DOLU Elektromos kisautó, 6V, Piros
45 230 Ft

Kiárusítás

Az Elektromos kisautó kiváló választás kisfiúk és kislányok számára egyaránt. A biztonsági öv, automata fékrendszer és kürt ideális biztonságot nyújtanak. Az elektromos kisautó fel van szerelve első és hátsó lámpával. 3 éves kortól ajánlott.

PEG PEREGO John Deere Ground Force Játékautó
120 125 Ft 109 750 Ft
+ ingyen szállítás

Peg Perego John Deere Ground Force játékautó tartós kivitelezésű és könnyű vezetni, így nem csak igazán szórakoztató élményt jelent, de gyermeke biztonságát is garantálja. Számos kiegészítője és funkciója sokrétű szórakozást biztosít – beépített FM rádióval, karfákkal és egy utánfutóval is ellátták. Alkalmazkodik növésben lévő gyemekéhez, hiszen ülése állítható.

Hecht Mercedes Benz SLS AMG - elektromos autó gyerekeknek
73 790 Ft 66 520 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Elektromos kisautó valósághű Mercedes SLS AMG kivitelezésben. Készen áll arra, hogy versenyzővé váljon, és úgy száguldozzon a kertben, ahogy azelőtt sohasem. Pattanjon be, fordítsa el a kulcsot, válassza ki az irányt és a sebességet, és ne várjon semmire.

PEG PEREGO Utánfutó J.D. Stake-side trailer
16 090 Ft

A Stake-side utánfutó John Deere licenccel nagyszerű kiegészítő a PEG PEREGO járművek számára. . A kis autósok neki köszönhetően képesek szállítani mindent, amire szükségük van, 10 kg maximális terhelésig.

PEG PEREGO Polaris Outlaw P+Y négykerekű
110 290 Ft 102 310 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Egyszemélyes, kétsebességes négykerekű 12V / 8 Ah-os akkumulátorral és töltővel. A Peg Péego márka a legkisebbeknek is sok móka és adrenalin hozza magával. A kerékpár alkalmas fix és off-road felületekre is. Tedd fel a sisakot, és megütöd a kalandot.

PEG PEREGO Ducati GP Elektromos motor
130 940 Ft

Peg Perego Ducati GP egy minőségi, biztonságos elektromos gyermek jármű. A 12V/8Ah akkumulátor az ülés alatt található, a gyerekek elől elzárva. Két sebességi fokozatra képes és akár a 10%-os emelkedőt is könnyedén veszi. A fogantyúk csúszásmentes gumival vannak bevonva. A stabil egyensúly megtartása érdekében felszerelhető pótkerékkel. Ahogy a valódi motorokon is a fék mechanikus. A műszerfalon elhelyezett gombok segítségével duda illetve motor hang képezhető.

PEG PEREGO Gaucho Superpower 2014 Elektromos autó
293 070 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Peg Perego Gaucho Superpower 2014 elektromos autó két sebességi fokozattal rendelkezik, így a gyerekek a valódi vezetés élményével gazdagodhatnak. A biztonságos autózás érdekében biztonsági övvel is rendelkezik. Az autó rádióval is fel van szerelve, így menet közben zenét is hallgathatnak a kis sofőrök.

PEG PEREGO J. D. Ground Loader Elektromos traktor
124 490 Ft 105 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

John Deere Ground Loader elektromos traktor és homokrakodó egyben. A mozgatható kotrókanállal gyermeke homokot is rakodhat, a kitűnő szórakozás garantált. Gyermeke élvezheti a vezetés élményét köszönhetően a gázpedálnak és a sebváltónak. 12V-os nagy teljesítményű akkumulátorával hosszú menetidőre képes és 2 óra alatt újratölthető. A nagy méretű és tapadású kerekek gondoskodnak a biztonságos utazásról. Az állítható ülés tökéletes a növekvő gyermekek számára.

Buddy Toys BMW K1300 BEC 6011 Elektromos motor, Piros
50 240 Ft

piros Buddy Toys BMW K1300 S BEC 6011 elektromos játékmotor egy igazi BMW sportmotor vezetési élményét adja. A kulccsal indítható, hátsó kerék meghajtású jármű 4 km/h végsebességű. LED világítás és extra kitámasztó kerekek a biztonságos közlekedéshez. Hangeffektek lejátszása még izgalmasabbá teszik az utazást. Egy feltöltéssel akár 1,5 órán át képes működni.

