PEG PEREGO John Deere Ground Force Játékautó
128 880 Ft
+ ingyen szállítás

Peg Perego John Deere Ground Force játékautó tartós kivitelezésű és könnyű vezetni, így nem csak igazán szórakoztató élményt jelent, de gyermeke biztonságát is garantálja. Számos kiegészítője és funkciója sokrétű szórakozást biztosít – beépített FM rádióval, karfákkal és egy utánfutóval is ellátták. Alkalmazkodik növésben lévő gyemekéhez, hiszen ülése állítható.


Hecht Mercedes Benz SLS AMG - elektromos autó gyerekeknek
84 910 Ft
+ ingyen szállítás

Elektromos kisautó valósághű Mercedes SLS AMG kivitelezésben. Készen áll arra, hogy versenyzővé váljon, és úgy száguldozzon a kertben, ahogy azelőtt sohasem. Pattanjon be, fordítsa el a kulcsot, válassza ki az irányt és a sebességet, és ne várjon semmire.


PEG PEREGO J.D. Gator HPX Elektromos jármű
172 730 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

A Peg Perego J.D. Gator HPX Elektromos jármű kinti használatra alkalmas, kövezett utakra és füves területekre egyaránt. Kiváló szórakozási lehetőség a gyermekek számára, emellett csodálatos ajándék. A jármű gázpedállal és fékpedállal rendelkezik. A balesetek elkerülése végett a kormánykeréken duda található. Az állítható ülésnek köszönhetően hosszú távon ideális gyermeke számára.


PEG PEREGO Desmosedici 2014 Elektromos motor
53 140 Ft
+ ingyen szállítás

Peg Perego Desmosedici 2014 Elektromos motorral már a gyerekek is átélhetik a motorozás adta izgalmakat. A Mini Ducatival stílusosan tanulhatnak vezetni. 3 kerekű kivitelezése miatt pedig biztonságban érezhetik magukat a kis motorosok. Könnyű kezelhetőség jellemzi.


PEG PEREGO Ducati Enduro 12V motorkerékpár
137 490 Ft

127 950 Ft
+ ingyen szállítás

A Peg Pérego Ducati Enduro motorkerékpár egyszerűen lenyűgöző, gyors és kifinomult minden részletében. Gyermeked felejthetetlen élményt nyújt még egyenetlen terepen is.


Buddy Toys BMW K1300 BEC 6010 Elektromos motor, Fehér
55 990 Ft

50 480 Ft

fehér Buddy Toys BMW K1300 S BEC 6010 elektromos játékmotor egy igazi BMW sportmotor vezetési élményét adja. A kulccsal indítható, hátsó kerék meghajtású jármű 4 km/h végsebességű. LED világítás és extra kitámasztó kerekek a biztonságos közlekedéshez. Hangeffektek lejátszása még izgalmasabbá teszik az utazást. Egy feltöltéssel akár 1,5 órán át képes működni.


Buddy Toys BMW K1300 BEC 6011 Elektromos motor, Piros
50 480 Ft

piros Buddy Toys BMW K1300 S BEC 6011 elektromos játékmotor egy igazi BMW sportmotor vezetési élményét adja. A kulccsal indítható, hátsó kerék meghajtású jármű 4 km/h végsebességű. LED világítás és extra kitámasztó kerekek a biztonságos közlekedéshez. Hangeffektek lejátszása még izgalmasabbá teszik az utazást. Egy feltöltéssel akár 1,5 órán át képes működni.


Buddy Toys Mercedes GLA BEC 8110 Elektromos játékautó
83 990 Ft

69 080 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Buddy Toys Mercedes GLA BEC 8110 Elektromos játékautó kiváló választás kisfiúk és kislányok számára egyaránt: a masszív kisautó 3–4 km/h sebességre képes, a biztonsági öv pedig ideális biztonságot nyújtanak. Az elektromos kisautó fel van szerelve első és hátsó lámpával. Távirányítóval működtethető. 3 éves kortól ajánlott.


Buddy Toys Mercedes GLA BEC 8111 Elektromos kisautó, Piros
83 990 Ft

69 080 Ft
+ ingyen szállítás

Buddy Toys Mercedes GLA BEC 8111 Elektromos játékautó kiváló választás kisfiúk és kislányok számára egyaránt: a masszív kisautó 3–4 km/h sebességre képes, a biztonsági öv pedig ideális biztonságot nyújtanak. Az elektromos kisautó fel van szerelve első és hátsó lámpával. Távirányítóval működtethető. 3 éves kortól ajánlott.


PEG PEREGO Deere Construction Loader traktor
119 460 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Könnyen használható traktor emelőkarral a természetben való szórakozáshoz. Rakd a kezedet a munkagépre, amelynek köszönhetően semmiféle teher nem jelent gondot. Tedd fel a sisakod, kapcsold be a rádiót, és menj oda, ahová szeretnél.


