Finish All-in-1 70 db

Márka: Finish Katalógus száma: 1372116

Újdonság

Finish All-in-1 70 db

Finish tabletták All-in-1 70 db egy nagyobb gazdaságos csomagolásban nem csak a kiváló mosogatási funkciót rejtik magukban még az alacsony hőmérsékleten is, hanem polírozó szer és só ként is működnek. Mindenre elegendő egyetlen tabletta, és az edényeid tökéletesen tiszták és ragyogóak lesznek. További információ

2690

2 690 Ft ÁFA-val együtt Piaci ár: 5 490 Ft, Megtakarítás: 2 800 Ft (51 %)

Katalógus száma: 1372116

Leírás

Termékleírás

Finish All-in-1 70 ks

A Finish a világ legnagyobb termék márka az automata mosogatógépben történő mosogatáshoz. A termékeit olyan vezető gyártók ajánlják a készülékeibe, mint például a Bosch, AEG, Electrolux, Beko, Samsung, Siemens és a Zanussi. A márka első tapasztalatai a mosogatógépben való mosogatással a múlt század 50-es éveire nyúlik vissza. Már 1969-ben létre jött a Finish logó alatt az első biológiailag lebontható por a világon. 1999 óta nagy sikerüket ünnepelik a piros Powerball golyók. A márka nagyon alapozik arra, hogy termékei környezetkímélőek legyenek, és ezért mindegyikük biológiailag lebomlaszthatóak.

Tulajdonságok:

  • Mosás és foltok áztatása
  • Polírozó szer és só ként is működnek
  • Megvédi a mosogatógépedet a vízkőtől

Műszaki paraméterek

Darabszám a csomagolásban 70
Tömeg 1,4 kg

Paraméterek

%2% paraméterei

Mosogatógép tisztító típusa Mosogatógép tabletta
Súly 1.4 kg
Garnitúra darabszáma 70 Darab
Elegendő mosogatási szám 70

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.