SIKU Farmer - Tejszállító tartálykocsi, 1:50

Márka: SIKU Katalógus száma: 1087260
SIKU Farmer - Tejszállító tartálykocsi, 1:50

Akció

Az akció 2019.03.27. -ig, vagy a készlet erejéig érvényes.

SIKU Farmer - Tejszállító tartálykocsi, 1:50

Tejszállító tartálykocsi tökéletes másolata 1:50 méretarányban. Nem hiányozhat egyetlen farmról sem, 3 év feletti gyermekeknek ideális játékszer. A tartálykocsi lezárása teljesen működőképes, kinyitható és becsukható. A tartálykocsi nagyon ellenálló anyagból készült. További információ

1390

1 390 Ft ÁFA-val együtt Piaci ár: 5 500 Ft, Megtakarítás: 4 110 Ft (74 %)

Leírás

Termékleírás

  • Tejszállító tartálykocsi.
  • 1:50 méretarány.
  • Ellenálló fém és műanyag alkatrészekből készült.
  • Teljesen működőképes részletek.
  • Otthoni és kinti játékhoz is.
  • 3 év feletti gyermekeknek és szenvedélyes gyűjtőknek ajánlott.
  • Méretek: 22,6 × 7,5 × 5,4 cm.

A SIKU modellek megfelelnek a legmagasabb minőségi és biztonsági követelményeknek, amelyek a gyerekjátékokkal szemben támasztva vannak.


Paraméterek

%2% paraméterei

Ajánlott korosztály 3 éves kortól
Autó típusa TANK TRUCK
Anyag fém
Meghatározás fiúknak
Létra 1:50

Hasonló termékek

Woody Fa autó – Tűzoltó
2 620 Ft

A gumi kerekekkel ellátott faautó a gyerekek kis kezeihez van igazítva. A kerekek tökéletesen forognak, és nem csúsznak el. A darukar elfordítható és előre – hátra mozog. Elkezdődhet a játék a kis tűzoltóra.


Majorette Ground Force Kisautók, 3 db
2 690 Ft

2 190 Ft

Majorette Ground Force Kisautók, 3 db fémből valamint műanyag kiegészítőkkel, a gyerekek és a gyűjtők számára is ideális. 3 különböző katonai jármű található a csomagban. Egyes járműveken mozgó tartozékok találhatóak. Három változatú csomagban kapható. Az autók mérete körülbelül 7,5 cm, és a játék 3 éves kor felett ajánlott.


LENA Tűzoltóautó

LENA Tűzoltóautó

Értékelés: 4
2 290 Ft

Siess a tűzeset helyszínére a Lena Tűzoltóautó segítségével és kezd el oltani a tűzet a vízágyúval! A piros színű tűzoltóautó hátsó tartálya feltölthető, és a gomb nyomkodásával a fecskendőbe tudod pumpálni a vizet. Közepes méretű, összerakható létrával és fogantyúval ellátott műanyag tűzoltóautó, melynek vezetőülésén egy tűzoltó sofőr is helyet kapott.


Woody Fa autó – Báger
2 620 Ft

A gumi kerekekkel ellátott faautó a gyerekek kis kezeihez van igazítva. A kerekek tökéletesen forognak, és nem csúsznak el. Az első lapát fel és lefelé mozog. Már csak meg kell találni a megfelelő helyet és elkezdődhet a kotrás.


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.