Tega Baby Bili kutya és macska sárgás dallammal

Tega Baby Bili kutya és macska sárgás dallammal

Száma: 100045398448
Közvetlenül partnerünktől
Gyerek bili TEGA BABY mancsokkal és egy aranyos kép dallammal. A csecsemő báb minőségi anyagból készül, és könnyen tisztítható. Alakjának, a magas háttámlanak és a széles ülésnek köszönhetően kényelmet biztosít a gyermekek számára. További információ
3 180 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Partnerünktől: MLongauer, s.r.o.

Partnerünk által szállítva

2021.9.29 - 2021.10.01 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100045398448

Leírás

  • Ergonómikus bili, minőségi anyagból, könnyen tisztítható. – A cserepes akkumulátor elemeket tartalmaz (a csecsemőben két kicsi érzékelő található, amelyek a folyadékkal érintkezve dallamot váltanak ki). – Az alakjának, a magas háttámlanak és a széles ülésnek köszönhetően kényelmet biztosít a gyermekek számára. – A bili alsó része csúszásmentesen felülettel rendelkezik – biztonságos. BPA mentes. – A modern IML technológia által létrehozott, letörölhetetlen grafikával díszítve. -A termék TÜV Rheinland tanúsítvánnyal rendelkezik. – Részletes méretek: hosszúság kb. 38cm, magasság kb. 23cm, szélessége kb. 25 cm.
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.