Finish Allin1 Mosogatógép tabletta, 86 + 14 db

Értékelés: 5 45 értékelés Márka: Finish Katalógus száma: 923801

Finish Allin1 Mosogatógép tabletta, 86 + 14 db

Finish Allin1 Mosogatógép tabletta hihetetlen tisztaságot és ragyogást biztosít. A mikrorészecskék megkeresik a legmakacsabb szennyeződést, és koncentráltan támadják meg, így távolítja el akár a rászáradt ételmaradékokat és a teát is. A fokozott üvegkorrózió elleni védelem segít megóvni üvegedényei minőségét. A doboz 86 + 14 darab mosogatógép tablettát tartalmaz. További információ

3990
5 45

3 990 Ft ÁFA-val együtt
Átmenetileg nem vásárolható
Bővebben

Ismeretlen elérhetőség

Ezen terméknek sajnos nem tudjuk garantálni a pontos szállítási időpontját.
Amennyiben szeretné, ha tájékoztatnánk a pontosabb beszerzési időről, használja a Termékfigyelő opciót.

Ebben az esetben amint a termék szállításáról több információ áll rendelkezésre, tájékoztatni fogjuk.

Leírás

Termékleírás

A Finish Allin1 Mosogatógép tabletta, 86 + 14 db jellemzői:

  • Makulátlan tisztaság
  • Üvegkorrózió elleni védelem
  • Gátolja a vízkő kialakulását
  • Kitűnő zsíroldó
  • Súly: 2,01 kg
  • A doboz 100 db (86 + 14 db) mosogatógép tablettát tartalmaz

Tegye a kosárba!


Paraméterek

%2% paraméterei

Mosogatógép tisztító típusa Mosogatógép tabletta
Súly 2.01 kg
Garnitúra darabszáma 100 Darab
Elegendő mosogatási szám 100

Hasonló termékek

Finish Quantum Max Lemon 60 db

Finish Quantum Max Lemon 60 db

Értékelés: 4,5
4 300 Ft

3 290 Ft

Ha unod a mosogatószer, fényező és vízlágyító állandó vásárlását, akkor a legjobb megoldás a Finish Quantum Max mosogatógép tabletta. Egyedi összetevőinek köszönhetően az edényeket ragyogók és tiszták lesznek, természetesen egyben a mosogatógépet is óvja.


Sunlight Classic mosogatógép tabletta 84 drb
5 362 Ft

2 690 Ft

Sunlight márkájú mosogatógép tabletta egy ökologikus megoldás azok számára, akik nagy csomagolást akarnak kedvező áron. A tabletták alapvető, de alapos tisztítási képességgel rendelkeznek. A csomagolás 100 db tablettát tartalmaz.


Finish Quantum Max Apple & Lime 60 db
4 300 Ft

3 290 Ft

A tökéletesen tiszta edény teljesen természetes a mosogatógép tabletta használatánál. De vajon érvényes ez a mosogatógépre is? A Finish Quantum Max segíti megóvni ezt a vízkőtől és egyben ügyel a vízszűrőjére is.


Finish Classic Lemon Mosogatógép-tabletta, 100 db
3 690 Ft

Finish Classic Lemon Mosogatógép-tabletta, 100 db. Mosogatógéppel rendelkező háztartásban elengedhetetlen konyhai kellék.* A Powerball szuper hatékony formulájával nagyszerűen tisztítja a legmakacsabb zsíros szennyeződéseket is. A mikrorészecskék a legmakacsabb szennyeződéseket koncentráltan támadják meg, ennek köszönhetően könnyedén távolítják el az edényekre száradt ételmaradékokat.


Finish Classic Mosogatógép tabletta, Citrom, 100 db + Deo Citrom, 1 db-52%
6 237 Ft

2 990 Ft

Akció

Finish Classic Mosogatógép tabletta hihetetlen tisztaságot és ragyogást biztosít. A mikrorészecskék megkeresik a legmakacsabb szennyeződést, és koncentráltan támadják meg, így távolítja el akár a rászáradt ételmaradékokat és a teát is. A fokozott üvegkorrózió elleni védelem segít megóvni üvegedényei minőségét. A doboz 100 darab mosogatógép tablettát és egy darab citromos mosogatógép illatosítót tartalmaz.


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.