Elektromos autó-motor

Paraméterek meghatározása
PEG PEREGO John Deere Ground Force Játékautó PEG PEREGO John Deere Ground Force Játékautó
PEG PEREGO John Deere Ground Force Játékautó

Peg Perego John Deere Ground Force játékautó tartós kivitelezésű és könnyű vezetni, így nem csak igazán szórakoztató élményt jelent, de gyermeke biztonságát is garantálja. Számos kiegészítője és funkciója sokrétű szórakozást biztosít – beépített FM rádióval, karfákkal és egy utánfutóval is ellátták. Alkalmazkodik növésben lévő gyemekéhez, hiszen ülése állítható.

Átvehető akár: 2024.3.7

Partnerünktől: MALL
Buddy Toys BEC 8211 FARM traktor + pótkocsi PEG PEREGO John Deere Ground Force Játékautó
Buddy Toys BEC 8211 FARM traktor + pótkocsi

Ez egy egyszemélyes elektromos autó pótkocsival gyerekeknek. Ez a traktor kivételes gyönyörű kialakításával, amely örömet szerez minden generációnak. Szétszerelve kapható.

Átvehető akár: 2024.3.7

Partnerünktől: MALL
PEG PEREGO J.D. Gator HPX Elektromos jármű PEG PEREGO John Deere Ground Force Játékautó
PEG PEREGO J.D. Gator HPX Elektromos jármű

A Peg Perego J.D. Gator HPX Elektromos jármű kinti használatra alkalmas, kövezett utakra és füves területekre egyaránt. Kiváló szórakozási lehetőség a gyermekek számára, emellett csodálatos ajándék. A jármű gázpedállal és fékpedállal rendelkezik. A balesetek elkerülése végett a kormánykeréken duda található. Az állítható ülésnek köszönhetően hosszú távon ideális gyermeke számára.

Átvehető akár: 2024.3.7

Partnerünktől: MALL
PEG PEREGO J. D. Ground Loader Elektromos traktor Qoltec mobil töltő EV 2-in-1 type2 | 7kW | 230V | CEE 5 PIN
PEG PEREGO J. D. Ground Loader Elektromos traktor

John Deere Ground Loader elektromos traktor és homokrakodó egyben. A mozgatható kotrókanállal gyermeke homokot is rakodhat, a kitűnő szórakozás garantált. Gyermeke élvezheti a vezetés élményét köszönhetően a gázpedálnak és a sebváltónak. 12V-os nagy teljesítményű akkumulátorával hosszú menetidőre képes és 2 óra alatt újratölthető. A nagy méretű és tapadású kerekek gondoskodnak a biztonságos utazásról. Az állítható ülés tökéletes a növekvő gyermekek számára.

Átvehető akár: 2024.3.7

Partnerünktől: MALL
Qoltec mobil töltő EV 2-in-1 type2 | 7kW | 230V | CEE 5 PIN Qoltec mobil töltő EV 2-in-1 type2 | 7kW | 230V | CEE 5 PIN
Qoltec mobil töltő EV 2-in-1 type2 | 7kW | 230V | CEE 5 PIN

A Qoltec mobil töltő 5-tűs erőcsatlakozóval, 230V-os tápegységgel, töltési áramszabályozással biztosítja, hogy kényelmesen és biztonságosan tölthesse elektromos autójának akkumulátorát.

Átvehető akár: 2024.3.7 - 2024.3.8

Partnerünktől: NTEC sp. z o.o.
PEG PEREGO Gaucho XP 24V Qoltec mobil töltő EV 2-in-1 type2 | 7kW | 230V | CEE 5 PIN
PEG PEREGO Gaucho XP 24V

Kétszemélyes nagyobb teljesítményű autó a 24 V-os sorozatból, 24 V-os akkumulátorral és töltővel együtt. Villámsebességgel halad réteken, terepen és hegyi utakon, amelyek lejtése akár 17%. A progresszív gázpedál lenyomásával vezérelhető. A pedál elengedése fékezi a járművet.