Buddy Toys Mercedes GLA BEC 8110 Elektromos játékautó
83 990 Ft 71 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Buddy Toys Mercedes GLA BEC 8110 Elektromos játékautó kiváló választás kisfiúk és kislányok számára egyaránt: a masszív kisautó 3–4 km/h sebességre képes, a biztonsági öv pedig ideális biztonságot nyújtanak. Az elektromos kisautó fel van szerelve első és hátsó lámpával. Távirányítóval működtethető. 3 éves kortól ajánlott.

Buddy Toys Mercedes GLA BEC 8111 Elektromos kisautó, Piros
83 990 Ft 75 390 Ft
+ ingyen szállítás

Buddy Toys Mercedes GLA BEC 8111 Elektromos játékautó kiváló választás kisfiúk és kislányok számára egyaránt: a masszív kisautó 3–4 km/h sebességre képes, a biztonsági öv pedig ideális biztonságot nyújtanak. Az elektromos kisautó fel van szerelve első és hátsó lámpával. Távirányítóval működtethető. 3 éves kortól ajánlott.

PEG PEREGO Ducati Scrambler Elektromos gyermekmotor
56 090 Ft
+ ingyen szállítás

Peg Perego Ducati Scrambler egy minőségi, biztonságos elektromos gyermek jármű. A 6V/4,5Ah akkumulátor az ülés alatt található, a gyerekek elől elzárva. A Scrambler Ducati motor nagy kormányzási tartományt kínál és abszolút vezetési kényelmet biztosít. Az „All in One“ gázpedál/elektromos fék Peg Perego technológiának köszönhetően rendkívül könnyű vezetni. A gyermek biztonságát garantálja a magas alváz és a négy kerék amely biztosítja a stabilitást még a kanyarban is.

PEG PEREGO Desmosedici 2014 Elektromos motor
45 140 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Peg Perego Desmosedici 2014 Elektromos motorral már a gyerekek is átélhetik a motorozás adta izgalmakat. A Mini Ducatival stílusosan tanulhatnak vezetni. 3 kerekű kivitelezése miatt pedig biztonságban érezhetik magukat a kis motorosok. Könnyű kezelhetőség jellemzi.

PEG PEREGO Mini Princess Játékmotor
36 390 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Peg Perego Mini Princess elektromos játékmotorral élvezetesebb lesz a játék a szabadban, mint valaha! Minden kislány vágya hercegnővé válni, épp ezért kifejezetten nekik tervezték a Mini Princess játékmotort – dizájnja bármelyik kis hercegnő kedvence lesz. Rendkívül biztonságos és stabil, három kerekének köszönhetően. Kis méretű, így otthon is használható.

PEG PEREGO Raider Princess Elektromos játékmotor
47 590 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Peg Perego Raider Princess elektromos játékmotorral élvezetesebb lesz a játék a szabadban, mint valaha! Minden kislány vágya hercegnővé válni, épp ezért kifejezetten nekik tervezték a Mini Princess játékmotort – dizájnja bármelyik kis hercegnő kedvence lesz. Rendkívül biztonságos és stabil, három kerekének köszönhetően. Kis méretű, így otthon is használható.

PEG PEREGO Utánfutó Deere Construction
34 190 Ft 30 590 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A teherautó pótkocsi alkalmas traktorhoz Deere Construction Loader , amely akár 10 kg rakományt is szállíthat. Könnyebbé és keményebben dolgozhat vele. Köszönettel a Peg Péregonak, minden rakódás játék lesz!

PEG PEREGO J.D. Gator HPX Elektromos jármű
171 910 Ft

2 év garancia

A Peg Perego J.D. Gator HPX Elektromos jármű kinti használatra alkalmas, kövezett utakra és füves területekre egyaránt. Kiváló szórakozási lehetőség a gyermekek számára, emellett csodálatos ajándék. A jármű gázpedállal és fékpedállal rendelkezik. A balesetek elkerülése végett a kormánykeréken duda található. Az állítható ülésnek köszönhetően hosszú távon ideális gyermeke számára.