PEG PEREGO Fiat 500S Grey
77 120 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Valósághű másolata a Fiat 500S autó sport modelljének szürke színben 6V-os tölthetős akkumulátora és töltővel. Az egyszemélyes kisautó az igaz Fiat 500 kürtjének a hangjával rendelkezik. Kemény egyenes felületeken is használható.


PEG PEREGO Polaris Outlaw P+Y négykerekű
119 460 Ft

2 év garancia

Egyszemélyes, kétsebességes négykerekű 12V / 8 Ah-os akkumulátorral és töltővel. A Peg Péego márka a legkisebbeknek is sok móka és adrenalin hozza magával. A kerékpár alkalmas fix és off-road felületekre is. Tedd fel a sisakot, és megütöd a kalandot.


PEG PEREGO Utánfutó Deere Construction
34 190 Ft

24 240 Ft
+ ingyen szállítás

A teherautó pótkocsi alkalmas traktorhoz Deere Construction Loader , amely akár 10 kg rakományt is szállíthat. Könnyebbé és keményebben dolgozhat vele. Köszönettel a Peg Péregonak, minden rakódás játék lesz!


PEG PEREGO Corral Bearcat Elektromos quad, Zöld
61 110 Ft
+ ingyen szállítás

Hatalmas szórakozás nyújt terepen a Peg Perego Corral Bearcat elektromos gyermekquaddal menni. A kényelmes ülés, könnyű fordulás és az off-road vezetés felejthetetlen élmény lesz gyermekének. 50W motor 3,9 km/h végsebességre képes, kiváló akkumulátorának köszönhetően 70 percig is elmegy egy feltöltéssel. A gázkar elfordításával gyorsul, elengesésével fékez. Kialakítása és 6V üzemi feszültsége biztonságos használatot garantál.


PEG PEREGO Corral T-Rex Elektromos gyermekquad
82 690 Ft
+ ingyen szállítás

Peg Perego Corral T-Rex egy minőségi, biztonságos elektromos gyermekquad. A 12V/8Ah akkumulátor az ülés alatt található, a gyerekek elől elzárva. A nagy ülés garantálja a vezetési kényelmet. Nagy kerekek és a magas karosszéria lehetővé teszi szinte bármilyen terepen a használatát. Nagyon alkalmazkodó, úgy tervezték, hogy a gyermek akkor is tudják vezetni ha majd idősebbek lesznek. Az „All in One“ gázpedál/elektromos fék Peg Perego technológiának köszönhetően Corral T-Rexet rendkívül könnyű vezetni.


PEG PEREGO Ducati GP Elektromos motor
131 560 Ft
+ ingyen szállítás

Peg Perego Ducati GP egy minőségi, biztonságos elektromos gyermek jármű. A 12V/8Ah akkumulátor az ülés alatt található, a gyerekek elől elzárva. Két sebességi fokozatra képes és akár a 10%-os emelkedőt is könnyedén veszi. A fogantyúk csúszásmentes gumival vannak bevonva. A stabil egyensúly megtartása érdekében felszerelhető pótkerékkel. Ahogy a valódi motorokon is a fék mechanikus. A műszerfalon elhelyezett gombok segítségével duda illetve motor hang képezhető.


PEG PEREGO Ducati Scrambler Elektromos gyermekmotor
56 270 Ft
+ ingyen szállítás

Peg Perego Ducati Scrambler egy minőségi, biztonságos elektromos gyermek jármű. A 6V/4,5Ah akkumulátor az ülés alatt található, a gyerekek elől elzárva. A Scrambler Ducati motor nagy kormányzási tartományt kínál és abszolút vezetési kényelmet biztosít. Az „All in One“ gázpedál/elektromos fék Peg Perego technológiának köszönhetően rendkívül könnyű vezetni. A gyermek biztonságát garantálja a magas alváz és a négy kerék amely biztosítja a stabilitást még a kanyarban is.


PEG PEREGO Gaucho Superpower 2014 Elektromos autó
294 460 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

A Peg Perego Gaucho Superpower 2014 elektromos autó két sebességi fokozattal rendelkezik, így a gyerekek a valódi vezetés élményével gazdagodhatnak. A biztonságos autózás érdekében biztonsági övvel is rendelkezik. Az autó rádióval is fel van szerelve, így menet közben zenét is hallgathatnak a kis sofőrök.


PEG PEREGO Mini Princess Játékmotor
36 480 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Peg Perego Mini Princess elektromos játékmotorral élvezetesebb lesz a játék a szabadban, mint valaha! Minden kislány vágya hercegnővé válni, épp ezért kifejezetten nekik tervezték a Mini Princess játékmotort – dizájnja bármelyik kis hercegnő kedvence lesz. Rendkívül biztonságos és stabil, három kerekének köszönhetően. Kis méretű, így otthon is használható.


