PEG PEREGO Akkumulátor, 12 V

PEG PEREGO Akkumulátor, 12 V

Értékelés: 4,6
31 950 Ft
+ ingyen szállítás

Eredeti Peg Perego akkumulátor az elektromos kisjárművekbe. Meghosszabítja gyermeke játművének működési idejét. 12 V, 12 Ah

PEG PEREGO Gaucho Superpower 2014 Elektromos autó
336 120 Ft

A Peg Perego Gaucho Superpower 2014 elektromos autó két sebességi fokozattal rendelkezik, így a gyerekek a valódi vezetés élményével gazdagodhatnak. A biztonságos autózás érdekében biztonsági övvel is rendelkezik. Az autó rádióval is fel van szerelve, így menet közben zenét is hallgathatnak a kis sofőrök.

PEG PEREGO Gaucho Grande autó
224 580 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Terepjáró a gyermeked szórakoztatására egyedül vagy barátaival. Ez a kétszemélyes terepjáró készen áll arra, hogy bármilyen terepen menjen, legyen az aszfalt vagy fű. A legjobb módja annak, hogy pozitív kapcsolatot alakítsunk ki az autó vezetéssel, a Peg Perego.

Buddy Toys Mercedes GLA BEC 8111 Elektromos kisautó, Piros
73 310 Ft 67 340 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Buddy Toys Mercedes GLA BEC 8111 Elektromos játékautó kiváló választás kisfiúk és kislányok számára egyaránt: a masszív kisautó 3–4 km/h sebességre képes, a biztonsági öv pedig ideális biztonságot nyújtanak. Az elektromos kisautó fel van szerelve első és hátsó lámpával. Távirányítóval működtethető. 3 éves kortól ajánlott.

PEG PEREGO Polaris Ranger RZR Green Shadow
373 490 Ft

Kétszemélyes nagy teljesítményű autómobil a 24V sorozatból, 24V/12 Ah akkumulátorral és töltővel a csomagban. A gépjárműhöz működő FM autós rádió jár, MP3 csatlakoztatási lehetőséggel. Tekerd fel a hangerőt!

PEG PEREGO Utánfutó J.D. Stake-side trailer
20 020 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Stake-side utánfutó John Deere licenccel nagyszerű kiegészítő a PEG PEREGO járművek számára. . A kis autósok neki köszönhetően képesek szállítani mindent, amire szükségük van, 10 kg maximális terhelésig.

Buddy Toys Mercedes GLA BEC 8110 Elektromos játékautó
68 200 Ft 67 340 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Buddy Toys Mercedes GLA BEC 8110 Elektromos játékautó kiváló választás kisfiúk és kislányok számára egyaránt: a masszív kisautó 3–4 km/h sebességre képes, a biztonsági öv pedig ideális biztonságot nyújtanak. Az elektromos kisautó fel van szerelve első és hátsó lámpával. Távirányítóval működtethető. 3 éves kortól ajánlott.

PEG PEREGO Akkumulátor, 6V 4Ah
12 060 Ft

Peg Perego Akkumulátor eredeti csere akkumulátor elektromos gyermek járművekbe. A 6V-os akkumulátor több Peg Perego járműhöz is alkalmas. Tartós megoldást kínál gyeremeke kedvenc játékához.

Buddy Toys BEC 8120 Elektromos autó BMW M6 GT3
80 410 Ft 75 590 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Elektromos autó gyerekeknek a BMW M6 GT3 modell alapján. Az autó távirányítóval is vezérelhető. Hátsókerék meghajtással. Az autó működő indexekkel rendelkezik és biztonsági övvel van ellátva.

Eljet Gyerek elektromos autó BMW i8 Coupe, világoskék
77 300 Ft 72 190 Ft

Bemutatjuk az együléses gyermek elektromos járművet. A játékautó kivételes hiteles „felnőtt“ formatervezésével rendelkezik, amely minden generáció örömére szolgál. Két motorja van, amelyek teljesítménye 70 W, és ez lehetővé teszi - 7 km / h sebesség elérését.