Buddy Toys BMW K1300 BEC 6010 Elektromos motor, Fehér
55 990 Ft 50 550 Ft

Kiárusítás

fehér Buddy Toys BMW K1300 S BEC 6010 elektromos játékmotor egy igazi BMW sportmotor vezetési élményét adja. A kulccsal indítható, hátsó kerék meghajtású jármű 4 km/h végsebességű. LED világítás és extra kitámasztó kerekek a biztonságos közlekedéshez. Hangeffektek lejátszása még izgalmasabbá teszik az utazást. Egy feltöltéssel akár 1,5 órán át képes működni.

PEG PEREGO Ducati Enduro 12V motorkerékpár
137 490 Ft 128 130 Ft

A Peg Pérego Ducati Enduro motorkerékpár egyszerűen lenyűgöző, gyors és kifinomult minden részletében. Gyermeked felejthetetlen élményt nyújt még egyenetlen terepen is.

PEG PEREGO Vespa Elektromos motor
87 690 Ft 85 990 Ft

Gyermeke átélheti az igazi motorozás érzését a Peg Perego Vespa elektromos motoron ülve. Az eredeti klasszikus Vespa robogó alapján készült, 105W motorral 4,9 km/h végsebességre képes. A kar elfordításával gyorsul a motor, elengesésével fékez. Az akkumulátora 25 perc üzemidőt bír, a töltővel gyorsan újratölthető. Sisak és kesztyűtartóval rendelkezik.

PEG PEREGO Gaucho Grande autó
197 090 Ft 181 700 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Terepjáró a gyermeked szórakoztatására egyedül vagy barátaival. Ez a kétszemélyes terepjáró készen áll arra, hogy bármilyen terepen menjen, legyen az aszfalt vagy fű. A legjobb módja annak, hogy pozitív kapcsolatot alakítsunk ki az autó vezetéssel, a Peg Perego.

PEG PEREGO Polaris Ranger 900 Elekromos jármű, Kék
154 990 Ft 141 040 Ft

2 év garancia

A gyerekek megtapasztalhatják a terepen a különleges off-road vezetést a Peg Perego Polaris Ranger 900 Elekromos dzsipben ülve. 2 előre és 1 hátrameneti sebességgel akár 6,5 km/h-val is mehet. A biztonság és kényelem érdekében állítható üléssel, biztonsági övvel, dudával felszerelt. A 2×200W motorok a hátsó kereket hajtják és akár 30 perc működési időre képes az akkumulátor.

DOLU Farmer II Elektromos traktor, 6V
39 660 Ft

Farmer II Elektromos traktor kinti használatra alkalmas, kövezett utakra és füves területekre egyaránt. Kiváló szórakozási lehetőség a gyermekek számára, emellett csodálatos ajándék. A jármű gázpedállal és fékpedállal rendelkezik. Hosszú távon ideális gyermeke számára.

PEG PEREGO Polaris Ranger RZR Green Shadow
364 870 Ft

2 év garancia

Kétszemélyes nagy teljesítményű autómobil a 24V sorozatból, 24V/12 Ah akkumulátorral és töltővel a csomagban. A gépjárműhöz működő FM autós rádió jár, MP3 csatlakoztatási lehetőséggel. Tekerd fel a hangerőt!

PEG PEREGO Deere Construction Loader traktor
116 490 Ft 106 440 Ft

2 év garancia

Könnyen használható traktor emelőkarral a természetben való szórakozáshoz. Rakd a kezedet a munkagépre, amelynek köszönhetően semmiféle teher nem jelent gondot. Tedd fel a sisakod, kapcsold be a rádiót, és menj oda, ahová szeretnél.

PEG PEREGO Corral T-Rex Elektromos gyermekquad
78 190 Ft 74 530 Ft

Peg Perego Corral T-Rex egy minőségi, biztonságos elektromos gyermekquad. A 12V/8Ah akkumulátor az ülés alatt található, a gyerekek elől elzárva. A nagy ülés garantálja a vezetési kényelmet. Nagy kerekek és a magas karosszéria lehetővé teszi szinte bármilyen terepen a használatát. Nagyon alkalmazkodó, úgy tervezték, hogy a gyermek akkor is tudják vezetni ha majd idősebbek lesznek. Az „All in One“ gázpedál/elektromos fék Peg Perego technológiának köszönhetően Corral T-Rexet rendkívül könnyű vezetni.