PEG PEREGO Raider Princess Elektromos játékmotor
53 140 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Peg Perego Raider Princess elektromos játékmotorral élvezetesebb lesz a játék a szabadban, mint valaha! Minden kislány vágya hercegnővé válni, épp ezért kifejezetten nekik tervezték a Mini Princess játékmotort – dizájnja bármelyik kis hercegnő kedvence lesz. Rendkívül biztonságos és stabil, három kerekének köszönhetően. Kis méretű, így otthon is használható.


PEG PEREGO Vespa Elektromos motor
89 910 Ft
+ ingyen szállítás

Gyermeke átélheti az igazi motorozás érzését a Peg Perego Vespa elektromos motoron ülve. Az eredeti klasszikus Vespa robogó alapján készült, 105W motorral 4,9 km/h végsebességre képes. A kar elfordításával gyorsul a motor, elengesésével fékez. Az akkumulátora 25 perc üzemidőt bír, a töltővel gyorsan újratölthető. Sisak és kesztyűtartóval rendelkezik.


DOLU Elektromos kisautó, 6V, Piros
65 490 Ft
+ ingyen szállítás

Az Elektromos kisautó kiváló választás kisfiúk és kislányok számára egyaránt. A biztonsági öv, automata fékrendszer és kürt ideális biztonságot nyújtanak. Az elektromos kisautó fel van szerelve első és hátsó lámpával. 3 éves kortól ajánlott.


DOLU Farmer II Elektromos traktor, 6V
43 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Farmer II Elektromos traktor kinti használatra alkalmas, kövezett utakra és füves területekre egyaránt. Kiváló szórakozási lehetőség a gyermekek számára, emellett csodálatos ajándék. A jármű gázpedállal és fékpedállal rendelkezik. Hosszú távon ideális gyermeke számára.


PEG PEREGO Gaucho Grande autó
197 090 Ft

182 560 Ft
+ ingyen szállítás

Terepjáró a gyermeked szórakoztatására egyedül vagy barátaival. Ez a kétszemélyes terepjáró készen áll arra, hogy bármilyen terepen menjen, legyen az aszfalt vagy fű. A legjobb módja annak, hogy pozitív kapcsolatot alakítsunk ki az autó vezetéssel, a Peg Perego.


PEG PEREGO J. D. Ground Loader Elektromos traktor
124 490 Ft

114 260 Ft

John Deere Ground Loader elektromos traktor és homokrakodó egyben. A mozgatható kotrókanállal gyermeke homokot is rakodhat, a kitűnő szórakozás garantált. Gyermeke élvezheti a vezetés élményét köszönhetően a gázpedálnak és a sebváltónak. 12V-os nagy teljesítményű akkumulátorával hosszú menetidőre képes és 2 óra alatt újratölthető. A nagy méretű és tapadású kerekek gondoskodnak a biztonságos utazásról. Az állítható ülés tökéletes a növekvő gyermekek számára.


PEG PEREGO Polaris Ranger 900 Elekromos jármű, Kék
162 500 Ft
+ ingyen szállítás

A gyerekek megtapasztalhatják a terepen a különleges off-road vezetést a Peg Perego Polaris Ranger 900 Elekromos dzsipben ülve. 2 előre és 1 hátrameneti sebességgel akár 6,5 km/h-val is mehet. A biztonság és kényelem érdekében állítható üléssel, biztonsági övvel, dudával felszerelt. A 2×200W motorok a hátsó kereket hajtják és akár 30 perc működési időre képes az akkumulátor.


Hecht 51117 Elektromos kisautó, piros
39 730 Ft

Hecht 51117 egy elektromos kisautó gyermekek számára. A távirányítónak köszönhetően a szülői kontroll opcionális. Fény és hangeffektek garantálják az igazi kocsikázós élményt. Hátramenettel is ellátott készülék. 3–8 éves korig ajánlott. Kettő darab 6V-os motorral felszerelt jármű.


Hecht S1000RR - BMW motorkerékpár, Piros
53 020 Ft

2 év garancia

Hecht S1000RR – BMW elektromos motorkerékpár ötvözi a sportos stílust a fantasztikus gyermekbarát jellemzőkkel. Ideális a gyermekeknek az egyensúly és a koordináció tanulására. Nagyot dob a magabiztosságukon, míg órákig tartó aktív és kalandos játékidőt nyújt. Alkalmas 3 és 8 év közti gyerekeknek.


PEG PEREGO Akkumulátor, 12 V
29 540 Ft
+ ingyen szállítás

Eredeti Peg Perego akkumulátor az elektromos kisjárművekbe. Meghosszabítja gyermeke játművének működési idejét. 12 V, 12 Ah