Buddy Toys BEC 8135 Lamborghini Elektromos autó
97 190 Ft 83 190 Ft

Lamborghini Elektromos sport autó szürke kiszerelésben felnyíló nyitható ajtókkal. A modell távirányítóval is vezérelhető. A szülőknek így lehetősége van beavatkozni az utazás irányába. Az autó LED-es fényszórókkal, működőképes irányjelzőkkel és biztonsági övvel van felszerelve. Az autó hangokat ad, mint például: motorhang, kürt és így tovább.

Eljet Gyerek elektromos autó BMW 6GT fekete
63 990 Ft

2 év garancia

Bemutatjuk az együléses gyermek elektromos járművet. A játékautó kivételes a hiteles „felnőtt“ formatervezésével, ami valószínűleg minden nemzedéket fellelkesít. Két 70 W teljesítményű motorral rendelkezik, amely lehetővé teszi az akár 7 km/órás sebesség elérését.

Eljet Elektromos autó gyerekeknek Audi RS TT, fekete
61 790 Ft

Bemutatjuk az egyszemélyes elektromos autót gyerekeknek. A játékautó kivételes hiteles „felnőtt“ designú, amely minden generációnak örömet szerez. Két motorral ellátott, 50 W teljesítményű, ennek hála akár akár az 5 km/h sebesség is elérhető.

Eljet Gyermek elektromos autó Audi Q8, fehér
85 870 Ft 83 690 Ft

Bemutatjuk az együléses gyermek elektromos járművet. A játékautó kivételes hiteles „felnőtt“ formatervezésével rendelkezik, amely minden generáció örömére szolgál. Két motorja van, amelyek teljesítménye 70 W, és ez lehetővé teszi - 7 km / h sebesség elérését.

Eljet Eletromos autó gyerekeknek Bentley EXP 12, fehér
69 990 Ft

Bemutatjuk az egyszemélyes elektromos autót gyerekeknek. A játékautó kivételes hiteles „felnőtt“ designú, amely minden generációnak örömet szerez. Két motorral ellátott, 70 W teljesítményű, ennek hála akár akár az 7 km/h sebesség is elérhető.

PEG PEREGO J.D. Gator HPX Elektromos jármű
170 110 Ft

2 év garancia

A Peg Perego J.D. Gator HPX Elektromos jármű kinti használatra alkalmas, kövezett utakra és füves területekre egyaránt. Kiváló szórakozási lehetőség a gyermekek számára, emellett csodálatos ajándék. A jármű gázpedállal és fékpedállal rendelkezik. A balesetek elkerülése végett a kormánykeréken duda található. Az állítható ülésnek köszönhetően hosszú távon ideális gyermeke számára.

DOLU Elektromos kisautó, 6V, Piros
44 090 Ft

Az Elektromos kisautó kiváló választás kisfiúk és kislányok számára egyaránt. A biztonsági öv, automata fékrendszer és kürt ideális biztonságot nyújtanak. Az elektromos kisautó fel van szerelve első és hátsó lámpával. 3 éves kortól ajánlott.

Eljet Gyerek elektromos autó Mercedes G63 AMG fekete
73 710 Ft 71 890 Ft

Bemutatjuk az együléses gyermek elektromos járművet. A játékautó kivételes a hiteles „felnőtt“ formatervezésével, ami valószínűleg minden nemzedéket fellelkesít. Két 60 W teljesítményű motorral rendelkezik, amely lehetővé teszi az akár 6 km/órás sebesség elérését.

Hecht MINI COOPER autó
54 730 Ft

Gyönyörű akkumulátoros MINI járgány, az igazihoz hasonló kivitelezésben. Az egyszerű pedálos vezérlésnek és karnak köszönhetően a gyermek rengeteg szórakozást él át. Az autó előre és hátra is tud menni, több sebességi fokozattal, fény és hanghatásokkal! Itt az ideje, hogy igazik autóvezető válljon belőlünk! Az autóhoz egy távvezérlő is jár, amelyenek köszönhetően az autó akkor is irányítható, ha nem tartózkodik benne.