilágosító szérum Vitamin C + Alfa-Arbutin (Brightening Anti-oxidant) 30 ml
Collistar Fiatalító bőrszérum Pure Actives (Glycolic Acid Perfect Skin Peeling) 30 ml

Hatékony segítőtárs a ráncok elleni küzdelemben. A tökéletes bőrért!.

Átvehető akár: 2024.6.5 - 2024.6.6

Partnerünktől: Vivantis
Collistar Lifting és átalakító szérum Lift HD + (Lifting Remodeling Serum) 30 ml Collistar Szérum a bőr sűrűségének helyreállítására Magnifica (Redensifyng Repairing Serum) 30 ml
Collistar Lifting és átalakító szérum Lift HD + (Lifting Remodeling Serum) 30 ml

A selymes textúrájú, lifting hatású bőrszérum erősíti az arc kontúrját és visszaadja a bőr rugalmasságát. Használat után bőre puha és sima lesz. .

Átvehető akár: 2024.6.5 - 2024.6.6

Partnerünktől: Vivantis
Collistar Narancsbőr elleni kapszulák (Anticellulite Capsules) 14 x 4 ml Collistar Szérum a bőr sűrűségének helyreállítására Magnifica (Redensifyng Repairing Serum) 30 ml
Collistar Narancsbőr elleni kapszulák (Anticellulite Capsules) 14 x 4 ml

A Collistar narancsbőr elleni kapszula szó szerint sokkterápia! Ezek a narancsbőr elleni kapszulák minden típusú narancsbőrre alkalmasak. A zsírégetést kombinálják a koffein és az eszcin vízhajtó hatásával. A kapszulák nem tartalmaznak színezékeket, alkoholt, tartósítószereket, sem illatanyagokat.

Átvehető akár: 2024.6.5 - 2024.6.6

Partnerünktől: Vivantis
Collistar Szérum a bőr sűrűségének helyreállítására Magnifica (Redensifyng Repairing Serum) 30 ml Collistar Szérum a bőr sűrűségének helyreállítására Magnifica (Redensifyng Repairing Serum) 30 ml
Collistar Szérum a bőr sűrűségének helyreállítására Magnifica (Redensifyng Repairing Serum) 30 ml

A szezámmagkivonatot, két új generációs helyreállító peptidet és más hatóanyagokat tartalmazó bőrszérum serkenti a sejtek aktivitását és növeli a kollagén sűrűségét. Az eredmény azonnal egészségesebb és szebb bőr. .

Átvehető akár: 2024.6.5 - 2024.6.6

Partnerünktől: Vivantis