Mattel Barbie játékkészlettel Elsősegély-klinika orvossal

Mattel Barbie játékkészlettel Elsősegély-klinika orvossal

Száma: 3029073
Akció
Fedezd fel az ápolás világát a Barbie® Elsősegély Klinika játékkészletével! Amikor a lányok Barbie-val játszanak, elképzelik, mivé válhatnak, és akik szeretnek másokkal törődni, dolgozhatnak elsősegély-klinikát! 4 játékterületen mindent megtalálsz, amire szükséged van a gipsz előkészítéséhez, az érintett végtag későbbi kezeléséhez és egyéb ápolási tevékenységekhez. További információ
Forgalmazó: MALL
36 490 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
25 170 Ft
-31%
Az akció 2022.1.24-ig, vagy a készlet erejéig érvényes

Raktáron 5-nél több db

Holnap személyes átvétel Budapesten várhatóan
Átvevőhelyek
 
2022.1.24 prémium szállítással várhatóan
 
2022.1.25 - 2022.1.27 standard szállítással várhatóan

Száma: 3029073

Leírás

  • A klinika orvos Barbie®-t tartalmaz, körülbelül 30 cm magassággal és 4 játékteret: rendelő, vizsgálóasztal, röntgengép és ajándékbolt.
  • A játékkészlet több mint 30 kiegészítőt is tartalmaz a játék gazdagításához: 3 tartály tömeggel, gipsz a lábra, gipsz a karra Chelsea®, mankókészlet, matricák, röntgen, az ajándékbolt árui és még sok egyéb.
  • Néhány kiegészítő fel van szerelve csipesszel, hogy a Barbie® orvos meg tudja fogni őket és a játék vele még reálisabb legyen!
  • A gyermekek gipszet készíthetnek a „beteg” babáiknak (külön megvásárolhatók), ami valós (rózsaszínű, lila vagy fehér anyagot használj) a betegek karján és lábán, és az eszköz segítségével összeszoríthatod az érintett területeket.
  • A gyerekek imádni fogják a kreatív kifejezés és a történetek szórakozásának végtelen lehetőségeit!
  • A játékkészlet ideális ajándék 3 éves kor feletti gyermekek számára.
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.