PEG PEREGO Corral Bearcat Elektromos quad, Zöld
60 490 Ft 52 000 Ft

Hatalmas szórakozás nyújt terepen a Peg Perego Corral Bearcat elektromos gyermekquaddal menni. A kényelmes ülés, könnyű fordulás és az off-road vezetés felejthetetlen élmény lesz gyermekének. 50W motor 3,9 km/h végsebességre képes, kiváló akkumulátorának köszönhetően 70 percig is elmegy egy feltöltéssel. A gázkar elfordításával gyorsul, elengesésével fékez. Kialakítása és 6V üzemi feszültsége biztonságos használatot garantál.

PEG PEREGO Akkumulátor, 12 V
29 530 Ft

Eredeti Peg Perego akkumulátor az elektromos kisjárművekbe. Meghosszabítja gyermeke játművének működési idejét. 12 V, 12 Ah

Hecht 51117 Elektromos kisautó, piros
39 530 Ft

Hecht 51117 egy elektromos kisautó gyermekek számára. A távirányítónak köszönhetően a szülői kontroll opcionális. Fény és hangeffektek garantálják az igazi kocsikázós élményt. Hátramenettel is ellátott készülék. 3–8 éves korig ajánlott. Kettő darab 6V-os motorral felszerelt jármű.

CHI LOK BO BMW M6 GT3 fekete elektromos autó
76 190 Ft 71 400 Ft

BMW M6 GT3 Elektromos autó a gyermek három éves korig, hogy tudja kezelni. Elég csak becsatolni az övet, bestartolni a gomb megnyomásával és be is indul a motorhang. Egy kar segítségével állítható be az előre/hátra való haladás, és már csak nyomnod kell a gázt!

Buddy Toys BEC 6020  El. moto BMW R1200
86 274 Ft 73 170 Ft

Elektromos motorkerékpár a BMW R1200 modell szerint. A modellnél hátsó kerékmeghajtás van. Startolás kulccsal, mint az igazi motornál. A modell LED fényszóróval,működő figyelmeztető jelzőfényekkel, motorhanggal és dudával van felszerelve.

Hecht 55128 Quas kisautó

Hecht 55128 Quas kisautó

Értékelés: 5
52 770 Ft

Hecht 55128 Akkumulátoros gyerek quad örömet szerez minden kis versenyzőnek. A két 25W teljesítményű motornak köszönhetően a terepen könnyen mozog, és parkosított füves területen is használható. A quad könnyen vezérelhető, minőségi kidolgozású, tolatással és fényeffektusokkal.

Hecht S1000RR - BMW motorkerékpár, Piros
52 770 Ft

2 év garancia

Hecht S1000RR – BMW elektromos motorkerékpár ötvözi a sportos stílust a fantasztikus gyermekbarát jellemzőkkel. Ideális a gyermekeknek az egyensúly és a koordináció tanulására. Nagyot dob a magabiztosságukon, míg órákig tartó aktív és kalandos játékidőt nyújt. Alkalmas 3 és 8 év közti gyerekeknek.

Hecht MINI COOPER autó
52 750 Ft

Gyönyörű akkumulátoros MINI járgány, az igazihoz hasonló kivitelezésben. Az egyszerű pedálos vezérlésnek és karnak köszönhetően a gyermek rengeteg szórakozást él át. Az autó előre és hátra is tud menni, több sebességi fokozattal, fény és hanghatásokkal! Itt az ideje, hogy igazik autóvezető válljon belőlünk! Az autóhoz egy távvezérlő is jár, amelyenek köszönhetően az autó akkor is irányítható, ha nem tartózkodik benne.

CHI LOK BO Elektromos autó BMW M6 GT3 fehér
76 190 Ft 71 840 Ft

BMW M6 GT3 Elektromos autó a gyermek három éves korig, hogy tudja kezelni. Elég csak becsatolni az övet, bestartolni a gomb megnyomásával és be is indul a motorhang. Egy kar segítségével állítható be az előre/hátra való haladás, és már csak nyomnod kell a gázt!