Hot Wheels Monster Trucks Stunt Tire™ Játékkészlet GVK48

Hot Wheels Monster Trucks Stunt Tire™ Játékkészlet GVK48

Száma: 2828284
A Hot Wheels® Monster Trucks Stunt Tire™ készlet fogantyúval összecsukható a hordozhatóság érdekében, valamint kinyitható, hogy felfedje a tetején lévő kaszkadőr arénát, amely törésekre, ütközésékre és tárolásra alkalmas. Az összeállított készlet 89 cm hosszú és elképesztő tulajdonságokkal rendelkezik. További információ
9 190 Ft
Korábbi ár
Forgalmazó: MALL

Elfogyott

Száma: 2828284

Leírás

  • Az ikonikus nagyméretű monster truck gumiabroncs tartalmazza a Tiger Shark monster truck-ot és egy Hot Wheels® járművet 1:64 méretarányban.
  • Amikor a készlet kinyílik, előkerül egy kilövő két autó vagy egy monster truck számára, amely felszáll a rámpára és átrepül egy „tűzgyűrűn“ keresztül.
  • Ezután a járműnek közvetlenül az emelvényre kell szállnia, amely győztes körré alakul és értékeli annak teljesítményét, így azonnali visszajelzést ad a gyerekeknek képességeikről! 
  • Gyermekek számára 4 és 8 év között alkalmas.
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.