Átvehető akár: 2024.3.7

Partnerünktől: MALL
R-Sport elektromos játékautó Cabrio B3 Piros R-Sport elektromos játékautó Cabrio B3 Piros
R-Sport elektromos játékautó Cabrio B3 Piros

Ez a gyönyörű kisautó lehet az első autó gyermeke életében, és felejthetetlen gyermekkori emlékeket szerezhet, amelyekhez évek múlva is vissza fog térni.A gyártó szerint a járművet 3 évesnél idősebb gyermekek számára tervezték, de amíg a gyermek képes önállóan felülni, semmi sem akadályozza meg, hog

Átvehető akár: 2024.3.13 - 2024.3.18

Partnerünktől: Aga24
PEG PEREGO John Deere Mini Tractor R-Sport elektromos játékautó Cabrio B3 Piros
PEG PEREGO John Deere Mini Tractor

A Peg Pérego John Deere Mini traktor a világ leghíresebb amerikai traktora, a John Deere licence alapján készül. Alkalmas olyan 1 éves kor feletti gyermekek számára, akik szeretik a természetben tölteni idejüket. A gázpedál és a fék egy pedálban találhatók. A pedál lenyomásával elindul, majd a felengedéssel automatikikusan fékez. További felszereltsége az első LED fényszóró, kürt, motorhanggal ellátott indítógomb, 3 dallammal ellátott gomb és az akkumulátor töltésjelző.

Átvehető akár: 2024.3.6

Partnerünktől: MALL
PEG PEREGO Polaris Ranger RZR Green Shadow R-Sport elektromos játékautó Cabrio B3 Piros
PEG PEREGO Polaris Ranger RZR Green Shadow

Kétszemélyes nagy teljesítményű autómobil a 24V sorozatból, 24V/12 Ah akkumulátorral és töltővel a csomagban. A gépjárműhöz működő FM autós rádió jár, MP3 csatlakoztatási lehetőséggel. Tekerd fel a hangerőt!

Átvehető akár: 2024.3.7

Partnerünktől: MALL
HUFFY Elektromos jármű Zöld gép 360 MERCEDES R-Sport Elektromos autó Mercedes G63 Fekete
HUFFY Elektromos jármű Zöld gép 360

Forduljon 360 fokban a folyamatos vezetéshez! A kettős gázkar lehetővé teszi, hogy a versenyző 360 fokos fordulatot tegyen, valamint előre és hátrafelé haladjon. 6 V-os akkumulátor, 30 perc folyamatos szórakozást biztosít a lovasnak.

Átvehető akár: 2024.3.7 - 2024.3.8

Partnerünktől: Eleme
Hauck E-Cruiser Batman gyerek autó MERCEDES R-Sport Elektromos autó Mercedes G63 Fekete
Hauck E-Cruiser Batman gyerek autó

A Hauck elektromos autóját a gyerekek 3 éves kortól vezethetik. A vezetési élmény és kényelem mellett a szükséges biztonságot nyújtja a kicsik számára. Eléri az akár 4,0 km/óra sebességet.

Átvehető akár: 2024.3.6

Partnerünktől: MALL
MERCEDES R-Sport Elektromos autó Mercedes G63 Fekete MERCEDES R-Sport Elektromos autó Mercedes G63 Fekete
MERCEDES R-Sport Elektromos autó Mercedes G63 Fekete

A járművet vagy távirányítással (a szülő által), vagy a gyermek önállóan, a kormány mögött ülve vezetheti. A távirányítóval előre és hátra lehet hajtani, valamint jobbra és balra lehet fordulni.A járművet általában kültéri használatra tervezték, de ergonomikus kialakítása kedvező, és lehetővé teszi,

Átvehető akár: 2024.3.13 - 2024.3.18

Partnerünktől: Aga24